Kezdőlap
Novák Eszter rendezésével indult az évad a Pelikánban Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2019. október 23.
Magyarországi ősbemutatóval és új névvel indult az évad a Vörösmarty Színház nagy múltú kamaraszínházában: Novák Eszter rendezésében Joël Pommerat kortárs francia drámaíró és rendező Az én kis hűtőkamrám című előadás látható a játszóhelyen.
Tovább...
 
Imádságos tiszteletadás Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. október 23.
Koszorúzással és imádságos ünnepi műsorral tisztelegtek az 1956-os forradalom és szabadságharc hősei előtt Székesfehérváron. A Székesfehérvári Püspökség ünnepségén Fejér Megye és Székesfehérvár Önkormányzatának vezetői, a történelmi egyházak, társadalmi és civil szervezetek, valamint az oktatási intézmények képviselői és a fehérváriak emlékeztek.
Tovább...
 
A képviselőtestület tagjai átvették a megbízóleveleket Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina, Bácskai Gergely   
2019. október 23.
Székesfehérvár polgármestere, a 14 egyéni választókerület önkormányzati képviselője, illetve a kompenzációs listán mandátumot szerzett 6 képviselő dr. Pallos Istvántól, a Helyi Választási Bizottság elnökétől vették tegnap át megbízólevelüket. A város képviselő-testülete október 25-én, pénteken 14 órától tartja alakuló közgyűlését a Városháza Dísztermében, ahol esküt tesznek, majd döntenek az alpolgármesterek és a tanácsnokok személyéről, valamint felállítják a bizottságokat is.
Tovább...
 
Folytatódik a Somorjai Ferenc hangversenysorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. október 22.
Izgalmas programmal lép közönsége elé az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Október 24-én, csütörtökön 18.00 órakor a Szent István Művelődési Házban folytatódik a Somorjai Ferenc Kamarazenekari és Kórus-koncertsorozat az Átok és áldás című esttel.
Tovább...
 
Izgalmas részletek a második honalapítóról Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. október 22.
IV. Béla életének és uralkodásának izgalmas részleteiről mesél az érdeklődőknek Belegrai Tamás kurátor csütörtökön délután a Hősök, Szentek, Hódítók című kiállításban.
Tovább...
 
Diákok idézik meg 1956 szellemét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 22.
Idén is ünnepi produkcióval emlékezik a székesfehérváriak közössége az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire, hőseire és áldozataira. A Kőnél keményebbek című darab írója-rendezője Matuz János, aki ebben az évben a Széchenyi szakgimnázium diákjaival dolgozik együtt. Az előadásban fontos szerep jut Vörös Janka jazz énekesnőnek és egy zongorának is. Az ünnepi műsor október 23-án, szerdán 16 órakor kezdődik a Városház téren.
Tovább...
 
Milyen vitaminok segítik elő a tökéletes látást? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 22.
Több tanács is létezik arra vonatkozóan, hogy mit tegyünk / és mit ne tegyünk a látószervünk optimális működése érdekében. Fontos például a következetes táplálkozás. Étrendünket úgy kell összeállítanunk, hogy minél több A-, C- és E vitaminban gazdag étel szerepeljen benne.
Tovább...
 
Orbáncfű – segítség a változókorban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 22.
Az orbáncfű hatékony segítséget nyújthat a változókorban lévő hölgyeket érintő problémákra. Idegnyugtató hatása közismert, és még a ráncok ellen is hatásos.
Tovább...
 
Mit tehetünk a cicánk egészséges, hosszú életéért? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 22.
Mikor szükséges megfürdetni a cicánkat? Levágjuk a karmát? Mire jó a folyamatos fésülés? Mellőzhetjük-e a fültisztítást? – Ezekre a kérdésekre (is) kerestük a választ…
Tovább...
 
Izgalmas utazás nézőnek és alkotónak egyaránt – Bűn és bűnhődés Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2019. október 22.
Závada Pál a székesfehérvári Vörösmarty színház felkérésére írt új színpadi adaptációt Dosztojevszkij világhírű regényéből, a Bűn és bűnhődésből, amelynek bemutatója a Kozák András Stúdióban volt. Hargitai Iván rendezésének köszönhetően a különleges előadás tapintás-közelbe hozza egy „társadalomellenes” tett természetrajzát.
Tovább...
 
Módosított útvonalon közlekednek az autóbuszok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 22.
Már kedden délelőtt elkezdődnek az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó megemlékezések. Rendezvény lesz az ’56-osok terén is, emiatt néhány órára, teljes szélességében lezárják a Budai út – József Attila utca – Deák Ferenc utca csomópontját, ami miatt a helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek majd.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 25395