Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Újabb munkahelyek Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. október 07.

ImageMátrai Ferenc, az Emerson ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az új beruházás a Quickship üzletág keretein belül jött létre, ennek a legfontosabb bázisa lesz Székesfehérváron. A fejlesztések célja a vevők rendkívül gyors kiszolgálása. A harminc új munkahelyet teremtő beruházás kapcsán Cser-Palkovics András polgármester elmondta, hogy mindez visszaigazolása az itt működő cég teljesítményének ugyanúgy, mint Székesfehérvár lehetőségeinek.

 

„Úgy gondoltuk, hogy Fehérvár jó helyszíne lesz az új beruházásnak, mert már 15 éve bizonyít: ez garantálja a jövőbeli sikereket.” - mondta el Mátrai Ferenc ügyvezető igazgató a fejlesztésekről. - „A világban óriási verseny alakult ki és csak úgy tudunk helytállni, ha a vevőink érdekeit maximálisan figyelembe veszzük.” - tette hozzá.

 

Image
.

Az Emerson régóta dolgozik a Videoton Ipari Parkban, legutóbb tavaly novemberben adtak át új szolgáltató központot, ami ma ötven embernek ad munkahelyet.

„Nagy öröm számunkra, hogy az Emerson új fejlesztéseket hoz városunkba, hiszen ez visszaigazolása az itt működő cég teljesítményének ugyanúgy, mint Székesfehérvár lehetőségeinek. Az itt dolgozó cégekkel együtt mindent megteszünk annak érdekében, hogy Fehérvár a magyar gazdaság egyik központja és fővárosa legyen. Ebben a munkában olyan biztos partnerekre van szükségünk, mint az Emerson.” - emelte ki Székesfehérvár polgármestere az Emerson Process Management Fisher Quick Ship megnyitóján.

 

Image
.

„A mai beruházás azt mutatja, hogy a fejlesztések nem álltak meg, most harminc új munkahelyet teremtő beruházás valósult meg. Nagy öröm ez számunkra, hiszen a hétvégén egy magyar tulajdonú cég hozott létre új munkahelyeket, most pedig egy külföldi tulajdonú cég teszi ugyanezt. Ez azt mutatja, hogy a város ipara továbbra is erős, sorra valósulnak meg azok a fejlesztések, amelyekről már hosszú ideje tárgyalunk. Apránként, de mégiscsak új munkahelyek jönnek létre a városban lehetőséget adva a székesfehérváriaknak és a környékne élőknek arra, hogy munkalehetőséghez jussanak, ezáltal biztosítva családjuk biztonságát és fehérvár gazdasági erejét.” - mondta Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere az új beruházásról.

Image
Fotó: Bácskai Gergely
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >