Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Bejelentették a 12. Paloznaki Jazzpiknik első neveit Nyomtatás E-mail
Írta: Paloznaki Jazzpiknik   
2023. december 03.
Az ünnepi készülődés jegyében a szervezők bejelentették a 2024. augusztus 1-3. között meghirdetett 12. Paloznaki Jazzpiknik első nagyszínpados fellépőit. A butikfesztivál jövőre is a balatoni nyár egyik legnagyobb várományosa: augusztus 2-án a funky koronázatlan királya, a The Brand New Heavies lép fel, majd Tony Hadley, a Spandau Ballet egykori énekese pörgeti fel a piknik-hétvégét. Augusztus 3-án a holland popformáció, a Son Mieux lép fel, majd a szervezők régi vágyaként a Morcheeba ad holdfényes koncertet a szőlőhegy oldalában.
Tovább...
 
A csapadékos időjárás miatt tovább tart a munkavégzés a Móri úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 03.
Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy a csapadékos időjárás miatt a kivitelező nem az előzetes ütemterv szerint tud haladni, így a meghirdetettnél tovább maradnak érvényben a Móri úton bevezetett lezárások és terelések.
Tovább...
 
Adventi koncertek vasárnap a Hetedhét Játékmúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 03.
December 3-án, vasárnap előbb Németh Juci és G. Szabó Hunor duója, majd a Stringers Vonósnégyes ad adventi koncertet a Szent István Király Múzeum Hetedhét Játékmúzeumban.
Tovább...
 
Karácsony csodája – Kisangyalok kara vasárnap az első adventi gyertyagyújtáson Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. december 03.
A város közel hatszáz diákja készül közös énekkel a vasárnapi gyertyagyújtásra. A Kisangyalok kara december 3-án 17.45 órakor szólaltja meg a szebbnél szebb magyar karácsonyi dalokat, hogy a gyertyagyújtás és az adventi fények felkapcsolása előtt ünnepi hangulatot varázsoljanak a Városház téren.
Tovább...
 
Gyógynövényes finomságok karácsonyra – előadás a Fekete Sas Patikamúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 03.
Lencsés Rita gyógynövény szakértő ezúttal az ünnepekhez közeledve karácsonyi gyógynövény-különlegességekről tart előadást december 3-án, vasárnap a Fekete Sas Patikamúzeumban. Jelképes 300 forintos díjon válthatnak belépőt az érdeklődők.
Tovább...
 
Betlehemi Szép Csillag – rekordszámú pályamunka érkezett a kézművesek felhívására Nyomtatás E-mail
Írta: Vakler Lajos   
2023. december 03.
Ebben az esztendőben is a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház adott otthont a XXI. Betlehemi Szép Csillag pályázatra érkezett alkotások kiállításának. Idén rekordszámú nevezés, összesen 168 betlehem érkezett a Fehérvári Kézművesek Egyesületének felhívására.
Tovább...
 
Megnyitott a Kori Liget Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2023. december 03.
A mintegy nyolcszáz négyzetméteres pálya új, nagyobb gépészettel üzemel, így enyhébb időben sem lesz vizes a jég. Nem csak a gépészet, hanem a A pálya elrendezése is új, egy száz méter hosszú jégfolyosót is kiépítettek. A Kori Liget szolgáltatásai is jobbak idén: nagyobb és kényelmesebb lett a büfé, és a Zenepavilonban elhelyezett székekről jól rá lehet látni a pályára. A Kori Liget szombaton nyitotta meg kapuit, és ezen a napon ingyenes volt mindenkinek a pálya használata.
Tovább...
 
"Szemünk ragyog, fülig ér a szánk" – első gyertyagyújtás a Vízivárosi Adventen Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2023. december 03.
December első szombatján elkezdődtek a Vízivárosi Advent programjai. A gyertyagyújtáson Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, valamint dr. Horváth Miklósné és Deák Lajosné önkormányzati képviselők, majd Tornyai Gábor plébános osztották meg gondolataikat a résztvevőkkel, a minden emberben ott lakozó jóságról, a készülődés és várakozás öröméről, és a szeretet ünnepének fényéről. A kedves műsorok mellett sütemények, meleg tea és kézműveskedés tették meghitté az adventi rendezvényt.
Tovább...
 
Karrier Kavalkád Fehérváron – a pályaválasztásban segített a rendezvény Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2023. december 03.
A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ és a Konnekt Egyesület advent első szombatján Karrier Kavalkádot szervezett a központ Fürdő sori épületében, ahol előadások, szakmai beszélgetések, önismereti workshopok segítettek abban, hogy a fiatalok megtalálhassák, vagy közelebbről megismerhessék jövendőbeli szakmájukat.
Tovább...
 
Megvalósult a fogyatékossággal élő modellek második székesfehérvári divatbemutatója Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2023. december 03.
Közel húsz fogyatékossággal élő modell lépett a közönség elé szombaton délután a Bennünk is ugyanaz a szív dobog 2.0 fashion show keretében a Hiemer-ház báltermében, megmutatva az összefogás erejét és megmelengetve szívünket az első adventi hétvégén.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 36883