Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Tíz fehérvári korongossal Csíkszeredán
Tíz fehérvári korongossal Csíkszeredán Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. december 13.

ImageSzerdán, magyar idő szerint 17.30-kor a magyar jégkorong-válogatott Lengyelország elleni mérkőzésével megkezdődik a négynapos, csíkszeredai EIHC-torna. Megfiatalított nemzeti csapatunk keretében tíz fehérvári korongost találunk.

 

December 14-17. között Csíkszeredában kerül sor az EIHC-tornára, amelyre ezúttal Kevin Primeau szövetségi kapitány számos fiatal tehetségnek is lehetőséget ad a bizonyításra.

Ezt jelzi, hogy a Sapa Fehérvár AV 19-ből behívott tíz játékos többsége nem az EBEL-, hanem a farmcsapatban pallérozódik hétről hétre – ám az osztrák ligában szereplő gárda öltözőajtaja természetesen valamennyi tehetségünk előtt nyitva áll.

A tornáról annyit még mindenképpen el kell mondanunk, hogy csak a magyar és az ukrán keret épül a fiatalokra, a román és a lengyel válogatott közel a legerősebb összeállításban lép majd pályára a megmérettetésen.

Íme, a magyar keret:

Kapusok: Bálizs Bence (Sapa Fehérvár AV19), Budai Krisztián (Miskolc).

Védők: Hetényi Péter, Láda Balázs, Orbán Attila (Sapa Fehérvár AV19), Hegyi Ádám, Hüffner Adrián, Kiss Dániel, Pozsgai Tamás (Dab.Docler), Szirányi Bence (Briancon, francia)

Csatárok: Benk András, Hajós Roland, Kiss Dávid, Magosi Bálint, Nagy Gergő, Tóth Adrián (Sapa Fehérvár AV19), Azari Zsolt, Galanisz Nikandrosz, Gröschl Tamás, Kiss Ákos, Somogyi Balázs, Vaszjunyin Artyom (Dab.Docler)

A torna menetrendje:

december 14., szerda: 17.30: Magyarország–Lengyelország

december 15., csütörtök: 14.00 Magyarország–Ukrajna 17.30 Románia–Lengyelország

december 16., péntek: 14.00 Ukrajna–Lengyelország 17.30 Románia–Magyarország

december 17., szombat: 15.30 Románia–Ukrajna

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >