Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Sebességkorlátozást vezetnek be a Mészöly Géza utca egy szakaszán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 02.
Február 6-tól 30km/h-s sebességkorlátozást vezetnek be a Mészöly Géza utcában a Liget sor és a Zichy liget között. Az intézkedés célja a gyalogos-átkelőhelyek, valamint az útcsatlakozásokban kanyarodó gépjárművek biztonságának növelése.
Tovább...
 
Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. február 02.
Székesfehérvár központjában, a történelmi belváros mellett többszintes kereskedelmi épület 491m2 összalapterületű földszinti és emeleti része egyben vagy megosztva szintenként kiadó!
Tovább...
 
Ingyenes család- és gyermekvédelmi jogi tanácsadás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 02.
Az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület, valamint a Székesfehérvári Álláskeresők Egyesülete a hátrányos helyzetű családokon szeretne segíteni az ingyenes tanácsadással.
Tovább...
 
Idén is elérhetőek az Egészségfejlesztési Iroda programjai Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 02.
Az idei évben is folytatja tevékenységét a fehérváriak egészségének megőrzése érdekében a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda. Az EFI tanácsadásaira és programjaira már elindult a jelentkezés.
Tovább...
 
Szombaton hazai pályán is megkezdi a tavaszi szezont a MOL Fehérvár FC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 02.
Az OTP Bank Liga tavaszi szezonjának második fordulójában a MOL Fehérvár FC a DVSC csapatát fogadja a MOL Aréna Sóstón. A csapat jelenleg három ponttal kerüli el a kiesőzónát, így fontos pontokat szerezhetnek a debreceniek ellen.
Tovább...
 
Három hét Londonban - tanulmányúton jártak a Hunyadis diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. február 02.
Tavaly októberben a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Hunyadi Mátyás Technikum diákjai háromhetes szakmai tanulmányúton vettek részt Londonban. Az Anglia fővárosában eltöltött időszakról a Városháza Dísztermében tartottak beszámolót, ahol Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte őket.
Tovább...
 
Az éltető víz – ismeretterjesztő túra a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. február 02.
Az éltető víz címmel szerveznek ismeretterjesztő túrát február 4-én, szombaton a Sóstó Természetvédelmi Területen. A részvételhez regisztráció szükséges, a találkozó a Vadvédelmi Központnál lesz, jegyeket a Tourinform Irodában lehet vásárolni.
Tovább...
 
Temesvári Márta: A szép magyar kert (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. február 02.
A kötet a fontosabb szereplők bemutatásával képet ad a hazai kertművelés jelenlegi állapotáról, a fontosabb trendekről és kihívásokról. A terület határai egyértelműen meghúzhatók: legnagyobb számban a tervezéssel, kertépítéssel foglalkozó cégek jelennek meg a kötetben. Szintén nagyobb teret kapnak a kertépítőket kiszolgáló vállalkozások, úgymint a faiskolák, erdészetek, dísznövénykertészetek, és más, a kertépítés folyamatában résztvevő cégek a kerti kő gyártókkal bezárólag.
Tovább...
 
Gyakorlati betegellátásban vetélkedtek a bugátos diákok a szakképzési versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. február 02.
A SzSzC Bugát Pál Technikumban rendezték meg kedden az országos Kossuth Zsuzsanna Nemzeti Egészségügyi Szakképzési Verseny Fejér vármegyei döntőjét. A diákok ápolási és elsősegély-nyújtási feladatokat hajtottak végre a gyakorlatban, egy szimulált helyzetben: egy idős, ágyhoz kötött inzulinbeteg ellátását kellett megoldaniuk, melynek során szakértő zsűri értékelte a teljesítményüket. Az országból tíz diák jut be a döntőbe, melyet márciusban tartanak Budapesten.
Tovább...
 
Február 1. – a civilek napja Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. február 02.
Az idei év civil területet érintő kérdéseiről, eseményeiről számoltak be sajtótájékoztató keretében február első napján, amely a civilek napja. Molnár Tamás civil tanácsnok értékelte az elmúlt évet és szólt az 2023-as év támogatásairól, Rózsás Ildikó, a Változás Mentálhigiénés Egyesület vezetője egy február 8-i szakmai programról, míg Berdó-Kovács Erika, a Fejér Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ irodavezetője a VIII. Civil Véradásról adott tájékoztatást.
Tovább...
 
Szenvedélybetegekkel foglalkozó szakemberek tanácskoztak a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. február 02.
A kábítószerellenes világnaphoz kapcsolódóan szervezett szakmai fórumot a RÉV Szenvedélybetegeket Segítő Ambulancia a Hiemer-házban. A tanácskozáson több témát is érintettek, szó volt többek között a kábítószerfogyasztással kapcsolatos állami szerepvállalásról, a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok munkájáról, a kábítószert birtoklók eltereléséről, valamint az ADHD-val, azaz figyelemhiányos hiperaktivitással küzdő gyerekek és felnőttek segítéséről.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 34296