Kezdőlap
Hogyan készítsünk esőkertet? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. október 26.
Mi szükséges ahhoz, hogy helyben szikkasszuk a vizet kertünkben? Milyen talaj alkalmas hozzá? Melyik évszakban álljunk neki az esőkert létrehozásához? Hogyan készítsük el a medret? Milyen növényeket válasszunk? – Ebben segítünk most olvasóinknak.
Tovább...
 
Mezőkövesden szűken nyert a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. október 26.
Ismét közel állt hozzá, de ezúttal nem hagyta kiénekelni a sajtot a szájából a hajrában, így 2-1-re nyert Mezőkövesden a MOL Fehérvár FC a labdarúgó NB I 8. fordulójában, s egy pontra megközelítette a tabellán a listavezető Ferencvárost. Azt a Ferencvárost, amely ellen jövő szombaton csúcsrangadót vív hazai pályán. Márton Gábor vezetőedző alakulata uralta az első félidőt, majd jött a megszokott dekoncentráltság a másodikban, így a sima 2-3 gólos sikerből egy nyögvenyelős egygólos lett. A két találaton Nego és Houri osztozott.
Tovább...
 
Ismeretterjesztő sétát tartanak a Csutora temetőben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 26.
Székesfehérvár jeles polgárainak életútjáról és nyughelyeiről hallhatnak érdekes információkat mindazok, akik részt vesznek a város egyik legrégibb sírkertjében, a Csutora temetőben rendezett ismeretterjesztő sétán október 28-án. A program a temető kápolnájától indul 15 órakor.
Tovább...
 
Ingyenes koncertek a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 26.
Két, ingyenesen látogatható koncertet szerveznek a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Október 27-én Vörös Janka jazzénekes, november 5-én Szurgyi Gergely gitárművész lép fel.
Tovább...
 
IX. Adni Jó Kupa kicsit másként Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Simon Rita   
2020. október 26.
Kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az Adni Jó Kupa Székesfehérváron – idén kicsit másképpen. Ezt a szervező Adni Jó Kupa Baráti Kör tagja, Belegrai Tibor jelentette be Szontaghné Kovács Erika, a Szegényeket Támogató Alapítvány irodavezetője és Mészáros Attila alpolgármester jelenlétében a Fehérvári Civil Központ előtti téren.
Tovább...
 
Korlátozások a Mártírok útja – Seregélyesi út csomópontban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. október 26.
A Mártírok útján zajló csapadékcsatorna-építési munkálatok kapcsán október 26-tól, hétfőtől előreláthatólag november 4-ig, szerdáig korlátozások lesznek a Mártírok útja – Seregélyesi út csomópontban. A sávmegszűnések és korlátozások miatt a csomópontban torlódásokra kell számítani. Ezek csökkentése érdekében, aki teheti, válasszon másik útvonalat!
Tovább...
 
Bizalomalapú, holisztikus és rugalmas Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. október 26.
Bizalomalapú, holisztikus szemlélettel fejleszt, és rugalmasan reagál a hibákra – ez a finn oktatás, egy nemzetközi szinten híres progresszív és eredményes iskolarendszer, világklasszis. Az ÖKK podcast új adása olyan fehérváriakat szólaltat meg, akiknek személyes tapasztalataik, élményeik vannak a finn oktatásról.
Tovább...
 
Chopin-koncert lesz a Szent István Művházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. október 25.
A Lengyel Függetlenség Napját és Fryderyk Chopin születésének 210. évfordulóját koncerttel ünnepli a Székesfehérvári Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat november 7-én a Szent István Művelődési Házban. Az ismert zeneszerző műveit Kovács Gergely zongoraművész előadásában hallhatja majd a közönség. A rendezvényre hétfőig lehet regisztrálni.
Tovább...
 
Tanulj és táncolj! - ingyenes program a hétvégére Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. október 23.
Ingyenes, izgalmas, interaktív előadással várják a modern tánc iránt érdeklődőket szombaton a Kertalja utcában található Step And Style Stúdióba.
Tovább...
 
A városban is fertőtlenít oktatási intézményt a Magyar Honvédség Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. október 23.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felkérésére a Magyar Honvédség katonái is részt vesznek az oktatási és nevelési intézmények fertőtlenítésében az őszi szünetben. A honvédség egyetlen vegyivédelmi zászlóalja, a székesfehérvári telephelyű MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj Biológiai Mentesítő csoportja összesen 33 intézményben dolgozik majd az október 22. és november 1. közötti időszakban. Az alakulat egyik speciális raja ma a Vasvári Pál Gimnáziumot fertőtlenítette.
Tovább...
 
Csendes megemlékezések Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. október 23.
Koszorúzással és imádságos megemlékezéssel tisztelegtek csütörtökön az 1956-os forradalom és szabadságharc hősei előtt Székesfehérváron. A városi és a megyei önkormányzatok vezetői, a történelmi egyházak, társadalmi és civil szervezetek, valamint az oktatási intézmények képviselői emlékeztek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 28013