Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A kormányzati felelősség hiánya
A kormányzati felelősség hiánya Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. augusztus 25.

ImageDr. Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója Bács- Kiskun megyében, Kiskőrösön beszélt a kormányzati felelősség hiányáról. "Ma Magyarország felelősség és következmények nélküli ország"- mondta Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő a Bács- Kiskun megyei Kiskőrösön tartott sajtótájékoztatón.

Legyen szó akár a 200 millió forintos kormányszóvivői honlapról, vagy a 10 milliárd forintot felemésztő, meg nem valósult kormányzati negyedről, a 200 ezer forintos postai kerékpárról, semmilyen hibának, pazarlásnak nincs ma felelőse. Közben, a politikus szerint a másik oldalon a Kormány folyamatosan az embereket hátrányosan érintő megszorító intézkedéseket vezet be. "Egyértelmű, hogy a kormányzati hibákért a Kormány a felelős, legfőképp annak vezetője, a kormányfő. Kimondhatjuk tehát: Gyurcsány a hibás."- hangsúlyozta a Fidesz operatív igazgatója.

Nyitrai Zsolt bejelentette, hogy a mai naptól kezdve az egész országban óriásplakátokon és egyéb közterületi felületeken hívják fel erre az emberek figyelmét. Elmondta, hogy továbbra is várják a digitális fotókat a gyurcsanyahibas.blog.huweboldalra. A sajtótájékoztató után Nyitrai Zsolt előadást tartott a Bács- Kiskun megyei Fidelitas- táborban résztvevő fiataloknak. Szedmák Tamás, megyei elnök, a tábor szervezője kiemelte, hogy azért is tartja fontosnak ezt az eseményt, mert a régió fiataljai mellett Erdélyből is nagyon sok a résztvevő.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >