Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Fehérvár Kupa: nehézségek közepette
Fehérvár Kupa: nehézségek közepette Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. szeptember 21.

ImageNincs könnyű helyzetben a csapat, hiszen sérülések, betegségek sújtják, a keret sem végleges - de számítunk szurkolóink biztatására a hazai tornán! - Olyan ellenfelekkel játszunk, amelyek az utóbbi hetekben vendégül láttak minket, a horvát élvonal két reprezentánsa lesz a Fehérvár Kupa külföldi résztvevője. Az OS Dardát egy ponttal verték a mieink a dardai torna döntőjében, a Krizevcivel ellenben még nem játszottak, hiszen egy héttel ezelőtt a horvátok döntőztek, Hollisék pedig a harmadik helyért játszottak.

 

Közel már a bajnoki rajt, és hosszú évek óta a fehérvári felkészülési torna az egyik legfontosabb fokmérője az Albacomp "készültségének". Idén kissé más a helyzet, hiszen meglehetősen szerencsétlenül alakultak a történések, több sérülés, betegség is befolyásolta az edzésmunkát és az edzőmeccseket is. Egyelőre nem mondható, hogy kialakult volna a csapat játéka, hiszen a keret is még csak alakul.

A vezetők dolgoznak a játékosállomány véglegesítésén, az előző évekkel ellentétben ezúttal nem a kész Albacompot, hanem egy út közben lévő csapatot láthatunk majd. De ez is megérdemli a figyelmet és a biztatást, biztosak lehetünk benne, hogy hazai környezetben a jelenlegi legjobbjukat nyújtják majd Simon Balázsék.

Mindig jó fokmérő egy erős kosárkultúrából érkező ellenféllel vívott meccs, most kettőt is láthatnak a Vodafone Sportcentrum látogatói, plusz persze a két horvát együttes egymás elleni csatáját.

Csütörtökön 19 órakor Albacomp - OS Darda, pénteken 19.30-kor Darda - Krizevci, szombaton 18 órakor Albacomp - Krizevci meccs lesz.

A Fehérvár Kupára a megváltott szezonbérletek már érvényesek

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >