Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Megnyerte a Fehérvár F.C. Kft az ellene indított pert
Megnyerte a Fehérvár F.C. Kft az ellene indított pert Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. november 17.

A Fehérvár F.C. Kft. jogerősen megnyerte a Clavis Consulting Kft. (jelenlegi neve: PROMO-RATIO Kft.) által ellene indított pert.

 

A perrel kapcsolatban a Fehérvár F. C. Kft. vezetése az alábbiakat adta közre:

Azt követően, hogy Garancsi István 2007 végén megvásárolta a klubunkat működtető gazdasági társaságot, a PROMO-RATIO Kft. 60.000.000 Ft pótbefizetés visszafizetése iránt indított pert a Fehérvár F.C. Kft. ellen.

Történt mindez annak ellenére, hogy Szieben László korábbi és Garancsi István jelenlegi tulajdonos még 2007. december 31-én megegyeztek, hogy a gazdasági évet lezáró, írásban rögzített megállapodásuk szerint nincsen követelésük egymással szemben.

A cégbírósági adatok alapján Szieben Lászlónak 2008-ban minden tisztsége megszűnt a Clavis Consulting Kft-ben, így Pribeli Ferenc ügyvezető nyújtotta be a követelést. Egyes vélemények szerint az eset mögött Szieben László állt.

A Fővárosi Ítélőtábla 2011. november 15-én helybenhagyta a Fejér Megyei Bíróság elsőfokú ítéletét, mely megállapította, hogy a felperes nem rendelkezik perindítási jogosultsággal, így a több éve húzódó per véglegesen lezárulhatott.

A bírósági ítélet kézhezvételét követően a Fehérvár F.C. Kft a www.vidi.hu honlapján fogja szurkolóit részletesen tájékoztatni erről a bonyolult, és a hazai labdarúgás múltbeli viszonyait hűen tükröző ügyről.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >