Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Jótékonysági estéllyel indul az év a Hiemer-ház új báltermében
Jótékonysági estéllyel indul az év a Hiemer-ház új báltermében Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. december 07.

Image2012 január 7-én Jótékonysági Estélyt rendeznek Székesfehérváron, a Hiemer-ház Báltermében. Az est házigazdája és fellépő művésze Miklósa Erika operaénekes lesz, a rendezvény fővédnökségét Dr. Vizi E. Szilveszter vállalta. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlése novemberi ülésén döntött arról, hogy hagyományteremtő szándékkal életre hív egy jótékonysági rendezvényt, amely magas színvonala miatt a fehérvári társasági élet egyik meghatározó programjává válhat idővel, emellett az országos médiában pedig a pozitív városképet erősítheti.

 

A belépőjegyekből származó bevétel mellé Székesfehérvár önkormányzata ugyanakkora összeget tesz hozzá annak érdekében, hogy biztonságos fedezetet adjanak a jótékonyságnak. Arról, hogy milyen célt, illetve mely civil szervezetet támogatnak majd a rendezvénnyel, később döntenek majd.

 

Image
.

„Mindig az volt az érzésem, hogy Fehérváron valahogy nem indítjuk el méltó módon az újévet. Így jött az ötlet, hogy az év első napjaiban kellene olyan eseményt szervezni, ami egyedi, ami Fehérvárhoz kötődik és ami méltó módon elindítja az évet. Amikor megszületett a jótékonysági est ötlete, olyan személyiséget kerestünk, aki kötődik Fehérvárhoz, aki szereti ezt a várost.” - mondta Dr. Cser-Palkovics András polgármester, aki személyesen kérte fel Miklósa Erika művésznőt arra, hogy vállaljon szerepet házigazdaként, művészként és a fehérvári közösséget szerető emberként ennek a kezdeményezésnek az útraindításában.

 

Image
Fotó: Bácskai Gergely

Miklósa Erika operaénekes elmondta, a jótékonysági esthez felajánlotta grátisz szereplését, ezzel is bizonyítva, hogy fontos számára a hagyomány elindítása.

Miklósa Erika az est első felében a Quartett Escualo együttessel és Harazdy Miklós zongoristával kísérve ad koncertet, majd a vacsora után könnyedebb muzsika lesz, a Cserta Band - Cserta Balázs fehérvári jazz zenészekből álló zenekara - játszik.

 Az est vendége lesz Kökény Attila is, akivel Miklósa Erika duettet is énekel.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >