Kezdőlap
Ez nem a Volán hétvégéje volt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 22.
ImageRitka az, amikor egymás után kétszer kap ki hazai pályán az EBEL-ben a Fehérvár AV19 jégkorong csapata. Ezzel a korántsem kellemes szituációval kellett szembesülnie Hannu Jarvenpaa csapatának a magunk mögött hagyott hétvégén.
Tovább...
 
Honnan jön a muslica? És miért szexel egyfolytában? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 22.
ImageA muslica egy olyan icipici (2-2,5 milliméteres) miniatűr légy, amely csupán 30 napot kapott a sorstól. Ez idő alatt – életének szinte minden pillanatát kihasználva - párosodik és szaporodik, majd az önmegvalósítás maximumát elérve elhalálozik.
Tovább...
 
Exkluzív kávét pottyant a cibetmacska Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 22.
ImageFogj egy cibetmacskát, etesd meg kávébabbal, várd meg, míg végigmegy a belein, aztán lesd, hogy mikor (és hova) végzi el a dolgát, végül kapirgáld ki a kávészemeket a székletéből. Így készül a világ egyik legdrágább és legritkább kávéja!
Tovább...
 
Papsajt - az egyik legjobb köhögéscsillapító Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 22.
ImageUtak mentén, elhagyatott, romos épületek romjain, omló kerítések tövében is megterem a papsajt, melyet hörghurut, köhögés, rekedtség, mandula- és gégegyulladás, gyomor- és bélfekély gyógyítására is használhatunk.
Tovább...
 
Vadgesztenye: nem ehető, mégis gyógyít! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 22.
ImageNarancsban, vörösben és lassan barnává olvadó sárgában úszik a kert és az erdő. A fák és a bokrok napról napra változtatják színüket a késő nyári, kora őszi napsütéstől búcsúzva, mintha elhagyott nőként kényszert éreznének arra, hogy gyorsan átfestessék hajukat – siratva a múltat, s bízva a boldogabb jövőben. Ilyenkor a vadgesztenye is kihullik fa-anyja féltő karjaiból. Koppan egyet a földön, majd lelkes gurulásba kezd, hogy aztán kinyújtózva megpihenhessen az avarban.
Tovább...
 
Varkocs: újabb eredményes verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 22.
Szentlőrincen, a 18. alkalommal megrendezett Horváth Géza Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen szerepeltek az elmúlt napokban a Varkocs György Box Club tehetségei.
Tovább...
 
Az FKC újra győzött Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 22.
Régen fordult elő, hogy egymás után három bajnoki meccset is képes volt megnyerni a női kézilabda NB I-ben az Alba FKC. Most újra sikerült.
Tovább...
 
Kiélezett meccs a MAFC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2018. október 22.
ImageA szezon egyik legizgalmasabb mérkőzését játszotta a hazai pályán szerepelt MÁV Előre SC a MAFC-BME ellen, a férfi NB I A csoportjának 3. fordulójában. Guzmics Richárdék az első szettet megnyerték, a találkozót azonban nem tudták.
Tovább...
 
Szakmai napot szervez a Székesfehérvári EsélyKör Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 22.
ImageSzakmai napot szervez október 25-én, csütörtökön a Városházán a Székesfehérvári EsélyKör. Kiemelt téma lesz a fogyatékossággal élők elhelyezkedése. Várják a kapcsolódni szándékozó szakmai szervezetek, a civilek és a munkaadók jelentkezését.
Tovább...
 
Új rendszerben fejlődhetnek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 21.
ImageAz Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia az idei szezontól átalakítja a teljes hokisuli és alapozó rendszert.
Tovább...
 
Vidi-Fradi csúcsderbivel zárul az év Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 20.
ImageAz MLSZ versenybizottsága kihirdette a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) 14-18. fordulóinak - illetve a 6. körből elhalasztott MOL Vidi FC - Újpest FC mérkőzés - időpontjait. Ennek alapján a fehérvári egylet mindhárom EL-mérkőzését követően vasárnap lép majd pályára, a lila-fehérekkel pedig november 21-én, szerdán 19:00 órakor találkozik.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 22951