Kezdőlap
Bankok a bírságolási lista élén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 19.
ImageA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az elmúlt évben összesen 66 eljárást indított és 76 eljárást zárt le. A lezárt ügyek közül 31 esetében hozott elmarasztaló döntést, és a szabálytalankodókra, törvénysértőkre összesen 1,3 milliárd forint bírságot szabott ki.
Tovább...
 
Bankok a bírságolási lista élén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 19.
ImageA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az elmúlt évben összesen 66 eljárást indított és 76 eljárást zárt le. A lezárt ügyek közül 31 esetében hozott elmarasztaló döntést, és a szabálytalankodókra, törvénysértőkre összesen 1,3 milliárd forint bírságot szabott ki. A bírságolással zárult ügyek száma a 2016-os évihez képest (50 bírságolás) 38 százalékkal, a kiszabott bírság összege pedig 13,3 százalékkal csökkent (2016-ban 1,5 milliárd forint volt).
Tovább...
 
KÓTA-díjak átadása Budapesten Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 19.
ImageÜnnepi hangversenyt szervez a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége vasárnap délután A Magyar Kultúra Napja alkalmából. A koncerten több kórus és együttes ad műsort többek között Kodály-, Bárdos- és Farkas Ferenc-művekkel, valamint átadják a KÓTA-díjakat. A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Kettlebell, mint rehabilitációs eszköz? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 19.
ImageAz rendben van, hogy a kettlebellt forgatják a tengerészgyalogosok, az FBI emberei, a TEK-esek, az orosz katonák, az elit sportolók és azok a hölgyek és urak, akik e golyó segítségével szeretnének fittek, erősek, zsírtalanok lenni. De mi van azokkal, akiknek fáj a hátuk, gerincük illetve műtét után lábadoznak? Ők örökre felejtsék el a súlyokat? Ezt a témát járjuk most körül.
Tovább...
 
Előzzük meg a szén-monoxid-mérgezést! Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. január 19.
Az idei fűtési szezonban eddig csaknem húsz szén-monoxid-szivárgásos esethez riasztották a tűzoltókat Fejér megyében. Az érintett lakások felében érzékelő berendezés figyelmeztetett a veszélyre. A problémát leggyakrabban a nyílt égésterű fali gázkazán, átfolyós vízmelegítő, vagy a levegő-utánpótlás hiánya okozta. Három esetben pedig cserépkályhával fűtöttek, amikor visszaáramlott a szén-monoxid a lakótérbe. A szén-monoxid rendkívül mérgező gáz, amely jól elkeveredik a szoba levegőjével, és mivel színtelen, szagtalan, érzékszerveinkkel felismerhetetlen.
Tovább...
 
Szent Sebestyén-napi hagyományos programok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 18.
Szombaton délelőtt hagyományos Szent Sebestyén-napi rendezvényekre invitálják a lakókat Felsővárosban. A fogadalmi szentmise után a búcsú a megújult Felsővárosi Közösségi Házban folytatódik; fánk, tea és forralt bor is várja majd a résztvevőket.
Tovább...
 
Felszentelték az új ravatalozót Kisfaludon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 18.
Új ravatalozó épült Kisfaludon, a Malomhegyi utcai temetőben. A búcsúztatásoknak méltó helyszínt biztosító, önkormányzati forrásból készült épületet most szentelték fel és adták át. Az eseményen Székesfehérvár polgármestere köszöntötte az egybegyűlteket.
Tovább...
 
Már a kockaköveket rakják le az Arany János utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 18.
A Városház tér és a II. János Pál pápa tér közötti szakaszon ma megkezdődött a kockakövek lerakása. Az Arany János utca felújításának utolsó üteme kezdődött meg a burkolat visszahelyezésével.
Tovább...
 
Húsz pedagógust és 16 iskolát jutalmaztak a Diákolimpia® díjátadón Nyomtatás E-mail
Írta: Szilágyi Andrea   
2018. január 18.
ImagePedagógusok, iskolák és egyesületek képviselői vehették át a Magyar Diáksport Szövetség elismerését a Diákolimpia® elmúlt tanévének (2016/2017) országos döntőin elért kimagasló eredményeikért. Fejér megyéből Sió Attila, a Tóparti Gimnázium és Szakgimnázium testnevelője is a kitüntetettek között van.
Tovább...
 
Mozdulj, Fehérvár! - tematikus sportnap sztárfellépőkkel Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. január 18.
ImageAz év első jelentős tömegsport eseményére várják a mozogni vágyókat január 20-án, szombaton a székesfehérvári MKOSZ-csarnokba. Az egész napos eseményen különböző fitnesz- és egyéb mozgásformákat lehet kipróbálni avatott vezetők segítségével, közben egészségügyi és életmód tanácsadásokon, szűréseken is részt vehetnek az érdeklődők.
Tovább...
 
Tárlatok, zenés irodalmi és építészeti programok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 18.
ImageA Magyar Kultúra Napjának ünnepi programjai között képzőművészeti és fotótárlatok nyílnak, zenés irodalmi program és HOBO-est is lesz, valamint építészeti pályázathoz kapcsolódó kiállítás nyílik a városházi ünnepélyes eredményhirdetést követően. A rendezvények már péntekről várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 21200