Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ezekkel a programokkal vár rád az Integrál Akadémia az Everness-en! Nyomtatás E-mail
Írta: Everness   
2023. június 05.
Idén is találkozhatsz az Integrál Akadémia sátrában azokkal a neves előadókkal, csoportvezetőkkel, önismereti mentorokkal, akik segítenek lélekszinten megnyílni és egy mélyebb, tudatosabb kapcsolódásban találkozni önmagaddal.
Tovább...
 
Galba Zsolt: Marcebell (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Mörk Leonóra / Jaffa Kiadó   
2023. június 05.
Erő és mobilitás együtt – ezt tudja a macebell. Ezt is! De fejleszti a testtudatot, a koordinációs készséget, a fogáserőt és a törzserőt, a hasizmokat és a rotációs törzsstabilitást is. Használatát nem könnyű elsajátítani, meg kell küzdeni vele. De ha valaki szereti a nehezen járható utakat és alázattal közelít az eszközökhöz, annak a macebellel nem mindennapi erő- és flow-élményben lesz része...
Tovább...
 
Napoztál már ürülékben? – És egy trópusi nyaralásért bevállalnád? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. június 05.
Hófehér homok, égbe nyúló pálmafák, lágyan ringó függőágy, meleg szellő, koktél a kézben, hűsítő tengervíz és csodás naplemente. – Ki ne álmodna erről? Azt viszont biztosan nem tudtad, hogy a trópusi turistaparadicsomok finom szemcsés, fehér homokja nagyrészt a papagájhal ürülékéből áll.
Tovább...
 
Axolotl: cukiság felsőfokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. június 05.
A világ egyik legédesebb és legkülönlegesebb állata az axolotl, mely képes visszanöveszteni megsérült testrészeit, és cuki mosollyal hálálja meg, ha biztosítjuk számára az optimális körülményeket.
Tovább...
 
A 301-es parcella "ismeretlen" történetéről szól az 598. Hétvezér Est Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. június 05.
Molnár Tamás Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett képzőművész, író, publicista, a rendszerváltás előtt ellenzéki tevékenységet is folytató INCONNU művészcsoport, majd a rendszerváltáskor az Amnesty International és az IGMF magyarországi emberjogi szervezeteinek is alapító tagja, a Magyar és a Nemzetközi Írószövetség tagja lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Est 598. előadó vendége.
Tovább...
 
Néma koszorúzással emlékeztek a nemzeti összetartozás napján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 05.
A nemzeti összetartozás napja alkalmából néma koszorúzással emlékezett Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, a város önkormányzata nevében dr. Cser-Palkovics András polgármester, valamint a képviselőtestület tagjai vasárnap reggel az Országzászló emlékműnél.
Tovább...
 
Szirénapróbák Fejérben június 5-én, hétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: Katasztrófavédelem   
2023. június 05.
Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba június 5-én, hétfőn.
Tovább...
 
ELF: hazai helytállással mutatkozott be az Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. június 05.
Első magyar csapatként a Fehérvár Enthroners (Koronázók) bemutatkozott a 8 ország 17 csapatát tömörítő Európai Futball Ligában (ELF – European League of Football), a kontinens legjobb amerikaifutball-csapatait tömörítő ligában. A jelenlegi legjobb hazai egylet rögtön a kontinens egyik élgárdájával, a roppant erős Berlin Thunderrel csapott össze, s a papírformának megfelelő 36-3-as vereséget szenvedett.
Tovább...
 
NB II-es osztályozó: hazai pályán bukott el az Iváncsa Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. június 05.
A múlt heti odavágón aratott 1-0-ás győzelem okán joggal reménykedett egy újabb sikerben, de legalább döntetlenben az NB II-es osztályozón hazai pályán az Iváncsa KSE a Kozármisleny ellen, ám ez nem jött össze, sima vereség és „osztályismétlés” lett a vége. Nem tudott feljebb lépni a Veszprém sem, amely Nyíregyházán kapott ki 1-0-ra, ugyanakkor a harmadik vonal becsületét a Keleti csoportot utcahosszal megnyerő BVSC mentette meg, miután idegenben verte 2-1-re a Szentlőrincet.
Tovább...
 
Ökölvívás: a válogatottban bizonyíthattak az FKSE ifjoncai Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. június 05.
Újra mozgalmas napokat tudhatnak maguk mögött a Fehérvár Küzdősport SE tehetséges ökölvívói. Turós Arnold tanítványai közül ketten is a magyar válogatottal készülhettek, illetve egyikük nemzetközi mérkőzésen is kötelek közé léphetett.
Tovább...
 
Jubileumi gálával ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját az Alba Regia AMI Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2023. június 04.
Fennállásának 20. évfordulója alkalmából rendezett jubileumi gálát szombaton a Vörösmarty Színházban az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola. A műsorban az iskola jelenlegi tanulói mellett az elmúlt 20 évben végzett táncosok is teret kaptak, és megmutathatták tudásukat a közönségnek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 35361