Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Jézus 33 tanítványa – Papi életutak a 20. század második feléből Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 29.
Schattmann Ferenc Jézus 33 tanítványa – Papi életutak a 20. század második feléből című könyvét mutatják be a november 30-án, csütörtökön. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban 17 órakor kezdődő eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak.
Tovább...
 
Pénteken rendezik a XXIX. Adventi Hangversenyt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 29.
A Magyar Honvédség Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandár ismét megrendezi hagyományos Adventi Hangversenyét. Az ingyenesen látogatható eseményre mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
Jégkorong ICEHL: a Salzburg továbbra is a Volán mumusa Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. november 29.
Nem, nem és nem! Továbbra sem megy a Hydro Fehérvár AV19-nek a Red Bull Salzburg ellen az osztrák bázisú jégkorong ligában, az ICEHL-ben. A Volán – ahogy az elmúlt két idényben mindig – most is hiába szerepel jól, hiába nyer majdnem mindenki ellen többször is egy szezonban, a címvédő ellen egyszerűen nem jön össze még egy hosszabbítás sem. A kedd esti derbin sem jött, pedig most sem volt messze tőle Kiss Dávid alakulata, amely 46 perc után még 1-1-re állt, ám az utolsó bő 13 minutumban megrázták magukat a „Vörös bikák” és három gólt vágva behúzták ezt a meccset is.
Tovább...
 
Meghosszabbítva: 2024. január 14-ig látogatható a Hadi múltunk kincsestára időszaki kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: SZIKM - Kovács V. Orsolya és Látrányi Viktória   
2023. november 29.
A Hadi múltunk kincsestára – Válogatás a Hadtörténeti Múzeum értékeiből című időszaki kiállítás még augusztusban nyílt meg Székesfehérváron, a Szent István Király Múzeum Fő utcai épületében. A nagy érdeklődésre való tekintettel nem zár be a tárlat decemberben, hanem egészen 2024. január 14-ig fogadja a látogatókat.
Tovább...
 
Több mint fél évszázad a Tóvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. november 29.
A 90 éves Balogh Jánost otthonában köszöntötte Székesfehérvár Önkormányzata és polgármestere nevében Mészáros Attila. Az alpolgármester a városrész önkormányzati képviselőjeként ajándékcsomaggal és a miniszterelnök által aláírt emléklappal lepte meg az ünnepeltet, aki több mint 50 éve él a Tóvárosi lakónegyedben.
Tovább...
 
Új rekord: 13.025 kedvezményes diákbérlet fogyott októberben! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 29.
Közösségi oldalán adott hírt dr. Cser-Palkovics András arról, hogy minden eddigi rekordot megdöntve, októberben 13025 kedvezményes fehérvári diákbérletet értékesített a Volánbusz. „A városi tapasztalataink szerint (...) komoly áttörést jelent az, ha a diákok, fiatalok rendkívül kedvezményesen, szinte ingyen vagy ingyen utazhatnak.” – írja a város polgármestere. Bízik abban, hogy megvalósulhat az Építési és Közlekedési Minisztérium tervezete, a közösségi közlekedés ingyenessé tétele a 14 év alattiak számára.
Tovább...
 
Sikeresen zárult a projekt: közösen fejlesztett új alvázcsaládot az Ikarus és az Óbudai Egyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. november 29.
Az IKARUS JÁRMŰTECHNIKA Kft. és az Óbudai Egyetem együttműködésében megvalósult kutatás-fejlesztési projekt sikeresen lezárult a GINOP-2.2.1-18 kódszámú "K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések" című pályázati felhívás keretében. A megalkotott új, elektromos meghajtású autóbusz alvázcsaládot kedden délelőtt sajtónyilvános rendezvényen mutatták be.
Tovább...
 
Idén újra megrendezik a Vízivárosi Adventet Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. november 29.
Három választókerület összefogásával idén újra megrendezik a Vízivárosi Advent népszerű programsorozatot. December 2-án, 9-én és 16-án, szombati napokon 15.00 órától a Vízivárosi Általános Iskolában ünnepi műsort adnak a testvérkörzetek óvodásai, iskolásai, lesznek gyertyagyújtások, köszöntők és koncertek is. A Vízivárosi LISZI és az ART Kulturális Egyesület által szervezett rendezvényről közös sajtótájékoztatón számoltak be a körzetek képviselői.
Tovább...
 
60 doboz és 30 zsák ruhát gyűjtött a Kríziskezelő Központnak a Sikerativ Életmód Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. november 29.
Minden várakozást felülmúlt az a ruha- és takarógyűjtési akció, melyet a Sikerativ Életmód Egyesület szervezett a Kríziskezelő Központ javára. A Meleg szívvel meleg ruhát! című kezdeményezésre 60 doboz és 30 zsák adomány jött össze, melyet kedden délelőtt adtak át a Központ Sörház téri Nappali Melegedőjében.
Tovább...
 
77 év vendégségben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 28.
Bobory Zoltán költő, a Vörösmarty Társaság elnöke lesz a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár vendége. A november 28-án, kedden 17 órakor kezdődő felolvasóesten a szerző előadásában hallhatják azokat a verseket, amelyek életútja egy-egy mérföldkövének emlékét őrzik.
Tovább...
 
Már gyűlnek a díszes betlehemek a Fehérvári Kézművesek Egyesülete szombaton nyíló kiállítására Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. november 28.
Elkezdődött a díszes kézműves betlehemek összegyűjtése a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Az intézményben december 2-án, szombaton 11.00 órakor nyílik meg a Fehérvári Kézművesek Egyesülete XXI. Betlehemi Szép Csillag pályázatának kiállítása. Az esemény után ingyenes foglalkozásokra várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 36826