Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Ketten meghaltak a 64-es főúton
Ketten meghaltak a 64-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 09.

ImageEgy 60 éves kecskeméti férfi és egy 62 éves kecskeméti asszony életét vesztette, miután gépkocsijuk tegnap délelőtt fának csapódott Dég és Enying között...

 

- Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre kedden délelőtt 09 óra 45 perckor, hogy a 64-es főút 22-es km szelvényében az árokban egy összetört Opel Astra van. - nyilatkozta honlapunknak Németh – Kész Mónika r. szds., a FM RFK szóvivője - Mint később kiderült, egy 60 éves kecskeméti férfi közlekedett az Opel Astrával a 64-es főúton Dég felől Enying irányába.

 

Image
Fotó: Rendőrség

A fenti km szelvényben eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, majd a menetirány szerinti bal oldalon lehaladt az úttestről, és a gépkocsi jobb oldalával egy fának csapódott.

A baleset során a gépkocsivezető, illetve a mellette ülő 62 éves szintén kecskeméti asszony azonnal életét vesztette. A biztonsági övet mind a ketten használták.

A holttesteket a helyszínre érkezett tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a főutat a rendőrök teljes szélességében lezárták, és a forgalmat Mátyásdomb, illetve Lajoskomárom felé terelték. 12 óra 05 perckor félpályán megindulhatott a forgalom, majd a teljes főút 12 óra 55 perckor szabadult fel.

A baleset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

 
< Előző   Következő >