Kezdőlap
Gryllus Vilmos falevelei Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 14.

Image„Hova mész falevél?” – ezt a címet adta Gryllus Vilmos következő koncertjének, amelyet október 19-én, 16 órakor tart a székesfehérvári Helyőrségi Klubban. A művész fellépése során őszi dalait adja elő a közönségnek, majd lehetőség nyílik megvásárolni eddig megjelent kiadványait – köztük az új Biciklizős lemezt is. Gál Annamária, a program egyik fő szervezője ezúton hívja fel a rajongók figyelmét arra, hogy jegyeket kizárólag a következő elérhetőségeken lehet rendelni: 06-30-9142513 telefonon vagy a jegyrendeles@vipmail .hu címen.

Tovább...
 
Derek Couture az Alba Volán új csatára Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 13.

ImageAz Alba Volán SC jégkorong-szakosztálya örömmel tájékoztatja szurkolóit, hogy csatlakozott a csapathoz a jobbszélső Derek Couture, aki az elmúlt három szezont az AHL-ben játszotta végig. - A 24 éves Derek Couture ideáls alkatú, 185 cm magas és 92 kg súlyú. Pályafutását a rangos WHL junior ligában kezdte, a Saskatoon Blades együttesénél. Négy szezont húzott le náluk, 196 mérkőzésen 71 pontot termelt.

Tovább...
 
Gyűjtöttük a szemetet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 13.

Szemetet gyűjtöttek ma az utak mentén a Magyar Közút Kht. dolgozói és a lakosság. Az országos méretű akciót immár negyedszerre rendezte meg a társaság, amely szükségességét igazolja, hogy az elmúlt három alkalom során több, mint kétszázezer kéz szorgoskodásának köszönhetően, mintegy 17 ezer köbméternyi ömlesztett szemetet tudtak leszállítani biztonságos lerakókba. A Kht. a 2008-as Föld napi szemétgyűjtési akcióhoz hasonlóan most is meghirdette a csatlakozó lakosság számára versenyét: a legértékesebb talált tárgy fotójának beküldője (pl: osztály) egy kirándulást nyer a kiskőrösi Közúti Szakgyűjteménybe.

 
Albacomp - tornagyőzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 13.

ImageNem csalódtunk fiainkban! Az Albacomp kosárlabda csapata első helyezést ért el az Intersport Kupán. Az utolsó mérkőzést a Dombóvárral vívták, akiket 81-71-es végeredménnyel le is győztek. A Kupán így második lett Dombóvár csapata, harmadik a ZTE, negyedik pedig az ASE.

 
"Ismerj meg, hogy elfogadhass!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 13.

ImageA keresztény ember általában kevés információval rendelkezik a Koránról. Nem tudja, hogyan jött létre, ki írta, s milyen szerepet tölt be az iszlámok életében. A híradásokból látjuk ugyan (pontosabban: látni véljük), hogy milyen hatással bír az emberekre, de az összefüggések csupán „politikai értelemben” villannak fel előttünk. Ezért is érdemes ellátogatni szerdán, 19 órakor az Öreghegyi Közösségi Házba, ahol az Alternatíva Közhasznú Mozgássérült Egyesület szervezésében Prof. Rostoványi Zsolt tart előadást e szent könyvről.

Tovább...
 
Előadás az ingyenes HPV-oltásról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 13.

ImageAz Egészségügyi Bizottság javaslatát elfogadva a Közgyűlés legutóbbi ülésén megszavazta a fiatal lányok méhnyakrák elleni védőoltásának 100 %-os anyagi támogatását városunkban. Ennek értelmében Székesfehérváron minden 12 éves lány térítésmentesen juthat hozzá a HPV elleni védőoltáshoz. Az akcióban 1347 gyermek érintett, s beoltásuk mintegy 52 millió forintba kerül. – ennek kapcsán szervez ma, 19 órakor az Öreghegyi Közösségi Házban tájékoztatót Östör Annamária önkormányzati képviselő.

Tovább...
 
Lisztet osztanak szét a rászorulók között Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 13.

ImageAz Unio Élelmiszer Akció keretében több mázsa liszt érkezik csütörtök délután Székesfehérvárra, a Lövölde úton lévő Karitász Házba. – tájékoztatta szerkesztőségünket Kádár Sándorné, az Öreghegyi Plébánia Karitász Csoportjának tagja, aki elmondta: az öreghegyi önkéntesek a hétvégéig mintegy 115 családhoz juttatnak majd el 10-10 kg lisztet, a Székesfehérvári Egyházmegye területén pedig több ezer hátrányos helyzetű család részesül hasonló támogatásban.

Tovább...
 
A Villach otthon tartotta a pontokat Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 13.

ImageA Villach a legutóbbi három mérkőzését megnyerte hazai pályán, és nem volt ez másként vasárnap este sem. Az Alba Volán még döntetlenre állt az első harmad után, ám a folytatásban a maguk javára fordították a találkozó állását a Sasok. - Fantasztikus hangulatot teremtettek a villachi szurkolók, ez hamar átragadt a bírókra is, már húsz másodperccel a kezdőbedobás után kizavarták Ocskay-t két percre. Megúsztuk a kiállítást, bár Cavanaugh, Sandrock, Elick és Kaspitz is próbálkozott a gólszerzéssel.

Tovább...
 
Eszmecsere a nemzeti ellenállásról és a nemzeti radikalizmusról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 13.

Image- e témában tartanak előadást október 15-én, 18:30-kor a Régió Házának (volt Technika Háza) Nagytermében. A programot a Jobbik Székesfehérvári Alapszervezete szervezi, amely tagja, Dr. Kummer Ákos elmondta honlapunknak: a rendezvényre Morvai Krisztinát és Vona Gábort hívták meg országjárásuk alkalmából. A beszélgetés nyitott minden érdeklődő, szimpatizáns nemzettárs előtt!

 
A hétvégi mérleg: kettőből egy! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 13.

ImageVisszavágott a felkészülés során elszenvedett vereségért a Veszprémi Egyetemi SC a MÁV Előre-Kodolányi-CityLine női röplabda csapatának az NB I Liga Liga-csoportjának pénteki játéknapján. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Pétertől - A hazai pályán szereplő MÁV hiába nyerte meg az első szettet meggyőző fölénnyel, a folytatásban teljesen érthetetlen hibáknak is köszönhetően sima, 3-1 arányú vereséget szenvedett.

Tovább...
 
Beszélgetések Dr. Papp Lajossal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 13.

„Nem jobboldali, orvos vagyok!” – talán ez a mondata híresült el leginkább Dr. Papp Lajosnak, akit a média az utóbbi hónapokban nem (csupán) a kiváló szakmai tudása miatt helyezett „hír-előtérbe”, hanem a Pécsi Szívcentrum körül kipattant botrány kapcsán (ha még emlékeznek az Olvasók az első műszíves és az első újszíves kisfiú halálára). Az elismert szívsebész professzor a nyáron nyugdíjazását kérte (augusztusban nyugdíjba is vonult), hogy végre őszintén feltárhassa az igazságot a tragédiákról és a privatizációs tervekről.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929 1930 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21165 - 21175 / 22540