Kezdőlap
SWING ÉS MÁS... Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 23.
Pótszékes teltház előtt, nagy sikert aratott Váradi Eszter Sára első koncertje, amikor is öt elismert fehérvári zenésszel névszerint Tóth Marcell - billentyű, Fövenyi Máté - gitár, Kovács Gergő - basszusgitár, Kovács Zsolt - dob, Cserta Balázs - szaxofon állt a közönség elé. A nagysikerű estét május 6-án 19 órakor egy újabb koncert követi a Színház Kávézóban az ARTeatrum Alapítvány szervezésében.
Tovább...
 
A szabályozás szabhat gátat a digitalizációs technológiák elterjedésének Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. április 23.
Dinamikusan fejlődik a digitális gazdaság alapját jelentő hazai IKT (információs és kommunikációs technológiák) szektor – derül ki a KSH frissen közzétett felméréséből. A vállalatok növekedését elsősorban az uniós források és a kedvező adózási feltételek segítik. A további bővüléshez azonban a cégeknek meg kell felelniük a folyamatosan változó szabályozási környezetnek is – hívja fel a figyelmet az EY.
Tovább...
 
Lázcsillapító gyógyszerek – recept nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Marianna PhD és dr. Budai Lívia PhD / Galenus   
2019. április 23.
A láz a szervezet immunrendszerének válasza az őt ért baktérium, vírus okozta támadásokra vagy egyéb kóros folyamatokra. Ennek a védekező reakciónak a mindenáron történő elnyomása nem mindig indokolt. Abban az esetben van csak szükség a láz csillapítására, ha az már jelentős terhet ró a vérkeringésre. Fokokban kifejezve: végbélben mért 38 ºC fölötti hőmérséklet, ami hónaljban mérve legalább 38,5 ºC-nak felel meg, tesz szükségessé lázcsillapítást.
Tovább...
 
Shibori ékszer – letisztultság és harmónia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 23.
Karperec, fülbevaló, medál, nyakék, s még öv és öltöny-dísz is készülhet shibori technikával. Kíváncsi vagy rá, hogyan? - Olvass tovább, és megtanulhatod e módszert!
Tovább...
 
Önkéntes Mentorokat keresnek a Sziget Fesztiválra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 23.
A Fesztivál Önkéntes Központ tavaly 1000 önkéntessel dolgozott együtt a Szigeten. Idén még több jelentkezőt várnak, így alaposan fel kell készülniük a fogadásukra. Mentor programjuk során olyan középvezetőket képeznek, akik gond nélkül irányítják a rájuk bízott önkéntesek munkáját.
Tovább...
 
Hétvezér Est: Simon András grafikusművész, író lesz a vendég Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 23.
A Fejér Szövetség 460. Hétvezér Estjén újra Simon András grafikus művész, író tart előadást.
Tovább...
 
Drámai csatában került előnybe a DEAC Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2019. április 23.
Kétszer is vezettünk a mérkőzésen, mégsem sikerült legyőzni a hazai pályán szereplő DEAC-ot az Extraliga 6. helyért zajló párharc első felvonásán. Folytatás holnap Székesfehérváron.
Tovább...
 
FAV19: hat volános utazik a vb-re Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. április 23.
A magyar szövetség (MJSZ) tájékoztatása szerint Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány kijelölte végleges keretét az április 29-én kezdődő kazahsztáni Divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokságra.
Tovább...
 
Komoly lehűlés, majd nyári meleg Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. április 23.
Finoman fogalmazva is bolondos időjárásban lesz részünk az előttünk álló napokban...
Tovább...
 
MK-győztes a Varkocs amazonja Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. április 23.
Az idén Érden került megrendezésre az ökölvívók utánpótlás Magyar Kupa versenye. A rangos korosztályos eseményen a székesfehérvári Varkocs György Box Club kilenc fős csapattal szállt csatába az érmekért, nem is eredménytelenül, ugyanis sportolói 5 alkalommal is felállhattak a dobogóra.
Tovább...
 
Tavaszi életmódváltás: szakértői tippek az egészséges táplálkozáshoz Nyomtatás E-mail
Írta: Forgács Laura   
2019. április 22.
A tavasz beköszöntével gyakran nemcsak a természet éled újjá, hanem mi magunk is új erőre kapunk. A kellemes idő, a napsütés és az egyre több friss zöldség és gyümölcs a boltok polcain sokunkat motivál arra, hogy változtassunk életmódunkon. Az elhatározásnak azonban egy jó adag elhivatottsággal és kitartással kell párosulnia ahhoz, hogy ne csupán egy múlékony hóbort legyen.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 24102