Kezdőlap
Kell nekünk a D-vitamin? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. szeptember 25.
ImageNyáron még boldogan sütkéreztünk a vízparton, s testünket bőszen csókolgatta a nap. Ősszel viszont már nem örülhetünk a forró sugarak intenzív simogatásának, inkább csak néha-néha érint meg a „nyári szerető”, mint kihunyó kapcsolatban az érdektelenné váló társ. Pedig – ha másra nem is - a napfényből nyert D-vitaminra nagyon nagy szükségünk van!
Tovább...
 
Szüreti mulatság és Megyei Értéknap Maroshegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 25.
ImageA Maroshegyi Böndörödő szüreti mulatsága mellett a Fejér Megyei Értéknap programjaival találkozhattak a Gárdonyi Géza Művelődési Házhoz látogatók. A hintós-szekeres felvonulás szombat délben indult el, hogy körbejárva a városrészt vigyen vidámságot az otthon maradóknak, és hogy tovább őrizze a szüreti hagyományt.
Tovább...
 
Közel 600 milliós fejlesztés három fehérvári iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 25.
ImageA Székesfehérvári Tankerületi Központ nyertes EFOP pályázatának köszönhetően három székesfehérvári általános iskolában kerül sor különböző infrastrukturális, technikai- és eszközfejlesztésekre a következő időszakban.
Tovább...
 
Az Európai Sporthét keretében is mozoghatnak a fehérváriak Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. szeptember 25.
ImageSzékesfehérvár idén harmadik alkalommal csatlakozik az Európai Sporthéthez. A Nyitott tornatermek programjaira alapozva szeptember 30-ig is számos sportolási lehetőség várja a város lakóit.
Tovább...
 
Kakukkfű télen-nyáron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. szeptember 25.
ImageMég télen, a fagyban is tört le ágakat a szarvassülthöz anyukám a kertünkben burjánzó kakukkfűből, amelyből még a hó és a jég sem tudja kiszorítani az életet, a hátsó szomszédunknál pedig pázsitként funkcionál e fűszerként is használatos gyógynövény, amelyet „ott” fűnyíróval tart kordában a telek gazdája.
Tovább...
 
Rágcsálóirtás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 25.
ImageRágcsálóirtás lesz Székesfehérvár területén a főbb vízfolyások és csapadékvíz-elvezető árkok mellett szeptember 25-től. A véralvadásgátló hatóanyag miatt emberre és állatra egyaránt veszélyes az irtószer, ezért a lakosság fokozott figyelmét kérik egészségük és a rágcsálóirtás sikere érdekében. Az irtószeres dobozokat egy hónap után szedik vissza.
Tovább...
 
YOULĎ a minőségi popzene oltárán Nyomtatás E-mail
Írta: Belovai Adrienn   
2017. szeptember 25.
ImageHorányi Juli, a YOULÏ énekesnője-szerzője a minőségi popzene jeles képviselője. Azon kevés előadók egyike, aki az X-Faktorban elért siker után képes volt egy teljesen egyedi, önálló hangzásvilágot kialakítani. Juli kétségtelenül az a művész, aki nem köt kompromisszumot, albuma sokszínű és meglepően magas színvonalú, nem törekszik gyors ám gyorsan el is illanó sikerre…
Tovább...
 
Kettlebellezz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2017. szeptember 25.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a KETTLEBELL Neked való sport!
Tovább...
 
Konferencia a szakképzés, a munkaerőpiac problémáiról és fejlesztéséről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 22.
ImageA szakképzés problémái és fejlesztése, a munkaerőhiány megoldása lesz a témája annak a konferenciának, melyet október 3-án tartanak Székesfehérváron, a Jancsár Hotelben. A programra várják a munkaadókat, a munkavállalókat, a szakképzési intézmények képviselőit.
Tovább...
 
Székesfehérvárról Európa polcaira Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. szeptember 22.
ImageSzékesfehérváron gyártja a teljes európai piacra legújabb táblás csokiját a Milka. A Mondelez csoporthoz tartozó Győri Keksz Kft. új Milka Waves csokija már a harmadik termékfejlesztés, ami a fehérvári gyáregységhez kötődik.
Tovább...
 
Bemutatták a Currus Aries  Volvo Euro VI. autóbuszt Nyomtatás E-mail
Írta: Molnár Artúr   
2017. szeptember 22.
ImageBemutatták az Ikarus Járműtechnika Kft. és a Currus Zrt. kooperációjában készült Currus Aries – Volvo Euro VI. prototípust, amit Székesfehérváron gyártanak. A jármű használható akár helyközi és távolsági autóbuszként, illetve speciális katonai, katasztrófavédelmi és büntetés-végrehajtási igénybevételre is alkalmas.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 20490