Kezdőlap
Kontrollvesztés Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 17.

ImageAz Alba Volán fegyelmezetlen játékkal rukkolt elő vasárnap este, így saját magát hozta nehéz helyzetbe. A durvaságoktól sem mentes találkozót egy öt perces nagybüntetés alatt fordította a maga javára a Red Bull Salzburg. - Egyidőben rendezték Székesfehérvárott az FC Fehérvár bajnoki labdarúgó-mérkőzését és az Alba Volán EBEL-találkozóját, így a sportbarátoknak fel volt adva a lecke, hogy melyik programot is válasszák. Mintegy 2600 néző döntött úgy, hogy a jégkorong mellett voksol, és aligha bánták meg.

Tovább...
 
A kormány képtelen megvédeni a magyar embereket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 17.

ImageSajnálatosnak tartjuk, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök képtelen volt elérni a szlovák kormányfővel folytatott szombati tárgyalásán, hogy Magyarország számára rendkívül fontos kérdések, így a Dunaszerdahelyen történtek és a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának ügye bekerüljön a közös nyilatkozatba.  - kezdődik Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleménye.

Tovább...
 
Tömeges baleset a 63-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 17.

ImagePótkocsis teherautó és három személygépkocsi ütközött vasárnap késő délután a 62-es főúton, Székesfehérvár és Seregélyes között. A balesetben hárman életüket vesztették. A teherautóból a tűzoltók egy férfit és egy gyermeket feszítő-vágó berendezéssel szabadítottak ki a roncsok közül.

Tovább...
 
FC Fehérvár - Újpest FC: 0-0 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 17.

ImageGólnélküli döntetlennel zárult a Soproni Liga utolsó őszi mérkőzése. A Sóstói Stadionban több mint 3500 néző figyelte a mérkőzést, sajnos gólt nem láthattak. A meccs legnagyobb helyzetét Kabát hagyta ki a 60. percben: 3 méterről Sebők kezébe fejelte a labdát. A 90 perc kiegyenlített játékot hozott, egyik csapat sem érdemelt többet az egy pontnál.

Tovább...
 
Vízummentesen az USA-ba Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 17.

Az amerikai vízummentességi programhoz kapcsolódóan mától a magyar turisták és üzletemberek is vízum nélkül utazhatnak az USA-ba. Az új típusú, biometrikus útlevéllel kilencven napig lehet az Egyesült Államokban tartózkodni. A beutazási szabályok szerint viszont kötelező használni az ESTA-t (elektronikus utasregisztrációs rendszer), amely jelenleg 16 nyelven érhető el (magyarul egyelőre még nem).

Tovább...
 
Székesfehérvár önkormányzatát is elérte a válság  Miért nem fogadják el a segítséget? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 16.

ImageAz országos költségvetés helyi költségvetésre gyakorolt hatásáról, valamint a válság, és a fehérvári kis- és középvállalkozásoknál jelentkező munkanélküliségről tartott sajtótájékoztatót Dr. Cser-Palkovics András - bár e két téma olyannyira összefügg, hogy valójában nem is lehet őket külön választani. A frakcióvezető tömör megfogalmazása szerint: „Nem vár könnyű év a Székesfehérváron élőkre, s az önkormányzatra sem 2009- ben.

Tovább...
 
Győzelem Körmenden Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 16.

ImageA Szolnoki Olaj KK után a Polaroid Lami-Véd Körmend felett is diadalmas győzelmet aratott az Albacomp kosárlabda csapata. A szurkolóknak pedig volt miért izgulniuk, hiszen Doyne és Radovic se tudott pályára lépni sérülése miatt, ám így is húsz ponttal többet dobtak a fehérvári fiúk, mint az ellenfél sportolói. - Polaroid Lami-Véd Körmend - Albacomp 69-86 (20-23, 15-19, 22-21, 12-23) Körmend, 2000 néző Játékvezetők: Szabó, Maár, Tóth Körmend: Auriantal 11/6, Banks 25/6, Fodor G. 12/3, Ferencz, Bialek 11 Cs: McCullough, Trummer, Keresztes, Hegedűs Albacomp: Simon 20/12, Soós 6/6, Hanga 7, Bell 35/3, Morrison 9 Cs: Góbi 6, Keller 3/3

 
A címvédő érkezik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 16.

ImageCsalódást okozott pénteken az Alba Volán az Olimpija Ljubljana ellen, hiszen a rivális elvitte mindkét pontot Székesfehérvárról. Vasárnap este a Red Bull Salzburg érkezik, ez a találkozó is nagyon nehéznek ígérkezik. - Ted Sator vezetőedző remekül ismeri a címvédőt, alaposan felkészült a Mozart-városiakból. "A Salzburg kitűnő csapat, számos nagyszerű jégkorongozóval a soraikban. A taktikájukban nincsenek meglepetések, állandó veszélyt jelentenek a kapura." - fejtette ki a vezetőedző.

Tovább...
 
Hobo és a Vadászat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 16.

Image„A vadászat alapelveit” valószínűleg a harmincas korosztály nagyon jól ismeri, ha Hobo nevét illesztjük az idézőjelbe tett szavak mellé. (Na, jó, az idősebbek és a fiatalabbak is, de az egykori "törzshallgatók" azért mégis csak a mosani harminc felettiek...) A Hobo Blues Band egyik leghíresebb lemeze, a „Vadászat” 1984-ben jelent meg, s Szikora János rendezésében még színpadra is állították – igaz, csak egyetlen egyszer, ám maga az album mégis háromszoros aranylemez lett. A rajongók nagy örömére péntek este Székesfehérvárra látogatott Földes László Hobo, aki az Alexandra Könyváruházban dedikált.

Tovább...
 
Vándorfesztivál a Vörösmarty Színház művészeivel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 16.

ImageDavid Gieselmann „Kolpert úr” című darabjával kezdődik el ma este a veszprémi színjátszás száz éves évfordulója alkalmából létrejövő „Vándorfesztivál”. Az egy héten át tartó programsorozatot a székesfehérvári Vörösmarty Színház művészeinek előadása nyitja meg Csiszár Imre rendezésében, holnap a kecskeméti Katona József Színház Paul Polner „Hajmeresztő” című műsora látható, majd minden este más-más színi társulat mutatkozik be a veszprémi teátrumban.

Tovább...
 
A Megyei Rögbi Bajnokság eredményei Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 16.

ImageTöbbnyire a házigazda Fehérvár RC csapatainak sikerével ért véget a Fejér Megyei Rögbi Bajnokság. Mátay Balázs FRC-elnök honlapunknak elmondta, hogy az FRC korosztályos együttesei a lehetséges hétből három első helyezést otthon tartottak, míg négyszer a képzeletbeli dobogó második fokára állhattak fel.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1777 1778 1779 1780 Következő > Utolsó >>

Eredmények 19482 - 19492 / 21184