Kezdőlap
Biztonságos internethasználatra buzdít a rendőrség Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 03.
Az internet és a különféle online tartalmak biztonságos használatára hívja fel a figyelmet a rendőrség a Facebook-on keresztül is. Közzétettek egy adventi naptárt, ahol december 1-jétől minden nap adnak egy-egy kiberbiztonsági tanácsot, de olvashatunk a fiatalokat érintő bizalmi visszaélésekről és a biztonságos online vásárlásról is.
Tovább...
 
Jótékonysági rock este a Gyermekvédelmi Központ lakóiért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 03.
Idén is összefognak a helyi zenekarok a Gyermekvédelmi Központ fiatal lakóiért. December 4-én, szombaton az Ikon Clubban szerveznek jótékonysági estet koncertekkel és hajnalig tartó rock-metál partival. A belépő 1.000 forint, emellett jó szívvel fogadják a tárgyi adományokat is.
Tovább...
 
„Egy doboznyi boldogság” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 03.
A sárosdi gyermekotthonban élőknek készített cipősdoboznyi meglepetéseket a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium közössége. A fehérvári középiskola több mint egy évtizede áll kapcsolatban a sárosdi családsegítő szolgálattal.
Tovább...
 
Új elektromos kerékpárok segítik az idősellátásban dolgozókat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 03.
Három új elektromos kerékpár segíti a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény házi segítségnyújtásban dolgozó kollégáit. Az intézmény Székesfehérvár Megyei jogú Város Önkormányzatának támogatásával mintegy 900.000 forintért vásárolta a kerékpárokat.
Tovább...
 
Adománygyűjtés a koraszülöttek és beteg gyermekek javára Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 03.
Közös horgolást és adománygyűjtést szervez a családi nap keretében december 4-én, szombaton a Székesfehérvári Polipvilág csoport. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban 9 és 13 óra között a csoport tagjai megtanítják a résztvevőknek a koraszülötteket segítő kis polipok és más figurák horgolási technikáját. A szervezők köszönettel fogadják a fonalfelajánlásokat is.
Tovább...
 
Béke, harmónia és egészség vár a Barátok kávézó és teázóban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 03.
Nyáron nyitották meg a hangulatot, nyugalmat árasztó Barátok Kávézó és Teázót Székesfehérvár Belvárosában, az egykori ferences rendházban. A Városház tér 4. szám alatti vendéglátóhelyen a házias süteményeken és felfrissítő italokon kívül Fejér megyei alapanyagokból készült gyógyteák, szörpök és lekvárok is kaphatóak. Az új kávézót Spányi Antal megyés püspök áldotta meg csütörtökön.
Tovább...
 
Kupameccsekre készülnek csapataink Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2021. december 03.
A MÁV Előre női és férfi csapatára is a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek visszavágói várnak az előttünk álló hétvégén. A nőknél a MÁV Előre SC-Bericapnek óriási bravúrt kéne végrehajtania a címvédő FATUM Nyíregyháza ellen a továbbjutáshoz. A férfiaknál a MÁV Előre SC-Foxconn kényelmesebb helyzetből várja a Szolnok elleni párharc második felvonását.
Tovább...
 
19 milliárd forintos iskolafelújítási program indul Székesfehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 02.
15,8 milliárd forintról 19,1 milliárd forintra emelte a Kormány a Modern Városok Programban a fehérvári középiskolai campusra fordítható keretet – számol be a jó hírről közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András. A polgármester részletesen tájékoztatást ad a számos iskolát érintő felújítási csomagról. Vargha Tamás országgyűlési képviselővel közösen számos tárgyalást folytattak az elmúlt időszakban, hogy megvalósulhasson ez a helyi közösség számára fontos fejlesztés.
Tovább...
 
Kisközösségi rádióból egy nagy közösség született Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. december 02.
A magyar rádiózás napján, december 1-jén ünnepelte 10+1, azaz 11. születésnapját a Táska Rádió. A Lánczos Kornél Gimnázium kisközösségi rádiója 2010-ben szólalt meg az éterben, és az egy évtized alatt több mint 250 diák vett részt a napi műsorok szerkesztésében, készítésében – hangzott el a szerdai ünnepi rendezvényen, ahol a város nevében dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a szerkesztőség egykori és mai tagjait.
Tovább...
 
Fejér termék 2022 – várja a pályázatokat a Fejér Megyei Önkormányzat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 02.
A „Hagyomány - Érték - Minőség” jegyében ismét meghirdette a Fejér Termék pályázatot a Fejér Megyei Önkormányzat. A megyében előállított minőségi kézműves termékek és élelmiszerek készítői 2021. december 31-ig pályázhatnak az elismerő cím elnyerésére.
Tovább...
 
Hintón indul útnak a Maroshegyi Mikulás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 02.
Találkozz a Mikulással a Maroshegyen! A télapó december 5-én, vasárnap 15 órakor a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár elől hintón indul útnak, és a városrész több pontján várja a gyerekeket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 31066