Kezdőlap
Tárlatvezetések a Pompeji kiállításban Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2017. július 20.
A mai naptól tárlat- és szakvezetésekkel várják a látogatókat a Pompeji – Élet és halál a Vezúv árnyékában című kiállítás a táci Gorsium Szabadtéri Régészeti Park látogatóközpontjában.
Tovább...
 
Alkotótáborok a Kézművesek, a Mesterségek és a Művészetek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 20.
ImageA népművészetek, a mesterségek titkaiból leshetnek el praktikákat azok a felnőttek és gyerekek, akik a Kézművesek, a Mesterségek és a Művészetek Házának alkotótáboraiban vesznek részt. Július végétől szerveznek foglalkozásokat, nemezeléssel, bőrművességgel, ékszerfestéssel, kosárfonással és fafaragással.
Tovább...
 
Áramszünet lesz a Fiskális úti rendelőben július 27-28-án Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 20.
ImageAz E-On értesítése alapján áramszünet lesz július 27-28-án a Fiskális úti felnőtt és gyermek háziorvosi rendelőben. A betegeket a háziorvosok az Orvosok Házában fogadják.
Tovább...
 
TENISZ: KARNYÚJTÁSNYIRA A BAJNOKI CÍMTŐL A KISKÚT Nyomtatás E-mail
Írta: Kaiser Tamás   
2017. július 20.
Hatalmas lépést tett a bajnoki cím megszerzése felé a Diego SC - Fehérvár Kiskút Tenisz Klub a női Szuperligában. A fehérvári csapat hazai pályán győzte le magabiztosan a címvédő MTK-t.
Tovább...
 
Nigériai támadó a Vidiben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 20.
ImageRemek fizikumú, gólerős támadót igazolt a Videoton labdarúgócsapata. Az AC Milan utánpótlásában nevelkedett 24 éves Ezekiel Henty az orosz Lokomotiv Moszkvától érkezett, s korábban dolgozott Marko Nikolics vezetőedzővel is a szlovén Olimpija Ljubljana csapatánál. A nigériai játékos 3 éves szerződest írt alá a fehérvári klubhoz.
 
Burkolatfelújítás kezdődik a Horvát István lakótelepen Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 20.
Munkaterületet adtak át a Horvát István lakótelepen, ahol 130 millió forintos beruházás valósul meg az ÚT 2017-19 és a Saára Gyula-program keretében. Az elkövetkező hónapokban felújítják az összes burkolatot, és bővítésre kerül a vízelvezetési rendszer is. A munkálatokról Molnár Tamás önkormányzati képviselő tájékoztatott.
Tovább...
 
Somló Cirqsz a Szigeten Nyomtatás E-mail
Írta: Sziget   
2017. július 20.
ImageÉletművének legmarkánsabb darabjait csokorba kötve, egy nagyszabású koncerttel emlékeznek meg barátok, kollégák, pályatársak a tavaly elhunyt Somló Tamásról, aki most töltené be 70. életévét. A „Somló Cirqsz” a Sziget mínusz 1. napján, augusztus 9-én várja a nagyérdeműt, a Magic Mirror sátorban.
Tovább...
 
Zsírégetés, erőfejlesztés, állóképesség-növelés: ez a kettlebell Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. július 19.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a kettlebell neked való sport!
Tovább...
 
Mit tegyünk, ha támadnak a molyok? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. július 19.
A molyok elég undorító rovarok. Ellentétben a pillangókkal – a molyok szépségében senki se akar gyönyörködni (mivel az nincsen nekik, legalábbis én még nem fedeztem fel), és még a virágok beporzásában sem segítenek. Ellenben rengeteg kárt okoznak, ha befészkelik magukat a lakásba, és rendkívül gyors szaporodásuk miatt nagyon nehéz kilakoltatni őket. Mostanában egyre többen panaszkodnak a molyok megjelenésére, sőt szinte inváziónak is nevezhetjük már ezt az állapotot.
Tovább...
 
Poprádon kezd a FAV19 Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 19.
ImageAugusztus közepén már felkészülési mérkőzésen bizonyíthat az újjászervezett Fehérvár AV19. Az EBEL szeptemberi rajtjára hangoló együttes első ellenfele a most debütáló Visegrádi Kupa keretein belül a szlovákiai Poprád hoki csapata lesz augusztus 15-én, idegenben, majd további három szlovák extraligás egylet (Nové Zámky, Zilina, Nitra) következik a sorban.
 
Európai színvonalú moderntánc Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 19.
ImageAz Alba Jazz Táncműhely 9-13 éves Csillogó Masnik csoportja Európa-bajnok lett tavasszal a Zágrábi Nemzetközi Bajnokságon, ezzel kvalifikálta magát az ősszel sorra kerülő római világbajnokságra. Edzőjük, Tombor Tímea táncpedagógus szerint a római világverseny kaput nyithat a fehérvári moderntánc-élet jövő generációjának. Hogy az elért eredményt valóra tudják váltani, a csoport támogatókat keres a kiutazáshoz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 20081