Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Közösségi szolgálatra várja a diákokat a Szimfonikus Zenekar Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 16.
Azokat a diákokat várja közösségi szolgálatra augusztus 17-én és augusztus 18-án az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, akiket érdekel a rendezvények világa, a színpad, szeretik a zenét és szeretnének egy jó produkció részese lenni. Jelentkezeni Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, vagy a zenekar közösségi oldalán lehet. A felhívás az alábbiakban olvasható:
Tovább...
 
Ismét lehet pályázni „Fehérvár Bölcsőjére” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 16.
Ismét meghirdette a Fehérvár bölcsője pályázatot a SZÉNA Egyesület a Családokért. A cél, hogy segítsék a kisgyermeket váró vagy tervező párokat. Jelentkezni augusztus 31-ig lehet.
Tovább...
 
Kíváncsi vagy a világ legszebb vörös homokos tengerpartjaira? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / FMC   
2022. augusztus 16.
Hawaiin Kaihalulu tengerpartja, a Galapagos-szigetcsoportnál Rabida, az indonéziai Komodo, a Seychelles-szigetekhez tartozó La Digue, s még a görög Santorini Kokkini nevű strandja is vörös/piros/pink színben úszva várja a turistákat. Olvass tovább, s meglátod, hogy nemcsak a fehér homok lehet gyönyörű!
Tovább...
 
Jelenczki István: ÖN-TÉR-KÉP - a magyar nemzet lelkiállapota Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. augusztus 16.
Jelenczki István: ÖN-TÉR-KÉP című filmjét tekinthetjük meg az 560. Hétvezér Estén.
Tovább...
 
Kóstold meg a pitypangot, ha gyógyulni szeretnél! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / FMC   
2022. augusztus 16.
A híres botanikus, Nicholas Culpepper szerint a gyermekláncfűvel minden testi baj orvosolható. A japánok szerint bármely ráktípus kezelhető e bájos növénnyel. – Mi ebből az igazság? Olvass tovább, s megtudod!
Tovább...
 
Sakkbajnokság a Királykút Emlékházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 16.
Idén is megrendezi Fejér megye 2022. évi egyéni sakkbajnokságát a Fejér Megyei Sakkszövetség. A háromnapos versenyen eldől a megyebajnoki cím, valamint értékes pontokat is szerezhetnek a versenyzők.
Tovább...
 
Kortárs filmek a Petz kertmoziban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 16.
A MEDIAWAWE karaván ismét megáll Székesfehérváron. Augusztus 16-án, kedden 19.30 órától a Petz kertmoziban, a júniusi vetítés nagy sikerén felbuzdulva, egy újabb csokor kisjáték- és animációs filmet láthatnak az érdeklődők az idei, 31. MEDIAWAVE Nemzetközi Filmfesztivál filmjeiből.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai augusztus 16-án Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 16.
Kézműves foglalkozások, a Magyar Állami Népi Együttes előadása és Kertmozi is színesíti a keddi programokat. Kora este ünnepélyes keretek között adják át az idei Államalapító Szent István Emlékérem és Díjat.
Tovább...
 
A Magyar Királyi 3. Szent István Gyalogezredre emlékeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. augusztus 16.
A hagyományokhoz hűen hétfőn reggel a Magyar Királyi 3. Szent István Gyalogezred katonáiról emlékeztek meg az alakulat egykori laktányájánál.
Tovább...
 
Városi elismerést kapott Szumzer László Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. augusztus 16.
Nyugdíjba vonul Szumzer László, aki több mint negyven évet dolgozott üzemvezetőként az E.ON-nál és annak jogelődjeinél. A szakember munkáját dr. Cser-Palkovics András polgármester hétfőn délután Polgármesteri Elismerő Emlékéremmel köszönte meg.
Tovább...
 
Juhász Judit az idei Szent István Emlékérem és Díj várományosa Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. augusztus 16.
A Szent István Emlékérem és Díj Székesfehérvár egyik legrangosabb civil elismerése, melyet 2004 óta minden esztendőben az augusztusi ünnepkör keretében adnak át. A díjat ebben az évben Juhász Judit újságíró, az Antall-kormány szóvivője, a Magyar Katolikus Rádió alapítója és korábbi vezérigazgató-helyettese, a Magyar Művészeti Akadémia sajtófőnöke veheti át – jelentették be a Székesfehérvári Püspökségen rendezett sajtótájékoztatón. A hagyományos díjátadó ünnepségre augusztus 16-án, kedden 18.00 órától a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban kerül sor.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 33011