Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Hétvezérben tért vissza az ARAK AKTÍV Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. szeptember 28.
Az Alba Regia Atlétika Klub nagy sikerű ARAK AKTÍV nevű programja két év kihagyás után, szerdán reggel indult újra a Hétvezér Általános Iskolában. Az első napon négy évfolyam, közel 300 diákja versengett.
Tovább...
 
Új helyszínen, új időpontokban fogadja ügyfeleit a Depónia Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 28.
Októbertől a Honvéd utcában fogadja ügyfeleit a Depónia Nonprofit Kft. és a Continus Nova Kft. Nemcsak a személyes félfogadás helyszíne, hanem annak időpontja is változik a következő hónaptól.
Tovább...
 
Országos Könyvtári Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 28.
Esély, Egyenlőség, Könyvtár mottóval rendezik meg október 3-a és 9-e között az Országos Könyvtári Napokat. A kezdeményezéshez izgalmas programsorozattal, többek között kiállításmegnyitókkal, könyvbemutatókkal, előadásokkal, vetítésekkel és gyerekeknek szóló foglalkozásokkal csatlakozik a Vörösmarty Mihály Könyvtár Székesfehérváron.
Tovább...
 
Különleges programmal folytatódnak szombaton az őszi ökotúrák Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 28.
Folytatódnak az őszi ökotúrák a Sóstó Természetvédelmi Területen. Október 1-jén 10.15 órakor azon neves személyiségek nyomába eredhetünk, akik fontos szerepet játszottak Székesfehérvár gyöngyszemének kialakításában, értékeinek megóvásában. Október 8-án terméstúra lesz, majd október 15-én tartják az idei év utolsó naplemente túráját.
Tovább...
 
„Eszti néni 100+1” – emlékezés Mihályi Gyulánéra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 28.
Énekkel és az egykori tanítványok történeteivel tisztelegnek és emlékeznek meg a 101 éve született Mihályi Gyuláné Eszti néniről a zene világnapja előtt egy nappal Székesfehérváron. „A zenei nevelésért” Alapítvány szeptember 30-án, pénteken 10 órakor kezdődő eseménye a Városház térről indul. A köszöntőket követően kisvonattal ellátogatnak azokba az iskolákba, ahol Eszti néni tanított.
Tovább...
 
Népmese Napja a Vörösmarty Mihály Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 28.
Papírszínház és diafilmvetítés is várja a legkisebbeket a Népmese Napján a Vörösmarty Mihály Könyvtár Budai úti Tagkönyvtárában. A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
Előzzük meg az állatkínzást! – ismeretterjesztés diákoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 28.
Az állatvédelemmel, az állatkínzásokkal kapcsolatos bűnmegelőzési programot szerveztek a Táncsics iskola diákjainak kedden az Alpha-Vet-nél. Az ismeretterjesztő foglalkozáson szó volt arról, hogy mi minősül állatkínzásnak, mi a teendő, ha ilyen esetet tapasztalunk, és mik a felelős állattartás alapvető feltételei. A diákok egy állatvédelmi és egy rendőrségi előadás után az Állatkórházban megismerkedtek egy a közelmúltban súlyos helyzetből mentett kutyával, és látogatást tettek az ASKA menhelyén is.
Tovább...
 
70 év – 70 tárgy – 70 történet – emlékeket gyűjt a Vörösmarty Mihály Könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 28.
70 éve jöttek létre a megyei könyvtárak, a jubileumra pedig különleges kiállításokkal készül a Vörösmarty Mihály Könyvtár, amihez olvasóik segítségét is kérik. Az elmúlt 70 év tárgyi emlékeit, könyvtárhoz kapcsolódó történeteit várják a könyvtár dolgozói október 3-án 10 óráig.
Tovább...
 
Múzeumi beavató Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. szeptember 28.
A középiskolásokat szólítja meg Múzeumi beavató című programjával a Szent István Király Múzeum Hetedhét Játékmúzeum. Szeptember 29-én, csütörtökön 16 órakor a múzeum Réber Gyűjteményében Szűcs Erzsébet művészettörténész tart előadást Réber László Lázár Ervin meséihez készített rajzairól.
Tovább...
 
Mihály-napi vásár csütörtökön a Széna téren Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 28.
Legyen úgy, ahogy rég vót…! mottóval rendez Mihály-napi vásárt a Széna Téri Általános Iskola. Az esemény szeptember 29-én, csütörtökön 14.00 órakor kezdődik az intézmény előtti téren, a programot Deák Lajosné önkormányzati képviselő nyitja meg.
Tovább...
 
Áramszünet lesz szeptember 28-án, 29-én és 30-án Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 28.
Áramszünet lesz szeptember 28-án, szerdán, 29-én, csütörtökön és 30-án, pénteken több székesfehérvári utcában. A szolgáltatás szüneteltetése egész utcákat és egyes utcaszakaszokat is érint az E.ON tájékoztatása szerint.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 33390