Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow "Még jőni kell, még jőni fog egy jobb kor..."
"Még jőni kell, még jőni fog egy jobb kor..." Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. december 08.

ImageAz immár hagyományos „Vörösmarty vacsorával” kezdődött meg a székesfehérvári Vörösmarty Társaság decemberi rendezvény-sorozata a Szent István Művelődési Házban. A program tegnap este folytatódott Bakonyi István „Írók, költők, bolygópályák” című könyvbemutatójával. A művet Turcsány Péter, a kiadvány szerkesztője ajánlotta a nagyközönség figyelmébe Cserta Gábor zenei kíséretével és Bobory Zoltán házigazda vezényletével.

 

A Vörösmarty Társaság következő programjára december 13-án, 17 órakor kerül sor Pálfi Margit új önálló estjével, amely Latinovits Zoltán szavait idézi fel címében: „Annak, aki szeret - „embernek kell maradni””

December 14-én, 17 órakor „Elmondanám ezt néked…” – címmel verses emlékezést tartaank. A Vörösmarty Társaság tagjai ekkor Kosztolányi Dezsőre emlékeznek. 18 órakor pedig az Áron Nagy Lajos Művészetbarát Kör alkotó tagjai közös tárlatának megnyitóján vehetnek részt az érdeklődők.

December 18-án, 10 órakor megemlékezés lesz a Szózat megírásának 175. évfordulóján. Helyszín: Széchenyi úti református templom és az istentisztelet után a Vörösmarty tér. A program a Vörösmarty Társaság, a Magyarok Világszövetsége megyei szervezete és a református gyülekezet közös rendezvénye.

December 28-án, 18 órakor pedig az Áron Nagy Lajos Művészetbarát Kör évzáró összejövetele zárja a decemberi programsorozatot.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >