Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Cápa-show a Zombori úton
Cápa-show a Zombori úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 17.

ImageÚjabb forduló várta az nb1-ben menetelő Velencei kék Cápák rögbi csapat játékosait. Hazai pályán a Békéscsabai Benny Bulls-t fogadták vendégül. A vendégcsapat ugyan kissé megfogyatkozva érkezett, ám mégis tudta vállalni a mérkőzést.

 

Hollósi Gábor, a Velencei Kék Cápák Rugby Club médiafelelőse honlapunknak elmondta, hogy az első egy-két perc „ismerkedés” után a jó házi gazda szerepet elhagyva a velencei gárda elindította a pontgyártást.

Kalocsai Tamás szerezte meg az első hazai pontokat, amit Slott Attila sikeres jutalomrúgással tovább növelt. (7-0) A Bikáknak fel ocsúdni sem volt idejük Slott Attila ismét a vendég célterületre juttatta a labdát, sikeres jutalomrúgás, és már 14-0 ide. Soós Dániel edző csapata kezdte uralni a mérkőzést, bár néha a Csabaiaknak kis időre sikerült beszorítani a Cápákat a 22-sükre. Ismét a hazaiak szerezték a pontokat: előbb Portik Ferenc szélsőként, majd Drabbant Gergő összefogóként tört át a vendég védelmi vonalon, és további előnyhöz juttatta a hazaiakat.

Az első félidő végére még Péter Balázs mellett Simon Zsolt ex vadkan is feliratkozott a célszerzők listájára így a félidőben 42-0 az állás. A szünet után, mintha mi sem történt volna, a velencei gépezet tovább hozta a pontokat, amivel a vendégsereg szépítési reményeit szétzúzták. Péter Balázs kezdte a pontgyűjtést, majd 4 ex vadkan - Németh Gábor, Simon Zsolt, Gáncs Ferenc és Kerner Krisztián - is pontokhoz juttatta a vel

encei gárdát. Slott Attila és Czakó Attila sikeres jutalom rúgásai is további pontokat eredményeztek, és még mindig hátra volt 20 perc a mérkőzésből.

A véghajrában kapitulálni kényszerült Békéscsabai alakulat már csak a játékvezetői sípszóban bízhatott, hogy elkerülje a 80-0-as vereséget. Nem sok sikerrel, hisz jobbnál jobb támadásokkal, az edzéseken gyakorolt támogatós játékkal, Drabbant Gergő még 3 célt, Czakó Attila 1 cél szerzett. A végeredmény 95:0 a velencei Kék Cápáknak.

- A mérkőzésen a velencei gárda beleadott apai anyait, az utolsó percig vállat a vállnak vetve dolgozta ki és valósította meg az edzéseken oly sokat gyakorolt játékelemeket. - mondta Hollósi Gábor - Nem csoda, hogy egyre összeszedettebben dolgozik a csapat.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >