Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Két tucat síremléket rongáltak meg ismeretlenek
Két tucat síremléket rongáltak meg ismeretlenek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 18.

ImageElsődleges becslés szerint is vélhetően több százezer forint kárt okoztak azok az ismeretlenek, akik két tucat síremléket rongáltak meg a Palotai úton lévő Hosszú temetőben. A rendőrség nyomozást indított. A lakosság segítségét is kérik…

 

Egy temetőlátogató értesítette a rendőrséget arról, hogy hozzátartozója sírját ismeretlenek megrongálták. - nyilatkozta a Fehérvári Híreknek R. Szabó Ágnes, a FM RFK szóvivője - A hívásra küldött járőrök megállapították, hogy a Szent Gellért utcai bejáratnál a bejelentésben szereplő síremléken kívül továbbiakat is megrongáltak az ismeretlenek. Szám szerint, összesen 24 síremlékben okoztak kárt a tettesek.

 

Image
.

A szemle megállapításai szerint 21 síremléket közvetlenül rongáltak meg, három síremlék úgy sérült, hogy rázuhant a mellette lévő. Az okozott kár elsődleges becslés szerint is több százezer forint. A hozzátartozók felkutatásában a temető ellenőr volt a rendőrök segítségére.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el a lakosság körében közfelháborodást keltő rongálás bűntett ügyében ismeretlen tettesek ellen. A nyomozást végző szerv a lakosság segítségét kéri.

 

Image
.

Kérik, hogy akinek bármilyen információja van a rongálással kapcsolatban, vagy az elkövetők személyére vonatkozóan bír érdemi információval, értesítse a nyomozókat személyesen, vagy telefonon a 22-5416-600-as központi számon keresztül.

A bejelentő személyét az eljáró hatóság bizalmasan kezeli.

 
< Előző   Következő >