Kezdőlap
Különleges díszmadarak és kisállatok kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 19.
Több mint 200 fiatal, szebbnél szebb díszmadarat és kisállatot láthatunk azon a kiállításon, amely október 23-án, kedden tart nyitva a Börgöndi úti Volán Sportcsarnokban. A seregszemle a fehérvári tenyésztők munkáját vonultatja fel, lesznek többek között galambok, díszbaromfik, egzotikus madarak és óriásnyulak is. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették.
Tovább...
 
Forradalmi sétát szervez október 23-án a Tourinform Iroda Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 19.
ImageForradalmi sétát szervez a Tourinform Iroda október 23-án Székesfehérvár Belvárosában. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Lezárják a Budai út – József utca – Deák Ferenc utca csomópontját Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 19.
ImageMár pénteken délelőtt elkezdődnek az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó megemlékezések. Rendezvény lesz az ’56-osok terén is, emiatt néhány órára, teljes szélességében lezárják a Budai út – József Attila utca – Deák Ferenc utca csomópontját, valamint a Budai út – Gáz utca csomópontot.
Tovább...
 
Egy éves lett a 21 Gramm Akusztik Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 19.
ImagePénteken este A Szabadművelődés Házában tartja egy éves születésnapi buliját a 21 Gramm Akusztik. A party vendégeinek az együttes ünnepi koncerttel kedveskedik, majd DJ Bandusch szolgáltatja a zenét hajnalig.
Tovább...
 
Ismét sikeresen pályáztunk Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 19.
ImageSzékesfehérvár az év minden szakaszában változatos sportolási lehetőségeket kínál a mozogni vágyóknak. A széles kínálatból kiemelkedik a város Nyitott Tornatermek elnevezésű programsorozata, amely a hét minden napjára szervezetten, ingyenes sportolási lehetőséget biztosít óvodás kortól egészen nyugdíjas korig.
Tovább...
 
Októberi családi nap Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 19.
ImageA Székesfehérvári Család és Gyermekjóléti Központ Segítő Fehérvár Programja keretében október 26-án, pénteken családi délutánt szervez a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban. A Tök-Ősz nap keretében a közös tökfaragás mellett a szervezők változatos zenei programokkal és kiállítás megnyitóval várják 14 órától az érdeklődőket. A rendezvényt a Princess hegedűtrio koncertje zárja.
Tovább...
 
Esküvői Nyíltnap a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 19.
Hasznos és érdekes programmal készülnek október 20-án, szombaton az esküvőjüket tervező jegyespároknak a Hiemer-házban.
Tovább...
 
Exkluzív kávét pottyant a cibetmacska Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 19.
ImageFogj egy cibetmacskát, etesd meg kávébabbal, várd meg, míg végigmegy a belein, aztán lesd, hogy mikor (és hova) végzi el a dolgát, végül kapirgáld ki a kávészemeket a székletéből. Így készül a világ egyik legdrágább és legritkább kávéja!
Tovább...
 
Ne hagyd szenvedni a nyuszidat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 19.
ImageTudtad, hogy komoly fájdalmai lehetnek a szobában élő nyusziknak a túl hosszú köröm miatt? Sok gazdi nem tudja, hogy ha túlnő a nyuszi karma, akkor nem tud helyesen lábra állni, és több egészségügyi problémája is lehet – miközben csendben szenved…
Tovább...
 
Honnan jön a muslica? És miért szexel egyfolytában? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 19.
ImageA muslica egy olyan icipici (2-2,5 milliméteres) miniatűr légy, amely csupán 30 napot kapott a sorstól. Ez idő alatt – életének szinte minden pillanatát kihasználva - párosodik és szaporodik, majd az önmegvalósítás maximumát elérve elhalálozik.
Tovább...
 
Eredeti profi és amatőr képek először a nagyközönség előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Szabó Károly   
2018. október 18.
Hat, részben még ismeretlen 1956-os fotógyűjtemény válogatott fotóiból nyílik kiállítás pénteken a Fejér Megyei Levéltár kiállítótermében. A korábban még be nem mutatott képeken keresztül elsősorban a budapesti forradalmi eseményekkel ismerkedhetünk meg, de vidéki, például székesfehérvári és martonvásári helyszíneken készült fotók is láthatóak lesznek. A tárlat november 9-ig látogatható.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 22929