Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Pályázati kiírás a sportszervezetek 2011. évi támogatására Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. szeptember 29.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének Humán Közszolgálati Szakbizottsága pályázatot ír ki székesfehérvári székhelyű, telephelyű sportegyesületek, szakosztályok, szövetségek 2011. évi működésének vagy az általuk szervezendő sportprogramoknak a támogatására.

 

A pályázaton nem vehet részt az a szervezet, amely 2011-ben Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése által versenysporthoz kötődő működésére, ill. a Humán Közszolgálati Szakbizottság 77/2011. (V. 30.) sz. határozata alapján utánpótlás nevelésre támogatást nyert.

A támogatási kérelmet kizárólag Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének az önkormányzati támogatások rendjéről szóló 49/2010. (XII. 14.) rendeletének 7.§-ában megjelölt dokumentumok csatolásával és működési támogatás esetén az 1. sz., konkrét sportporogram esetén a 2. sz. melléklete szerinti adatlapon lehet benyújtani.

A városi honlapról letölthető a támogatásra vonatkozó pályázat kiírása és benyújtandó nyomtatványai.

Kérjük, hogy a pályázati felhívásban felsorolt kötelező mellékleteket maradéktalanul csatolják a pályázathoz, mert az a pályázat, amely nem felel meg a pályázati kiírás feltételeinek, kizárásra kerül!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >