Kezdőlap
Mikor kezdjünk el edzeni szülés után? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. július 21.
ImageFolytatván a „Mikor? Mit? Hogyan?” kérdéskörét, most a gyermeküket váró anyukák sportolása után lépünk egyet, a szülőszobán túlra tekintünk, azaz megnézzük, hogy mikor szabad nekiállni edzeni hagyományos szülés, illetve császármetszés után.
Tovább...
 
Kettlebell, a látványos fejlődés eszköze Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. július 21.
ImageA kettlebellt már a cári Oroszországban is használták az erőművészek és a súlyemelők. Az orosz különleges egységek tagjai is ezzel fejlesztették mindig gyorsaságukat, állóképességüket, erejüket, s az amerikai katonai és rendfenntartási elit eszköztárából sem hiányozhat a „füles golyó”. Hazánkban is megtalálható már a fegyveres testületeknél, s az élsportolók is bátran nyúlnak utána. Sőt, még te is formálhatod vele testedet!
Tovább...
 
Kovács Alexandra: MMA Európa-bajnoki cím pipa, irány a VB! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. július 21.
Európa-bajnoki címet szerzett a Prágában megrendezett MMA Európa Bajnokságon Kovács Alexandra, s jelenleg a novemberi VB-re készül. A fiatal hölgyet Palotás Ferenc és csapata készíti fel e rangos viadalra, ahol nem lesz hiány rúgásban, ütésben és fojtásban sem.
Tovább...
 
Másodfokú hőségriasztás lépett életbe Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 21.
ImageMásodfokú hőségriasztást rendelt el az Országos Tisztifőorvos 2017. július 23. (vasárnap) 24.00 óráig. Székesfehérváron vízosztással, ivókutak és klimatizált, illetve hűvös helyek megnyitásával segítik a polgárokat. Az alábbiakban Székesfehérvár polgármesterének tájékoztatója olvasható.
Tovább...
 
Csángó hagyományőrzők érkeztek a Napraforgó Táborba Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2017. július 21.
ImageA Napraforgó táborban nagyon sok programmal igyekeznek a gyerekek kedvében járni, hogy hasznosan és élvezetesen töltsék a nyári szünidőt. Csütörtökön Csángóföldről érkezett hagyományőrzők vendégeskedtek a Bregyóban.
Tovább...
 
EL: a Vidi továbbment, a Fradi nem Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 21.
ImageA múlt heti "odavágó" 3-0-ás eredménye után nem sok izgulni valója maradt a Videotonnak a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörének hazai visszavágójára az észt Nomme Kalju ellen. A szurkolók jelentős része azonban most is magabiztos fehérvári sikert, többgólos győzelmet remélt kedvenceitől...
Tovább...
 
Idén is támogatja a gyerekjóléti szervezeteket a Libri adományozási programja Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2017. július 21.
ImageA Libri 2016 óta nyújt segítséget gyerekjóléti szervezeteknek azzal a céllal, hogy bővíthesse azoknak a körét, akiket társadalmi felelősségvállalásának keretében támogat. Az Adományozási program idei kiválasztottja a 10 autista lakóotthont támogató Autistic Art Alapítvány lett.
Tovább...
 
Kiállítás, filmvetítés és koncert is szerepel az Emlékparki Nyár mai kínálatában Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. július 21.
ImageA Szamár-sziget szellemkatonái - nemzetközi, multimédiás vándorkiállítással, az ugyanezt a témát feldolgozó film vetítésével és a MH Veszprémi Légierő Zenekar koncertjével folytatódik ma este a pákozdi Katonai Emlékparkban, az V. Emlékparki Nyár kulturális programsorozat. A rendezvény ezúttal is ingyenes.
Tovább...
 
Elkezdik a Túrózsáki úti szabadidőpark és sétány építését Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 21.
Elkezdik a Túrózsáki úti szabadidőpark és sétány építését. A 246 millió forintos uniós forrású városi beruházásából olyan komplexum készül zöld környezetben, amelyben kosárlabda- és focipálya, játszótér és kondipark is helyet kap. A munkaterület átadásán Mészáros Attila alpolgármester adott tájékoztatást.
Tovább...
 
Régiós polgármesterek találkoztak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 20.
ImageA Városháza Dísztermében tartották a régiós polgármesterek találkozóját a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége Közép-dunántúli Régiójának a szervezésében. A rendezvénnyel a honvédelem és a társadalom kapcsolatát szeretnék erősíteni. A találkozót Molnár Tamás ifjúsági és civil tanácsnok köszöntötte, a BEOSZ működéséről Esküdt Lajos nyugállományú ezredes, elnökhelyettes beszélt.
Tovább...
 
Folytatódik a burkolatfelújítás a Móricz Zsigmond utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 20.
ImageElkezdődött a Móricz Zsigmond utca burkolatfelújításának a második üteme. Az ÚT 2017-19 Program 42,5 millió forintos beruházása során az első ütemből kimaradt, valamint a Huba köz és a Géza utca közötti szakasz újul meg. Kérik a lakosság közreműködését a lezárások során.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 20081