Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Olvassatok Nádast! (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2022. szeptember 29.
Nádas Péter idén ünnepli 80. születésnapját. A jeles évforduló alkalmából jelenteti meg a Jelenkor Kiadó és a Libri Könyvkereskedelmi Kft. az író novelláiból készített egyedi válogatáskötetet. A tízezer példányban megjelenő művet a magyar középiskolások és a felsőoktatásban tanuló diákok kaphatják meg.
Tovább...
 
Alternatív tanítás és tanulás (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Orbán Orsolya   
2022. szeptember 29.
Alternatív tanítás és tanulás - Megérkezett Igaz Dóra digitális oktatásról szóló ifjúsági regénye és Lőrinc László 25 szelfi-sorozatának utolsó része.
Tovább...
 
Hétfőre halasztják a Mihály-napi vásárt a Széna téren Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 29.
A kedvezőtlen időjárás miatt a Széna Téri Általános Iskola úgy döntött, hogy elhalasztja a szeptember 29-én, csütörtökön 14.00 órára tervezett Mihály-napi vásárt. Az eseményt 2002. október 3-án, hétfőn változatlanul 14.00 órától tervezik megtartani.
Tovább...
 
Versmondó versenyt hirdetett általános iskolásoknak a VOKE Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 29.
Versmondó versenyt hirdetett általános iskolásoknak négy korcsoportban a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár. Az október közepén megrendezésre kerülő vetélkedőre október 3-ig lehet jelentkezni.
Tovább...
 
III. Székesfehérvári Zsidó Kulturális Napok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 29.
Harmadik alkalommal rendezik meg a Székesfehérvári Zsidó Kulturális Napokat. Az eseménysorozat pénteken A létezés eufóriája című dokumentumfilm vetítésével kezdődik, majd egész hétvégén különböző kulturális programokkal várja a látogatókat.
Tovább...
 
Czóbel-ihlette művek a Diák – Deák Galériában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 29.
Friss alkotásokkal várja a látogatókat a Diák – Deák Galéria a Városi Képtárban. A Czóbel Béla-kiállításhoz kapcsolódóan meghirdetett városi rajzpályázatra beérkezett művekből szeptember 30-án, pénteken 15 órakor nyílik a tárlat, amelyen átadják a díjakat is.
Tovább...
 
Filmzenék és operettslágerek az Idősek Világnapján Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós - SZKKK   
2022. szeptember 29.
Székesfehérvár önkormányzata hagyományosan zenés gálaműsorral köszönti a város szépkorú lakóit az Idősek Világnapja alkalmából. Idén október 1-jén, szombaton várják a közönséget az Alba Regia Sportcsarnokban, ahol a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar, valamint Váradi Eszter Sára és Keller János szórakoztatja majd a vendégeket. A program ingyenes.
Tovább...
 
Önmagam mögé rejtve – felhívás hölgyeknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 29.
Önmagam mögé rejtve címmel tett közzé felhívást az Egyesület a Fehérvári Nőkért. A civil szervezet egy kiállítást szervez annak a 25 szerencsés hölgynek a portréjából, akiket a pályázaton kiválasztanak. Az interaktív kiállítás keretében összegyűjtik a pozitív visszajelzéseket, amelyeket majd a tárlat zárásakor tárnak eléjük, hogy a sok pozitív üzenetből épülhessenek lelkileg.
Tovább...
 
Temesvári Márta: A szép magyar kert (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. szeptember 29.
A kötet a fontosabb szereplők bemutatásával képet ad a hazai kertművelés jelenlegi állapotáról, a fontosabb trendekről és kihívásokról. A terület határai egyértelműen meghúzhatók: legnagyobb számban a tervezéssel, kertépítéssel foglalkozó cégek jelennek meg a kötetben. Szintén nagyobb teret kapnak a kertépítőket kiszolgáló vállalkozások, úgymint a faiskolák, erdészetek, dísznövénykertészetek, és más, a kertépítés folyamatában résztvevő cégek a kerti kő gyártókkal bezárólag.
Tovább...
 
Kihívások és lehetőségek a drasztikusan megemelkedett rezsiköltségek közepette Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 29.
A bölcsődéket, az óvodákat, a bentlakásos szociális intézményeket és az orvosi rendelőket mindenképpen nyitva kívánja tartani az önkormányzat a téli hónapokban is – erősítette meg dr. Cser-Palkovics András polgármester azokon a fórumokon, amelyeket a hét első felében az önkormányzati fenntartású intézmények vezetőinek, valamint a várossal együttműködésben lévő civil szervezetek és sportegyesületek képviselőinek szerveztek.
Tovább...
 
Mutasd meg Székesfehérvárt! – pályázat amatőr fotósok számára Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 29.
Gondolkoztak már azon, hogyan mutatnák be egyetlen fotón, mit jelent Önöknek Székesfehérvár? Ha még nem gondolkoztak ilyenen, akkor éppen itt az ideje! Ha pedig igen, akkor most ezt a fotón megörökített pillanatot érdemes megosztani a nagyközönséggel a Kendel Kft. fotópályázatán. A pénzdíjas pályázat kiírói kíváncsiak arra a vizuálisan megjelenő, egyéni látásmódra, amely egyetlen beállítással, egy felvétellel elmeséli, mit is jelent a pályázónak Székesfehérvár.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 33390