Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Énekes Lajos: "Töltögettük kicsit az izomraktárakat" Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2011. november 15.

ImageMíg a Sapa Fehérvár AV19 csapatának tizenhárom játékosa a miskolci négy nemzet tornáján a hazáját képviselte, az itthon maradottak sem unatkoztak. Énekes Lajos kemény fizikai tréningeket vezetett a fiúknak, akik jól viselték a megpróbáltatásokat.

 

"Összesen 15 mezőnyjátékossal és két kapussal dolgoztuk végig a hetet - kezdte csapatunk másodedzője. Ez a keret az EBEL csapat itthon maradt tagjaiból és a Farm csapat azon játékosaiból állt, akik nem mentek az utánpótlás válogatotthoz. A hangsúly a fizikai felkészítésen volt, de természetesen jégre is mentünk és volt egy kicsit játékosabb rész is. Összességében azt gondolom, hogy munka szempontjából egy jóval fárasztóbb héten vagyunk túl, mint általában. Most volt alkalmunk egy kicsit mélyebben az izomzathoz nyúlni. Remélem az így megszerzett erő egy jó darabig ki fog tartani!"

Két rangadón két győzelmet arattunk a válogatott mérkőzések előtt, szemlátomást jó formába lendült a csapat. Adja magát a kérdés, akkor most jól jött az EBEL szünet a csapatnak, vagy sem?

"Mindenképpen jól jött. A csapat fele tudott pihenni és olyan erősítést végezni, ami a későbbiekben a hasznunkra válik majd. Az itthon maradottak a hét elején kaptak egy-két szabadnapot, amelynek köszönhetően feltöltődve érkeztek vissza az edzésre és jókedvűen vetették bele magukat a kemény munkába. Egy rossz szavam se lehet rájuk, abszolút partnerek voltak. Szerencsénk is van, hiszen a sorsolás okán kedden szabadnaposak vagyunk, így a válogatottnál szereplő játékosaink is ki tudják pihenni a miskolci torna fáradalmait. Ők szerdán kapcsolódnak be a munkába és meggyőződésem, hogy ez elegendő idő ahhoz, hogy készen álljon a csapat a pénteki, Znojmo elleni megmérettetésre." - zárta gondolatait Énekes Lajos.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >