Kezdőlap
Szent Sebestyén-napi hagyományos programok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 18.
Szombaton délelőtt hagyományos Szent Sebestyén-napi rendezvényekre invitálják a lakókat Felsővárosban. A fogadalmi szentmise után a búcsú a megújult Felsővárosi Közösségi Házban folytatódik; fánk, tea és forralt bor is várja majd a résztvevőket.
Tovább...
 
Felszentelték az új ravatalozót Kisfaludon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 18.
Új ravatalozó épült Kisfaludon, a Malomhegyi utcai temetőben. A búcsúztatásoknak méltó helyszínt biztosító, önkormányzati forrásból készült épületet most szentelték fel és adták át. Az eseményen Székesfehérvár polgármestere köszöntötte az egybegyűlteket.
Tovább...
 
Már a kockaköveket rakják le az Arany János utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 18.
A Városház tér és a II. János Pál pápa tér közötti szakaszon ma megkezdődött a kockakövek lerakása. Az Arany János utca felújításának utolsó üteme kezdődött meg a burkolat visszahelyezésével.
Tovább...
 
Húsz pedagógust és 16 iskolát jutalmaztak a Diákolimpia® díjátadón Nyomtatás E-mail
Írta: Szilágyi Andrea   
2018. január 18.
ImagePedagógusok, iskolák és egyesületek képviselői vehették át a Magyar Diáksport Szövetség elismerését a Diákolimpia® elmúlt tanévének (2016/2017) országos döntőin elért kimagasló eredményeikért. Fejér megyéből Sió Attila, a Tóparti Gimnázium és Szakgimnázium testnevelője is a kitüntetettek között van.
Tovább...
 
Mozdulj, Fehérvár! - tematikus sportnap sztárfellépőkkel Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. január 18.
ImageAz év első jelentős tömegsport eseményére várják a mozogni vágyókat január 20-án, szombaton a székesfehérvári MKOSZ-csarnokba. Az egész napos eseményen különböző fitnesz- és egyéb mozgásformákat lehet kipróbálni avatott vezetők segítségével, közben egészségügyi és életmód tanácsadásokon, szűréseken is részt vehetnek az érdeklődők.
Tovább...
 
Tárlatok, zenés irodalmi és építészeti programok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 18.
ImageA Magyar Kultúra Napjának ünnepi programjai között képzőművészeti és fotótárlatok nyílnak, zenés irodalmi program és HOBO-est is lesz, valamint építészeti pályázathoz kapcsolódó kiállítás nyílik a városházi ünnepélyes eredményhirdetést követően. A rendezvények már péntekről várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Költségvetési egyeztetés a képviselőkkel Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 18.
Folyamatosan zajlik Székesfehérvár 2018. évi költségvetésének előkészítése. A tervezetről, annak főbb számairól dr. Cser-Palkovics András polgármester egyeztetett a Közgyűlés tagjaival a Városházán. A városvezető jövő kedden online fogadóóráján várja a témában a lakosság kérdéseit, javaslatait.
Tovább...
 
Februári programok a Székesfehévár-ért Művészkörrel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. január 18.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek februári programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Jean Genet "Cselédek" című darabját mutatják be Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. január 18.
ImageJanuár 19-én, pénteken 18:30-kor az IKON Club (Székesfehérvár, Fürdő sor 1.) Pubszínház sorozatában látható Jean Genet "Cselédek" című darabja a Prospero Színkör előadásában. A program ingyenes!
Tovább...
 
Külföldi előadókat hallgattak a fehérvári kosárlabdaedzők Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. január 18.
ImageNemzetközi szakmai együttműködés keretében workshopot tartott az Alba Regia SC az egyesületben dolgozó kosárlabdaedzőknek. Az eseményen spanyol és portugál szakember tartott előadást saját országuk edzőképzéséről.
Tovább...
 
"Selejtezés", jövés-menés a Vidiben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 18.
ImageNem lassít a "takarító-egység" a Videotonnál, tovább folytatódik a jövés-menés (főleg utóbbi) a fehérvári focistáknál, miközben az első csapat maradó tagjai elutaztak és meg is érkeztek spanyolországi edzőtáborozásuk helyszínére, Benidormba.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 21184