Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Piknik a belvárosban, a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: Harcos Edina   
2024. május 18.
A pünkösdi hétvégén, május 18-án, szombaton délután a belvárosi lakókat várja a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Városház térre egy közös piknikezésre. Játékok, hangszerbemutató, társasjáték-sátor, kincsmosás is szerepel a kínálatban, a kicsiket a Pitypang zenekar, a felnőtteket Gájer Bálint szórakoztatja, közös programként pedig az ARTE ARAMI Junior csoporttal lehet táncolni. A rendezvény ingyenes.
Tovább...
 
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Tímea   
2024. május 18.
A Vodafone Magyarország hálózatfejlesztési stratégiájának részeként 2024 végéig országosan az állomások 40 százalékán végez kapacitásbővítést, ami a hívásminőséget és a letöltési sebességet is jelentősen javítja. A hálózatfejlesztési programnak köszönhetően többek között Debrecenben, Miskolcon, Veszprémben, Székesfehérváron és Nyíregyházán élvezhetik a szolgáltató ügyfelei a gyorsabb mobilinternetet.
Tovább...
 
Görög táncház a Sirtaki Tánccsoporttal szombaton a VOKE Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 18.
Görög táncházat rendeznek május 18-án, szombaton 15.00 órai kezdettel a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A programon a Sirtaki Tánccsoport oktatja a lépéseket, és fontos információ, hogy nem szükséges párban érkezni.
Tovább...
 
Az Orgonák éjszakáján Hannfried Lucke koncertezik a Bazilikában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 18.
Klasszikus zenei nagyágyú érkezik Székesfehérvárra az Orgonák éjszakáján. Május 18-án Hannfried Lucke orgonaművész kápráztatja el a közönséget virtuóz játékával. A koncert szombaton 17 órakor kezdődik a Szent István-székesegyházban.
Tovább...
 
Rajzfilmklasszikusok állami gondoskodásban élő gyermekeknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 18.
Állami gondoskodásban – otthonban és családban – élő gyermekek részére tart ingyenes filmvetítést a tapsi.hu – Lapu Bt. csapata május 25-én. A Szent István Művelődési Házban 11 órától Dargay Attila: Az erdő kapitánya, 15 órától Ternovszky Béla: Macskafogó meséjét láthatják a kicsik és nagyok.
Tovább...
 
NEMZETKÖZI ÉPÍTÉSZETI DÍJAT NYERT A KÖZTI KÉT PROJEKTJE Nyomtatás E-mail
Írta: Soltész Tünde   
2024. május 18.
BigSEE Architecture 2024 nemzetközi építészeti díjat kapott a Középülettervező Zrt. (KÖZTI) két projektje is Szlovéniában. A BigSEE díjjal a délkelet-európai régió 21 országában díjazzák a legjobb építészeti, belsőépítészeti és formatervezési megoldásokat 6 különböző kategóriában. A KÖZTI a Balatonfüredi Kongresszusi Központtal és a Veszprémi Zöld Város projekttel nyerte el az elismerést.
Tovább...
 
Nagy lendülettel indították az évet az önkéntes pénztárak Nyomtatás E-mail
Írta: Ádám Viktor   
2024. május 18.
Igen eredményesen kezdték az évet a hazai önkéntes nyugdíj- és egészségpénztárak, amelyek mind az összesített taglétszám, mind a tagi és munkáltatói befizetések tekintetében jelentős előrelépést mutattak fel az első negyedévben. A nyugdíjkasszák ismét reálhozamot értek el, az egészségpénztárak tagjai pedig még több szolgáltatást igényeltek, köztük például minden eddiginél többet költöttek lakáshitel-törlesztésre.
Tovább...
 
Parkőrök Fehérváron – a zöldterületek tisztaságára és rendjére figyelnek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. május 18.
A Városgondnokság tavasz eleje óta fokozatosan vezette be a köztisztasági tevékenységébe a parkőri szolgálatot. Több helyszínen: a Zichy ligetben, a Rózsa ligetben, a Jávor Ottó téren, továbbá a Halesz ligetben, valamint a Palotavárosi szabadidőparkban, váltott műszakban összesen hat ember dolgozik parkőrként.
Tovább...
 
Illatos és madaras túrák a Sóstón – hétvégi programok a város zöld szívében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 18.
Folytatódnak az ismeretterjesztő kirándulások a páratlan értékeket őrző Sóstó Természetvédelmi Területen. Május 18-án az illatos növényeket ismerhetjük meg, 19-én jön az újabb vadvasárnap, míg 25-én a Sóstó legszínesebb madara, a gyurgyalag nyomába eredhetünk.
Tovább...
 
Változatos programok szombaton a könyvtárakban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 18.
Bevezetés a japán kalligráfiába, családi társasjátékozás, pünkösdi kézművesekedés, valamint Kerekítő foglalkozás is lesz május 18-án, szombaton a Vörösmarty Mihály Könyvtár intézményeiben és az Aranybulla Könyvtárban. Valamennyi program ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Megemlékezés Székesfehérvár török alóli visszavételének 336. évfordulóján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 18.
Székesfehérvár török alóli visszavételének 336. évfordulójára emlékeztek pénteken. A Nemzeti Emlékhely Várkörút felőli oldalán található emléktáblánál néma koszorúzást tartottak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 38345