Kezdőlap
Magyar-lengyel barátság napja tizenegyedszer Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. március 21.
Lengyel zsonglőr tart bemutatót a Tóvárosi Általános Iskolában, az ünnepi programnak a Szent István Művelődési Ház ad otthont és a "Lengyelország Hangja" tehetségkutatón felfedezett testvérpár ad koncertet a Petőfi Kultúrtanszéken - színes programmal készül a március 23-i magyar-lengyel barátság napjára Székesfehérvár és Fejér megye.
Tovább...
 
Az Apple Pie, azaz Ritter Joe döntős Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 21.
ImageLehet már szavazni a Telekom Videós Gála döntőjébe jutott versenyzőkre. Tech kategóriában egy fehérvári vlogger, Ritter Joe is döntős – számít a fehérváriak és az Apple Pie-kedvelők szavazataira.
Tovább...
 
Influenza ellen - gránátalma! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 21.
ImageA gránátalma alacsony kalóriatartalmú gyümölcs, viszont igen gazdag rostokban, így méregtelenítéskor és diétában is fogyasztható. C-vitaminban gazdag, gyorsítja a sebek gyógyulását, segíti a szövetek regenerációját.
Tovább...
 
Az ibolya lila virága mindenkit megihlet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 21.
ImageJohann Wolfgang Goethe kedvenc virága az ibolya volt. Azt szerette volna, ha mindenhol ez a törékeny kis virág illatozna, ezért Weimar körüli sétáira mindig vitt magával ibolyamagot, s elszórta azokat ott, ahol nem látta tündökölni ezt a lila szépséget.
Tovább...
 
Mit használjunk cukor helyett? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 21.
ImageMivel édesítsünk, ha nem akarunk cukrot használni? Vajon jó – egészséges – megoldást jelent az eritritol, a stevia, és a különböző szirupok? És mi a helyzet a mesterséges édesítőkkel? Áldjuk vagy szidjuk őket? Vagy maradjunk a méznél, amiről mindenki tudja, hogy természetes édesítő – viszont nem túl diétás? – Vegyük sorra őket!
Tovább...
 
A Torinói Lepel hiteles másolata a Krisztus Király templomban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 21.
Image2018. március 25-én, virágvasárnap a Krisztus Király templomban (Székesfehérvár, Zsolt u. 30.) megismerhető és közelről látható a Torinói Lepel hiteles másolata.
Tovább...
 
Rajzolj, írj, tervezz!  tűzmegelőzési pályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. március 21.
ImageFejér megyéből is várja az óvodások és az iskolások alkotásait az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. A műveket május 3-ig kell eljuttatni a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságra.
Tovább...
 
21. Orka Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: Orka Fehérvári Szinkronúszó Sportegyesület   
2018. március 21.
ImageA három nap alatt 691 versenyző ugrott vízbe a 21. Orka Kupán. 13 ország 44 egyesületének részvételével lezajlott versenyen a bírók több mint 400 kötelező gyakorlatot, és 160 kűrt pontoztak a verseny alatt. A szervező Orka Fehérvári Szinkronúszó Sportegyesület szerint összességében mind szereplésben, mind versenyrendezésben sikeres versenyt zártak a Csitáry G. Emil Uszodában.
Tovább...
 
Útzár csatornaépítés miatt a Zrínyi utca egy szakaszán Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 21.
ImageSzerdától előreláthatólag június közepéig útzárat vezetnek be a Zrínyi utca Huszár és Erzsébet utca közötti szakaszán, közműépítés miatt. Az ingatlanok megközelítését biztosítják, zsákutcaként a kivitelezés állásához igazítva lehet majd megközelíteni az érintett szakaszokat.
Tovább...
 
Szabadegyetem a francia választási rendszerről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 20.
ImageA különféle választási rendszereket mutatja be a Kodolányi Szabadegyetem – a Harmadik Kor Egyeteme legújabb programsorozata, amely szerdán délután folytatódik. Ezúttal a francia választási rendszer történetéről hallhatunk érdekes információkat.
Tovább...
 
Ezért veszélyes, ha kiürül a magnéziumtartalékunk Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2018. március 20.
ImageSzinte már elcsépeltnek tűnik az a mondat, hogy a fokozott stresszes életmód lemeríti vitamin- és ásványianyag-raktárainkat. Pedig így van! Ez esetben pótolni lehet a megfelelő ásványi anyagot és az antioxidánsokat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 21594