Kezdőlap
Hely, ahol élünk – előadás az Öreghegy történetéről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. október 24.
Nyitó programjához érkezik a Hely, ahol élünk című helytörténeti programsorozat. Az első előadás az Öreghegy történetéről szól.
Tovább...
 
Katana Kupán remekeltek a fehérvári és a sárosdi kempósok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 24.
Immár hatodik alkalommal rendezték meg a Katana Kempo Nyílt Ifi-Junior Harcművészeti Kupát Gigor Sándor három danos mester szervezésében. A versenyen ismét rengeteg érmet gyűjtöttek a fehérvári és a sárosdi kempósok.
Tovább...
 
Rengeteget spórolhatnak a társasházak, ha még most szigeteltetnek Nyomtatás E-mail
Írta: Eisen-Kiss Erika   
2019. október 24.
Duplájára nőhet az energiahatékonysági felújítási költsége annak a mintegy 590 ezer még nem szigetelt panelháznak, amelyek nem lépnek időben. Ugyanis 2020. december 31-e után* már csak a „közel nulla energiaigény” feltételeinek teljesítésével végezhetnek energetikai célú felújítást. Magyarországon körülbelül 798 ezer ipari technológiával készült (panel) épület van. Ennek alig harmadát, 250-300 ezret újítottak fel eddig, és ezeknek is csak 50 százaléka kapott teljes homlokzati szigetelést. A panel felújítási programban résztvevő épületek fele Budapesten, további 35 százalékuk pedig Debrecenben, Kecskeméten, Miskolcon és Pécsett található.
Tovább...
 
Kis konyhai matematika – Mennyibe kerül a konyhafelújítás? Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófi   
2019. október 24.
A konyha a lakás egyik központja, a hely, amelyet talán a legtöbbet használunk. Egyes számítások szerint életünk során nagyjából két és fél évet töltünk el itt főzéssel. Nem csoda, hogy időnként ráfér egy kis ráncfelvarrás: egy elromlott tűzhely, a leszakadt szekrényajtók sok bosszúságot, vagy akár balesetet is okozhatnak. De mibe kerül felújítani a konyhát?
Tovább...
 
Nem várt irányból csapnak le a cégekre a kiberbűnözők Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. október 24.
A külföldi piacra lépésben és az új technológiák bevezetésében látják a legnagyobb biztonsági veszélyt a vállalatok - állapítja meg a HFS Research és az EY 300 vezető biztonsági szakértő megkérdezésével készült kutatása. A jól bevált üzleti területek és megoldások védelmének elhanyagolása miatt viszont alaptevékenységük válik sérülékennyé.
Tovább...
 
Új műnyaghulladék-csökkentési vállalásokat tett az Unilever Nyomtatás E-mail
Írta: Laufer Flóra   
2019. október 24.
A világ egyik legnagyobb, fogyasztási cikkeket gyártó globális vállalata 2025-ig több mint 100.000 tonnával csökkenti a felhasznált műanyagcsomagolás volumenét, továbbá az általa kibocsátott mennyiségnél is több műanyagcsomagolást fog újrafeldolgozni.
Tovább...
 
Kastélymesék Makláry Lászlóval és Kálmán Petrával Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. október 24.
Folytatódnak a KASTÉLYMESÉK a kápolnásnyéki Halász-kastélyban. Havonta egy este különleges vendégek különleges helyszínen mesélnek különleges életükről, különleges épületekről és személyes történeteik segítségével hívják rendhagyó kalandozásra hallgatóságukat.
Tovább...
 
Milyen vitaminok segítik elő a tökéletes látást? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 24.
Több tanács is létezik arra vonatkozóan, hogy mit tegyünk / és mit ne tegyünk a látószervünk optimális működése érdekében. Fontos például a következetes táplálkozás. Étrendünket úgy kell összeállítanunk, hogy minél több A-, C- és E vitaminban gazdag étel szerepeljen benne.
Tovább...
 
VIII. Paál István Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 23.
A Paál István országos amatőr színjátszó találkozónak immár nyolcadik alkalommal ad otthont A Szabadművelődés Háza a hétvégén. Október 26-án és 27-én az ország számos részéről érkező csoport 14 előadással várja az amatőr színjátszás kedvelőit. A programra a belépés díjtalan.
Tovább...
 
Százezer dolláros női tenisztorna kezdődött a Kiskút útján Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2019. október 23.
A Kiskút Tenisz Klub folyamatosan bővülő, fedett létesítményében a múlt heti ITF-torna után ezen a héten 100 000 dollár összdíjazású női verseny zajlik. Elkezdődött a selejtező, amelyből harminckét teniszező küzd a szintén harminckettes főtáblára jutásért. Szerdától zajlanak a főtábla küzdelmei egyéniben és párosban, hétvégén rendezik az elődöntőket és a döntőket.
Tovább...
 
Átalakul a szakképzés Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. október 23.
A következő évi beiskolázáshoz kapcsolódóan a szakképzési rendszer átalakításáról tartott rendhagyó tájékoztatót a székesfehérvári és a környékbeli általános iskolák igazgatóinak, pályaválasztási felelőseinek a Székesfehérvári Szakképzési Centrum a Városháza Dísztermében.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 25395