Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Dr. Cser-Palkovics András: "A legméltóbb főhajtás a béke" Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 15.
11 német és 11 helyi honvéd közel két héten keresztül dolgozott közösen a Szentlélek katonatemető felújításán. A közös munkát szombat délelőtt a magyar és a német kormány között létrejött, Hadisírokról szóló megállapodás aláírásának 30. évfordulójára történő megemlékezéssel zárták.
Tovább...
 
Rita Ora is Debrecenbe jön! Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2024. április 14.
Az idei Campus Fesztivál első nemzetközi neveit februárban jelentették be: akkor derült ki, hogy Debrecenbe jön a Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Solveig, a Mando Diao, a Danko Jones, Gayle és a trinidadi reggae-dancehall énekesnő Queen Omega is. Ezt a névsort mától Rita Ora koronázza meg, a koszovói származású popsztár, a Campus zárónapjának fő fellépője lesz, így a Nagyszínpadnál olyan slágerekre készülhetnek a fesztiválozók mint a ’Body On Me’, az ’I Will Never Let You Down’, vagy a 372 milliós megtekintésnél járó ’Anywhere’, vagy az 550 milliót is meghaladó ’Let You Love Me’.
Tovább...
 
Támogassa adója 1 %-val a székesfehérvári Nemes Motormúzeum Alapítványt! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 14.
Tovább...
 
Építkezik? Felújítást végez? Kertet épít? - Keresse a Nemes Beton Kft-t! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 14.
Sóder, homok, zúzalék, betonvas, zsákos cement, térkő, zsalukő.... - Minden, ami az építkezéshez kell! Keresse a Nemes Beton Kft-t!
Tovább...
 
A béren kívüli juttatásokra szánt összeget a cégek negyede emeli Nyomtatás E-mail
Írta: Hasznos Nelly   
2024. április 14.
Év elején kevesebb munkaadó ütemezett be idénre fizetésemelést, mint amennyien tavaly fejlesztettek a béreken, és bár továbbra is többségben vannak az emelést tervezők (63%), azonban a béren kívüli juttatások keretösszegét kevesen bővítik – derült ki a Profession.hu több mint 500 cég bevonásával végzett kutatásából.
Tovább...
 
Mindenki győzött – több mint 400 diák versenyzett az ARAK AKTIV gálán Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 14.
Ismét az Alba Regia Sportcsarnok adott otthont az ARAK AKTIV alsó tagozatos diákok közötti, döntő gálájának. Az 1. és 4. évfolyam közötti diákok a délelőtt során ügyességi versenyeken mérhették össze erejüket, végül pedig mindenki bajnok lett.
Tovább...
 
Áprilisban ismét a halaké a főszerep – a hónap közepéig lehet regisztrálni a főzőversenyre Nyomtatás E-mail
Írta: Fiáth Beáta   
2024. április 14.
Újra várja a vendégeket a Palotavárosi tavaknál a város egyik legnépszerűbb gasztronómiai eseménye, a IX. Fehérvári Halünnep. A főzőversenyt, színpadi és családi programokat kínáló eseményt április 20-án, szombaton rendezi meg a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK), valamint a Horgász Egyesületek Fejér Megyei Szövetsége (Hofesz). A nap sztárvendége az Irigy Hónaljmirigy együttes lesz.
Tovább...
 
Megnyílt a Barátok kávézó csendes belső terasza Fehérvár belvárosában Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. április 14.
Pénteken délelőtt mutatták be a Barátok kávézó bárki által látogatható belső teraszán a Szent Imre sörpárlatot és a Prépost szeletet. A kávézó udvara mostantól egészen késő őszig nyitva van, és sok szeretettel várják a csendes teraszt keresőket az Egyházmegyei Múzeum udvarán.
Tovább...
 
Ahol a kereslet és a kínálat találkozik – harmadszor rendezték meg az Alba Regia Állásbörzét Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 13.
Harmadik alkalommal rendezték meg az Alba Regia Állásbörzét a Sóstói Stadionban pénteken. Többek között iparvállalatok, kereskedelmi szolgáltatók és közlekedési társaságok jelentek meg a seregszemlén, de voltak munkaerő-közvetítők is. A kiállítás iránt már a nyitáskor nagy volt az érdeklődés.
Tovább...
 
Ünnepélyes keretek között adták át a székesfehérvári baptisták megújuló imaházát Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. április 13.
Ünnepélyes keretek között adták át a Székesfehérvári Baptista Gyülekezet imaházbővítésének első ütemében elkészült új fogatóteret pénteken délután. Az imaház felújítása és bővítése a gyülekezet számára egy egyhosszú távú álom megvalósulását jelenti, hangzott el a megnyitón, amelyen beszédet mondott Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere és Varga László Ottó, a Magyarországi Baptista Egyház főtitkára.
Tovább...
 
Haladás és szakmai tudás – 140 éves az Árpád Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2024. április 13.
Alapításának 140. évfordulóját ünnepelte a Székesfehérvári SZC Árpád Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium pénteken este. A jubileum alkalmából az iskola tanulói és rendhagyó gálaműsorral készültek a meghívott vendégek számára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 38011