Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fehérvári jiu jitsu sikerek a Hungarian Open-en Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 15.

ImageIdén hetedik alkalommal került megrendezésre a budakalászi sportcsarnokban a Magyarországon még viszonylag újnak számító, de a harcművészetek világát már Japántól az egyesült államokig meghódító sportág, a brazil jiu jitsu legrangosabb hazai megmérettetése, a Hungarian Open- elnevezésű torna. A viadal végén dobogóra állhatott a fehérvári Gracie Barra Alba Regia csapatának két edzője is: Pintér Tibor immár másodszorra lett magyar bajnok súlycsoportjában, Romanek Bence pedig bronzérmet kapott kategóriájában.

 

A esemény nyitott volt nemcsak a magyar, de a külföldi versenyzők számára is, akik elsősorban a környező országokból érkeztek hazánkba. Az indulók sorában a - brazil jiu jitsu művelőin kívül -, megtalálhatók voltak egyéb stílusok képviselői is akik elsősorban a judo, bírkózás, hagyományos jiu jitsu, kempo és mma(ketrecharc) sportágak gyakorlói közül kerültek ki.

A székesfehérvári Gracie Barra Alba Regia csapatából Gágó Milán, Nagy Bertalan, Rappold András, Rubint Gábor, Skobrák László és edzőik - Romanek Bence és Pintér Tibor vettek részt a versenyen.

Image
Romanek Bence bronzérmet szerzett

A nap folyamán számos szép győzelem született, s végül dobogóra állhatott Romanek Bence, aki látványos technikákkal utasította maga mögé ellenfeleit. Ezzel súlycsoportjában harmadik helyezést ért el.

Pintér Tibor pedig immár második alkalommal vehette át a száz kilogramm felettiek osztályában a magyar bajnoknak járó aranyérmet.

 

Image
Pintér Tibor ismét magyar bajnok lett

Pintér Tibor a Fehérvári Híreknek elmondta, hogy a GBAR csapatának további terveiben szerepel, hogy minél több emberrel ismertessék meg harcművészetüket, és továbbra is magas színvonalú edzéseken biztosíthassanak lehetőséget a gyakorlásra mindazok számára, akik a sportág iránt érdeklődnek. És természetesen a jövőben is szeretnének minél több versenyen elindulni, és a mostanihoz hasonló eredményességgel szerepelni.

Hozzászólások
Major Ferenc   |2011-11-16 14:01:41
Gratulálok Tibor, további sikereket kívánok!
Baráti üdvözlettel Feri!
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >