Kezdőlap
Leonardo Jam-koncert pénteken a Petzben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. augusztus 06.
Igazi művészettörténeti kuriózumnak ígérkezik a Leonardo Jam következő koncertje: a közönség pénteken este a Petz Sörözőben találkozhat a helyi bandával.
Tovább...
 
777 csodálatos hely Magyarországon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. augusztus 06.
A Bakancslista – Magyarország című könyvet mutatják be augusztus 6-án, csütörtökön 18 órától a Study könyvesboltban, Székesfehérváron. Kocsis Noémi újságíró 777 helyet járt be, s ajánlja ezeket mindenkinek, aki rövidebb vagy hosszabb kirándulás során szeretné felfedezni hazánkat. A színes, mozgalmas, izgalmas kalandokat megélt, legendákat és mesés történeteket felkutató szerzővel Balogh Boglárka, az Ezerarcú Föld útikönyv szerzője, újságíró, blogger beszélget.
Tovább...
 
Augusztusban két időpontban indul kisvonatos családi túra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. augusztus 06.
Ebben a hónapban is folytatódnak a Belvárosból a Sóstó Természetvédelmi Területre tett kisvonatos családi ökotúrák. Legközelebb augusztus 8-án, szombaton, majd augusztus 21-én, pénteken vehetünk részt az ismeretterjesztő programon. Regisztrálni a Tourinform Irodánál lehet.
Tovább...
 
A Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar koncertjével zárul az Emlékparki Nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. augusztus 06.
Zárul az Emlékparki Nyár idei koncertsorozata, augusztus 7-én, pénteken este a Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar lép fel a KEMPP-ben. A koronavírus-járvány elleni védekezés és a vonatkozó jogszabályok értelmében idén elmarad a Fricsay Richárd Katonazenekari Fesztivál, azonban a fehérvári muzsikusokat augusztus 19-én este a Belváros több pontján is láthatjuk, hallhatjuk.
Tovább...
 
PatikaPlus tanulmányi támogatás gyógyszerészjelöltek részére Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. augusztus 06.
A PatikaPlus Gyógyszertárak (www.patikaplus.hu) pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy támogassa azon leendő gyógyszerész hallgatókat, akik a középiskolai tanulmányaik során kimagasló tanulmányi eredményt értek el és céljuk a végzettség megszerzését követően közforgalmú gyógyszertárban elhelyezkedni.
Tovább...
 
Így festhetünk a mobilunkkal is pozitív képet magunkról Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Dóra   
2020. augusztus 06.
Számos példa bizonyította már, hogy egy apró részlet vagy egy egyedi kiegészítő mennyire megváltoztathatja a megjelenésünket. Egy csillogó öv, egy kendő a hajban, egy karakteres táska vagy egy látványos fülbevaló mind-mind teljesen új hangulatot adhat egy hétköznapi szettnek. Kevés szó esik viszont azokról a kütyükről, amiket állandóan magunknál tartunk. Pedig egy okosóra, egy laptop vagy egy telefon többet árul el rólunk, mint hinnénk! Az LG most összegyűjtötte, mire érdemes odafigyelnünk, ha a mobilunkkal is pozitív üzenetet szeretnénk közvetíteni magunkról.
Tovább...
 
Életünk apró örömei, avagy mi teszi a magyarokat boldoggá? Nyomtatás E-mail
Írta: Szántó András   
2020. augusztus 06.
A pszichológia egy viszonylag új irányzata a pozitív pszichológia, amely nevéhez hűen a boldogsághoz és a beteljesüléshez vezető utakat és módszereket kutatja. Általánosan elmondható, hogy a boldogságra és a beteljesülésre is (hosszan) fennmaradó állapotként tekintünk. Mi a helyzet viszont az apró, minket váratlanul meglepő, és ezzel mosolyra fakasztó boldogsággal, mi okoz nekünk örömet? Ezt a kérdést tette fel az idén 90 éves Medve sajt is a magyar fogyasztóknak, a beérkezett válaszok elemzésében pedig Ráskó Eszter pszichológus volt a márka segítségére.
Tovább...
 
1987: megkésett Házibuli Sabrinával Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. augusztus 06.
1987, a dance, a diszkó és a "cseppfolyós" dallamok újabb aranyéve. Németországban elsősorban a Házibulié! Igen, az eredeti kiadáshoz képest majdnem hét évnyi (!) csúszással hódította meg a germán közönséget az egész világon fergeteges sikereket elért "La Boum", azaz a Házibuli című francia film betétdala.
Tovább...
 
Belváros közeli erkélyes lakás eladó! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. augusztus 06.
Székesfehérváron eladó egy belváros közeli panel lakás. Adatai: 55 nm, 2 szoba hall, konyha, fürdőszoba, wc, egyedi fűtéses, nagy erkélyes, felújított.
Tovább...
 
Ranglistavezető eredménnyel kezdte a szezont Szabó Dániel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. augusztus 05.
Szép sikereket értek el, és eredményesen zárták a Budapest Open atlétikai versenyt az ARAK versenyzői. A fehérvári felnőtt és ifi sportolók a hétvégén is rajthoz állnak a 125. Magyar Bajnokságon.
Tovább...
 
Évadnyitó társulati ülés a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. augusztus 05.
Az ember tragédia 2. bemutatójával indul az évad a Vörösmarty Színházban, hangzott el az évadnyitó társulati ülésen, amelyet a teátrumban tartottak. Dr. Szikora János igazgató köszöntötte az új tagokat, valamint átadta az „Évad legjobb színésze” és az „Évad legjobb dolgozója” elismeréseket. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 27416