Kezdőlap
Új foglalkozás indul szerdán az EFI-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 24.
Nyújtást, erősítést és egyensúlygyakorlatokat is kínál a Gerincjóga flow – előzetes tudás nélkül várnak szerdától minden érdeklődőt az Egészségfejlesztési Irodában. A foglalkozás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Közel egy kilós lócitromok potyogtak az égből Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 23.
ImageEz kérem nem bulvárhír, hanem a valóság! Közel egy kilogrammot nyomó lócitromok potyogtak rám (is) pár nappal ezelőtt egy parkban…
Tovább...
 
Eldugult az orrod? Így szüntetheted meg pár perc alatt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 23.
ImageKíváncsi vagy arra az egyszerű gyakorlatra, amely segítségével pár perc alatt megszüntethető az orrdugulás? Akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Ne hagyd szenvedni a nyuszidat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 23.
ImageTudtad, hogy komoly fájdalmai lehetnek a szobában élő nyusziknak a túl hosszú köröm miatt? Sok gazdi nem tudja, hogy ha túlnő a nyuszi karma, akkor nem tud helyesen lábra állni, és több egészségügyi problémája is lehet – miközben csendben szenved…
Tovább...
 
„Isten óvja Magyarországot!” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 23.
Spányi Antal megyés püspök meghívására együtt imádkoztak a történelmi egyházak helyi képviselői és a hívek az 1956-os forradalom és szabadságharc áldozataiért a Fadrusz-keresztnél. A megemlékezésen dr. Demeter Zsófia történész mondott ünnepi beszédet, felelevenítve az események sorát, a város 1956-os történetét.
Tovább...
 
Tanácsadás és tréning a stresszmentes hétköznapokért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 23.
ImageElindultak az Egészségfejlesztési Iroda mentális jólléttel foglalkozó programjai, amelyek a lelki egészségünk megőrzésére kínálnak foglalkozásokat minden korosztálynak, egyéni és csoportos formában is.
Tovább...
 
Mit tegyen, ha 20 perc után sem tud elaludni? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. október 23.
ImageEsténként fáradtan zuhan ágyba, de hosszabb idő elteltével még mindig csak álmatlanul forgolódik? Nincs egyedül a problémájával, az alvászavarok egyre több ember életét nehezítik meg. Dr. Vida Zsuzsanna neurológus, szomnológus, a JóAlvás Központ főorvosának tanácsai segíthetnek.
Tovább...
 
Őszi immunturbó Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2018. október 23.
ImageAz őszi náthás, megfázásos tüneteket, egészségügyi problémákat sokszor a gyenge immunrendszer okozza.
Tovább...
 
100% rock and roll hétvége: 5 arany, 3 ezüst, 5 bronz Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 23.
ImageA hétvégén a KID Rock and Roll SE párosai és csapatai Szlovákiába utaztak egy Nemzetközi Versenyre, majd Veszprémben a X. KID Rock and Roll Kupán mutatták be tudásukat. Levezetésként pedig a Veszprém – Szeged kézilabda meccsen léptek fel a lányok.
Tovább...
 
Időszaki fotókiállítás a Levéltárban az 1956-os forradalom emlékére Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 22.
1956-os, részben még ismeretlen fotókból nyílt kiállítás a Fejér Megyei Levéltárban. A hat gyűjteményből összeállított válogatás elsősorban a budapesti forradalmi eseményeket dokumentáló képekből áll, de Székesfehérváron és Martonvásárhelyen készült fotók is szerepelnek a tárlat anyagában.
Tovább...
 
Egészségfejlesztési Iroda Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 22.
ImageKormányzati és Európai Uniós támogatással, az EFOP-program keretein belül, "Egészségfejlesztés a Velencei-tó környékén" címmel, a Gárdonyi Járás területét érintően Egészségfejlesztési Iroda (EFI) kezdte meg működését a Velencei Szakorvosi Rendelőintézetben (Velence Balatoni út 65.).
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 22951