Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
VIDEÓPÁLYÁZAT KÖZÉPISKOLÁSOK SZÁMÁRA Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. január 06.

ImageA Kodolányi János Főiskola Angol Nyelv és Irodalom Tanszéke videópályázatot hirdet. A versenyzők feladata, hogy egy rövid angol nyelvű kisfilmet készítsenek, amelyben nyelvi korlátokból és/vagy kulturális különbségekből fakadó kommunikációs problémákat mutatnak be 3-5 perc terjedelemben. A pályázat kiírói humoros és kreatív pályaműveket várnak.

 

A JELENTKEZÉS FELTÉTELEI

11. - 13. évfolyamos középiskolások jelentkezését várják. A résztvevők egyénileg vagy maximum 3 fős csapatban is dolgozhatnak. Csak az a saját készítésű, önálló videóalkotás pályázhat, amely eddig más médiumban nem került bemutatásra.

A beküldött és bemutatásra érdemesnek tartott filmeket a Kodolányi János Főiskola felhasználhatja, és a honlapján megjelentetheti. A jelentkezéssel a pályázati kiírásban szereplő feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek. A versenyben való részvétel ingyenes.

A JELENTKEZÉS MENETE

1. A Kodolányi János Főiskola Angol Tanszékének honlapján található nevezési lap hiánytalan kitöltése. http://www.kodolanyi.hu/intezetek/angol_tanszek

2. A kitöltött nevezési lap elküldése a következő e-mail címre: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

3. Ezt követően egy automatikusan generált üzenetet kapnak a jelentkezők, amelyben a pályázati anyag YouTube oldalra történő feltöltésének részleteit közölik.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

A kitöltött nevezési lapokat 2012. január 5-től várjuk, a videók ezt követően folyamatosan feltölthetők 2012. január 29. 24:00 óráig. Az eredményhirdetésre 2011. február 10-én kerül sor. A nyerteseket e-mailben értesítik.

ELBÍRÁLÁS

A pályázatban résztvevő valamennyi filmet a Kodolányi János Főiskola oktatóiból álló zsűri értékeli.

DÍJAZÁS

A pályázat fődíjának nyertese(i) három éjszakát tölthet(nek) a főiskola siófoki kampuszán 2012 nyarán.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >