Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tóth Ösztöndíj a tehetséges diákok segítésére
Tóth Ösztöndíj a tehetséges diákok segítésére Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. október 10.

ImageIdén is meghirdette pályázatát a Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Alapítvány. Október végéig várják a tanulmányi ösztöndíjra azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik jó iskolai eredményt érnek el és anyagi körülményeik miatt rászorulnak a támogatásra.

 

A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány kuratóriuma 2012-re is meghirdette tanulmányi ösztöndíj pályázatát. Az Alapítvány célja, hogy anyagilag támogasson általános- és középiskolai tanulókat, valamint egyetemi és főiskolai hallgatókat tanulmányaik folytatásában.

Olyan székesfehérvári lakosok gyermekei nyerhetik el az ösztöndíjat, akik jó tanulmányi eredményt érnek el és anyagi, vagy családi körülményeik miatt rászorulnak a támogatásra.

A pályázati lap beszerezhető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján, az általános és középiskolákban az osztályfőnököktől, valamint elérhető Székesfehérvár honlapján, a www.szekesfehervar.hu címen is.

A pályázatokat - a kért mellékletekkel - 2011. október 31-ig lehet leadni az Ügyfélszolgálati Irodán, vagy postán megküldeni a kuratóriumnak címezve („Tóth Ösztöndíj” - Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1.).

Az általános és középiskolákban az osztályfőnökök gyűjtik össze a pályázati lapokat és az osztályfőnök ajánlásával továbbítják őket a Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány kuratóriumához.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >