Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Láda Balázs: Ott segítek, ahol számítanak rám Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. november 10.

ImageCsapatunk nyári szerzeménye, a 28 éves Láda Balázs ugyancsak otthonosan mozoghat a hétvégén a miskolci arénában, hiszen 16 éves korától, 1999-től a Miskolcot erősítette. A védő 12 szezon után idén váltott, s a válogatottal visszatérhet Borsodba.

 

De vajon milyen érzésekkel készül a hátvéd a Négy Nemzet Tornára, s miként illeszkedett be a Sapa Fehérvár AV 19 csapatába? - Amikor lehetőséget kapok az EBEL-ben, akkor a bizalmat szeretném hasznos, jó játékkal meghálálni – kezdte az osztrák ligában 17 mérkőzésen szóhoz jutó hátvéd.

– Előfordul, hogy a farmcsapatban kell segítenem, de ezt is örömmel teszem. Úgy érzem, nem vallottam szégyent, hiszen az utóbbi három mérkőzésen - amikor Kóger István együtteséhez kerültem – győztünk. Azt viszont a saját bőrömön tapasztalom, hogy az EBEL teljesen más kávéház.

- Mennyire tudod állandósítani a helyedet a Volán első csapatában?

 - Előfordul, hogy kimarad két, három mérkőzés, s olyankor a MOL Ligában szerepelek, de mindent megteszek azért, hogy a játékommal, a megbízhatóságommal felhívjam magamra Kevin Primeau vezetőedző figyelmét. Fontos, hogy minél többet időt töltsek az EBEL-ben, mert rutint, az osztrák bajnokságban hasznosítható tapasztalathoz csak így juthatok hozzá.

- Mekkora ugrás ez Miskolchoz képest?

- Hatalmas ugrás, de nagyon jó érzés tölt el, hogy váltottam. A csapaton belül mindenkivel jó a kapcsolatom, szeretek itt játszani. Persze, figyelem a Miskolc eredményeit is, s látom, hogy ők is fejlődnek, egyre több légiós szerepel a borsodi megyeszékhelyen.

- Mit vársz a hétvégi, Négy Nemzet Tornájától?

- Kíváncsiam várom, hogy teltház lesz-e, s remélem, minél több időt tölthetek a jégen a válogatott színeiben.

- Előny, vagy hátrány, hogy a szövetségi kapitány egyben a klubedződ is?

- Szerintem előny, mert ismeri a játékosokat, s tudja, kitől mit várhat el. Az biztos, hogy tőlem a maximumra számíthat.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >