Kezdőlap
Felújítják a kis Pozsonyit és a Dobsinai utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. május 23.
A Pozsonyi út felső szakaszának („kis” Pozsonyinak) és a Dobsinai utcának a felújításáról tartottak lakossági tervbemutató fórumot kedden kora este a Kossuth Lajos Általános Iskolában. A Bajmóci utca mellett idén a Pozsonyi út Pöstyéni utca és Nagyszombati út közötti szakaszának a teljes felújítása, valamint a Dobsinai utca két ágának, köztük a Kriványi és a Pozsonyi út közötti szakasznak a felújítása is megtörténik - mondta Östör Annamária, a terület önkormányzati képviselője.
Tovább...
 
"Hangos, színes és büdös" Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. május 23.
ImageDr. Murányi Zoltán, az egri Eszterházy Károly Egyetem Pedagógusképző Központjának főigazgatója tartott különleges kémiaórát fehérvári középiskolásoknak az Alba Innovárban.
Tovább...
 
Jótékonysági koncert az Országos Papi Otthonért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 23.
ImageJótékonysági koncertet szervez a Katolikus Szeretetszolgálat a székesfehérvári Országos Papi Otthon megsegítésére pénteken este. A belépés díjtalan, a résztvevők adományaikkal támogathatják a nemes célt.
Tovább...
 
Új kiadvány a székesfehérvári királyi bazilikáról Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 23.
A székesfehérvári királyi bazilika építéstörténetéről, az Ecclesia Beatae Mariae Virginis Albaeregalis sorozat keretében megjelent új kötetet mutatják be május 23-án, szerdán a Városháza Dísztermében. A kiadványt Buzás Gergely régész-művészettörténész mutatja be. Szabó Zoltán építészettörténész műve a Balassi Kiadó gondozásában jelent meg.
Tovább...
 
Ismét felvételit hirdet a Zeneiskola Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 23.
ImageIsmét felvételit hirdet a Hermann Zeneiskola. Meghallgatásra várják a gyerekeket csütörtökön és pénteken délután 14-18 óra között. Több hangszer közül lehet választani, mint például a fuvola, a gordonka vagy a cimbalom. Az alkalmassági feladatok között egyszerű ritmusgyakorlat és éneklés szerepelnek.
Tovább...
 
Három év alatt közel háromszoros növekedés Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. május 23.
ImageA Székesfehérváron és vonzáskörzetében működő középiskolák vezetőit egy rendhagyó, szakmai vezetői reggeli keretében látták vendégül a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A köteletlen eseményen megismerkedhettek a szakfelelősökkel, az egyetem vezetőivel, akik bemutatták a képzési kínálatot, és szó volt a duális képzés tapasztalatairól is.
Tovább...
 
A GEO képzési és kutatási együttműködése ázsiai országokkal Nyomtatás E-mail
Írta: ÓE AMK és Havasi Tímea (ÖKK)   
2018. május 23.
ImageÜzbegisztán fenntartható fejlődésének támogatását célozza az Óbudai Egyetem DSinGIS (Doctoral Studies in GeoInformation Sciences) elnevezésű, három éven át tartó projektje, melyhez kapcsolódóan egyhetes workshopot rendeznek Székesfehérváron.
Tovább...
 
Majális lesz hétvégén Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 23.
ImageHétvégén rendezik a Feketehegy-Szárazréti Majálist, jövő héten pedig a hagyományteremtő, nyárkezdő Feketehegyi Summer Jam várja a közönséget. Ezekkel a rendezvényekkel a lakók birtokba vehetik a nemrég átadott kiszolgálóépületet a Kultúrudvarban.
Tovább...
 
A Falco vár az Albára Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 23.
ImageAhogy arra előzetesen számítani lehetett; a tavalyi ezüstérmes Falco KC lesz a címvédő Alba ellenfele a férfi kosárlabda NB I elődöntőjében. A negyeddöntős párharc negyedik összecsapásán a szombathelyiek újra nagyot harcoltak a ZTE ellen, s ugyanúgy az utolsó percekben tudták maguk javára fordítani a találkozót, ahogy azt az első meccsen tették, így igen kemény csatában, 3-1-es összesítéssel jutottak tovább.
Tovább...
 
Véget ért a tekézők városi bajnoksága Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. május 23.
ImageKedden adták át a városi amatőr tekebajnokság idei kiírásának érmeit és elismeréseit. A bajnokság ősszel kezdődött és májusig tartott, tizenkét csapat részvételével.
Tovább...
 
Ultrabalatontól a Spartathlonig - Együtt lélegezve a természettel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 22.
ImageTűző napon 30 fok feletti hőmérsékletben futottak az idei Ultrabalaton résztvevői. Testükről ömlött az izzadtság, és szájuk-torkuk hűs víz után könyörgött. A legklasszikusabb ultra, a Spartathlon futói persze átéltek már ennél kínzóbb hőséget is – köztük a fehérvári Soós Péter, aki nem először rótta a köröket a Balaton körül és persze az említett görögországi versenyen is feltűnt már.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 22047