Kezdőlap
Annyi idős vagy, mint az ereid Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2021. szeptember 16.
Egy felnőtt érhálózatának hossza a hajszálerekkel együtt elérheti a 100 ezer km-t, ami az Egyenlítő két és félszerese. Dr. Sztancsik Ilona kardiológus, aneszteziológus, intenzív terapeuta szerint kézenfekvő, hogy vigyáznunk kell rá, és rendszeresen felül kell vizsgáltatnunk ezt az érzékeny rendszert.
Tovább...
 
Ingyenes futóedzések a Haleszban és a Palotavárosi Tavaknál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. szeptember 16.
Sérült térde ellenére több futóversenyt is tervez az év hátralévő részére Szatzker Csaba, aki a Szondi SE és az Önkormányzat együttműködésének köszönhetően Halász Tímeával és Kovács József Csabával hetente kétszer tart ingyenes futóedzést, tanácsadást a Haleszban és a Palotavárosi tavaknál.
Tovább...
 
Hétfőig várják a szebbnél szebb fotókat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 16.
Szeptember 20-ig, azaz jövő hétfőig várják a szebbnél szebb képeket arra a fotópályázatra, melyet Máté Bence világhírű természetfotóssal közösen hirdetett meg a Sóstó Látogatóközpont. A fotós Városház téri kiállításán kell megtalálni azokat az állatfajokat, melyek a Sóstón is élnek, és róluk kell saját képet készíteni. A képekre a Látogatóközpont Facebook-oldalán lehet szavazni jövő keddtől csütörtökig, a díjakat szeptember 26-án, vasárnap adják át. Az első három helyezettet könyvvel, kirándulásos utalvánnyal jutalmazzák, a győztes pedig egy Máté Bence-ajándékcsomagot kap.
Tovább...
 
Zárva tart két tárlat az Országzászló téri múzeumépületben Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2021. szeptember 16.
A Szent István Király Múzeum tájékoztatása szerint ma szakmai rendezvény miatt két tárlatuk nem lesz látogatható az Országzászló téri épületben. Szeptember 16-án, csütörtökön 14 és 17 óra között a Tárgyalkotó hagyomány - Fejezetek Fejér megye néprajzából című állandó néprajzi kiállításuk, valamint a Fehérvár retro – Kabáczy Szilárd perspektívájából című kiállítás tart majd zárva. Az intézmény köszöni a látogatók megértését.
Tovább...
 
A Kiskút Tenisz Klub tehetségeinek és edzőiknek gratulált a polgármester Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2021. szeptember 16.
Szép fehérvári hagyomány, hogy a hazai vagy nemzetközi versenyeken szép eredményt elért sportolóknak minden alkalommal a Városházán gratulál a közösség nevében dr. Cser-Palkovics András. Szerdán délután a Kiskút Tenisz Klub ifjú versenyzőivel, egyik vezetőedzőjükkel és a klubelnökkel találkozott a város polgármestere, kötetlen beszélgetés keretében értékelve a Női Szuperligás hétvégi szereplést, illetve az elmúlt időszakban elért bajnoki címeket, szép versenyeredményeket.
Tovább...
 
Restaurálják a Püspök kutat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 16.
Nagyszabású parkfelújítás kezdődött a Várfal parkban. Ennek keretében biztosan megújul a Püspök kút is, a térrendezés további elemeiről azonban - így a tervezett új, nagy játszótérről is - további egyeztetések szükségesek. Az elkövetkező napokban ezek eredményéről is tájékoztatást adunk majd a fehérváriaknak.
Tovább...
 
Séták és ingyenesen látogatható kiállítóhelyek Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2021. szeptember 16.
Dolgos puttók nyomába eredhetnek az érdeklődők, akik csatlakoznak a szeptember 19-én, vasárnap 10 órakor induló, és a belvárosban az ókori ihletésű domborműveket bemutató sétához. A Szent István Király Múzeum idén is csatlakozik a Kulturális Örökség Napjaihoz, ennek keretében a vasárnapi séta mellett szeptember 18-án, szombaton 15 órakor az Új Magyar Képtárban tartanak tárlatvezetést, a Nemzeti Emlékhelyen pedig szombaton kamarazenével várják a látogatókat, míg vasárnap Balogh Bálint építőmesterrel a középkori mindennapokba nyerhetnek betekintést. A programok előzetes regisztrációhoz kötöttek, de ingyenesek, valamint a nyitva tartó múzeumi kiállítóhelyek is térítésmentesen látogathatóak ezen a hétvégén.
Tovább...
 
Rekordszámú szervezet vesz részt a Székesfehérvári Civil Napon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 16.
Minden eddiginél több, közel 80 szervezet csatlakozik a 14. Székesfehérvári Civil Naphoz, melyet szeptember 18-án, szombaton rendeznek meg a Zichy ligetben. Az élet legkülönfélébb területein tevékenykedő egyesületek, alapítványok tematika szerint foglalják el a park egész területét, mutatják be mindennapi munkájukat, és fogadják a csatlakozni szándékozó önkénteseket. Megnyitja kapuit a szomszédos Helyőrségi Klub is, ahol szintén lesznek programok és katonai toborzás.
Tovább...
 
FEHÉRVÁR SZALON képző-, ipar- és fotóművészeti kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 16.
Szeptember 17-én, pénteken a Csók István Képtárban nyitják meg a FEHÉRVÁR SZALON 2021 képző-, ipar- és fotóművészeti kiállítást, amely Székesfehérváron élő vagy a városhoz kötődő művészek számára nyújt bemutatkozási lehetőséget. A tárlat egy hónapon át lesz látogatható, szeretettel invitálnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Népművészeti kiállítás és kézműves délután Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2021. szeptember 16.
Nyolcadik alkalommal rendezik meg 2021-ben a Népi Kézműves Alkotóházak és Műhelygalériák Országos Hónapját, amelynek idei mottója: „Kezeink által formálva”. A programsorozat célja, hogy ráirányítsák a figyelmet a népi kézműves alkotóházak, műhelygalériák és nyitott műhelyek létére, hagyományőrző és értékteremtő tevékenységére. Az eseményhez a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Felsővárosi Alkotóháza is csatlakozik.
Tovább...
 
Ismerd meg a Tacfit protokolljait! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. szeptember 15.
A Tacfit hatféle időprotokollt használ: mindegyiknek más a hozadéka, mindegyik másképp teszteli a szív- és érrendszert az edzés / pihenő fázisokon keresztül. Ezeket vesszük most végig.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 30460