Kezdőlap
A 2021-es költségvetésről tanácskozott a Fehérvári Szenátus Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. január 27.
Aktuális ülését tartotta kedden délután online formában a Fehérvári Szenátus. A polgármester tanácsadó testülete a város 2021. évi költségvetéséről tanácskozott, és véleményezte a január 20-án életbe lépett, 75 milliárdos főösszegű büdzsét.
Tovább...
 
Sok településen alacsony a szennyvízben mért koronavírus-koncentráció Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. január 27.
Stagnáló tendenciát és továbbra is mérsékelt szintet mutat a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja Székesfehérváron – közölte az év 3. heti adatait a Népegészségügyi Központ. Az intézet arra figyelmeztet, hogy a kedvező tendencia fenntartása érdekében fontos a járványügyi szabályok betartása.
Tovább...
 
Online beiratkozás és fiókközi kölcsönzés a Vörösmarty Mihály Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. január 27.
A koronavírus-járvány idejére sem hagyta remek könyvek és online programok nélkül olvasóit a Vörösmarty Mihály Könyvtár. A sikeres Könyvet házhoz szolgáltatását most tovább bővítette az intézmény: a hét elejétől lehetőség van fiókközi kölcsönzésre és online beiratkozásra is.
Tovább...
 
Beszélgetés a lélekjelentlétről Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 27.
A lélekjelenlét meghatározó a minket ért hatások kezelésében és a jó megoldások megtalálásában – hogy ez mit is jelent pontosan, és hogyan lehet fejleszteni ezt a képességet, erről fog szólni a Filo-NetCafé következő programja pénteken. A beszélgetésre szerdán estig lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Ketten részesültek KOTA-díjban Székesfehérvárról Nyomtatás E-mail
Írta: Zemlényi Katica   
2021. január 27.
A KÓTA - Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége a kórus- és népzenei élet kiemelkedő képviselőinek hagyományosan a Magyar Kultúra Napján nyújtja át a kitüntetést, melyet a szövetség Művészeti Bizottsága javaslatai alapján ítélnek oda.
Tovább...
 
Mától forgalomkorlátozás lesz a Juharfa utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 27.
A hírközlési kábel lesüllyesztését végzik a Déli összekötőút beruházása kapcsán a Juharfa utca – Börgöndi út kereszteződésben. A munkavégzés idejére, mától péntekig lezárják a Juharfa utca csomópont felőli végét. Kérik a közlekedők körültekintését és türelmét!
Tovább...
 
Online kerekasztal-beszélgetés a koronavírus elleni vakcináról Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. január 27.
„Mikor térhet vissza az életünk egy normálisabb kerékvágásba? Hogyan segíthet ebben a koronavírus elleni vakcina?” címmel szervez kerekasztal-beszélgetést a Prosperis Alba Kutatóközpont Nonprofit Kft. január 28-án, csütörtökön 9.30 órától. Az online fórumot a Fehérvár TV adásában és a www.szekesfehervar.hu oldalon keresztül követhetik az érdeklődők.
Tovább...
 
Mi segíthet a torokfájós betegnek? Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Lívia PhD szakgyógyszerész / PatikaMagazin   
2021. január 27.
Fáj a torka? A patikában a széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a „torkára való” szert. Kérdezze meg a gyógyszerészét!
Tovább...
 
Ezeken a napokon játszanak NB I-es női röplabdázóink Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2021. január 26.
Elmaradt mérkőzések sorát kellett vagy még kell is pótolnia a MÁV Előre-BERICAP NB I-es női együttesének az NB I Liga alapszakaszában. Legutóbb Pécsett nyertek Hackl Szilviáék 3:0-ra, az előttünk álló hétvégén pedig ismét pályára lépnek.
Tovább...
 
Befejeződött a homlokzat felújítása és a tetőcsere az Arany János Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. január 26.
Kevesebb mint egy év alatt, határidőre elkészült a homlokzatfelújítás és a tetőcsere az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI-ben. Ez volt az első üteme a teljes körű rekonstrukciónak, amely a második ütemben a gépészet és villamoshálózat felújításával, akadálymentesítéssel, majd a harmadik ütemben a nyílászárók cseréjével folytatódik – hangzott el az Önkormányzat, a KLIK, a kivitelező cég és az intézmény vezetőinek, képviselőinek részvételével rendezett hétfői bejáráson.
Tovább...
 
Az interneten újra megnézhetjük a magyar kultúra napi gálaműsort Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 26.
Január 22-én a város zenészei, táncosai és színészei a Vörösmarty Színházba vitték magukkal a nézőket a magyar kultúra napján. A gálaműsort székely és csángó néptánccal, Beliczay Gyula Vonósszerenádjával, balett etűdökkel, illetve a Játék a kastélyban egy részletével a Youtube-on, a Fehérvár TV csatornájánnézhetjük vissza.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 28686