Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Állatok Karácsonya a HEROSZ Állatmenhelyen Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. december 13.

ImageAz állatoknak szerveztek karácsonyi adománygyűjtést a székesfehérvári Herosz Állatotthonban. Az évek óta tartó, és mostanra már hagyományossá vált eseményen, a menhely dolgozói önkéntesekkel, valamint egy csoportnyi kisgyermekkel, közösen fogtak össze azért, hogy a gazdátlan kisállatok ajándékokat kaphassanak.

 

Az ünnepség kezdetén csengőszó emlékeztetett arra, hogy a szeretni tudás képessége, nem csupán az emberek kiváltsága, hanem az állatoké is.

Image
.
 

Az ország hat különböző menhelyén egyszerre csengettek azért, hogy erre felhívják a figyelmet.

Image
.

Az állatok karácsonyát már öt éve tartják meg minden évben a Herosz Állatotthonban. Krepsz Györgyi telepvezető elmondta, hogy az akcióval azt üzenik az embereknek, hogy az állatoknak is szükségük van a segítségre.

Image
.

 

Ezért aki tud és akar is segíteni, annak az adományára feltétlenül számítanak. Dr. Berey Attila a Herosz elnöke szerint sok ember továbbra sem gondolja át felelősségének a súlyát, amikor magához vesz egy állatot.

Image
Fotó: Bácskai Gergely

 

A Herosz célja, hogy ennek fontosságát megtanítsa a gyerekeknek, akik szüleiken keresztül a felnőtt társadalomnak is mintát mutathatnak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >