Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megnyílt a fehérvári Széchenyi Programiroda Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. október 27.

ImageAz országban elsőként Székesfehérváron adták át a Széchenyi Programirodák rendszerének helyi irodáját. Székesfehérváron, a Távirda utca 41. alatt nyílt irodában tartott megnyitón Cser-Palkovics András polgármester és Görözdi-Nagy Eszter ügyvezető az Új Széchenyi Terv elérhetőbbé tételének fontosságát hangsúlyozták.

 

A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.-től megtudtuk, hogy minden megyeszékhelyen nyitnak irodát, amelyek feladata, hogy felkutassa a lehetséges pályázókat, és tanácsadással segítse a pályázatok megvalósítását. Mostantól kezdve tanácsadók fogják járni a megyét, és keresik fel a vállalkozókat, önkormányzatokat, hogy felajánlják együttműködésüket.

 

Image
.

Görözdi-Nagy Eszter, a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, céljuk, hogy sikeressé, és mindenki számára elérhetővé tegyék az Új Széchenyi Terv kínálta lehetőségeket. Azért fogtak össze az önkormányzatokkal, mert a helyiek információja alapján, az itt élők céljai, tervei kell megvalósuljanak.

 

Image
.

Cser-Palkovics András polgármester reményét fejezte ki, hogy immár nem az embereknek kell irodákba járni, hanem a tanácsadók keresik fel a pályázni szándékozókat, ezzel téve elérhetőbbé az Európai Uniós forrásokat. A tanácsadók, Fejér megyében heten, a pályázók, érdeklődők számára ingyenesen látják el feladataikat, vagyis bárki díjmentesen igénybe veheti az iroda szolgáltatásait.

 

Image
Fotó: Bácskai Gergely

A székesfehérvári iroda hétfőtől csütörtökig 9-17 óra, míg pénteken 9 és 13 óra között várja az érdeklődőket.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >