Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Változás a Sapa Fehérvár AV19 védősorában
Változás a Sapa Fehérvár AV19 védősorában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. október 28.

Image2011. november 1-ével kényszerű változás következik be a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-alakulatában. Az Alba Volán nemzetközi menedzsere, Elekes Szentágotai Blanka honlapunknak elmondta, hogy családi okok miatt a csapattól távozik Christian Borgatello olasz hátvéd.

 

- Rendkívül jól éreztem magam Székesfehérváron, ahol remek csapatban játszhattam. Sajnálatos családi okok miatt azonban arra a nehéz döntésre kényszerültem, hogy elköszönök a Sapa Fehérvár AV19-től és visszatérek Olaszországba. Köszönöm a fehérvári klubnak az eddig összegyűlt élményeket és sok sikert kívánok nekik a szezon hátralévő részében – összegezte az események hátterét Borgatello.

A Sapa Fehérvár AV19 menedzsmentje nehéz szívvel ugyan, de elfogadta a hátvéd döntését és közös megegyezéssel elválnak a felek útjai. Borgatello a tervek szerint november 2-án távozik Székesfehérvárról. Christian Borgatello utódja a mai napon megérkezett Székesfehérvárra.

A kanadai-portugál Justin DaCosta ma már együtt edzett új csapatával, de csak jövő héten fog jégre lépni a Sapa Fehérvár AV19 mezében. A huszonhat esztendős DaCosta a francia ligában érdekelt Chamonix csapatától érkezett Magyarországra.

- Borgatello a szurkolók egyik kedvence volt Székesfehérváron, bízunk benne, hogy DaCosta méltó utóda lesz. Kevin Primeau több korábbi edzőjével is egyeztetett, ezt követően döntöttünk közösen a szerződtetése mellett. DaCosta szimpatikus fiatalember, aki minden bizonnyal könnyedén beilleszkedik majd a csapatba és reméljük, hogy hatalmas lövéseivel tovább javítja majd emberelőnyös játékunk hatékonyságát – mondta csapata legújabb igazolásáról Ocskay Gábor szakosztály-igazgató.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >