Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Jótékonysági fellépés a Fehérvár Hangjával Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. december 28.

ImageA Karma Kreatív Stúdió december elején hívta életre azt a kezdeményezést, melynek legfőbb célkitűzése az volt, hogy a megyében állami gondoskodásban élő gyermekek karácsonyát szebbé varázsolja, számukra minél több ajándékot gyűjtsön össze, illetve minél több élménnyel ajándékozza meg Őket!

 

Kernya Mariann, a Karma Kreatív Stúdió kreatív igazgatója honlapunknak elmondta, hogy az akcióhoz azonnal csatlakozott többek között az Alba Plaza, a Vöröskereszt, Fejér Megye Önkormányzata és a Fehérvár hangja is. A város nagy sikerű tehetségkutatójának döntősei néhány nappal ezelőtt egy karácsonyi műsorral lepték meg a gyermekeket.

Az "arany torkú" fiatalok nagy izgalommal készültek erre a fellépésre, hiszen szerettek volna minél nagyobb örömet szerezni az otthonok lakóinak.

"A Karma Kreatív Stúdió jó ideje elkötelezett támogatója a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központnak, ezért is éreztük szívügyünknek, hogy ezeknek a gyermekeknek ismét tudjunk segíteni." - hangsúlyozta Marton Zoltán, a cég ügyvezetője. - "Nagy örömmel számolhatok be arról, hogy egy eddig példa nélküli összefogás jött létre városunkban az idén decemberben egy igazán jó ügy érdekében."

Mindenki próbált segíteni, úgy ahogy csak tudott. Ennek köszönhetően az otthonokban vagy nevelőszülőknél élő gyermekek százai voltak részesei a programnak és látogattak el a Fehérvár hangja döntőjére, léptek fel az Alba Plaza Ünnepi Zenei Hét színpadán vagy tanították a kézművesség alapjait a bevásárlóközpontban, s ezáltal rengeteg új élménnyel gazdagodtak.

"A kezdeményezéshez azonnal csatlakozott a Fehérvár hangja, városunk nagy sikerű tehetségkutatója is." - mondta Mészáros Attila ifjúsági tanácsnok. - "Mindenképpen szükségét éreztük annak, hogy kihasználjuk a verseny népszerűségét arra, hogy megpróbáljunk segíteni a rászorulókon. Ezért is volt öröm számomra, amikor hallottam erről a programról, különösen azért, mert a teljes szervező gárda e célcsoport mellett tette le a voksát. A mi segítségünk abban nyilvánult meg, hogy az otthonok lakóit vendégül láttuk a döntőnkön, valamint plüss játékokat is gyűjtöttünk a gyermekeknek, amit el is vittünk nekik."

"A verseny döntősei nagy népszerűségnek örvendenek az otthonokban élő fiatalok körében is, ezért Ők még egy karácsonyi fellépéssel is megörvendeztették a gyermekeket. Az ehhez szükséges helyszínt és egyéb technikai feltételeket pedig a Fejér Megyei Közgyűlés térítésmentesen biztosította." - emeli ki Pleizer Lajos a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke - "Hiszen számunkra is nagyon fontos, hogy minden jó ügyet támogassunk, ezért erre a megkeresésre is azonnal igent mondtunk."

"Ez a karácsony valóban más volt, mint az eddigiek, hiszen ekkora összefogás és ennyi segítség még egyetlen ünnep előtt sem volt tapasztalható." - kezdte beszédét Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgatója. - "Nagyon boldog vagyok, hiszen az idei évben az otthonok karácsonyfája alatt minden gyermekünket várta ajándék. E mellett pedig, a nálunk nevelkedő fiatalok az elmúlt időszakban olyan élményekkel, és tapasztalatokkal lettek gazdagabbak, amelyek már önmagukban is sokat jelentettek számukra. Bízom benne, hogy sikerült bebizonyítanunk, hogy mennyi értékes gyermek nevelkedik nálunk és remélem, hogy az elkövetkezendőkben is sok-sok ilyen kezdeményezéssel találkozhatunk majd. Végezetül szeretném megköszönni mindenkinek, aki sokat dolgozott és tett azért, hogy ez a csoda létrejöjjön."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >