Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Idén is lesz zöldhulladék-gyűjtés Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. október 27.

ImageA Depónia Kft. értesíti a fehérváriakat, hogy november 14-től december 12-ig szervezi a zöldhulladék-gyűjtést . A lakóingatlanok körül összegyűjtött zöldhulladékot szállítják el, melyet kizárólag „LOMB” felirattal ellátott zsákba csomagolva, a hulladékgyűjtő edény mellé, a gyűjtési napon reggel 6 óráig kell kihelyezni, úgy, hogy az a jármű- és gyalogosforgalmat ne zavarja. A kihelyezett zsákokat kéthetente, minden páros héten, járatnapon, külön gyűjtőautó szedi össze.

 

A zöldhulladék gyűjtésére szolgáló, „LOMB” feliratú zsákokat a Depónia Kft. térítésmentesen szolgáltatja a lakosságnak, ingatlanonként 5 db-ot, amelyek 2011. november 2-től átvehetők a Depónia Kft. régi ügyfélszolgálatán, Székesfehérvár, Sörház tér 3. alatt, az alábbi időpontokban: hétfőn 8-12 és 13-15.30 óráig, kedden 8-12 és 13-15.30 óráig, szerdán 8-19 óráig, csütörtökön 8-12 és 13-15.30 óráig és pénteken 8-12 óráig.

További, vagy többletigény esetén plusz lombzsák vásárlására az alábbi helyeken van lehetőség: jelenlegi ügyfélszolgálaton (Szfvár, Szent Vendel u. 17/a) és a régi ügyfélszolgálaton (Szfvár, Sörház tér 3.), nyitvatartási időben, 240,-Ft/db áron.

A korábbi évekből maradt lombzsákokba gyűjtött leveleket is elszállítják. Ingyenes lombzsákra kizárólag azon családi házas, lakossági ingatlantulajdonosok jogosultak, akik rendelkeznek érvényes közszolgáltatási bekapcsolással. (van előfizetésük szemétszállításra)

Az átvételre szóló jogosultságot lakcímkártyával szükséges igazolni.

A zöldhulladék-gyűjtés keretében nem kerül elszállításra: · egyéb hulladék, lom jellegű hulladék, veszélyes hulladék · embléma nélküli zsákban elhelyezett bármilyen hulladék

További információ: Depónia Kft., 22/504-412, 22/507-666

A meghirdetett időpont után (és a felirat nélküli zsákban) kihelyezett hulladékot a Depónia Kft. nem szállítja el, amely a vonatkozó rendelet alapján hulladékkezelési szabálysértésnek minősül és bírsággal sújtható.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >