Kezdőlap
Kézműves harapnivalók, borok és autentikus színpadi műsorok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 25.
Szombaton rendezik Pákozdon a Gasztro-Fesztet: lesz halfőző verseny, kézműves harapnivalók és borkóstolás, a színpadon pedig autentikus műsorok szórakoztatják a közönséget egészen estig.
Tovább...
 
Hal négyesben: még kaphatóak jegyek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 25.
Feketehegy-Szárazréten Kozáry Ferenc viszi színre az idei nyári színház előadását: a Hal négyesben című zenés krimi-komédiában három vonzó milliomos lány és az inasuk játsszák a főszerepet, sok meglepetéssel fűszerezve. A négy júliusi időpontra jegyeket a Tourinform Irodában és az előadás helyszínén lehet vásárolni.
Tovább...
 
Monteverdi műve nyitja ki a mennyország kapuját Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Czirbus-Varga Andrea   
2019. június 25.
Júliusban csütörtökönként ismét gyönyörű muzsika csendül fel Székesfehérvár templomaiban. A négy alkalomból álló nyári hangversenysorozat keretében olyan neves művészekkel találkozhatunk, mint Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes, a Savaria Barokk Zenekar és vezetőjük, Németh Pál Liszt-díjas karnagy, Selmeczi György Kossuth-díjas zeneszerző, továbbá Megyesi Schwartz Lúcia és Tóka Ágoston.
Tovább...
 
Huszártalálkozó a Tenkes Csárdában Nyomtatás E-mail
Írta: Török Gergő Zoltán   
2019. június 25.
Az idei évben huszadik alkalommal kerül megrendezésre a Tenkes Hadjárat és Huszártalálkozó. A nagy múltú rendezvény egyik záró állomása a nemrégiben ismételten Magyar Turizmus Minőségi Díjjal kitüntetett Tenkes Csárda, ahol is számos gyermekprogrammal, előadással és fenséges gasztronómiai fogásokkal tarkított Huszár Hétvégét tartanak. A 2019. június 29-én, szombaton megrendezésre kerülő rendezvényről Kovács Gáborral, a Tenkes Csárda tulajdonosával beszélgettünk.
Tovább...
 
A hadifogságban elhunyt Gyóni Géza költőre emlékeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 25.
Gyóni Gézára, a szibériai hadifogságban mindössze 33 évesen elhunyt költőre emlékeznek június 25-én, kedden a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Az esemény a díszudvaron kezdődik, majd az intézményben egy előadással folytatódik, a belépés ingyenes.
Tovább...
 
Az Öreghegyi Dispután mutatják be a Trianoni Szemle új számát Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. június 25.
Az Öreghegyi Disputa következő estjén, június 25-én, kedden mutatják be a negyedévente megjelenő Trianoni Szemle című folyóirat következő számát. A disputa vezetője, Bobory Zoltán ezúttal Szidiropulosz Archimédesszel, a folyóirat főszerkesztőjével, a Trianon Kutatóintézet Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnökével, valamint Domonkos László és Sipos Endre szerkesztőkkel beszélget.
Tovább...
 
Hangolnak már a FAV19 hokisai Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 24.
Horváth Dániel erőnléti edző irányításával javában zajlik már a Fehérvár AV19 jégkorong csaoatának alapozása. Kell is az erőnlét a Volán hokisainak, ugyanis újra szeretné elérni a rájátszást, márpedig addig hosszú lesz az út, több, mint 50 mérkőzéssel, a válogatottaknak pedig legalább hatvannal.
Tovább...
 
Számos utcát érintő áramszünet lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. június 24.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan június 24-én és június 26-27-én, hétfőn és szerda-csütörtökön Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Nagyszabású turisztikai fejlesztés a Székesfehérvári Egyházmegyénél Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Egyházmegye, Csordás Csilla   
2019. június 24.
Új látogatóközpont, turisztikai fejlesztések, zarándokház építése is szerepel „A Magyar Szent Család nyomában tematikus zarándokút fejlesztése a Székesfehérvári Egyházmegyében GINOP-7.1.4-16-2016-00006” projektben. A Székesfehérvári Egyházmegye a 2017-ben elnyert másfélmilliárd forintos támogatásból elkezdődött egyes beruházásokat sajtónyilvános eseményen mutatták be.
Tovább...
 
Döntöttek a Notre Dame felújításához nyújtott támogatás átutalásáról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 24.
Legutóbbi ülésén döntött Székesfehérvár Közgyűlése arról, hogy a pénzbeli adományok fogadását végző alapítvány Kárpátok Alapítvány-Magyarország szervezetén keresztül juttatják el a Notre Dame újjáépítéséhez nyújtott városi felajánlást. Mint azt dr. Cser-Palkovics András polgármester korábban bejelentette, az Önkormányzat 10 ezer euróval segíti a nemes célt.
Tovább...
 
Látogatók százait fogadta a hetedik Fehérvári Egészségpia Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 24.
Idén is népszerű volt a látogatók körében a Fehérvári Egészségpiac, melyet hetedik alkalommal rendeztek meg a Jancsárkert termelői és biopiacon az egészséges életmód és a korszerű, környezetbarát életvitel népszerűsítésére.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 24545