Kezdőlap
Téli tárlat – online! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. november 30.
A Téli tárlat csoportos kiállítást most nem lehet élőben megnézni a járványhelyzet miatt, azonban a székesfehérvári művészek majd negyven alkotásáról az újranyitásig online felületeken kaphatunk képet. Az adventi időszakhoz kapcsolódó tárlat kísérőprogramjait később rendezik meg.
Tovább...
 
Ezért létfontosságú a D vitamin Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. november 30.
A D vitamint néhány évtizeddel ezelőtt még az orvostudomány is szinte kizárólag "csontvitaminnak" tartotta és a köztudatban is mintha még mindig tartaná magát ez a téves elképzelés. – Annak ellenére, hogy az utóbbi évek kutatásai feltárták, hogy a D vitamin ennél sokkal többet tud és aktív formájában már nem is vitamin, hanem valójában egy hormon.
Tovább...
 
Több kilométernyi ünnepi fényfüzér díszíti Székesfehérvárt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. november 30.
Az idei advent és a karácsony sok szempontból más lesz, mint ahogy megszoktuk, az ünnepi díszkivilágítás azonban elmaradhatatlanul ragyog Székesfehérvár utcáin. Mintegy tucatnyi szakember október óta dolgozott azon, hogy advent kezdetére felszerelje a több kilométernyi kábelt, fényfüzért és egyéb dekorációkat. A Zichy-ligetbe és egyes belvárosi utcákba idén nem került díszvilágítás, viszont hangsúlyosabban dekorálták a városrészeket – tudtuk meg Vörös Tamástól, a Városgondnokság rendezvény-műszaki csoportjának vezetőjétől.
Tovább...
 
Elkészült a sport- és szabadidőközpont a Palotavárosi tavaknál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. november 30.
Befejeződött a Palotavárosi tavaknál a sport- és szabadidőközpont kivitelezése. Az 1 milliárd 250 millió forint értékű TOP-os fejlesztés kiszolgálja a városlakók egészséges élettér iránti igényét, valamint biztosítja a kulturált környezetet a szabadidő aktív eltöltéséhez. A szabadidőközpontot bejáráson nézte meg Vargha Tamás államtitkár, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, dr. Cser-Palkovics András polgármester, valamint Palotaváros két önkormányzati képviselője, Viza Attila és Farkas László.
Tovább...
 
Természetközeli, pazarlásmentes, fenntartható adventet! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. november 30.
Az ünnepvárás időszakában is lehetünk tudatosak, környezettudatosak, és a hideg téli napokon is lehet természetközeli módon élni – ehhez kapcsolódó témákról rendeztek online programot civil szervezetek és környezetvédők Nincs új a fa alatt! címmel. Azzal az üzenettel, hogy nagyon kicsi, egyszerű döntésekkel és fogásokkal is tehetünk magunkért és a környezetünkért.
Tovább...
 
SZ _ _ AZ ÉLET! Nyomtatás E-mail
Írta: mokfejer.hu, és Torma Kinga Regina   
2020. november 30.
Az egészségügyi dolgozók mentális egészségének megőrzéséért indított videósorozatot a Magyar Orvosi Kamara Fejér Megyei Szervezete, „SZ_ _ AZ ÉLET!” címmel. A videókban képzett coach-ok adnak gyakorlati tanácsokat a kiégés elkerüléséhez.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások három vasúti átjáróban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. november 30.
Vágányszabályozási munkálatok miatt félpályás, valamint teljes útzár lesz három - Batthyány utca, Hargitai (Rádió) utca , Sóstó út vasúti átjáróban -Székesfehérváron. A forgalomkorlátozások a késő esti, illetve a hajnali órákban lépnek életbe november 30-án és december 1-jén.
Tovább...
 
Véget ért a munkaerőpiaci szolgáltatásfejlesztő program Nyomtatás E-mail
Írta: Echo Innovációs Műhely   
2020. november 30.
Több mint három éves munkaerőpiaci szolgáltatás-fejlesztő program ér véget a napokban Fejér megyében, melynek eredményeként közel 2000 fő jutott személyes szolgáltatásokhoz a megye 8 járásában a sikeresebb munkaerőpiaci részvétel érdekében.
Tovább...
 
Folytatódik az IX. Adni Jó Kupa adománygyűjtés Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. november 30.
December első hetében is folytatódik az IX. Adni Jó Kupa adománygyűjtő kampány Székesfehérváron. A támogatók három székesfehérvári adományponton, vagy hétköznapokon a SZETA Had utcai központjában, illetve az Adni Jó Kupa Baráti Kör tagjaival egyeztetett helyszínen és időpontban adhatják le adományaikat a rászoruló székesfehérvári családok megsegítésére.
Tovább...
 
Fantomfájdalom: táncdráma Trianon évfordulójára Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2020. november 30.
A Székesfehérvári Balett Színház trianoni veszteségről készült balettjét mutatja be december elsején az M5 csatorna. A József Attila-díjas L. Simon László történetére az Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, Kocsák Tibor szerzett zenét, s a Harangozó Gyula-díjas táncművész, koreográfus Egerházi Attila, a Székesfehérvári Balett Színház igazgatója készített koreográfiát. A táncdráma egy nagyváradi és egy fehérvári fiú barátságának történetén keresztül mutatja be a nagy háború és az igazságtalan béke következményeit.
Tovább...
 
Grappling Magyar Bajnokság – Kugler Andris a bajnok! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. november 30.
Kugler Andris nyerte meg a Grappling Magyar Bajnokság Felnőtt Döntőt 71 kg-ban, NoGi kategóriában. Az abai fiatalember mindhárom mérkőzését kopogtatással fejezte be.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 28266