Kezdőlap
Sárember kora 2. – Posta Imre könyvajánlója Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. január 03.
ImageFelkérésnek eleget téve egy 2015-ös kiadványhoz írok ajánlást 2018 végén. Szabó László muszáj-Herkulesként vetette bele magát az eget rengető, létünket behálózó, tudatunkat meghatározó és hamis tudatot kölcsönző létkérdésbe, melyet nem is neveznék „témának”. A műfaj meghatározása is nehéz, mert nagy ívű feltáró és élményekben is megrázkódtató „leleplező” mű harmadik kötetéről lévén szó, a részletek legalább annyira fontosak, mint maga az egész.
Tovább...
 
Fegyencek és pingvinek is röpiztek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. január 03.
ImageAz extra kategóriában tavaly is első Dallas győzelmével zárult a jubileumi, XV. Alba Java „Mikszröpi” Kupa. A normál ágon a Senior Team nyerte 2018 utolsó fehérvári röplabda versenyét.
Tovább...
 
Megfáztál? Lázas vagy? Használd a természet erejét a gyógyuláshoz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 01.
ImageMegfázás / nátha / influenza esetén nem kell feltétlenül mindig a háziorvoshoz vagy a gyógyszertárba szaladni a megoldást keresve! A természet rengeteg olyan növénnyel ajándékoz meg minket, amely a gyógyulásunkat segíti elő. Ezekből mutatok most be néhányat.
Tovább...
 
Vigyázat: a köhögés tüdőgyulladást is jelezhet Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. január 01.
ImageTévhit, hogy a tüdőgyulladás minden esetben egyértelmű, komoly panaszokkal jelentkezik! Az enyhébb, sokszor egyszerű meghűléshez hasonló tünetek – rossz közérzet, hőemelkedés, köhögés – is jelezhetik a betegséget.
Tovább...
 
Ezeket mindenkinek tudnia kell a vérrögökről! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. január 01.
ImageAkár az artériában, akár a vénában alakulnak ki vérrögök, mindkét esetben életveszélyes állapotról van szó, melynél nagy hangsúly van mind az akut ellátáson, mind pedig a prevención.
Tovább...
 
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 01.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
Fekete retek: a természetes méregtelenítő Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. január 01.
ImageHányinger, pépes érzet a szájban, fakó arcszín… Amikor a szervezetünk „meghátrál” egy-egy nagyobb evés-ivás után, nem árt, ha tudjuk: gyógyírként nincs is jobb a fekete reteknél! Méregtelenítésre, a „fáradt” májsejtek regenerálására, a rossz gyomor helyrehozatalára egyaránt ajánlott. Különböző felhasználási módja létezik: az említett bajokra, az emésztés javítására többek közt lé formájában ajánlott.
Tovább...
 
Törött csontok, gyomorfekély – a dohányzás is okozhatja? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. január 01.
ImageMa már mindenki hallott róla, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz. Valószínűleg kevesebben tudják viszont, hogy a dohányfüst többé-kevésbé minden szervet károsít, például csontritkuláshoz és gyomorfekélyhez is vezethet. Röviden összefoglaljuk, hogy a dohányzás mely belső szervekre és folyamatokra jelent veszélyt.
Tovább...
 
Rosszkedvünk tele – depresszió Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Szlávics Noémi   
2019. január 01.
ImageFeje fölött egyre szürkébbé válik az ég? Fáradt és erőtlen, legszívesebben ki sem mozdulna otthonról? Hangulata nyomott,a hétvégét többnyire alvással tölti, de ettől sem lesz jobb kedvű? Valószínű, hogy Ön őszi-téli, más néven szezonális depresszióban (SAD) szenved.
Tovább...
 
Birsalma, a téli egészségbomba! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 01.
ImageA megfázás, a hólyaghurut, a colitis és a depresszió ellen is hatásos a birsalma, amely szinte minden kertben megtalálható. Erősíti az immunrendszert, felveszi a harcot a hepatobiliáris betegségekkel szemben, és még a vastagbélgyulladás tüneteit is csillapítja.
Tovább...
 
Segíthetsz megtalálni a Szilveszterkor elkóborolt kutyusokat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 29.
ImageElőfordult már, hogy elkóborolt a kutyusod a szilveszteri tűzijáték / petárdázás során? Félsz, hogy nem találod meg riadt kedvencedet? Vagy esetleg segítenél megkeresni mások szőrgombócait? – Ha bármelyik kérdésre „Igen!” a válaszod, akkor csatlakozz ahhoz az önkéntes fehérvári csoporthoz, amely pont ebből a célból született!
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 111 - 121 / 23484