Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Öngyilkosságra készültek...
Öngyilkosságra készültek... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. október 11.

ImageEgy személygépkocsi elé ugrott egy fiatal nő Kálozon, az Ország úton. Szerencsére a gépkocsivezető időben észrevette a nőt, és még azelőtt sikerült megállnia, hogy elütötte volna. A hölgy így nem sérült meg. Mint kiderült, öngyilkos akart lenni, ezért ugrott az autó elé.

 

A sárbogárdi járőrök és az abai ügyeletes orvos is a helyszínre érkezett. A nőt az orvos megvizsgálta, de mivel sérülése nem volt és lemondott öngyilkossági szándékáról így eltekintett attól, hogy kórházba utalja. - tudtuk meg Németh - Kész Mónika r. szds.-tól, a FM RFK szóvivőjétől.

Nem sokkal ezt az esetet követően egy másik öngyilkosságra készülő személyről érkezett jelzés a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ügyeletére. A bejelentés szerint ugyanis a dunaújvárosi Táncsics utca egyik lakója önakasztásra készült. A járőrök azonnal a helyszínre siettek, és mivel a késedelem veszéllyel járt volna, így a bejárati ajtót berúgva mentek be a lakásba.

Ott a kisebbik szobában a padlón fekve találtak rá a férfire, nyakán egy dróthuzallal, ami a radiátorcsőre volt erősítve. A rendőrök még időben érkeztek, a férfi életben volt, és nem szenvedett sérülést sem.

Tekintettel azonban arra, hogy öngyilkossági szándékáról nem mondott le, és az időközben helyszínre érkező mentősökkel sem akart kórházba menni, ezért a rendőrök biztonsági intézkedés keretében a mentőszolgálatnak karhatalmi segítséget nyújtva, közösen beszállították a dunaújvárosi kórházba.

 
< Előző   Következő >