Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Átadták a megújult fehérvári Állatkórházat Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. december 12.

ImageVégéhez ért a fehérvári állatkórház teljes körű felújítása. A kórház megnyitóján gazdik és kedvenceik együtt ünnepeltek. Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. székesfehérvári állatkórházban mintegy 120 millió forint értékben végeztek felújítási munkákat, a beruházás keretében új rendelőket és új műtőt építettek és korszerű berendezésekkel, műszerekkel szerelték fel az intézményt. Az eszközcserétől és az új rendelő kialakításától is azt remélik, többen választják majd őket, ha baj van.

 

A Székesfehérvári Állatkórházat 1972-ben alapították. A mostani, teljes körű felújítást megelőzően, 2000-ben végeztek utoljára munkálatokat. Ekkor korszerű laboratóriumot állítottak fel, hogy minél szélesebb körű szolgáltatást biztosítsanak állatorvos és állattartó ügyfelek számára.

 

Image
.

Idén az állatkórház minden eddiginél nagyobb volumenű felújítására került sor. Maga az épület, a gép- és műszerpark felújítása mellett a szolgáltatások minőségében is tapasztalható, jelentős fejlődés következett be. Két új orvos is erősíti az egyébként négyszemélyes team-et.

„Mindenki, aki itt van azzal az érzéssel jöhet az állatkórházba, hogy ha már egészségügyi ellátásra van szükség, történjen európai körülmények között.” - mondta a Fejér Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc Biztonsági - és Állategészségügyi Igazgatóságának előadótermében megrendezett ünnepségen Székesfehérvár polgármestere.

 

Image
.

dr. Cser-Palkovics András köszönetet mondott Móré Attilának, az Alpha-Vet Kft. tulajdonosának, hogy belevágott a vállalkozásba és létrehozta az álmát.

A polgármester kiemelte azt is, hogy a kórházfejlesztés egy nagyobb beuházás egyik része és európai uniós támogatásból valósulhatott meg. Megköszönte a cégnek, hogy élen jár a társadalmi felelősségvállalásban.

Móré Attila, az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. tulajdonosa a megnyitón arról beszélt, hogy tavaly 11 milliárdos árbevételt ért el a cég, amely az elmúlt két évtizedben soha nem volt veszteséges.

 

Image
Fotó: Bácskai Gergely

Az adózott eredmény szempontjából a vállalkozás 382. a céglistán, kizárólag multinacionális vállalatok előzik meg. A Homoksori úti Állatkórházban naponta megközelítőleg 50 kisállatot látnak el.

 Az eszközcserétől és az új rendelő kialakításától is azt remélik, többen választják majd őket, ha baj van.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >