Kezdőlap
Házhoz viszik az adományokat Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. március 26.
Vitaminokat, élelmiszereket és szájmaszkokat kaptak a SZETA rászoruló családjai Székesfehérváron.
Tovább...
 
Csak sürgős eseteket látnak el a fogszabályozó szakrendelések Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. március 26.
A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzetben változott a fogszabályozó szakrendelés Székesfehérváron. Hétfőn és csütörtökön csak sürgős eseteket látnak el a Szekfű Gyula utcában.
Tovább...
 
Lakossági tájékoztató szerdán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 26.
Mától a Sóstói Sadionban megkezdődik azoknak a maszkoknak a csomagolása, amelyet a fehérváriakhoz juttat el az Önkormányzat. Változik a háziorvosi, házi gyermekorvosi és ügyeleti ellátások rendje. A legjobb megelőzés azonban továbbra is, ha aki teheti, otthon marad. A szerdai lakossági tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
A fehérvári szociális ellátórendszer a koronavírus-járvány idején Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. március 26.
Székesfehérvár Önkormányzata a veszélyhelyzet miatti új kihívásokra reagálva létrehozott egy olyan telefonos ügyfélszolgálatot, ahol az otthonmaradást vállaló 70 év feletti lakosok kérhetik az Önkormányzat segítségét. Az ellátás keretében a jelentkezőknek lehetőségük van meleg ebédet igényelni, de segítőik a bevásárlást és a gyógyszerkiváltást is elintézik. Ebben – a helyzet hozta – új típusú szociális ellátórendszerben a hivatal dolgozói mellett, az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai, óvónők és önkéntesek működnek közre.
Tovább...
 
Online egyeztet a város polgármestere és országgyűlési képviselője Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 26.
Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András naponta egyeztet a város országgyűlési képviselőjével, Vargha Tamással, aki államtitkári tisztségénél fogva az Operatív Törzs tagja is.
Tovább...
 
Hogyan óvjuk meg fejbőrünket a hidegtől? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. március 26.
Ha hideg van, akkor gyakran hullik a hajunk. Ennek oka az, hogy ilyenkor az erek összehúzódnak a fejbőrünkön és így kevesebb tápanyaghoz / oxigénhez jutnak a hajhagymák. Hosszú távon ez a hajszálak elvékonyodásához és hajhulláshoz vezethet. – Mit tegyünk, hogy megőrizzük szép hajkoronánkat? Erre kerestük a választ….
Tovább...
 
Mindent a műszempilláról! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. március 26.
Soros, tincses, szálas, cica, doll, C-íves, D-íves, 1D-s, 2 D-s, 3 D-s, 4D-s…. – a műszempillának rengeteg változata van, s egyre népszerűbb a hölgyek körében. Persze, sokan nem tudják, hogy pontosan melyik megjelölés, mit is jelent. Ezért is foglaljuk most össze a legfontosabb tudnivalókat.
Tovább...
 
Alkotói pályázat óvodásoknak, iskolásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 26.
A koronavírus-járvány miatt módosult a határidő, szeptember 30-ig lehet benyújtani az Országos Tűzmegelőzési Bizottság alkotói pályázatának pályaműveit. Az alkotásokat postai úton vagy e-mailen a megyei katasztrófavédelmi igazgatósághoz lehet eljuttatni.
Tovább...
 
Herbarius online: folytatódik a sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. március 26.
A Herbarius programok online folytatódnak: a járvány idején Lencsés Rita gyógynövényszakértő virtuális túrára hívja az érdeklődőket, és oszt meg ismereteket a természet kincseiről.
Tovább...
 
Változik a Városi Piac nyitva tartási rendje Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. március 26.
Változik a Városi Piac nyitva tartási rendje a koronavírus elleni védekezés jegyében. Az árusítóhelyek átmenetileg keddtől szombatig várják a vásárlókat. A nyilvános illemhelyek közül csak a Várkörúton található tart nyitva ettől a héttől.
Tovább...
 
Elkészültek az „Auchan” körforgalom átépítésének tervei Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 26.
A szakminisztérium tájékoztatása szerint elkészültek az „Auchan” körforgalom átépítésének tervei, és elindult az engedélyeztetés. Az állami beruházás keretében, központi forrásból megvalósuló beruházás során körgeometriájú, jelzőlámpás irányítású csomópontot alakítanak ki. Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán osztotta meg a jó hírt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 26452