Kezdőlap
Zárva tartanak a héten a Depónia személyes ügyfélszolgálatai Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. január 26.
Ezen a héten zárva tartanak a Depónia Nonprofit Kft. személyes ügyfélszolgálatai. Az ügyfelek az online ügyfélszolgálaton keresztül, telefonon vagy e-mailben intézhetik ügyeiket – olvasható a cég weboldalán.
Tovább...
 
KOTA-díjat kapott Szarka Andrea Nyomtatás E-mail
Írta: Thaler Tamás   
2022. január 26.
Idén első ízben kaphatnak KÓTA-díjat azok az elkötelezett kollégák, akik zongorán közreműködve kísérik, segítik, inspirálják és támogatják az éneklő együtteseket. 2022-ben egy székesfehérvári díjazottnak is gratulálhatunk: Szarka Andreának!
Tovább...
 
4 tünet, amellyel azonnal orvoshoz kell fordulni! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2022. január 26.
Hazánkban a szív-és érrendszeri betegségek okozzák az elhalálozások több, mint felét. Jó tudni, hogy a megelőzés, vagy időben történő beavatkozás életet menthet.
Tovább...
 
Köhögés és torokfájás ellen: édesgyökérrel! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2022. január 26.
A köhögős-torokfájós-megfázós hónapokban igazi csodaszernek bizonyulhat az édesgyökér! Köptető hatását érdemes kihasználni, hiszen remekül fellazítja a légutak nyálkahártyájára tapadt váladékot.
Tovább...
 
Módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 26.
A MÁV-Start Zrt. tájékoztatása szerint a 2022. január 29-től január 30-ig tartó Kápolnásnyék-Gárdony állomások között végzett munkák miatt a 30. számú és a 30A számú vonalon változások lépnek érvénybe.
Tovább...
 
10. alkalommal hirdették meg a Kárpát-medencei gyermekrajzpályázatot Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. január 26.
Tizedik alkalommal hirdették meg a hadtörténelmi, honvédelmi témájú, Kárpát-medencei gyermekrajzpályázatot. A jubileumi kezdeményezés idei mottója egy Arany János verssor: Nemzetemnek vagyok katonája. A 8-18 éves tanulók papír alapon vagy online formában küldhetik be alkotásaikat 2022. március 30-ig.
Tovább...
 
Tanfolyam az okoseszközök és az internet használatáról Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. január 26.
Net Nagyi címmel hirdetett tanfolyamot a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár az okoseszközök és az internet használatáról. A hat alkalomból álló, önköltséges kurzus február 22-én indul, jelentkezni az intézményben lehet.
Tovább...
 
Fejér termék 2022 – meghosszabbították a pályázati határidőt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. január 26.
A „Hagyomány - Érték - Minőség” jegyében hirdette meg ismét a Fejér Termék pályázatot a Fejér Megyei Önkormányzat. A kezdeményezés határidejét 2021. december 31-ről 2022. február 28-ra módosították. Az elismerő cím elnyerésére a megyében előállított minőségi kézműves termékek és élelmiszerek készítői pályázhatnak.
Tovább...
 
Székesfehérvár is csatlakozott a holokauszt emléknaphoz Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 26.
A nemzetközi holokauszt emléknap alkalmából elindított #WeRemember kampányához a székesfehérvári Városházán kívül a Külügyminisztérium és több település is csatlakozott. Január 26-án, szerdán 17 és 21 óra között jelennek meg fényvetítésként a fő üzenetek, a Zsidó Világkongresszus idén folytatódó kezdeményezésében akár Ön is részt vehet.
Tovább...
 
Utánpótlás körkép Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2022. január 26.
Öt korosztályos bajnokság küzdelmeiben voltak érdekeltek az ÉDRA-MÁV Előre különböző utánpótláscsapatai a mögöttünk hagyott hétvégén. Női NB II-es csapatunk fordulatos mérkőzésen maradt alul Veszprémben, ugyanakkor a férfiak legyőzték a Széchenyi Győrt. Az U19-es lányok két győzelmet és egy vereséget begyűjtve utazhattak haza Lovasberényből, a szuperminik pedig Tahitótfaluban mutatták meg, mit tudnak.
Tovább...
 
Átfogó bővítés a fehérvári buszhálózaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 26.
Az Önkormányzat szándéka szerint mintegy évi plusz 350 ezer km-rel növekedik a közösségi közlekedés hálózata Székesfehérváron. A hálózatbővítés eredményeként javul a kórház elérése, és a városrészeket összekötő járatoknak köszönhetően csökken az átszállások száma is. Az üzemidő bővítésével éjfél környékén is el lehet érni a városrészek jelentős részét. A végleges hálózatbővítést tartalmazó menetrendtervezet április közepére várható, a bevezetés pedig a nyári időszakban lehetséges.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 31426