Kezdőlap
Erős szívdobogás? Számos oka lehet! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. december 07.
ImageA palpitációnak nevezett jelenség, vagyis az erős, esetleg szabálytalan szívdobogásérzés meglehetősen ijesztő lehet. Dr. Vaskó Péter, a KardioKözpont szakorvosa a háttérben meghúzódó okok egy részére, valamint a kivizsgálás lehetőségeire hívja fel olvasóink figyelmét.
Tovább...
 
Városi pályázat felső tagozatos és középiskolás diákújságíróknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 07.
ImageVárosi pályázatot hirdetett felső tagozatos és középiskolás diákújságíróknak a Táska Rádió az Önkormányzat és a DUE Médiahálózat támogatásával. Hallottad? Láttad? Ott voltál? Írd meg! #Székesfehérvár– ez a felhívás szlogenje: kötetlen műfajú, valamilyen a városhoz kapcsolódó témában várnak újságcikkeket fotókkal, 2019. január 25-ig. A pályázatokat szakmai zsűri értékeli, a legjobb publicisztikákat értékes médiakommunikációs eszközökkel jutalmazzák.
Tovább...
 
Karácsonyi kézműves délutánt szerveznek a nagycsaládosok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. december 07.
Folytatja karácsonyi kézműves sorozatát a Nagycsaládosok Országos Egyesületének Székesfehérvári Csoportja. December 7-én, pénteken 17 órától a Fehérvári Civil Központba várják az érdeklődőket az ügyfélszolgálattal egybekötött programra.
Tovább...
 
Állatok karácsonya a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 07.
ImageSzeretettel várják az állatbarátokat és a jó szándékú adakozókat a HEROSZ Fehérvári Állatotthonának hagyományos évzáró ünnepi programjára. December 7-én, pénteken 14 órakor kezdődik a rendezvény, melyben ismét lesz közös karácsonyfa-díszítés, adományozás és jön a Mikulás is.
Tovább...
 
Karácsonyi történetíró pályázatot hirdetett a Vörösmarty Könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 07.
ImageLegkedvesebb karácsonyi történetem címmel irodalmi pályázatot hirdetett a Vörösmarty Mihály Könyvtár. December 17-ig bárki beküldheti a történetét, a három legjobb írás alkotói értékes jutalomban részesülnek.
Tovább...
 
Indul a népdaléneklési verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. december 07.
ImageEbben a tanévben is megrendezi a Pesovár Ferenc nevével fémjelzett Fejér Megyei Gyermek- és Ifjúsági Népdaléneklési és Népzenei Versenyt a Fejér Megyei Művelődési Központ. Az első területi bemutató december 7-én, pénteken 14 órakor lesz Székesfehérváron, a Művészetek Házában. A rendezvényre a közönség számára ingyenes a belépés.
Tovább...
 
Decemberben is lesznek népi táncházas családi programok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 07.
Folytatódnak a táncházas programsorozatok decemberi szombatokon, Székesfehérváron. Az Alba Regia Táncegyesület 8-án a Táncházban, míg a Kákics táncegyüttes december 15-én a Felsővárosi Közösségi Házban tartja családi programját az ünnepek jegyében.
Tovább...
 
Felvidéki gimnáziumot és kárpátaljai zarándokházat támogatnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 07.
ImageNeves művészek közreműködésével rendezik meg pénteken a 13. Ökumenikus Adventi Jótékonysági Estet: Kiss B. Atilla Kossuth-díjas operaénekes, Nyisztor Ilona Európai polgár-díjas és Magyar Művészetért-díjas csángómagyar népdalénekes, Ninh Dyc Hoáng Long operaénekes, a Virtuózok verseny korcsoportgyőztese is fellépnek a Szent István Művelődési Ház dísztermében.
Tovább...
 
Corelli, Händel és Bach művek csendülnek fel Nyomtatás E-mail
Írta: Czirbus-Varga Andrea   
2018. december 07.
ImageHamisítatlan karácsonyi muzsikával ajándékozza meg a közönséget december 21-i ünnepi koncertjén az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Az esemény 19.30 órakor kezdődik a Szent Imre-templomban. Jegyek válthatóak a zenekar honlapján, a színházban és a Fehérvári Jegyirodában.
Tovább...
 
Idén is adományt osztottak a rászoruló családoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. december 06.
ImageSzép hagyomány, hogy az ünnepek közeledtével a székesfehérvári sportegyesületek is mindent megtesznek, hogy segítsenek a rászorulókon. Az Alba Fehérvár kosarasai és az Alba Fehérvár KC női kézilabdázói idén is adományokat osztottak a Szegényeket Támogató Alapítvány támogatottjainak. A kezdeményezéshez a PatikaPlus Gyógyszertárak is csatlakozott.
Tovább...
 
Kétszáz karikatúra szimbolikus installációval keretezve Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 06.
Megnyílt Jankovics Marcell grafikusművész kiállítása a Csók István Képtárban. A közel kétszáz alkotásból álló, TRIANON című tárlaton 1526-tól 2016 decemberéig jelennek meg a magyar történelem eseményei – a trianoni békediktátummal való összefüggéseket megragadva, egyedi installációval keretezve.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 23251