Kezdőlap
Áramszünet lesz több utcában a jövő héten Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2018. augusztus 03.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan augusztus 8-án, szerdán több utcában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Ismét Fehérváron táncol a világ Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina, Lőrincz Miklós   
2018. augusztus 03.
ImageAugusztus 10-én kezdődik a Székesfehérvári Királyi Napok programsorozata és ennek keretében tíz nap múlva indul a XXIII. Nemzetközi Néptáncfesztivál. 2018-ban nyolc külföldi együttes mutatkozik be a fehérváriaknak. A hagyományos felvonulás, a műsorok és a táncestek mellett színes családi rendezvények is várják a közönséget. A részletekről ma délelőtt sajtótájékoztatón számoltak be.
Tovább...
 
Hétfőn és kedden aszfaltoznak a Széchenyi úton és a Vörösmarty téren Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 03.
ImageFolytatódik a Vörösmarty tér és a Széchenyi út burkolatának felújítása. A beruházás következő fázisában aszfaltozási munkálatok miatt hétfőn és kedden forgalomkorlátozásokat, útlezárásokat vezetnek be két ütemben a Széchenyi út Horvát István út – Balatoni út, valamint a Vörösmarty tér Balatoni út – Budai út közötti szakaszán. A lezárások érintik a menetrend szerint közlekedő autóbuszjáratok útvonalát és megállóhelyeit.
Tovább...
 
Csillaggal álmodik az éjszaka Nyomtatás E-mail
Írta: Vakler Lajos   
2018. augusztus 03.
ImageSzínes, változatos programok várták a csíkcsomortáni Varga Sándor Verstábor harminchárom résztvevőjét a közösségépítés jegyében. A székelyföldi találkozó fiataljai Kubik Anna, Ráckevei Anna és Rubold Ödön színművészek, valamint a népi kultúra ismert alkotói segítségével mélyülhetnek el a versek világában.
Tovább...
 
Egyedülálló kerékpáros futam Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 03.
ImageA Tour De Hongrie futamával folytatódik a sportnyár Székesfehérváron augusztus 16-án. A fantasztikus látványosságnak ígérkező sportesemény versenyzői a második szakaszban két kört tesznek meg a városban, a befutót követően a díjátadó ceremóniát a Zichy színpadon rendezik meg.
Tovább...
 
Pécsi kollégiumi férőhelyekre lehet pályázni Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. augusztus 03.
Három fehérvári fiatal elhelyezését biztosítja Székesfehérvár Önkormányzata Pécsen. A férőhelyekre pályázhatnak azok a fehérvári lakosok, akik valamely pécsi felsőoktatási intézmény nappali tagozatos hallgatói, és kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították.
Tovább...
 
Olvasópróbákkal megkezdődött a felkészülés a szertartásjátékra Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2018. augusztus 03.
ImageAz olvasópróbával megkezdődtek az idei Koronázási Szertartásjáték próbái az alkotócsapat részvételével a Vörösmarty Színházban. Szikora János rendező mind történelmi háttér-információkkal, mind a látványra, zenére, mozgásra, színpadi elképzelésekre vonatkozóan magyarázta a megírt forgatókönyvet a szereplőknek.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvétele augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 02.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat augusztus 28-án és augusztus 29-én vehetik át a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Kossuth utcai Ügyfélszolgálatán. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt támogatásban részesülnek.
Tovább...
 
Enyhén emelkedhet a kalászos vetőmagok ára Nyomtatás E-mail
Írta: Szellő Gábor   
2018. augusztus 02.
ImageNettó 96 ezer forintos tájékoztató árat tett közzé a tagságtól begyűjtött adatok feldolgozása után a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács. Az idei előrejelzés a végfelhasználói árak enyhe emelkedésével számol.
Tovább...
 
Kihirdették az álommosdó győztesét Nyomtatás E-mail
Írta: Vörös Dalma   
2018. augusztus 02.
ImageVeszprém megyei óvoda nyerte meg az újHÁZ Centrum óvodafelújító pályázatát. A Pöttöm Fürdő Programra többségében vidéki óvodák jelentkeztek, amelynek fődíja egy egymillió forint összértékű mosdófelújítás volt. Emellett a hálózat a tíz legtöbb szavazatot gyűjtő intézménynek egy-egy kültéri játszóházikót adományoz. A beküldött fotókon látható, hogy nagyon sok a felújításra szoruló mosdó, és a jelentkezések száma alapján igény is lenne a megszépítésükre.
Tovább...
 
Anyatejjel az esélyegyenlőségért Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 02.
Image1992-től tartják világszerte az anyatejes táplálás világnapját, más néven a szoptatás világnapját minden év augusztus 1-jén. A világnap alkalmából az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és az UNICEF átfogó programját a csecsemők egészséges táplálásáról a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda ismertette a kismamákkal.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 111 - 121 / 22541