Kezdőlap
Hangolnak már a FAV19 hokisai Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 24.
Horváth Dániel erőnléti edző irányításával javában zajlik már a Fehérvár AV19 jégkorong csaoatának alapozása. Kell is az erőnlét a Volán hokisainak, ugyanis újra szeretné elérni a rájátszást, márpedig addig hosszú lesz az út, több, mint 50 mérkőzéssel, a válogatottaknak pedig legalább hatvannal.
Tovább...
 
Számos utcát érintő áramszünet lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. június 24.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan június 24-én és június 26-27-én, hétfőn és szerda-csütörtökön Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Nagyszabású turisztikai fejlesztés a Székesfehérvári Egyházmegyénél Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Egyházmegye, Csordás Csilla   
2019. június 24.
Új látogatóközpont, turisztikai fejlesztések, zarándokház építése is szerepel „A Magyar Szent Család nyomában tematikus zarándokút fejlesztése a Székesfehérvári Egyházmegyében GINOP-7.1.4-16-2016-00006” projektben. A Székesfehérvári Egyházmegye a 2017-ben elnyert másfélmilliárd forintos támogatásból elkezdődött egyes beruházásokat sajtónyilvános eseményen mutatták be.
Tovább...
 
Döntöttek a Notre Dame felújításához nyújtott támogatás átutalásáról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 24.
Legutóbbi ülésén döntött Székesfehérvár Közgyűlése arról, hogy a pénzbeli adományok fogadását végző alapítvány Kárpátok Alapítvány-Magyarország szervezetén keresztül juttatják el a Notre Dame újjáépítéséhez nyújtott városi felajánlást. Mint azt dr. Cser-Palkovics András polgármester korábban bejelentette, az Önkormányzat 10 ezer euróval segíti a nemes célt.
Tovább...
 
Látogatók százait fogadta a hetedik Fehérvári Egészségpia Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 24.
Idén is népszerű volt a látogatók körében a Fehérvári Egészségpiac, melyet hetedik alkalommal rendeztek meg a Jancsárkert termelői és biopiacon az egészséges életmód és a korszerű, környezetbarát életvitel népszerűsítésére.
Tovább...
 
Múzeumok éjszakája 2019 Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 24.
Bár a Székesfehérvárra szombaton kora este érkezett vihar és nagy eső a kültéri rendezvényeket elmosta, a Múzeumok Éjszakájára érkezők bőven válogathattak kedvükre való programot a város kulturális tereiben. A különleges éjszakán számtalan olyan kulturális értékkel is találkozhattak, amelyek a mindennapokban rejtve maradnak előttünk.
Tovább...
 
Könyvbemutató, egészségmegőrző programok, kamarazenei koncertek Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 24.
Kulturális, egészségmegőrző programoknak, lakossági fórumoknak, közösségi összejöveteleknek, szakköröknek, Nyitott tornatermi óráknak ad mostantól otthont a csalai közösségi tér.
Tovább...
 
Felavatták Pákozdon a Béke Lángja emlékművet Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2019. június 24.
Ünnepélyes pillanatokkal és a Béke Lángja emlékmű avatásával nyílt meg VII. Emlékparki Nyár programsorozat a Pákozdi Katonai Emlékparkban. A rendezvényen került sor az osztrák Béke Lángja Alapítvány által alapított Béke Lángja kitüntetés átadására is. Az emlékpark a Múzeumok Éjszakája programsorozat kapcsán is sok látnivalót kínált a látogatóknak.
Tovább...
 
Épített örökségünk üzenete Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 24.
Ünnepi pillanatokkal kezdődött a Múzeumok Éjszakája Székesfehérváron. Felavatták és megszentelték a felújított Szent II. János Pál pápa teret a Szent István-székesegyház előtt. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Cser-Palkovics András polgármester és Kulcsár Mihály, a Siklósi Gyula Várostörténeti Kutatóközpont igazgatója. A teret Spányi Antal megyéspüspök áldotta meg.
Tovább...
 
A Sumákok nyerték a Bejczy Antal robotépítő versenyt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 24.
Kihirdették a középiskolásoknak szóló, negyedik alkalommal meghirdetett Bejczy Antal robotépítő verseny eredményeit az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán.
Tovább...
 
Záróvizsgát tettek az első Sportközgazdász mesterszak hallgatói Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, BCE Székesfehérvári Campusa   
2019. június 24.
Sikerrel zárult a Sportközgazdász mesterképzés első évfolyama a BCE Székesfehérvári Campusán.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 24528