Kezdőlap
Nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. július 06.
Egy hónapos nyári diákmunkára várja 16-25 év közötti, székesfehérvári lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező diákok jelentkezését a Polgármesteri Hivatal. Segédmunkás feladatkörbe, fizikai feladatvégzésre keresnek munkavállalókat napi 6 órára, bruttó 120 ezer forintos keresettel. A jelentkezőknek először a Piac téri Járási Hivatalban kell regisztrálniuk, ezt követően adhatják le a jelentkezési lapjukat a Polgármesteri Hivatalban, kizárólag személyesen.
Tovább...
 
Áramszünettel indul a hét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. július 06.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan július 6-án és július 7-én, hétfőtől keddig Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Színház: július 15-ig újíthatók meg a törzsbérletes helyek Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2020. július 06.
Jó hír a székesfehérvári Vörösmarty Színház közönségének: a nagy érdeklődésre való tekintettel és a tumultusok elkerülése érdekében meghosszabbították a visszajelentkezési határidőt. A színház törzsbérletesei így 2020. július 15-éig újíthatják meg régi helyüket, ráadásul változatlan jegy- és bérletárak mellett.
Tovább...
 
A köhögés is az allergia tünete? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2020. július 06.
Ne vegyük félvállról, ha a szénanáthás tünetek mellett köhögés is jelentkezik! Ez akár a légúti allergia mellett kialakult asztma miatt is lehet.
Tovább...
 
Kedvtelésből futsz? Íme néhány szabály! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 06.
Fokozatosság, rendszeresség, regeneráció. - Tanácsok a sérülésmentes, valóban közérzet- és állóképesség-javító futáshoz. Azért, hogy a mozgás tartós örömforrás legyen, az egészség forrása.
Tovább...
 
Miért fontos, hogy jó állapotban legyen a kötőszövet? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 06.
A kötőszöveteknek nagyon nagy szerepe van izmaink optimális működésében, a megfelelő ideg-izom kontroll kialakításában, belső szerveink rögzítésében. Ha kötőszöveteink jó állapotúak, akkor testünk működése is optimálisabb.
Tovább...
 
Fekete ribizlivel az egészséges vérnyomásért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 06.
A fekete ribizli háromszor annyi C-vitamint tartalmaz, mint a narancs, és kétszer annyit, mint a kivi! Hatásos antioxidáns, ásványi anyagokban nagyon gazdag, és még a fogyást is elősegíti. A gyógyászatban nemcsak a bogyókat, hanem a leveleket is hasznosítják, s még a magját is feldolgozzák: zsíros olajat préselnek belőle különböző terápiás készítményekhez.
Tovább...
 
Amigurumi - Horgolj játékokat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 03.
Szinte bármilyen figurát elkészíthetsz az amigurumi technika segítségével. Legyen szó Dr. Bubóról, Spongya Bobról, vagy akár a kis baby Yodáról.
Tovább...
 
Itt a ribizliszüret ideje: szedjünk fekete ribizlit! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 03.
Itt van a ribizliszezon! A piros ribizli mellett rendkívül népszerű a fekete változat, mely nem igényel túl nagy törődést. Ha figyelünk ültetési igényére és rendszeresen megújítjuk, akkor sokáig megajándékoz termésével: akár 15 évig is élhet egy bokor, mely bőségesen ellát gyümölccsel!
Tovább...
 
A Fradi és a Vidi biztosan kiemelt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. július 03.
Bár még a sorsolás időpontja sem ismert, mivel a koronavírus-járvány miatt több európai bajnokság nem fejeződött be, az azonban már most biztos, hogy a magyar bajnok Ferencváros és az ezüstérmes MOL Fehérvár FC kiemelt lesz a BL, illetve az EL kvalifikáció első körében.
Tovább...
 
Címzetes főjegyzői címet kapott dr. Bóka Viktor Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. július 03.
Címzetes főjegyzői címet adományozott Orbán Viktor miniszterelnök dr. Bóka Viktor, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának jegyzője számára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 27180