Kezdőlap
Vasárnapig tart az önkéntesek toborzása az U21-es labdarúgó EB-re Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. január 26.
A Magyar Labdarúgó Szövetség folytatja az önkéntesek toborzását a részben székesfehérvári rendezésű U21-es labdarúgó-Európa-bajnokságra. Az érdeklődők január 31-ig, vasárnapig, online adhatják be a jelentkezésüket.
Tovább...
 
Utánpótlás körkép Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2021. január 26.
Régen írhattuk le legutóbb azt, hogy mozgalmas hétvégéje volt a MÁV Előre Röplabda Akadémia utánpótlás csapatainak. Nos, a hátunk mögött hagyott hétvégén több korosztályban is versenyeztek lányaink és fiaink.
Tovább...
 
Temesvári Márta - A magyar tetoválóművészet műhelyei Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2021. január 26.
Egy könyv Magyarország tetováló műhelyeiről, ahol minőségi munkát végeznek a művészek! Portrék, érdekes történetek, gyönyörű munkák, csodás fényképek!
Tovább...
 
Szakmai konzultációs nap a Hermann szakgimnáziumban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. január 26.
A zenei pálya iránt érdeklődő diákokat várja második szakmai konzultációs napján a Székesfehérvári Hermann László Szakgimnázium és AMI január 26-án, kedden és január 27-én, szerdán. A konzultációt a hatályos Kormányrendelet, illetve a Székesfehérvári Tankerületi Központ rendelkezésinek megfelelően kislétszámú csoportokban, személyes jelenléttel szervezik meg.
Tovább...
 
Kihirdették a Tollpihe Meseíró Pályázat eredményeit Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. január 26.
Rendhagyó módon, online formában hirdették ki idén a Tollpihe Meseíró Pályázat eredményeit. A versenyre 34 fantáziadús írásművet küldtek be a Fejér megyei általános iskolások. A zsűri tagjai a pályázatot meghirdető Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Facebook oldalán értékelték az alkotók munkáit.
Tovább...
 
Mire jó a kakaóvaj? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. január 26.
A kakaóvaj az egyik legkiválóbb bőrápoló: javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti kiszáradását. Növényi napvédőként is funkcionál, s még striák / hegek halványításához is használhatjuk!
Tovább...
 
A Hydro Fehérvár AV19 bejutott a rájátszásába Nyomtatás E-mail
Írta: Hydro Fehérvár AV19   
2021. január 26.
A magyar ICE-résztvevő Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapat már az alapszakasz vége előtt bebiztosította helyét a bajnokság idei rájátszásában. A fehérváriak a középszakaszban a felsőházban folytatják az évadot.
Tovább...
 
Kézműtét és koronavírus - Koza Márk soha nem adja fel! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. január 26.
Mindig, minden helyzetben feltalálja magát a székesfehérvári kempo világbajnok, Koza Márk. Amikor megsérült az UWSKF Világkupán, s meg kellett műteni a kezét, akkor sem mozdult az edzőteremből (bár nem léphetett tatamira), mert úgy érezte, nem ülhet tétlenül.
Tovább...
 
Ünnepi gálaest a színházban a magyar kultúra napján Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 25.
A Vörösmarty Színház kinyitotta kapuit a város zenészei, táncosai és színészei előtt, hogy a magyar kultúra napján a fehérváriak otthonába eljuthassanak a magyar és helyi kultúra értékei, a televíziós, illetve online közvetítésen keresztül. Székely és csángó néptánc, Beliczay Gyula Vonósszerenádja, balett etűdök és a Játék a kastélyban egy részlete voltak a gálaest műsorelemei, amikkel az előadóművészek a színház izgalmas helyszíneire vitték magukkal a nézőket.
Tovább...
 
Baranyában vertük a PEAC-ot Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2021. január 25.
Három szettben bizonyult jobbnak a MÁV Előre-BERICAP a PTE-PEAC ellen, a női röplabda NB I Liga alapszakasz 12. fordulójának péntek kora délutáni mérkőzésén. Iva Durdanovic egymaga huszonhárom pontot szerzett az épphogy egyórás bajnokin.
Tovább...
 
Volán: már megvan a playoff Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2021. január 25.
Miután kikapott a Villachtól hazai pályán 5-3-ra, már biztosan nem előzheti meg a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapatát a Dornbirn az ICEHL-ben, így az alapszakaszból hátralévő négy forduló eredményeitől függetlenül már biztosan az első ötben végez a Volán, azaz a felsőházban folytathatja, ezzel együtt pedig majd a rájátszásban is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 28686