Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Kisbusz balesete a 81-es főúton
Kisbusz balesete a 81-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. október 14.

ImageTegnap reggel, 6 óra 32 perckor érkezett a jelzés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére, amely szerint a 81-es főúton, Sárkeresztes és Magyaralmás között több jármű ütközött. Nyikos György tű. százados, szolgálatparancsnok I-es kiemeltben határozta meg a riasztási fokozatot, a laktanyából két gépjárműfecskendő és a műszaki mentőszer, összesen 13 fő tűzoltó kezdte meg a vonulást. A helyszínen a felderítést követően derült ki, hogy egy kisbusz és egy kisteherautó ütközött.

 

Bisztricz Anett, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy a Magyaralmás felől Székesfehérvár felé haladó Mercedes Sprinter kisteherautó az előtte haladó Renault Master kisbusz hátuljának ütközött.

 

Image
.

A Renault 100-150 méterrel távolabb állt meg a Mercedestől. A Mercedesben a sofőr mellett ülő, súlyosan sérült utast a mentők a tűzoltók segítségével emelték ki.

 

Image
.

A mentőszolgálattal kapott tájékoztatás szerint a helyszínről a mentők összesen 17 főt szállítottak kórházba, közülük négyen súlyos sérüléseket szenvedtek.

 

Image
fotó: Bisztricz Anett

A székesfehérvári tűzoltók áramtalanították a járműveket, és segítettek a forgalmi akadály megszüntetésében. A műszaki mentés idején teljes útzár volt a 81-es főút ezen szakaszán.

 
< Előző   Következő >