Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kápráztassa el álmai lovagját igéző pillantásával! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. december 11.

ImageA hosszú, dús szempillák már régen is a csábítás egyik legfőbb eszközei voltak. Már akkor is mindent megtettek a nők a vágyott eredmény érdekében, hiszen ők is tudták, hogy egy jól időzített szempilla -rebegtetéssel sok mindent el lehet érni. Hölgyeim! Hogy ne kelljen nap, mint nap a különböző eszközökkel és festékekkel küzdeniük, használják ki a Betty Szépségszalon legújabb akcióját, amellyel nagy kedvezménnyel vehetik igénybe többek között a 3D szempilla hosszabbítást is!

 

A 3D-s szempilla az utóbbi években az egyik legkeresettebb kozmetikai eljárásnak számít. A vendégeknél megnőtt az igény a természetesnek tűnő, kényelmes szálas műszempillák iránt. S, hogy mi a tartós szempilla-hosszabbítás? – Erről beszélgettünk a Betty Szépségszalon tulajdonosával, aki egy különleges karácsonyi akcióra is felhívta figyelmünket.

- A természetes szempillasor ívét követve különböző hosszúságú műszempillákat helyezünk fel szálanként, előre elkészített terv szerint, speciális ragasztó segítségével a természetes szempillákra. – nyilatkozta honlapunknak Zámbó Zoltánné, Betty. A pillák sűrűbbé és hosszabbá teszik a saját szempillákat, s közben, természetesen - varázslatos pillantást eredményeznek.

 

Image
Gyönyörű tekintetet kölcsönyöz a 3D-s szempilla

Az új fejlesztésű 3 dimenziós műszempillák lényegesen könnyebbek az eddig ismert műszempilláknál. Nem kell megszokni, mert a jól felhelyezett 3d-s pillákat viselője azonnal a sajátjának érzi. A szálas műszempillákat többféleképpen nevezik hazánkban: tartós szempilla hosszabbítás, szálankénti műszempilla, 3 dimenziós műszempilla, vagy 3D műszempilla.

Ajánlott azoknak, akik tartós használatra szeretnének műszempillát. Extra erős ragasztóval és minőségi műszempillával a természetes szempilla élettartamáig fenn marad. Az elveszített szempillák pótolhatók. A műszempillák közül a legtermészetesebb hatású, ugyanakkor, extra vastag, vagy hosszú műszempillák alkalmazásával extrém hatás is elérhető.

A Betty Szalonban most rendkívüli akcióval kedveskednek a vendégeknek: 9 000 Ft helyett mindössze 6500 Ft-ért felhelyezik vadonatúj 3D-s műszempillákat. Ezzel a módszerrel meghosszabbított pillák, tökéletes, könny-, izzadság-, és vízállóak, így mindenki számára ideális választást jelentenek.

S mivel a pillákat szálanként illesztik a saját szempillák tövéhez, annak saját hosszúságához és vastagságához igazodva, így a teljesen természetestől a drámai hatású pillákig kedvedre választhatnak a hölgyek a hozzájuk és egyéniségükhöz leginkább illő lehetőségek közül.

Nem kell tartaniuk a hagyományos műszempillák kellemetlen mellékhatásaitól, a pillák nem tincsenként, hanem szálanként hullanak ki, a saját pilllák cserélődésének ütemében. Így a tekintet mindig ellenállhatatlan lesz.

A kozmetikusok pedig mindenkit ellátnak minden jótanáccsal, hogy az új pilláik a lehető legtovább megőrizzék szépségüket.

 

Image
Ajándékozzon karácsonyra szépségutalványt!

Kedves Uraim!

Nem tudják, hogy mivel lepjék meg szívük hölgyét Karácsonykor? Van egy kiváló ötletünk: Szépségutalvánnyal, amelyet kedvesük többfajta szolgáltatásra is beválthat a Betty Szalonban – például 3 D-s szempillára is....

A Szépségutalványt ráadásul december 15-ig 10 % kedvezménnyel lehet megvásárolni!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >