Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Feloldották a látogatási tilalmat a Feketehegy-Szárazréti Idősek Otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 01.
Feloldották a látogatási tilalmat a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény Feketehegy-Szárazréti Idősek Otthonában. Mint arról hírt adtunk, vírusos megbetegedések miatt volt szükség az ideiglenes óvintézkedésre. 
 
A 90 éves Palkovics Jánosnét köszöntötték születésnapja alkalmából Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. február 01.
A kilencvenedik születésnapját ünneplő Palkovics Jánosné családi körben, jó hangulatban fogadta a hozzá érkező vendégeket, a miniszterelnök által aláírt emléklapot és az önkormányzati ajándékcsomagot átadó Mészáros Attila alpolgármestert, önkormányzati képviselőt.
Tovább...
 
Ki(s)állítás - Danka Attila kamaratárlata a Vörösmarty Mihály Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 01.
Ma délután, 14.30 órakor Danka Attila grafikusművész műveiből nyílik kamaratárlat a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tolnai utcai Tagkönyvtárában. A kiállítás egész februárban látogatható.
Tovább...
 
Februárban lehet benyújtani az emlékdiplomák iránti kérelmet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 01.
Székesfehérváron szép hagyománya van annak, hogy minden évben emlékdiploma-átadással köszöntik az 50, 60, 65, 70, illetve 75 éve végzett óvónőket, tanítókat és tanárokat. Az érintetteket arra kérik, hogy február 1-je és február 28-a között telefonon jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatal Személyügyi Irodáján.
Tovább...
 
Egy falatnyi Toszkána Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. február 01.
Bencze Viktória majd’ egy évtizeddel ezelőtt két bőrönddel és két gyermekkel indult útnak, hogy álmait megvalósítsa.
Tovább...
 
Április 2-án újra Rock 'n' Roll futás Vérteskozmán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 01.
Festői környezetben, három távon rendezik meg az idei évben a vérteskozmai Rock ’n’ Roll futóversenyt. A verseny április 2-án rendezik meg, a limitált rajtszámok miatt azonban érdemes minél korábban leadni a nevezéseket.
Tovább...
 
Szikes tavak Fejérben – folytatódnak az ismeretterjesztő Vadvédelmi esték a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. február 01.
Folytatódik a Vadvédelmi esték című ismeretterjesztő programsorozat a Sóstó Vadvédelmi Központban. Február 2-án, csütörtökön 17.30 órától az állatoknak és növényeknek páratlan életteret nyújtó szikes tavakról lesz előadás. A részvételhez előzetes regisztrációt kérnek.
Tovább...
 
Még több újság hagományos formában és online a Vörösmarty Mihály Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 01.
A Vörösmarty Mihály Könyvtár a laptapir.hu segítségével most több mint száz újságot kínál olvasásra, online formában. A Központi Könyvtár olvasóterme jelenleg ugyan nem látogatható, de az egyébként oda járó és kedvelt lapok addig is megtalálhatóak a Budai úti Tagkönyvtárban.
Tovább...
 
Múzeum a suliban – házhoz viszik a Fekete Sas Patikamúzeumot Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. február 01.
Múzeum a suliban címmel indított pedagógiai foglalkozásokat a Szent István Király Múzeum. A kényszerűségből zárva tartó intézmény dolgozói ezúttal az iskolákba viszik házhoz a Fekete Sas Patikamúzeum foglalkozásaikat. A kihelyezett órák március végéig tartanak.
Tovább...
 
Temesvári Márta: A szép magyar kert (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. február 01.
A kötet a fontosabb szereplők bemutatásával képet ad a hazai kertművelés jelenlegi állapotáról, a fontosabb trendekről és kihívásokról. A terület határai egyértelműen meghúzhatók: legnagyobb számban a tervezéssel, kertépítéssel foglalkozó cégek jelennek meg a kötetben. Szintén nagyobb teret kapnak a kertépítőket kiszolgáló vállalkozások, úgymint a faiskolák, erdészetek, dísznövénykertészetek, és más, a kertépítés folyamatában résztvevő cégek a kerti kő gyártókkal bezárólag.
Tovább...
 
Bírósági történet a filmvásznon Nyomtatás E-mail
Írta: Sábián Anna   
2023. február 01.
Yvan Attal A vád című, a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában debütált francia filmjének premier előtti vetítésével folytatódik a 12. Mozinet Filmnapok programja február 3-án, pénteken 18 órakor a Barátság moziban, vetítés után dr. Lőrik József ügyvéd lesz a fehérvári művészmozi vendége. Az alkotás egy nemi erőszak történeteként tesz fel kényelmetlen kérdéseket, két különböző nézőponttal szemléltetve, hogy semmi sem fekete vagy fehér – ezekről lehet beszélgetni a film után a nagy tárgyalási tapasztalattal rendelkező jogásszal.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 34296