Kezdőlap
Jaguaros hétvége Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 17.
Akik szeretik a szép autókat, rajonganak a régi idők és a modern kor négykeréken guruló csodáiért, azoknak a hétvégén érdemes lesz a belvárosban egy sétát tenni. A Magyar Jaguar Club éves nagytalálkozójának idén Székesfehérvár ad otthont. A Rákóczi úton, a Skála parkolóban szombaton kora délutánig parkolnak majd a Jaguarok, amelyeket megtekinthetnek az érdeklődők.
Tovább...
 
Instant túra a Velencei-tó körül Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. szeptember 17.
Gyalog, futva vagy kerékpárral is neki lehet vágni a nemrég elindított „instant” túrának a Velencei-tó körül. A résztvevők bármikor teljesíthetik a távot a meghatározott útvonalon és szintidőn belül, s természetesen az érmek sem maradnak el…
Tovább...
 
Több fronton is bizonyítottak a Fehérvár Küzdősport SE ökölvívói Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. szeptember 17.
Mindkét orosz ellenfelét megverte Tóth Adrián a Moszkvában megrendezett orosz-magyar csapat találkozón. Ezt követően Nagy Evelin Szerbiában képviselte hazánkat: az Aranykesztyű versenyen harmadik helyezést ért el. Mindeközben edzőjük, Turós Arnold a serdülő válogatottat készítette fel az EB-re.
Tovább...
 
Ismerd meg a Tacfit protokolljait! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. szeptember 17.
A Tacfit hatféle időprotokollt használ: mindegyiknek más a hozadéka, mindegyik másképp teszteli a szív- és érrendszert az edzés / pihenő fázisokon keresztül. Ezeket vesszük most végig.
Tovább...
 
Építők Napja a Vörösmarty Szakközépiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 17.
Tavasz helyett ősszel, ám hagyományosan gazdag programkínálattal rendezik meg az idei Építők Napját Székesfehérváron. A szakmai és szórakoztató elemeket is tartogató esemény szombaton 10 órakor kezdődik a Vörösmarty Technikumban, ahova szeretettel várják az ARÉV Baráti Kör Egyesület tagjait, családjaikat és minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Zenés mesejátékkal és kézművességgel várják a vendégeket Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 17.
Két szombat délelőtti programon is tölthetik szabadidejüket a gyerekek és szüleik a Vörösmarty Mihály Könyvtár jóvoltából. A Széna téren kézműves foglalkozásra, míg a Budai úti intézményben zenés mesejátékra várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Áramszünet lesz az Őrhalmi szőlőkben Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. szeptember 17.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan szeptember 20-án, hétfőn Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Ma kezdődik az őszi rágcsálóirtás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 17.
A város területén lévő főbb vízfolyások és csapadékvíz-elvezető árkok mellett rágcsálóirtást végeznek 2021. szeptember 17-től. A figyelmeztető felirattal ellátott dobozokban kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, mely lenyelve és gyomron keresztül felszívódva emberre és állatra egyaránt veszélyes lehet. Az irtószeres dobozokat 2021. október 17-től folyamatosan visszaszedik.
Tovább...
 
A teljes vezetékrendszert ki kell cserélni a Csitáry-kút alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2021. szeptember 17.
A Csitáry-kút három éve megállás nélkül működő szivattyúját kicserélte ugyan azonnal a Városgondnokság, és újra megfelelő nyomással tör a felszínre a víz, azonban a kút alatti vascsőhálózat már annyira elkorrodálódott, hogy átlyukadt, és a kút alatt elfolyik a víz a Varga-csatornába. Ezért tapasztalják a látogatók, hogy a víz csak csordogál a kút kifolyóiból.
Tovább...
 
Többféle online tornát kínál az Egészségfejlesztési Iroda Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 17.
Online zajló tornákkal szolgálja az érdeklődők testi-lelki, mentális jólétét a székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda. Szerda esténként alakformáló gyakorlatokba, míg csütörtök esténként jógába kapcsolódhatunk be ingyenesen, de van otthoni gyógytorna is, szükség szerint egyéni tanácsadással. Ezen kívül az EFI arra kéri a lakosságot, hogy egy kérdőív kitöltésével véleményezzék az iroda 2018 óta tartó működését.
Tovább...
 
Okoskodó Székesfehérváron is! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2021. szeptember 16.
Játékosan, játékokkal fejlesztik a gyermekeket a Székesfehérváron (is) hamarosan induló Okoskodó foglalkozásokon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 30460