Kezdőlap
A legjobb nyolc között a Magyar Kupában Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2021. december 06.
A MÁV Előre SC-Foxconn számára nem okozott gondot a Szolnoki RK ismételt legyőzése a férfi röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján. Dávid Zoltán együttese kettős sikerrel került a legjobb nyolc közé.
Tovább...
 
„Fitz100” tudományos konferenciával zárul az emlékév Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. december 06.
Tudományos konferenciával zárta a Fitz Jenő emlékévet a Szent István Király Múzeum. A Városházán rendezett eseményen egykori munkatársai, valamint a múzeum jelenlegi szakemberei elevenítették fel az egykori legendás igazgató személyiségét, tudományos tevékenységét, a múzeum szakmai fejlődésében betöltött szerepét.
Tovább...
 
Hétfőn és kedden több utcában is áramszünet lesz Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 06.
Az E.ON korszerűsítési munkálatok miatt szünetelteti időszakosan a szolgáltatást. Az áramszünetre 2022. december 6-án, hétfőn és december 7-én, kedden lehet számítani a megadott időpontokban.
Tovább...
 
Vígjátékba oltott krimi a Szépkorúak szerdáján Nyomtatás E-mail
Írta: SZKKK   
2021. december 06.
Francia krimi-vígjátékot nézhetnek meg kedvezményes áron az idősek a Barátság moziban december 8-án, szerdán 15 órakor. A Rejtély a Riviérán című alkotásra a mozi kedvezménykártyájával rendelkező nyugdíjasok 700 forintért válthatnak jegyet a mozi honlapján vagy pénztárában, amely a vetítések előtt egy órával nyit – a kedvezménykártyával nem rendelkezők 1100 forintért vásárolhatnak belépőt.
Tovább...
 
Ha december, akkor Diótörő Nyomtatás E-mail
Írta: Gimesi-Kramár Judit – produkciós menedzser   
2021. december 06.
A Székesfehérvári Balett Színház 2018-ban mutatta be a Diótörő című, kétfelvonásos, családi balettjét. Egerházi Attila rendező-koreográfus célja az volt, hogy a város és a megye színházat, táncot szerető közönségének saját Diótörője legyen. A teljes társulatot felvonultató előadást idén öt alkalommal láthatja a Vörösmarty Színház közönsége.
Tovább...
 
Felújítás a városi uszodában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 06.
Új fedősátrat kapott a Csitáry G. Emil Uszoda és Strand kültéri fedett medencéje. A 200 millió forintos beruházást TAO támogatásból és városi forrásból finanszírozták: az aluvázas sátor korszerűbb, világosabb az eddiginél, és melegebbet biztosít. A beruházásnak köszönhetően megkétszereződik a használható vízfelület nagysága az ősztől tavaszig tartó időszakban, ami az uszodát használók számára nagyon hasznos. A fedett medencét december 1-jétől vehetik igénybe a sportolók – hangzott el a beruházást bemutató sajtóeseményen.
Tovább...
 
Idén is a határon túli magyar óvodáknak segítettek Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2021. december 06.
A felvidéki párkányi Katolikus Szent Imre Egyházi Óvodát, valamint a délvidéki Bácskossuthfalvai Napsugár Református Óvodát támogatták azzal a jótékonysági esttel, amit pénteken este rendeztek a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Az eseményen fellépett többek között a Misztrál Együttes és Nyisztor Ilona csángó népdalénekes is.
Tovább...
 
Keresd a Mikulást biciklin! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 03.
Két keréken eredhetnek a biciklis Mikulás nyomába december 5-én, vasárnap a vállalkozó kedvűek Székesfehérváron. A Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezete a Hetedhét Játékmúzeumból indítja a négy állomásból álló játékot. Ott lesz elrejtve az első nyom.
Tovább...
 
Élőzenés meseelőadással érkezik a Mikulás vasárnap az Igézőbe Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 03.
Élőzenés meseelőadással érkezik a Mikulás december 5-én, vasárnap délelőtt az Igézőbe, az előzetesen regisztráló gyerekek csomagot is kapnak. A Basa utcai kultúrtérben a felnőttek számára is szerveznek programot, ma este mutatják be a Lány a város felett című izgalmas regényt.
Tovább...
 
Szombatig tart a karácsonyi ajándékgyűjtés Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 03.
Karácsonyi ajándékgyűjtő akciót indított a Köfém Művelődési Ház. A karitatív kezdeményezés december 4-ig, szombatig tart.
Tovább...
 
Meghosszabbították a használt telefonok gyűjtését Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 03.
Meghosszabbították a használt telefonokat gyűjtő akciót a Vörösmarty Mihály Könyvtárban és tagkönyvtáraiban. A székesfehérvári intézmény ezzel a kezdeményezéssel kapcsolódik a Passzold vissza, tesó! nevű, világméretű természet- és környezetvédelmi kampányhoz, melynek célja az újrahasznosítás.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 31066