Kezdőlap
Hűsítő csobbanás a medencébe Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 22.
ImageA Csitáry G. Emil Uszoda területén működő strand június 10-e óta várja a látogatókat. A három különböző vízmélységű medence mindegyike kicsik és nagyok számára egyaránt alkalmas a kánikulai melegben történő hűsölésre.
Tovább...
 
Szemléletformálás és érdekképviselet a mozgássérültekért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 22.
A Mozgássérültek Fejér Megyei Egyesülete több fontos érdekvédelmi szolgáltatást, tanácsadást végez, valamint új kiadványt terveznek a fogyatékkal élő emberek összefogása, érdekképviselete és teljes társadalmi beilleszkedésük elősegítésére. Molnár Tamás civil és ifjúsági tanácsnok, valamint Horváth Klára, az Egyesület elnöke adtak tájékoztatót a mozgássérültek érdekeit és lehetőségeit szolgáló információkról.
Tovább...
 
Szent Lászlóra emlékeznek jövő kedden a Prohászka ligetben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. június 22.
ImageSzent Lászlóra, a lovagkirályra emlékeznek jövő kedden Székesfehérváron. A várkörúti Prohászka ligetben 14.30 órakor kezdődő, nyilvános ünnepségre tisztelettel várnak minden érdeklődőt.
Tovább...
 
Izgalmas, magas színvonalú zenei csemegék júliusban Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 22.
ImageA hagyományoknak megfelelően idén is megrendezésre kerül Székesfehérváron a nyári templomi koncertek sorozata, a Harmonia Albensis, melynek előadásait a júliusi csütörtökökön a belvárosi templomokban hallhatja a nagyérdemű. A részletekről sajtótájékoztatót tartottak.
Tovább...
 
2020-ig megszűnnek a nagy létszámú gyermekotthonok Magyarországon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. június 22.
ImageJubileumot ünnepel idén a gyermekvédelem, húsz éve született meg a gyermekvédelmi törvény. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Székesfehérváron tartotta az évfordulós programsorozatának nyitórendezvényét, melyen Balog Zoltán miniszter bejelentette: 2020-ig 5,8 milliárdos uniós forrás bevonásával a nagy létszámú, korszerűtlen gyermekotthonokat családias lakásotthonokkal váltják ki.
Tovább...
 
Nyitott porták, bemutatók, kézműves vásár: Tűzzel-Vassal Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. június 22.
ImageÚjra megtelik zsongással a Rác utca, szombaton tartják Székesfehérvár hagyományos nyárnyitó nagyrendezvényét, a XIV. Tűzzel-Vassal Fesztivált. A késes és kovács mesterek országos találkozóján idén a steak kés lesz a központi téma. A Múzeumok Éjszakájához is kapcsolódó, egész napos rendezvényről sajtótájékoztatót tartott a szervező Fehérvár Kézművesek Egyesülete.
Tovább...
 
Tikkasztó hőség és tilalom Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 22.
ImageHétvégén még "megtalált" minket egy hidegfront, s bár szerdára is jeleztek egyet vasárnap, hétfőn változott a prognózis, kiderült, front ugyan lesz, de lehülést nem hoz, sőt, fokozódik a hőség. Egész héten bőven 30 fok felett alakulnak a napközi csúcsértékek, hétvégén pedig inkább lesz közelebb a 40 fokhoz a maximum, mint a 30-hoz. A forróságra tekintettel mától újra tűzgyújtási tilalom lépett életbe az egész ország területén.
Tovább...
 
Vidi: az újonc után a Puskás Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 22.
ImageAz MLSZ elkészítette a labdarúgó NB I 2017-2018-as szezonjának sorsolását. A csalódást keltő ezüstérem után ismét bajnoki címre törő Videoton az abszolút újonc Balmazújváros ellen kezd július 15-16-án Felcsúton, majd egy héttel később máris jön az egy év után ismét élvonalbeli PAFC elleni megyei derbi.
Tovább...
 
Péntekig várják a tanszeradományokat az Európa Klubban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 22.
ImageAlkotni jó! címmel nyílt kiállítás gyermekrajzokból az Európa Klubban, az Igazgyöngy Alapítvány fiataljainak alkotásaiból. A kiállítás apropóján jótékonysági programot hirdettek: lecserélésre kerülő, de még jó minőségű taneszközöket gyűjtenek rászoruló tanulóknak, a felajánlásokat péntekig várják. A tárlatot jövő csütörtöktől a VMK Budai úti Tagkönyvtárában lehet megtekinteni, ahol szintén fogadják a tanszeradományokat.
Tovább...
 
Parlami dAmore Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 22.
Különleges mediterrán hangulatú estre készül az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. A Városház téren adnak koncertet június 30-án, pénteken 21 órai kezdettel. Ülőjegyek még kaphatóak, míg az állóhelyek ingyenesek. Minden zenekedvelőt szeretettel várnak a rendezvényre!
Tovább...
 
A cseresznyének a húsa, a magja és a szára is felhasználható Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. június 21.
Fekszünk a fűben. Arcunkon helyfoglalóst játszik a fény és az árnyék, ahogy a cseresznyefa levelei közé be-benyúlkál a nap tüzelő karjaival, mintha csak ki akarna kapdosni valamit a faáglengető szél miatt el-eltűnő nyílásokból. – S közben szánkba hull az édes, piros cseresznye, amely hatalmas és lédús, és arra késztet, hogy heverjünk csak tovább, és élvezzük a pillanatot hosszan-hosszan…
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 19895