Kezdőlap
Fejér megyei siker a görögországi amatőr MMA gálán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. december 07.
Kevesebb, mint egy perc alatt kopogtatta le ellenfelét Kugler Andris a Görögországban megrendezett IMMAF MMA gálán. Az abai fiatalember a Sárosdi és az Abai Kempo SE-t képviselte a viadalon.
Tovább...
 
Csodás ökölvívást mutattak be Kókán a fehérvári bokszolók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. december 07.
Babinec Dániel fölényes győzelmet aratott, Turós Levente pedig döntetlennel zárta az írek elleni csapatbajnokságot.
Tovább...
 
Így lehet biztonságos a téli futóedzés Nyomtatás E-mail
Írta: Fájdalomközpont / Galenus   
2021. december 07.
A komoly sportolók vagy azok, akik tavaszi futóversenyre, egy nagyobb táv teljesítésére készülnek, a téli hónapokban sem hagyják el a futóedzéseket. Dr. Páll Zoltán sebész, traumatológus, sportorvos a biztonságos tréning elemeire és az esetleges sérülések minőségi kezelésére hívta fel a figyelmet.
Tovább...
 
Gyűjtést szerveznek a székesfehérvári koraszülött osztálynak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 07.
Az Adni jó! névre keresztelt december 1. és december 22. között zajló adománygyűjtésen többek között takarókat, lepedőket és külső inkubátor letakarókat gyűjtenek. Az adományokat a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház és a Prohászka Plébánia irodaszolgálatánál lehet leadni.
Tovább...
 
Zenetörténeti előadás Szabó Ákos életműkiállításában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 07.
Liszt Ferenc életről és műveiről hallhatnak zenetörténeti előadást december 8-án, szerdán 18 órától az Egy európai magyar – Szabó Ákos életműkiállításában a Csók István Képtárban.
Tovább...
 
Kedden, szerdán és csütörtökön zárva lesz a könyvtár Olvasóterme Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 07.
Technikai okok miatt zárva tart a Vörösmarty Mihály Könyvtár Oskola utcai épülete december 7-től 9-ig, nyitás 10-én lesz. Az intézmény a közösségi oldalán adventi kalendáriummal készül december 24-ig minden nap.
Tovább...
 
Sümegi Gyula: A 420 évvel ezelőtti fehérvári ütközetek helyszínei egy katona szemével Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2021. december 07.
A Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Esték 529. előadó vendége Sümegi Gyula nyugállományú alezredes lesz ma este.
Tovább...
 
Levelezőpartner kerestetik! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 07.
A Székesfehérvárral létrejött testvérvárosi együttműködés megkötésének 30. évében a Baden-Württembergi Schwäbisch Gmünd városa online és hagyományos levelezőprogramot hirdetett. A város honlapján elérhető levelezőlapok segítségével könnyűszerrel találhatunk levelezőpartnereket Németországból, Angliából, de akár az Egyesült Államokból is.
Tovább...
 
Hanuka alkalmából közösségi futást és gyertyagyújtást tartottak Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2021. december 06.
A fény ünnepének alkalmából a Székesfehérvári Zsidó Hitközség tagjai meggyújtották a nyolcadik, azaz utolsó gyertyát is aVárkörúton található imatermük udvarán. A gyertyagyújtás előtt több tucat futó részvételével rendezték meg a Maccabi VAC hanuka közösségi futást is.
Tovább...
 
Koncerttel és gyermekműsorokkal folytatódott a Vízivárosi Advent Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2021. december 06.
Advent második hétvégéjén a Vízivárosi Általános Iskola aulájában dr. Horváth Miklósné és Molnár Tamás önkormányzati képviselők, valamint Bencze András evangélikus lelkész közösen gyújtotta meg a második gyertyát az adventi koszorún. A Vízivárosi Advent programsorozatának második eseményén a Németh László Általános Iskola diákjainak fellépését is láthatta a közönség.
Tovább...
 
A második gyertyát is meggyújtották a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2021. december 06.
Sokan gyűltek össze az ünnepi díszbe öltözött belvárosban, hogy részt vegyenek a második, a reményt jelképező gyertya meggyújtásának ünnepségén. A gyertyagyújtással együtt folytatódott az adventi programok sokasága is a belvárosban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 31066