Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Orbán: Minden devizahiteles család jobban jár Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. december 21.

ImageHosszú, éles és elhúzódó küzdelmek után a kormánynak sikerült megegyeznie a bankokkal; a megállapodás eredményképpen mindenki jobban jár – jelentette ki facebook oldalán Orbán Viktor.

 

A miniszterelnök videóüzenetében aláhúzta: Magyarországon mintegy egymillió család él a lakásdevizahitelek árnyékában, hárommillió emberről, illetve hárommillió ember otthonáról van szó. Orbán Viktor emlékeztetett arra, hogy a nemzeti konzultációs kérdőívben az emberek azt válaszolták - mintegy kétharmados többséggel -, hogy a kormány nyújtson segítséget a devizahiteleseknek.

„A jó hír az, hogy a napokban hosszú, éles és elhúzódó küzdelmek után végül a kormánynak sikerült megegyeznie a bankokkal” – fűzte hozzá.

A kormányfő szerint a megállapodás eredményképpen mindenki jobban jár. Minden devizahiteles család, azok is, akik már fizetésképtelenek, azok is, akik hónapról-hónapra élnek, és a középosztályhoz tartozók is – jegyezte meg.

Orbán Viktor felhívta a figyelmet arra, hogy a kedvezményes végtörlesztésnek jogvesztő határideje van, december 30-ig kell jelezni a bankoknál azt, ha valaki élni kíván ezzel a lehetőséggel. Egyúttal emlékeztetett arra is, hogy a kormány megteremtette a munkaadók segítségnyújtási lehetőségét, ezért a kormányfő azt javasolja, hogy ne csak a bankoknál, hanem a munkaadójuknál is érdeklődjenek azok, akik végtörleszteni szeretnének.

„Remélem sikerrel járnak, és könnyebb lesz Önöknek is a 2012-es év. Áldott Karácsonyt, boldog új esztendőt kívánok mindannyiuknak” – zárta videóüzenetét Orbán Viktor.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >