Kezdőlap
Jótékonysági adománygyűjtés Gyermeknapra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 21.
ImageA Nemzetközi Gyermeknaphoz kapcsolódóan idén is jótékonysági adománygyűjtést hirdet Váradi Eszter Sára, a Vörösmarty Színház művésze és Németh Mariann, a teátrum művészeti munkatársa a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ kis lakói számára.
Tovább...
 
Virágpompába öltözött a barokk Belváros Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, Bácskai Gergely   
2018. május 21.
ImageA pünkösdi hétvégén ismét virágba borult a fehérvári belváros. A virágkötő mesterek ebben az esztendőben a „Barokk évhez” kapcsolódva alkottak, e stílus jegyében készültek a kompozíciók, amelyekre idén is szavazhat a közönség.
Tovább...
 
14. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 21.
ImageJúnius 1. és 3. között a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában a Károlyi József Alapítvány 14. alkalommal rendezi meg az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat (kiállítás, vásár és konferencia), amely minden évben számot tart a látogatók örömére és a szakemberek érdeklődésére.
Tovább...
 
Mit tegyünk, ha támadnak a molyok? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 21.
ImageA molyok elég undorító rovarok. Ellentétben a pillangókkal – a molyok szépségében senki se akar gyönyörködni (mivel az nincsen nekik, legalábbis én még nem fedeztem fel), és még a virágok beporzásában sem segítenek. Ellenben rengeteg kárt okoznak, ha befészkelik magukat a lakásba, és rendkívül gyors szaporodásuk miatt nagyon nehéz kilakoltatni őket. Mostanában egyre többen panaszkodnak a molyok megjelenésére, sőt szinte inváziónak is nevezhetjük már ezt az állapotot.
Tovább...
 
Hogyan és miért szívja vérünket a szúnyog? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 21.
ImageNincsen vízpart szúnyog nélkül, ha elbúcsúzik a fürdőzőktől a Nap, és a közelgő est előcsalogatja a kis vámpírokat. Lehet zsibongó kerti party, nyugodt olvasgatás a verandán vagy romantikus andalgás a csillagokat – és a szív dobogásának hevességét – kémlelve: a szúnyogok jönnek, látnak és szívnak!
Tovább...
 
Lakatos arannyal és ezüsttel kezdett Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 21.
ImageAz előzetesen reálisnak tartott 15 helyett 24 éremmel (4 arany, 8 ezüst és 12 bronz) zárta a magyar kajak-kenu válogatott az év első nemzetközi gyorsasági viadalát, a szegedi Világkupát, ezzel az éremtábla élén végzett.
Tovább...
 
Fradi ajándék, aranykapuban a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 21.
ImageA Ferencváros a Honvéd otthonában (köszönhetően jórészt egy kamu kispesti 11-esnek) 1-1-es döntetlenre végzett a labdarúgó NB I 31. fordulójában, ezzel pedig a kör dupla nyertese lett a Videoton.
Tovább...
 
AFKC: végre bravúr! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 21.
Aligha vonul be az idei szezon a székesfehérvári női kézilabda aranykönyvébe, ugyanis az első 5-be várt Alba FKC jóval a várakozás alatt teljesített, így az utolsó forduló előtt még a 8. helye is kérdéses az NB I-ben, nem mintha gyakorlati jelentősége lenne, hogy 8. vagy 9. lesz a végén...
Tovább...
 
Triatlonverseny pünkösd hétfőn Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 18.
ImageMájus 21-én, hétfőn rendezik meg az eXtremeMan51.5 triatlonversenyt Székesfehérváron. Az Alba Triatlon SE közreműködésével a Csónakázó-tó felületén és annak környékén mutatkozik be a versenysorozat. A megmérettetés biztonságos lebonyolításához több helyszínen forgalomkorlátozás bevezetésére van szükség, ami az autóbuszok közlekedését is érinti. Részletes információk az alábbiakban olvashatóak a lezárásokról és terelésekről.
Tovább...
 
Rendesen takarított a Facebook Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 18.
ImageTöbb mint félmilliárd hamis profilt és káros tartalmak millióit távolították el a Facebookról 2018 első három hónapjában. A társaság most nyilvánosságra hozott transzparencia jelentése alapján az 583 millió hamis fiók mellett 21 millió, szexuális tartalmú bejegyzést, 2,5 millió gyűlöletbeszédet tartalmazó anyagot és kétmillió, terrorizmushoz köthető tartalmat is töröltek a közösségi oldalról.
Tovább...
 
Jobbágy Antal kapta posztumusz a Sipos Gyula-díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 18.
ImageA fehérvári helyőrség alakulatainak katonái és az MH Ludovika Zászlóalj tisztjelöltjei mutatkoztak be tegnap délután a Fehérvár katonái rendezvényen, majd Fehérvár köszönti katonáit címmel gálaműsort rendeztek a Vörösmarty Színházban – a Magyar Honvédelem Napja alkalmából, az önálló magyar honvédelem 170. évfordulóján.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 22037