Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ladányi Balázs 2011 legjobb férfi jégkorongozója
Ladányi Balázs 2011 legjobb férfi jégkorongozója Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. december 02.

ImageFantasztikus elismerésben részesült csapatunk gólerős csatára, Ladányi Balázs, akit a Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége 2011 legjobb férfi játékosának választott. „Godó” ráadásul immár negyedszer zsebelhette be a kitüntetést.

 

Az előzményekről annyit, hogy a Magyar Jégkorong Szövetség legutóbbi elnökségi ülésén hozták nyilvánosságra az idei év legjobb játékosainak a névsorát.

Az MTI felkérésére három kategóriában hirdettek győztest, s a döntéshozók Ladányi Balázst, a Sapa Fehérvár AV 19 csatárát találtak a legjobbnak 2011 férfi jégkorongozói közül. A legjobb női játékosnak Rónai Alexandrát (Bp. Sztárok), míg a legjobb inline-korongosnak pedig Kiss Tamást (Dunaújváros) választották.

A fehérvári drukkerek körében méltán népszerű Ladányi honlapunk érdeklődésére így kommentálta az elismerést:

 - Ugyanúgy, mint tavaly, most is meglepett, hogy engem választottak a legjobb játékosnak, mert sem most, sem a korábbi években nem az járt fejemben, hogy én kapom-e ezt a kitüntető címet. Amikor felhívtak, természetesen nagyon örültem neki, főként annak, hogy sikerült meggyőznöm a szövetség vezetőit: két, egymást követő évben is jól teljesítettem. Úgy gondolom, nem kis dolog ilyen erős fiatalok mellett, közel 36 évesen megkapni egy ilyen kitüntetést.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >