Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A minőség és az emberek a fő érték Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. október 27.

ImageA Macher Gépészeti és Elektronikai Kft. 1991-ben Székesfehérváron a Sóstó Ipari Parkban zöldmezős beruházásként alakult meg német-magyar vegyes vállalati formában. Fő tevékenységük a kábelkonfekcionálás, elektronikai fejlesztés, elektromechanikai szerelés. A székesfehérvári cég az utóbbi időszak gazdasági válságban hanyatlás helyett megújult, fejlődött és még több fehérvárinak adott munkát, köztük megváltozott munkaképességűeknek is.

 

A gépészeti és elektronikai társaság húsz éve egy családi házban kezdte működését, ma üzleti kapcsolatai hosszútávúak, stabil vevőkörrel rendelkezik, és külföldre is exportál.

A Magyar Király Szállóban szervezett születésnapi ünnepségen a külföldi -köztük több multinacionális vállalat- képviselője is ott volt.

 

Image
.

A városnak fontosak a fejődni képes, fejlődni vágyó gazdasági szereplők - mondta dr. Cser-Palkovics András polgármester. Kiemelte, hogy Székesfehérvár Önkormányzata nagyon fontos feladatának tekinti a párbeszédet a vállalkozásokkal, továbbá olyan környezet megteremtését, melyben versenyképesek lehetnek a vállalkozások.

 

Image
.

Az elmúlt évek gazdasági visszaesése megkövetelte a belső tartalékok feltárását a Machernél, a szervezet átalakítását feladatorientált szervezetből eredményorientált szervezetté.

A gyártási folyamatba integrált oktatási tevékenység megvalósításával az alkalmazottak képzettségi szintje emelkedett, ezzel a vállalkozás tudatosan készült a válság utáni időszakra.

 

Image
Fotó: Bácskai Gergely

A társadalmi felelősségvállalás területe kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a vállalat részt vesz több szakmai szervezet munkájában és aktív szerepet játszik a régió iparpolitikájának alakításában. A Macher Kft. stabil jövőképpel rendelkezik, a cég a munkatársait különleges tőkének tekinti.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >