Kezdőlap
Beszélő kövek a sírkertekben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 25.
ImageA Székesfehérvári Városszépítő és -Védő Egyesület szervezésében kerül sor idén is arra a temetői sétára, amit Poklosi Péter tanár vezet. A cél idén sem más, mint az elmúlt években: neves személyiségek síremlékeiről tájékoztatást adni, s a fiatalok figyelmét az egykori hősökre, ismert emberekre, s emlékük méltó megőrzésének fontosságára irányítani.
Tovább...
 
Ebösszeírás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. május 25.
ImageTörvényi kötelezettségének eleget téve ebösszeírást végez Székesfehérvár Önkormányzata. Az adatlapokat postai úton juttatják el a fehérvári háztartásokba, de letölthető a város honlapjáról is – a visszaküldés határideje 2017. június 30. Mint a Hatósági Főosztály vezetője megerősítette: ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy a gazdáknak bármiféle fizetési kötelezettsége keletkezne, továbbra sem vezet be ebadót Székesfehérvár Önkormányzata.
Tovább...
 
Dr. Szíj Enikő tart előadást csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 25.
A Vörösmarty Mihály Könyvtár Olvasótermében dr. Szíj Enikő, a nyelvtudományok doktora, az országos Magyar-Finn Társaság elnöke tart előadást csütörtökön délután. A program címe: Arany Jánosról a finnek – Arany János a finnekről; a rendezvény a száz éve független Finnországhoz és kétszáz éve született költőóriásunkhoz kapcsolódik.
Tovább...
 
Nyitott nap lesz csütörtökön a Rendházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 25.
Nyitott napot tart a Szent István Király Múzeum csütörtökön. A Tündérkert ezüstje és aranya elnevezésű program a Rendházban a Fejedelmi kincsek című kiállításhoz kapcsolódó programokra várja az érdeklődőket: tárlatvezetésre, interaktív vésnöki bemutatóra és egy előadásra a pénzverésről.
Tovább...
 
Audisok randiztak a tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 25.
AUDI 100/A6 C4 ('91-'97) Hungary. Lehetne ez akár egy megoldandó matematikai feladat is, vagy sakkjátszma-elemzés, ám ez nem más, mint annak a csoportnak a neve, amely imádja az Audi márkájú autókat. Ez a társaság a Velencei Vágtát is "terelgető" Széplaki Attila kezdeményezésére összejövetelt tartott a velencei vasútállomás melletti parkolóban, így nem volt véletlen, hogy egymás mellett csak Audik sorakoztak a terület egy részén.
Tovább...
 
III. "Szent István Városa" Kórustalálkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 25.
2017. május 28-án 17:30 órakor kezdődik a III. „Szent István Városa” Kórustalálkozó Székesfehérváron a Ciszterci Szent István Gimnázium Dísztermében.
Tovább...
 
Országos Akrobatikus Rock and Roll Táncverseny Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 25.
ImageOrszágos Akrobatikus Rock and Roll Táncversenyt rendezett Veszprémben a KID Rock and Roll SE. A programra 24 egyesület mintegy 500 táncosa érkezett az ország több pontjáról, hogy megmérettessék magukat junior kis-és nagyformációs, felnőtt és felnőtt nemzeti kisformációs, felnőtt nemzeti és nemzetközi nagyformációs, valamint children és serdülő páros kategóriában.
Tovább...
 
Befejezte működését az influenza figyelőszolgálat Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. május 25.
ImageAz influenza figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint 2017. május 15. és május 21. között (2017. 20. hetében) a megye területén 78 fő, az előző hetinél 5,0%-kal kevesebb beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. A 100 ezer lakosra vonatkoztatott megyei megbetegedési arány 18,7%ooo volt.
Tovább...
 
Emlőszűrés a szabadbattyáni és az abai hölgyeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. május 25.
ImageA mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik.
Tovább...
 
EGYETEM, SZÍNHÁZ, PRODIGY  A TIZEDIK CAMPUSON Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2017. május 25.
ImageAz Artisjus-díjas, és a nemrég rangos európai EFFE minősítéssel kitüntetett debreceni Campus Fesztivál idén lesz tíz éves. A kezdetek óta vállaltan zenei sokszínűséget képviselő fesztivál, fontos védjegye, hogy nem csak koncertprogramokban bővelkedik.
Tovább...
 
Istenem! Ez már a huszonötödik? Nyomtatás E-mail
Írta: Sziget   
2017. május 25.
ImageHát igen. Immár 25. alkalommal indulunk hosszú tömött sorokban a Hajógyári-sziget felé, hogy aztán egy hétre magunk mögött hagyjuk a szürke hétköznapokat és egy valószerűtlenül színes világba csöppenjünk. A „Szabadság Szigetén” bár nagyon sok minden megnőtt és megváltozott, még mindig érvényesek az 1993-ban meghirdetett szlogenek: „itt mindent szabad, de semmit nem muszáj”, mert idén is „kell egy hét együttlét”, augusztus 9-16 között.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 19713