Kezdőlap
Kettlebellezz! - És a SZÉP Kártyádat se hagyd otthon! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 25.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a KETTLEBELL Neked való sport! - Felhasználatlan kereted van a SZÉP Kártyán, amit május 31-ig el kell költeni? A megmaradt összeget kettlebell edzésekre is fordíthatod!
Tovább...
 
GYIMES, A PATAKOK ORSZÁGA + a Csíksomlyói búcsú Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 25.
Különleges utazásra hívja olvasóinkat a Csillagösvény Utazási Iroda: cél a Csíksomolyói Búcsú! A hat napos út során Gyimesbükkre is betér majd a zarándok csoport, Borospatakon megtekintik a skanzent, Kolosteleken pedig szekerzésre nyílik lehetőség.
Tovább...
 
Világkupán a KID Rock And Roll SE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 25.
Világkupán jártak a KID Rock and Roll SE versenyzői. A megmérettetés kiválóan sikerült, az eredmények alább olvashatók el.
Tovább...
 
Ülésezett a Városi Idősügyi Tanács Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 25.
ImageAktuális ülését tartotta hétfőn délelőtt a Városházán a Városi Idősügyi Tanács. A résztvevők a nyugdíjas szervezeteknek tavaly nyújtott támogatásokról, a város 2017. évi költségvetéséről, a Kégl György Városi Egészségügyi Programról, illetve a közösségi közlekedés átalakításáról kaptak tájékoztatást.
Tovább...
 
Középpontban a Hermann László Zeneiskola Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 24.
Image„Középpontban a Hermann László Zeneiskola”, azaz kezdődik a hagyományos Hermann Napok programsorozata. Több koncertet tartanak a hét folyamán az iskola dísztermében: bemutatkoznak a művésztanárok és a növendékek, valamint hangversenyt ad a Musica Bella Vonószenekar. A Kodály-estre pénteken kerül sor, hangszeres és kamaraművek várják a zenekedvelőket. Játékos hangszerbemutató előadásokat, valamint alkalmassági meghallgatásokat is szerveznek kisiskolásoknak és óvodásoknak.
Tovább...
 
Messi zsenije döntött az el Clásicón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 24.
Image"Sant Messi gloriós!", azaz "szent Messi dicsősége" címmel kürtölte világgá katalánul hivatalos honlapján az FC Barcelona 3-2-es diadalát a Real elleni, madridi el Clásicón. Ha talán a szentté avatáshoz kevés is a két gól és a remek játék, tény, hogy ezen az estén a zseniális argentin jelentette a legfőbb különbséget a két hispán gigász csatájában.
Tovább...
 
Dr. Neszmélyi Emil Everest-csúcsmászó Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 24.
Everest: az északi útvonal címmel tart előadást A Szabadművelődés Házában dr. Neszmélyi Emil Everest-csúcsmászó hétfőn este. Mint első magyar a sikeres, tibeti útvonalon megtett vállalkozásról, a kihívásokról és a sok ezer méter feletti életről, kalandokról fog mesélni az érdeklődőknek, sok fotóval és videófelvétellel szemléltetve az átélteket.
Tovább...
 
Legyőzte a Falcót az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 24.
ImageSzoros első negyed után a másodikban állva hagyta, majd végül magabiztosan, 93-80-ra legyőzte a Falco KC-t az Alba Fehérvár-Puebla Plus a férfi kosárlabda NB I középszakaszában. Mindezt úgy, hogy lassan elfogy a fehérvári gárda kispadja, annyi a hiányzó: Tóth, Burgess és Edwards sérült, nem is várható gyors visszatérésük, ráadásul most Shepard sem léphetett pályára, Filipovicsot pedig a szezon végéig kölcsönadták Szegedre.
Tovább...
 
Arany János Emlékülést rendeztek a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 24.
ImageArany János Emlékülést tartottak a Városházán. Az ünnepi rendezvényen verssel és irodalomtörténeti előadásokkal idézték meg a 200 éve született jelentős magyar költő alkotásait, pályáját, a mai értelmezés lehetőségeit; az ülést Bakonyi István József Attila-díjas irodalmár vezette.
Tovább...
 
Kölyök lett a Fülesbagoly győztese Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 24.
ImageRendkívüli izgalmakat tartogatott és fantasztikus muzsikákkal zajlott le Martonvásáron a Fülesbagoly Tehetségkutató döntője. A 10 együttes közül a szakmai zsűri a Kölyök nevű egyszemélyes "zenekarnak" ítélte a fődíjat. Második helyen végzett a Baron Mantis, a dobogó alsó fokára Szipka-loops állhatott.
Tovább...
 
Az AFKC sem bírt az MTK-val Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 24.
Ahogy a Videoton labdarúgói, az Alba FKC női kézilabdázói sem tudtak győzni esélyesként az MTK otthonában szombati NB I-es meccsükön.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 19511