Kezdőlap
6. Székesfehérvári Utazás és Szabadidő Kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 23.
ImageImmár 6. alkalommal kerül megrendezésre a nagysikerű Utazás és Szabadidő Kiállítás március 24-25-én, szombaton és vasárnap a Hiemer Rendezvényközpontban, Székesfehérváron. A résztvevő kiállítók számos érdekes turisztikai ajánlattal, ötletekkel, alkalmi akciókkal és izgalmas programokkal várják a látogatókat.
Tovább...
 
Egészségesebb a barna cukor, mint a fehér? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 23.
ImageVolt idő, amikor a barna cukor számított slágernek azok körében, akik a fehér cukrot valami egészségesebbel szerették volna helyettesíteni. Aztán eljött a mesterséges édesítők szezonja, ami - úgy tűnik - még mindig nem akar véget érni: mint egy elhúzódó válóper, vagy az utolsó percek egy utált munkahelyen, a nyolc órás etap végéhez közeledve. Nemrég a fruktóz és a xilit is kezdett betörni az „édes divatba”, de hogy mennyire egészségesek ezek a helyettesítők, az már egy külön téma... Vagyis nem, hiszen pont erről szól a mai poszt.
Tovább...
 
Kedvezményes jegyek a Floraliára Nyomtatás E-mail
Írta: Váradi Imre   
2018. március 23.
Megkezdődött a Floralia tavaszköszöntő ünnep belépőjegyeinek árusítása a Szent István Király Múzeum Fő utcai épületében: a nagyszabású, a római kort megidéző eseménynek a Gorsium Régészeti Park ad otthont április 28–29-én.
Tovább...
 
Új tornacsarnokkal és tíz tanteremmel bővül a gimnázium Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. március 23.
Image2,6 milliárd forintos kormányzati támogatással újul meg a Ciszterci Szent István Gimnázium. Az új tornacsarnokot és a tíz tantermet magában foglaló épület alapkövét ünnepélyes keretek között tették le az iskola udvarán.
Tovább...
 
Ikarus buszok a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. március 23.
ImageIkarus autóbuszok átadására kerül sor március 23-án, pénteken 15 órától Székesfehérvár Belvárosában, a Honvédelmi Minisztérium szervezésében. A programhoz kapcsolódóan délelőtt és az esti órákban időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani több útszakaszon – mindenki türelmét kérik.
Tovább...
 
A kormányhivatal tájékoztat a Fogyasztóvédelmi Világnapon Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. március 23.
ImageA Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési, Fogyasztó-védelmi és Foglalkoztatási Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya március 23-án a fehérvári Auchan Áruházban programsorozattal készül a Fogyasztók világnapjára.
Tovább...
 
Csökkent az influenzaszerű megbetegedések száma Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. március 23.
ImageA figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint 2018. március 12. és március 18. között (2018. 11. hetében) a megyében - az előző heti 3732 beteggel szemben - 1768 fő, az előző hetinél 52,6%-kal kevesebb beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. A 100 ezer lakosra vonatkoztatott megyei megbetegedési arány 424,9%ooo-nek bizonyult, a járványos küszöbérték közel háromszorosa.
Tovább...
 
Kiállítás a Mohai Ágnes forrás történetéről Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 23.
Kiállítás nyílt a Mohai Ágnes forrás történetéről a víz világnapja alkalmából. A Megyei Művelődési Központ tárlata – amely Pintér József, a Terepjárók Diáksport és Kulturális Egyesület tagjának gyűjteményéből áll – tárgyi és képi emlékeket mutat be: különféle üvegeket, a gyártási folyamatban használt kínáló-poharakat, fényképeket, képeslapokat, árjegyzékeket és számolócédulákat, illetve térképmásolatokat.
Tovább...
 
Művész-programok áprilisban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 23.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek áprilisi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Libri irodalmi díjak 2018 Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2018. március 23.
ImageA Libri Könyvkereskedelmi Kft. által 2016-ban alapított díj az előző év legjobb szép- és tényirodalmi könyveit díjazza. A 2017-ben megjelent, a díj követelményeinek megfelelő 143 tény- és szépirodalmi könyvből 107 neves közéleti személyiség szavazata alapján alakult ki a 10-es lista, amire a zsűri és a közönség is szavaz.
Tovább...
 
Kettlebellezz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. március 23.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a KETTLEBELL Neked való sport!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 21617