Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fehérvár Hangja elődöntő - izgalmak és sikerek az Alba Plazában Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. november 15.

ImageA hétvégén tarották a Fehérvár Hangja verseny elődöntőjét az Alba Plazában. A négytagú zsűri – Kelemen Angelika jazz-énekesnő, Pély Barna zenész, a United frontembere, Vörös Tamás zenész, zenetanár és Quintus Konrád színművész, a Vörösmarty Színház megbízott igazgatója – mindkét napon 12-12 versenyzőt hallgatott meg. Közülük választották ki a nap végén a december 9-én, a Vodafone Sportcentrumban megrendezésre kerülő döntő résztvevőit.

 

Izgatottan várták az érdeklődők, hogy kezdetét vegye a verseny elődöntője. Már jóval a kezdés előtt elfogytak az ülőhelyek. Lélegzetvisszafojtva figyelték az érdeklődők a produkciókat, akadt olyan versenyző, aki hatalmas szurkolótáborral érkezett a megmérettetésre.

 

Image
.

A zsűritagok maximálisan elégedettek voltak a versenyzőkkel. Kelemen Angelika és Pély Barna is úgy látta, megfogadták a fiatalok a válogatón kapott kritikákat. Felkészülten álltak ki a színpadra, ezzel nehéz feladat elé állítva az ítészeket. Vörös Tamás és Quintus Konrád is jó érzéssel állt fel a zsűri asztaltól.

Mint mondták, hihetetlen élmény volt zenei alappal kísérve, színpadon látni a Fehérvár Hangja jelölteket. Voltak, akik a musical műfajánál maradtak, Quintus Konrád - mint mondta – fel is figyelt pár igazán értékes gyöngyszemre közülük.

 

Image
.

A hétvégi elődöntőn a város polgármestere dr. Cser-Palkovics András köszöntötte a résztvevőket, de ott volt a sorok között Mészáros Attila ifjúsági tanácsnok is.

A két hete, a Pelikán Teremben rendezett előválogatón még zenei kíséret nélkül léptek a zsűri elé az énekesek. Ezúttal pedig zenei kísérettel – néhányan saját hangszerrel – álltak színpadra. Ráadásul tehetségüket, zenei tudásukat közönség előtt kellett bizonyítaniuk. A nézők szerint sikerrel…

--------------------------------------------------------------------------------

Image
Fotó: Bácskai Gergely

A zsűri döntése alapján a két fordulós elődöntőből tizenkét énekes került a döntőbe:

Bencsik Adrienn

Dézsenyi Fanni

Göcsei Gergely István

Hegedűs Virág

Kelemen Örs

Kolosai Ferenc Vilmos

Lovas Petra

Milosev Stela

Orosvai Renáta Katalin

 Ruff Nikolett

Schoblocher Barbara

Tóth Mercédesz

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >