Kezdőlap
Vidi: a ZTE sem jelentett akadályt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. november 29.
AZ MTK-tól kapott 1-3-as pofon óta összeszedte magát a MOL Fehérvár a labdarúgó NB I-ben, a DVTK 3-0-ás legyőzése után tegnap este a ZTE alakulatát verte a Sóstón 2-0-ra, így újra pontelőnnyel áll a 2. helyen a Ferencváros mögött. A piros kékek két találata az első 20 percben esett, előbb Zivzivadze, majd Houri talált be közelről, szép akció végén, egyaránt Nikolics passzát követően.
Tovább...
 
Nagyszerű fordítás és győzelem Budaörsön Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2020. november 29.
Hiába vezetett 2:0-ra a házigazda Budaörsi DSE a MÁV Előre-BERICAP ellen, Farkas Mihály tanítványai zsinórban három szettet nyerve győztek 3:2-re az NB I Liga alapszakasz 10. fordulójában.
Tovább...
 
Elmarad az Adventi Jótékonysági Est Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. november 27.
Idén tartották volna meg 15. alkalommal az Adventi Jótékonysági Estet Székesfehérváron, a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A program sajnos elmarad, ám a pénzadományokat köszönettel fogadják a szervezők a párkányi Szent Imre Egyházi Óvoda és a bácskossuthfalvi Napsugár Református Óvoda megsegítésére.
Tovább...
 
„Egy maratont bárki le tud futni, ha sokat fut lassan” Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. november 27.
Schmidt Adrienn az első és egyetlen női ironman Móron – ráadásul már kétszeres! Idén a Balatonman irontávján abszolút női első lett 50 perc előnnyel a második előtt, a Spuri Balaton Szupermaratonon pedig abszolút harmadik és korosztályos első helyezést ért el.
Tovább...
 
Grappling Magyar Bajnokság – Kugler Andris a bajnok! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. november 27.
Kugler Andris nyerte meg a Grappling Magyar Bajnokság Felnőtt Döntőt 71 kg-ban, NoGi kategóriában. Az abai fiatalember mindhárom mérkőzését kopogtatással fejezte be.
Tovább...
 
Gólyafészek, egy székesfehérvári alapítvány a családokért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. november 27.
Adományosztás, iskolatáska-gyűjtő akció, nyári táboroztatás. A székesfehérvári Gólyafészek Alapítvány nemcsak a rászorulóknak segít, hanem szaktanácsadással támogatja a gyermekes anyák munkaerőpiacra való visszatérését is.
Tovább...
 
Csökkentik a szívmegállás kockázatát az egészséges alvási szokások Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2020. november 27.
Felnőtteknél csökkentik a szívmegállás kockázatát az egészséges alvási szokások egy nagylétszámú új amerikai kutatás szerint.
Tovább...
 
Jáky-sikerek a GIS day térinformatikai versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. november 27.
Az ÓE AMK Geoinformatikai Intézetének online GIS day térinformatikai versenyén két dobogós helyezést is szereztek a Jáky Technikum diákjai. Az első helyet a somogyvári bencés apátság modelljével, a harmadikat pedig a fehérvári Belváros kávézóinak, éttermeinek a vizsgálata alapján készített térinformatikai rendszerrel hozták el a csapatok.
Tovább...
 
Egy topográfusról – Interjú Váczi Márkkal Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. november 27.
A fehérvári kulturális életben nem ismeretlen Váczi Márk neve. A fiatal topográfussal, történésszel és néprajzkutatóval számos platformon és még több témában olvashattak vagy hallhattak interjúkat, láthattak videókat az érdeklődők. A Magyar Városkutató Intézet munkatársával készített beszélgetésben most hivatásáról és Duci bácsiról olvashatnak összefoglalót.
Tovább...
 
Online ügyintézésre kérnek mindenkit a szolgáltatók Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. november 27.
Szolgáltatásaik folyamatos és zavartalan biztosítása érdekében – lehetőség szerint – online ügyintézésre kérnek mindenkit a szolgáltatók. Bár a megfelelő biztonsági óvintézkedések betartása mellett, rövidített nyitvatartással a személyes ügyfélfogadás is lehetséges az E.on-nál, a SZÉPHŐ Zrt-nél, a Depóniánál, illetve az NKM-nél, mégis arra kérik ügyfeleiket: válasszák a telefonos vagy online ügyintézés lehetőségét, a személyes találkozók előtt pedig minden esetben kérjenek időpontot!
Tovább...
 
Fehérvári Advent: fények és hangulatok Nyomtatás E-mail
Írta: Benkő-Igaz Krisztina   
2020. november 27.
Már csak néhány nap, és kezdődik az advent. A karácsonyt megelőző várakozás időszaka idén világszerte más lesz, mint amit megszoktunk: bensőségesebb, családiasabb. Székesfehérvár Önkormányzata ehhez most azzal járul hozzá, hogy ünnepi díszbe, fénybe öltözteti a Belvárost. De a megszokott programokat sem kell teljesen nélkülözni, ezek idén az online térben valósulnak meg: lesz gyertyagyújtás, naponta kinyílik az adventi naptár egy-egy ablaka, a virtuális adventi színpadon – a korábbi években készült felvételeknek köszönhetően – hétköznapokon gyermekcsoportok produkcióit, hétvégeken pedig ismert és kedvelt énekesek, zenekarok, kórusok műsorszámait láthatjuk majd.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 28255