Kezdőlap
Radoszáv Miklós kiállítás és St. Martin jótékonysági koncert Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 09.
ImageKét programmal is várja az érdeklődőket május 9-én, szerdán délután a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. 17.00 órakor kiállítás nyílik Radoszáv Miklós ismert gyermekvédő szakember képzőművészeti és irodalmi alkotásaiból, majd 18.00 órakor St. Martin ad jótékonysági koncertet a fehérvári Kerek-Világ Ház Alapítvány javára.
Tovább...
 
Megtelik zenével a Vajdahunyadvára! Nyomtatás E-mail
Írta: Kámán Ildikó   
2018. május 09.
ImageA Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál idén 27. alkalommal is kitárja kapuit a zeneszerető közönségnek. Július 2. és augusztus 2. között szimfonikus koncerteket valamint a Budapest Bár, a 100 Tagú Cigányzenekar és a Sabbathsong Klezmer Band előadásait élvezhetjük ebben a páratlan reneszánsz környezetben.
Tovább...
 
Varkocs: 5 induló, 5 érem, 3 arany Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 09.
Pozsonyban, a Box Club Slovakia Bratislava rangos nemzetközi versenyén szerepeltek a Varkocs György Box Club sportolói. A helyi sportági legenda, Štefan Matejčík emlékére rendezett megmérettetésen a házigazdákon és a magyarokon kívül Csehország és Lengyelország öklözői vettek részt, klubok és válogatottak egyaránt.
Tovább...
 
Kettlebell Eb lesz Kecskeméten, magyar esélyesekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - Fejér Megyei Hírlap   
2018. május 09.
ImageA kettlebell, vagyis a girjasport a vasgolyók emelésének – szakításának, nyomásának, lökésének…– művészete. A csütörtökön kezdődő Európa-bajnokságon ott lesz Pető Ferenc, a „Legerősebb Versenyző” cím birtokosa is.
Tovább...
 
SZÖVEGÁRADÁS - IRODALMI TÁBOR KÖZÉPISKOLÁS GYEREKEKNEK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 08.
ImageEgy hetes izgalmas és titokzatos alkotó műhelymunka a képzelőerő felébresztésére és a fantázia felszabadítására…
Tovább...
 
Tavaszi pollenharc - Kerülj ki belőle győztesen! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. május 08.
ImageA tavaszi virágbontás az allergiásoknak nem okoz feltétlen örömet, hisz a levegő megtelik pollenekkel, magukkal hozva a tavaszi allergia kellemetlen tüneteit. Egy kis odafigyeléssel azonban a tavasz nem csak orrfújásból fog állni.
Tovább...
 
Bemutatók, foglalkozások az Emlékhelyek Napján Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2018. május 08.
ImageHagyományőrző bemutatók, tárlat- és idegenvezetés, játékos ismeretterjesztő foglalkozások, óriás társasjáték – május 12-én, szombaton a Nemzeti Emlékhelyek Napján Székesfehérváron is kinyílik a Romkert kapuja, hogy minél többen megismerjék az egykori koronázótemplom történetét.
Tovább...
 
Elismerés a szakmai munkáért és a lokálpatrióta programokért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 08.
ImagePolgármesteri elismerő emlékérmet kapott Kalincsákné Molnár Zsuzsanna könyvtáros, a Tolnai utcai Tagkönyvtár vezetője, aki tizenhetedik éve dolgozik a város olvasóiért. A díj átadásával dr. Cser-Palkovics András megköszönte a szakmai munkát és a lokálpatrióta, sokszínű rendezvényeket, amit a városrész lakói az elismerés javaslatával fogalmaztak meg.
Tovább...
 
A német választásokról szól a Kodolányi Szabadegyetem záró előadása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 08.
Ötödik, egyben záró programjához érkezik a Kodolányi Szabadegyetem – a Harmadik Kor Egyeteme sorozat.
Tovább...
 
SZERELEM TERROR IDEJÉN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 08.
A regény története, valóságelemekből összegyúrt fikció, izgalmas, sok fordulatában meglepő, sőt olykor zavarba ejtő. Nemcsak jelenkorunk égető kérdéseit feszegeti nyíltan, bátran és őszintén, de a hétköznapokon túli világba is beléphet az olvasó. Paranormális képességek, titkos kísérletek, terrorizmus, modernkori vallásháború... egy ilyen történelmi színpadon mi történik az emberi lélekkel? Hogyan lehetséges egy békés és emberséges 21. századot teremtenünk? (Könyvajánló)
Tovább...
 
Furcsaságok a színpadon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 08.
Szatíra, börleszk, táncban megfogalmazott költői képek – dinamika és sok humor jellemzi a Székesfehérvári Balett Színház második bemutatóját, amelynek a fehérvári Művészetek Háza ad otthont május 29-én, kedden 19 órakor. Az est programján rövid, egyfelvonásos balettek szerepelnek, amelyek könnyed, ám tartalmas táncszínházi élményt kínálnak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 111 - 121 / 22047