Kezdőlap
Magyar Kupa visszavágó  holnap, Tiszaligeten Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 06.
ImageA Tiszaligeti Sportcsarnokban rendezik meg holnap, 18 órától a Szolnok elleni Magyar Kupa visszavágóját. Az Albacomp kosárlabda-csapatát legutóbb 9 ponttal megverték a szolnokiak. Emlékeztetőül: Albacomp - Szolnoki Olaj KK 68-77 (16-19, 17-21, 16-20, 19-17) Székesfehérvár, 2300 néző Játékvezetők: Pálla, Benczur, Győrffy Albacomp: Simon 8, Hanga 8, Bell 14, Morrison 12, Radovic 15/3 Cs: Soós, Doyne 7/3, Góbi 4 Szolnok: Barro 16, Váradi 11/3, Tutt 22/3, Ross 16/6, Jurkunas 5/3 Cs: Cziczás 5/3, Harazin 2
 
Herczeg András: "Nagyon szoros meccs lesz" Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. március 06.
ImageA pénteki bajnoki előtt Herczeg András, a DVSC-Teva vezetőedzője megkeresésünkre a következőket nyilatkozta: „A Fehérvár jelentősen megerősödött, ráadásul velük mindig nehéz meccset játszottunk, amiből tavaly például akadt hat találkozás, mivel a bajnokik mellett a két kupasorozatban is összefutottunk” – kezdte a vendégek mestere, majd hozzátette: „A törökországi edzőtáborban kiváló körülmények közt készültünk, ám idehaza az időjárási viszontagságok miatt ez már kevésbé volt ideális."
Tovább...
 
Pályázati felhívás regionális innovációs díjra Nyomtatás E-mail
Írta: Felhívás   
2009. március 06.
ImageA Közép-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség pályázatot hirdet a 2009. évi Közép-dunántúli Regionális Innovációs Díj elnyerésére. Pályázni egyrészt vállalkozásoknak, olyan megvalósult innovációs projekttel lehet (új termék, új szolgáltatás, új eljárás létrehozása, piaci bevezetése), amely az elmúlt két évben realizálódott, és számokkal alátámasztott eredmény-kimutatással rendelkezik. Másrészt diákoknak, illetve diákcsoportoknak az elmúlt két évben született, megvalósított, vagy megvalósítás alatt lévő innovációs projektötlettel.
Tovább...
 
Magabiztos győzelem az Acélbikák ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. március 06.
ImageAz Alba Volán az első perctől az utolsóig uralta a DAB elleni első elődöntő mérkőzést, és helyenként szép játékkal nagy gólkülönbségű győzelmet aratott. - Látványos szinkronkorcsolya-bemutató vezette fel az első elődöntő mérkőzést, a magyar női szinkronkorcsolya-válogatott adott ízelítőt műsorszámaikból. A szép számú közönség csak remélhette ekkor, hogy az Alba Volán hokisai között is legalább ekkora összhang lesz a jégen.
Tovább...
 
Elfogadták a Polgári Frakció költségvetés-módosító javaslatát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 06.
Image„Több ok miatt is nehéz helyzetben van az önkormányzat.” – vezette elő az utolsó, a költségvetésről szóló napirendi pontot dr. Cser-Palkovics András – „Értendő ez egyrészt politikailag, másrészt pénzügyileg.” A politikai oldalt talán nem kell magyarázni – látva az elmúlt hetek MSZP-SZDSZ szócsatáit -, ahogy a pénzügyi terület is világossá vált már február 19-én, amelyet a polgármester által beterjesztett költségvetési vitában többen is kifejtettek.
Tovább...
 
Székesfehérvárhoz kell lojálisnak lenni, nem a polgármesterhez! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 05.
Image„Az SZDSZ többször is jelezte, hogy elfogadja a konstruktív ellenzéki pozíciót.” – szólalt fel Csapó Csilla, majd elmondta, hogy a Város érdekei miatt döntöttek úgy, hogy Pénzes Mihállyal lemondanak az alpolgármesteri pozícióról, mivel nem tudnak azonosulni a „csak a saját hatalmát néző városvezetési politikával”. Kifejtette hitvallását is: „Nem a polgármesterhez kell lojálisnak lenni, hanem Székesfehérvárhoz!”
Tovább...
 
A szocialisták a Polgári Frakcióra akarták hárítani a belháborújukat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 05.
ImageA polgármester mentegetőzéseit és „kertelő” beszédét nem kívánván tovább hallgatni Márton Zoltán a vita lezárását javasolta. Ezt azonban 8 igen és 17 nem szavazattal a képviselők elvetették, s folytatódott a szópárbaj, amiből egyértelműen Warvasovszky Tihamér került ki vesztesen. A téma a továbbiakban arról folyt, miképpen akarták rávenni arra a szocialisták a Polgári Frakciót, hogy segítsenek „eltávolítani” a belharci viszályban nemkívánatossá vált Pénzes Mihályt.
Tovább...
 
A polgármester csak beszél az együttműködésről, de nem cselekszik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 05.
Image„Polgármester Úr! Úgy látjuk, hogy Ön csak beszél az együttműködésről, de nem cselekszik!” – kezdte felszólalását dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető a rendkívüli közgyűlésen, zárszava pedig a következő volt: „Azt érezzük, hogy egyetlen olyan ember van ma a közgyűlésben, aki szavakban azt mondja, hogy szeretne költségvetést, valójában viszont nem. Ez pedig Ön.”
Tovább...
 
Rendkívüli közgyűlés a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 05.
ImageA Polgári Frakció kezdeményezésére Warvasovszky Tihamér rendkívüli közgyűlésre hívta össze ma délelőtt Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlését. Az ülésen – a szokásnál is élesebb – vitákat hallhattak a jelenlévők, amelyekről néhány percen belül bővebben is beszámolunk Önöknek, ahogy a legfontosabb döntésekről is. Megtudhatják, hogy történt-e személyi változás az alpolgármesterek pozícióját tekintve, illetve, hogy elfogadták-e a Polgári Frakció által benyújtott költségvetés módosító javaslatot.
Tovább...
 
Gazdasági válság és háztartási kiadások - Fő az egészség! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 05.
ImageHavi 100 forinttal költünk kevesebbet vényköteles gyógyszerre a válság következtében - Annak ellenére, hogy a gazdasági válság miatt a lakosság döntő többsége jelentősen csökkenti kiadásait, az egészségügyi költések tekintetében csak kis mértékben korlátozzuk magunkat – derült ki a WEBBeteg.hu egészségportál és a Szinapszis Kft. közös felméréséből, mely a lakosság egészségtudatosságát és egészségügyi kiadásait vizsgálta.
Tovább...
 
Evangelizációs alkalmak Maroshegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 05.
ImageA Székesfehérvári Református Egyházközség Maroshegyi imaházában evangelizációs alkalmat szervez március 5. és 7. -e között. – tudtuk meg Szűcs Gábor sajtóreferenstől - A csütörtöktől szombatig tartó program minden nap 18 órakor kezdődik. A szogálatot Kovács Attila, a Csetényi Református Egyházközség lelkipásztora vállalta el. Az alkalom témája: “A szabadulás útján” lesz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1777 1778 1779 1780 Következő > Utolsó >>

Eredmények 19482 - 19492 / 22028