Kezdőlap
Demencia vs. gondnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 16.
Miért félünk a gondnokságtól? Erre a kérdésre is válaszol dr. Csontos Norbert az Alzheimer Café következő összejövetelén november 17-én, pénteken 17.00 órakor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.
Tovább...
 
Jótékonysági kézműveskedés a fehérvári NOE csoport klubdélutánján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 16.
ImageA Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) székesfehérvári csoportja legutóbbi klubfoglalkozásán adventi koszorúk és színes dísztárgyak készültek a szervezet országos jótékonysági eseményére. Az alábbiakban olvasható Sebők Jusztina, NOE csoportvezető beszámolója.
Tovább...
 
Zöld suli konferencia a Kossuthban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 16.
Zöld suli konferencia lesz a Ne vásárolj semmit! naphoz kapcsolódóan november 23-án a Kossuth Lajos Általános Iskolában. A Gaja Környezetvédő Egyesület által szervezett diákfórum fő témája a méltányos kereskedelem, amihez interaktív program is kapcsolódik. A rendezvényre november 20-ig lehet regisztrálni.
Tovább...
 
Újra nyit a városi síbank Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. november 16.
ImageKözeleg a téli sportok szerelmesei által nagyon várt síszezon. Ahogy hosszú évek óta mindig, most is lesz lehetőség az alapvető felszerelések kölcsönzésére, idén is vár minden sporttársat a székesfehérvári Városi Síbank a Vasvári Pál Általános Iskolában.
Tovább...
 
Adventi programok új helyen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 16.
ImageA korábbiakhoz képest frissített koncepcióval, új programokkal, új helyszínen várják az érdeklődőket Velencén a hagyományos adventi programsorozatra.
Tovább...
 
A város 61 fiatalt támogat ösztöndíjjal Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 16.
A Városháza Dísztermében köszöntötte dr. Cser-Palkovics András polgármester azokat a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló fiatalokat, akik Alba Regia Ösztöndíjban részesülnek. Az idei tanévben 61-en kapnak tanulmányi támogatást öt hónapon keresztül Székesfehérvár városától.
Tovább...
 
Székesfehérvári Kórustalálkozó  immár ötödik alkalommal Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 16.
ImageAz elmúlt évekhez hasonlóan az Alba Regia Vegyeskar idén is megrendezi a Székesfehérvári Kórustalálkozót, ezúttal november 18-án, szombaton 18.00 órakor várják a zenekedvelő közönséget. A találkozó legfőbb célja, hogy erősítse a városban tevékenykedő kórusok közötti együttműködést, illetve népszerűsítse a kórusban való éneklést.
Tovább...
 
Belgiumban is tarolt az Alba! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 16.
ImageAhogy a bajnokságban, az Európa-kupában is borzalmasan, két hazai vereséggel kezdett az Alba Fehérvár kosárlabda csapata. Aztán a sérültek felépültek, a gárda játéka összeállt, a győzelmek pedig jöttek.
Tovább...
 
Várják a jelöléseket a fogyasztóvédelmi szakmai díjra Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2017. november 16.
ImageVárja a jelöléseket az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra. Az elismerések átadására 2018-ban is sor kerül, amelyről sajtótájékoztató keretében számolt be Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere és Németh László, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért elnöke.
Tovább...
 
Emlékfalat avatnak "Tilu" tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 15.
Image2014 november 16-án tragikus hirtelenséggel, éppen egy jégkorongtorna közben, a kispadon lett rosszul és hunyt el 38 évesen Rajz Attila. Az egykori kiváló, erdélyi származású, válogatott fehérvári hokisra halálának 3. évfordulóján csütörtökön (november 16.) hozzátartozói, barátai és egykori csapattársai mérkőzéssel emlékeznek az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.
Tovább...
 
Nevelés teszi az embert, és az ember a hazát Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 15.
ImageEmlékdiplomásokat köszöntöttek kedden délután a Városházán. Arany-, gyémánt-, vas- és rubinoklevelet kapott összesen ötven pedagógus, akiket dr. Cser-Palkovics András polgármester és Jámbor Ferencné, a PSZ Fejér Megyei Szervezetének elnöke köszöntött. A rendezvényen a Tóvárosi Általános Iskola tanárai és diákjai adtak zenés-verses-táncos műsort.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 20836