Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Kettős forduló a Köfém pályán
Kettős forduló a Köfém pályán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 30.

ImageOtthonában fogadta a Fehérvár Rugby Club a Kecskemét kadett és junior csapatát. Az előbbin a fehérvári gárda rendkívül kiélezett mérkőzésen 33:27-es (félidőben 5:15) végeredménnyel győzte le az alfödi csapatot. Az első félidő után még vezetett a KARC a Fehérvár ellen, de a szünetben sikerült lelket önteni a fiatal férfipalántákba s mikor elhitték, hogy győzhetnek, felőrölték a Kecskemét védelmi vonalait. Pontszerző:. Csörgei István 10 pont, Kerék Ádám (csapatkapitány) 23 pont. Ezzel az FRC a negyedik helyen zárta az őszi szezont.

 

Gyölcsös Ferenc edzőtől megtudtuk, hogy a junior mérkőzésen is a hazai csapat dialamaskodott, az eredmény: Fehévár Rugby Club - Kecskemét RC 43:8 (17:5).

A jó kezdés után a mérkőzés 5. percében Kósa passzát követően Révfalusi Bálint szerzett célt (5:0), majd az azt követő jutalomrúgást a célpasszt adó Kósa Bálint értékesítette is(7:0). A második célt Kántor Ákos szerezte, mikor egy megrúgott labdára vetődött rá a kecskeméti célterületen (12:0). A mérkőzés egyetlen vendég célját a 25. percében szerezte a Kecskemét gyors háromnegyede, mikor a rosszul szerelő fehérvári centerek között könnyen elfutottak (12:5).

Image
.

 

Pár perc múlva azonban javítottak a Vadkanok: ismét Kósa és Révfalusi összjátékból született a 3. fehérvári cél (17:5). A második félidőre aztán újult erővel érkezett a hazai csapat, s az 5. percben Szöllősi Loránd szép elfutását követően 5 ponttal növekedett az előny (24:5), majd Kósa jutalomrúgásval még kettővel (26:5).

A Kecskemét még szépített egy büntetőrúgással (26:8). de Kósa két perc múlva a szélen újból elfutott (31:8). Szinte az egész második félidőben hatalmas nyomás volt a kecskeméti célterületen, a 20. percben több rövid tolongáshullámot követően Bobrovniczki Péter három ellenfelet is felborítva újabb 5 pontal növelte a fehérvári elönyt (26:8), majd ezt követően Kósa természetesen ezt a jutalomrúgást is berúgta (38:8).

Image
.

 

Az összecsapás utolsó percében Kósa Bálint ismét célt szerzett a kecskeméti védőket maga mögött hagyva, ráadásul a tőle megszokott magabiztossággal értékesítette a rúgást is, így kialakult a 43:8-as végeredmény.

Ezzel a Fehérvár Rugby Club junior csapata biztosan őrzi a második helyét a bajnokságban.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >