Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Legjobb BM focicsapatok között a fejér megyei rendőrök
Legjobb BM focicsapatok között a fejér megyei rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. október 06.

ImageA Belügyminisztérium országos kispályás labdarugó bajnoksága múlt héten került megrendezésre Miskolcon. A Diósgyőri VTK stadionja melletti műfüves pályát így ellepték a BM szervek - így többek között a Tűzoltóság, a Katasztrófavédelem, a BV Intézetek, a Nemzetbiztonsági Szolgálat, valamint a Rendőrség illetve a Rendőrség tanintézeteinek - csapatai.

 

Az országos döntőbe azok a csapatok kerültek be, akik az adott szerv által augusztusban megrendezésre került versenyen a legjobbak között végeztek. – tudtuk meg Németh - Kész Mónika r. szds.-tól, a FM RFK szóvivőjétől - A rendőrségtől összesen hat csapat utazott Miskolcra, köztük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság focistái.

Név szerint Szemán Szilárd, Farkas Máté, Kiss Dávid, Komlós Róbert, Polányi János, Kántor Zsolt, Fábián Tamás, Szabó Szilárd, Takács Viktor, Burján István.

A fejér megyei rendőrök a győr-moson-sopron megyei rendőrökkel, a szegedi, valamint a komlói tűzoltókkal csaptak össze a csoportmérkőzések során. Két csapatot megvertek, míg a komlói tűzoltóktól – akik egyébként az országos döntőt meg is nyerték – kikaptak.

A legjobb négy közé jutásért a kisvárdai tűzoltókkal kellett megmérkőzniük a fejér megyeieknek. A rendes játékidő alatt döntetlen volt a meccs, de a büntetőrúgásokkal a tűzoltók jutottak tovább.

Így a fejér megyei rendőrök az ötödik helyért a körmendi és a szegedi rendvédelmi szakközépiskolásokkal mérkőztek meg. Mivel mind a két csapatot legyőzték, így a tizenhat csapat közül végül az ötödik helyen végeztek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >