Kezdőlap
Polgármesteri online fogadóóra kedden 16.00 órától Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 16.
Online fogadóórát tart kedden délután 16.00 és 18.00 óra között Székesfehérvár polgármestere, aki a közösségi oldalán válaszol a lakossági kérdésekre.
Tovább...
 
Indul a Barátság mozi szabadtéri szezonja Nyomtatás E-mail
Írta: Grúber Nóra   
2022. május 16.
A 21. Kortárs Művészeti Fesztiválon indul a fehérvári Barátság mozi idei kertmoziszezonja: az ingyenes vetítéseknek a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ épülete mögötti amfiteátrum ad otthont május 16-án, hétfőn és május 20-án, pénteken 21 órakor.
Tovább...
 
Indul a Fecsegő új évada – Vendég Nagy Péter színművész Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 16.
Új időpontban, hétfőnként folytatódik a Fecsegő beszélgetős est a Nyitrai úti Közösségi Házban. Az új évad első vendége Nagy Péter, a Vörösmarty Színház színművésze, rendezője lesz.
Tovább...
 
Átadták a Steller Mária védőnői díjakat Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA   
2022. május 16.
Budapesten adták át a Steller Mária védőnői díjakat. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Nemzeti Népegészségügyi Központ által alapított elismerést húsz, kiemelkedő szakmai munkát végző védőnő vehette át. A díjazottak között van a székesfehérvári Nida Anikó is.
Tovább...
 
Négy lakossági fórumot tartanak az autóbusz-hálózat bővítéséről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 16.
Több városrészben tartanak lakossági fórumot ezen a héten is, melyeken az autóbusz-hálózat bővítésének részleteiről adnak tájékoztatást az érdeklődőknek.
Tovább...
 
Ajándékműsor a szépkorúaknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 16.
A járvány miatt többször is el kellett halasztani a város hagyományos, nyugdíjasoknak szóló ajándékműsorának megrendezését. A közkedvelt, sokéves múlttal rendelkező programot május 19-én, csütörtökön pótolják, az idősebb generáció képviselői az egyik legnépszerűbb magyar popzenei előadó, Soltész Rezső műsorát élvezhetik az Alba Regia Sportcsarnokban 15 órai kezdettel. A belépés ingyenes.
Tovább...
 
Először rendezték meg az Akadályok nélkül érzékenyítő sportnapot Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. május 15.
A szemléletformálás, az érzékenyítés volt a célja annak a különleges sport- és szabadidőnapnak, melyet Akadályok nélkül mottóval rendeztek meg szombaton, a székesfehérvári Csónakázó-tó partján. Magyarországon ez volt az első ilyen esemény, melyen különféle fogyatékossággal élő, főként látássérült emberek és segítőik vettek részt. Közreműködésükkel az egészségben élő érdeklődők kipróbálhattak különféle sport- és informatikai eszközöket, parasportágakat.
Tovább...
 
Emlékhelyek Napja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. május 15.
Régészeti és antropológiai szakvezetéssel, középkori élő sakk előadással, régizenével, fegyverbemutatókkal és gyermekprogramokkal várták az érdeklődőket Székesfehérváron, az Emlékhelyek Napján. A programsorozat leglátványosabb elemeként bemutatott élő sakkban II. András király szentföldi keresztes hadjáratát keltették életre a Vasvári Pál Gimnázium diákjai a Középkori Romkert – Nemzeti Emlékhelyen, Matuz János rendezésében.
Tovább...
 
Jövőre az Európai Szuperligában indulhat a Fehérvár Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. május 14.
Újabb óriási mérföldkőhöz érkezett a Fehérvár Enthroners és a magyar amerikaifutball, miután a European League of Football képviselői elfogadták a csapat kérelmét Európa legmagasabban jegyzett ligájába. Székesfehérvár ezzel olyan városok mellett indulhat a bajnokságban, mint Barcelona, Hamburg, Bécs vagy éppen Isztambul. A város szempontjából sport-, turisztika- és marketingértékben egyaránt kiemelkedő döntést péntek délután jelentették be.
Tovább...
 
Történelmi korok találkozása Csőszön Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. május 13.
Történelmi időutazásra várják az érdeklődőket Csőszön! A "Történelmi korok találkozása" című programon fellépnek a katonai hagyományőrzők, lesznek kézműves foglalkozások, gyerekprogramok, szürkemarha pörkölt főzőverseny, s megannyi meglepetés!
Tovább...
 
Zenés kabaré est Szabadbattyánban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. május 13.
"Battyánnál még megvolt!" - címmel zenés kabaré estet szerveznek június 11-én Szabadbattyánban a Mórciz Zsigmond Művelődési Ház és Könyvtárban. A belépés díjtalan!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 32303