Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Erik Sumó Band koncertje az udvaron Nyomtatás E-mail
Írta: Öreghegyi Közöségi Ház   
2008. augusztus 26.

ImagePszichedelikus mesepop, fürdőszobarock és jazz - Tövisházi Ambrus a magyar könnyűzene új generációjának egyik legtehetségesebb és legtudatosabb alkotója. A gimnáziumi barátságból alkult Amorf Ördögök három nagylemeze és országos sikere közben ezernyi egyéb projekten töri a fejét, remixek tucatjait készítette az utóbbi néhány évben (többek között a Žagarnak és az Easy Life Naturalnek).

Saját zenekarát, az Erik Sumo Bandet – melyet önmagáról nevezett el - két éve alakította meg, és első, a német Pulver Recordsnál 2005-ben megjelent lemeze nagy sikert aratott.  

Stílusuk behatárolhatatlan, illették már őket a spagetti-western, a balkán funk, a barkács-és fürdőszoba pop jelzőkkel is. Ez az izgalmas, változatos, sokszínű és meseszerű; a slágerestől az elvontig terjedõ skálán mozgó, hol ámulatba ejtõ, hol összezavaró műsor bepillantást enged Tövisházi Ambrusnak és társainak saját bejáratú, szürreális, de roppant szórakoztató zenei fantáziavilágába.

Image
.

Az együttest Kiss Erzsi örökös vendégboszorkány-művésznő, és a tündéri-éteri Harcsa Veronika teszi tökéletessé. Ez az univerzum az Amorf Ördögök rajongóinak nem teljesen idegen, de számukra is számos eddig rejtve maradt kincse tárul fel. Aki mellékhatások nélkül szeretné magát a lehető legjobban érezni, az jöjjön el, és táncoljon egyet önfeledten erre a varázslatos és lebilincselő zenére.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >