Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Útlezárás és forgalomterelések az ünnepség miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. október 21.

ImageMegemlékezést és koszorúzást tartanak október 21-én, pénteken délelőtt az '56-osok terén az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére. Az esemény miatt 8.30 órától 10.00 óráig teljes szélességében lezárják a Budai út - József Attila utca - Deák Ferenc utcai csomópontot. Az érintett távolsági, helyközi és helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek.

 

Az autóbuszjáratok a forgalomterelés idején a Gáz u. /helyi: Budai út, Gáz u./ elnevezésű megállóhelyet nem érintik, ezért a városközpont felöl érkező járatok részére ideiglenes megállóhely a Lövölde utcában a Budai útra kanyarodó ívben, míg ellenkező irányban a szóban forgó csomópont Lövölde u.-i ágán rendszeresített helyi megállóhely vegyes megállóhelyként kerül kijelölésre.

- A távolsági és helyközi autóbuszjáratok mindkét irányban a Széchenyi u. - Horvát I. u. - Lövölde u. terelőútvonalon közlekednek.

- A helyi autóbuszjáratok közül a "14"-es vonal járatai a Széchenyi u. - Horvát I. u. - Lövölde u. terelőútvonalon közlekednek és a terelőútvonalon kijelölt megállóhelyeken állnak meg. A Távírda u. elnevezésű megállóhelyet nem érintik.

a "22"-es vonal járatai a Horvát I. u. - Lövölde u. terelőútvonalon közlekednek és az ott rendszeresített megállóhelyeken állnak meg. Az Univerzál Ktsz. és Távírda u. elnevezésű megállóhelyeket nem érintik.

a „23”-as vonal járatai a Horvát I. u. – Lövölde u. terelőútvonalon közlekednek és az ott rendszeresített megállóhelyeken állnak meg. Az Univerzál Ktsz., Várkörút, Fehérvár áruház megállóhelyeket nem érintik.

a "31"-es vonal járatai a Prohászka O. u. - Várkörút - Rákóczi u. módosított útvonalon közlekednek. A forgalomterelés ideje alatt a járatok az Árpád u.-i és a Budai út, Deák F. u.-i megállóhelyeket nem érintik. A járatok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken állnak meg.

a "32"-es vonal járatai a Lövölde u. - Gáz u. - Széna tér terelőútvonalon közlekednek. A járatok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken állnak meg, az Árpád u., Budai út, Deák F. u. valamint a Fehérvár Áruház megállóhelyeket nem érintik.

a „42”-es vonal járatai a Széchenyi u. - Horvát I. u. - Lövölde u. terelőútvonalon közlekednek és a terelőútvonalon kijelölt megállóhelyeken állnak meg. A Távírda u. elnevezésű megállóhelyet nem érintik.

a "43"-as és "44"-es jelzésű autóbuszvonalak járatai a Lövölde u. - Horvát I. u. terelőútvonalon közlekednek és az ott kijelölt megállóhelyeken állnak meg. A Távírda u.-i megállóhelyet nem érintik.

 
< Előző   Következő >