Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Kevin Primeau: "Most a gyakorláson van a hangsúly!"
Kevin Primeau: "Most a gyakorláson van a hangsúly!" Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2011. december 14.

ImageA válogatott mérkőzések miatti EBEL szünetben, december 14-17-e között a Magyar Jégkorong válogatott Csíkszeredán szerepel. Ezúttal Lengyelország, Ukrajna és Románia csapatai lesznek a vetélytársak.

 

Kevin Primeau szövetségi kapitány nem változtat eddigi taktikáján, ismét a fiatal tehetségeknek ad lehetőséget a bizonyításra: A keret összetételét végigböngészve mindenki láthatja, hogy most sem azokat válogattuk be, akiknek biztos a szerepük a divízió 1-es világbajnokságon, hanem azokat teszteljük, akiknek esélye van bekerülni a válogatott keretébe.

Fontos, hogy ezek a játékosok is megismerjék a játékrendszerünket és én is kíváncsian várom, hogy kik nyújtanak majd olyan teljesítményt, hogy esélyük legyen bekerülni a ljubljanai vb alapcsapatába. Természetesen szeretném megszerezni első győzelmemet a magyar válogatott szakvezetőjeként, de most nem az eredmény, hanem a gyakorlás az elsődleges - mondta a kanadai szakember.

A magyar válogatott kerete: Kapusok: Bálizs Bence (Sapa Fehérvár AV19), Budai Krisztián (Miskolc).

Védők: Hetényi Péter, Láda Balázs, Orbán Attila (Sapa Fehérvár AV19), Hegyi Ádám, Hüffner Adrián, Kiss Dániel, Pozsgai Tamás (Dab.Docler), Szirányi Bence (Briancon, francia)

Csatárok: Benk András, Hajós Roland, Kiss Dávid, Magosi Bálint, Nagy Gergő, Tóth Adrián (Sapa Fehérvár AV19), Azari Zsolt, Galanisz Nikandrosz, Gröschl Tamás, Kiss Ákos, Somogyi Balázs, Vaszjunyin Artyom (Dab.Docler)

A torna menetrendje:

december 14., szerda: 17.30: Magyarország–Lengyelország

december 15., csütörtök: 14.00 Magyarország–Ukrajna 17.30 Románia–Lengyelország

december 16., péntek: 14.00 Ukrajna–Lengyelország 17.30 Románia–Magyarország

december 17., szombat: 15.30 Románia–Ukrajna

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >