Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hölgykaszinó
Hölgykaszinó Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. november 07.

ImageIgazi őszi hangulattal fogadta vendégeit a Fidesz Fejér Megyei Női Tagozata a móri művelődési házban. Az asztalok köré szép számban gyűltek Fejér megye különböző településeiről azok a hölgyek, akik a „Magyarország megújítása” témában politikusokkal folytattak eszmecserét.

 

A bevezetőben Tóth Erika a tagozat megyei elnöke a résztvevők elé idézte az elmúlt másfél év legfontosabb központi intézkedéseit, majd Pelczné Dr. Gáll Ildikó Európai Parlamenti képviselő, a Fidesz országos alelnöke nemzetközi kitekintéssel világított rá a legfontosabb belpolitikai kérdésekre és a megoldás irányában tett intézkedésekre.

 

Image
.

Az egész kontinenst sújtó válság okaként a pénzvilág és a gazdaság között kialakult óriási szakadékot említette és az eladósodási csapdát, amelyből Magyarország szeretne kitörni. Ez a cél határozza meg a kormányzat stratégiáját, mely alapján átszerveződnek a társadalomban és a gazdaságban működő nagy rendszerek.

A hallgatóság észrevételei nyomán párbeszéd alakult ki az oktatás-nevelés, az önkormányzatok-közigazgatás illetve a szociális terület kérdéseiről.

Az esten jelenlévő Törő Gábor, a móri választókerület országgyűlési képviselője naprakész információkkal és adatokkal szolgált a felmerülő jelzésekre és tájékoztatást adott a jövő évi költségvetés főbb irányszámairól.

 

Image
.

A program legvégén köszönet hangzott el az érdeklődésért, kiemelve Horváth Csaba Lászlónét, a tagozat megyei alelnökét, aki hangulatos miliőt teremtett az összejövetelhez.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >