Kezdőlap
Eszem-iszom képeslapokon Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. február 01.
ImageMától érdekes kiállítás fogadja a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tolnai utcai Tagkönyvtárába érkezőket. Az Eszem-iszom képeslapokon tárlat február 17-ig látogatható.
Tovább...
 
Művészi szemmel a Budai várról Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 01.
Prof. Seremetyeff-Papp János restaurátor művész, művészettörténész előadására kerül sor február 15-én, 17 órakor Velencén, a Wenckheim-kastély (Tópart u. 52.) házasságkötő termében. Az ingyenesen látogatható rendezvényen a Budai várról és környékéről beszél - tavalyi nagysikerű előadása folytatásaként - a neves szakember a Velencei Helytörténeti Egyesület szervezésében.
Tovább...
 
Nyolcaddöntős az Alba az EK-ban! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 01.
Image78–75-re nyert Törökországban a Demir Insaat otthonában, így bravúrgyőzelmének köszönhetően már biztosan továbbjut a FIBA Európa-kupa második csoportköréből a nyolcaddöntőbe az Alba Fehérvár!
Tovább...
 
Scsepovicsék Stefanja is a Vidié Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 01.
ImageMarko után szűk másfél évvel Stefan is a Vidihez igazolt, így a Scsepovics család mindkét szerb válogatott fia a fehérvári klubban folytatja pályafutását.
Tovább...
 
"Te szobrot kapsz Székesfehérvárott" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 01.
"...Szabó, ott a negyedik!!! Szabó, hát te szobrot kapsz Székesfehérvárott!!!!" Szó szerint ezt ordította mámoros örömében 1984 november 28-án a hideg fehérvári estében Gulyás László tv-kommentátor, amikor az UEFA-kupa nyolcaddöntő első mérkőzésén Szabó József könyörtelenül bevágta Novath bal oldali beadását a belgrádi Partizan kapujába.
Tovább...
 
Apaklub - gyerekekről felnőtteknek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. január 31.
ImageKedden este volt a Fúzió és a SZÉNA Egyesület szervezésében az első Apaklub a Petőfi Kultúrtanszéken, melyen három, családos apuka osztotta meg gondolatait a gyerekekről, a gyermeknevelésről és a velük való kapcsolatukról.
Tovább...
 
Tapasztalatokban gazdag félévet zárt a Diáktanács Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 31.
Félévértékelő közgyűlését tartotta a Székesfehérvári Diáktanács kedden délután a Városháza Dísztermében. A programra a szavazati joggal rendelkező tagokat és megválasztott helyetteseiket várták, illetve meghívást kaptak a DÖK munkáját segítő pedagógusok is.
Tovább...
 
Megújult a Berényi úti rendelő Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 31.
ImageMegújult a Berényi úti gyermekorvosi rendelő. A városi beruházással, mintegy 19,5 millió forint értékben korszerűsítették a fűtési rendszert, szigetelték a falszerkezeteket, valamint a kerítést és a tetőt is felújították. A kívül-belül komfortos intézmény kétezer kis pácienst lát el, és az ide járók már megelégedetten használják az otthonossá vált rendelőt.
Tovább...
 
Évszak Szervezete Program - pályázat fehérvári civileknek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 31.
ImageAz Évszak Szervezete Program címmel pályázatot írt ki székesfehérvári civil szervezetek és nonprofit gazdasági társaságok számára a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt., a Civil Centrum Alapítvány (CICE) és a Korona Immobilia Kft. A négy nyertes szervezet számos, a működését támogató lehetőséghez juthat a 2018/2019-es periódusban. Pályázni február 1-je és 28-a között lehet.
Tovább...
 
78 fiatal kapott Tóth István  Tóth Terézia ösztöndíjat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 31.
ImageA Városházán adták át a Tóth István – Tóth Terézia tanulmányi ösztöndíjakat. A szervezet idén összesen 78 általános és középiskolást, illetve felsőoktatásban tanuló fiatalt támogat havonta 3.500 és 11.000 forint közötti összeggel.
Tovább...
 
Felhívás emlékdiploma iránti kérelem benyújtására Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 31.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata kéri azokat a nyugdíjas pedagógusokat, akik diplomájukat 50, 60, 65, 70 illetve 75 esztendeje vették át, nyújtsák be emlékdiploma iránti kérelmüket. Telefonon és személyesen is lehet segítséget kérni az ügyintézéshez február 28-ig.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 111 - 121 / 21395