Kezdőlap
Új év – új élet, avagy edzés az ünnepi túlevés után Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 20.
Bezsírosodtál a karácsonyi vendégjárás során? Szeretnéd eltüntetni a hirtelen megjelent zsírpárnákat? Volt már olyan, hogy az újévi „Egészségesen fogok élni!” -fogadalmadat egy hónap után elfelejtetted? – Akkor ez a cikk neked szól!
Tovább...
 
„Szép szerelmem, Magyarország” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. január 20.
A hagyományokhoz hűen, a Magyar Kultúra Napja előestéjén az Öreghegyi Közösségi Házban tartalmas programmal várják az érdeklődőket január 21-én, kedden 16 órától. Nemcsák Károly és Tolcsvay Béla pódiumestjét követően három generáció képzőművészeti alkotásaiból nyílik kiállítás.
Tovább...
 
„Három a magyARTE igazság”! Nyomtatás E-mail
Írta: Majoros Andor   
2020. január 20.
Az Alba Regia Táncegyüttes idén is képviselteti magát Néptáncantológián, az előző évben bemutatott legkiválóbb koreográfiák seregszemléjén. Az ARTE táncosai három korosztályban is jelen lesznek a legnívósabb hazai szakmai fórumot jelentő előadásokban: a gyerekcsoport Szegeden, az utánpótlás és a felnőtt együttes Budapesten mutatja be műsorát a közönségnek. A budapesti két gálaműsor a Martin György Néptáncszövetség szervezésében és támogatásával valósul meg.
Tovább...
 
„Székesfehérvár, a sokszínű város” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. január 20.
„Székesfehérvár, a sokszínű város” címmel huszonegyedik alkalommal jelentette meg gyerekrajzokkal illusztrált naptárát az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület. Az alkotásokat székesfehérvári általános iskolás diákok készítették, a kalendáriumot Balajthy Ferenc költő horoszkópos költeményei teszik még különlegesebbé. A hétfői eseményen Lehrner Zsolt alpolgármester köszöntötte az alkotókat.
Tovább...
 
Fogadalmi szentmisét tartottak Szent Sebestyén napján Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. január 20.
A hagyományokhoz hűen január 20-án fogadalmi misével emlékezett meg a fehérvári lakosság az 1739-ben pusztító pestisjárványtól való megszabadulásról a Szent Sebestyén-templomban. Az idei szentmise előtt, amelyet Spányi Antal megyés püspök celebrált, a Felsővárosi Általános Iskolások szokásosan „megölelték” a városrész templomát, ezzel is kifejezve tiszteletüket az ősök felé.
Tovább...
 
Kifogott a Fradi a Volánon Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 20.
Papírforma ide vagy oda, az FTC a jégkorong Magyar Kupa négyes fináléjában kétszer is alaposan felborította: az elődöntőben a szlovák Extraligában vitézkedő MAC-ot verte meg 1-0-ra, majd a nagydöntőben azt a Hydro Fehérvár AV19-et 6-3-ra amely előzőleg a házigazda, ugyancsak Extraligás DVTK-t intézte el 6-2-re.
Tovább...
 
Él az álom, újabb bravúr a kézi Eb-n! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 20.
A favorit norvégoktól elszenvedett vereség után második középdöntős találkozóján 29-28-ra legyőzte az első négy meccsén százszázalékos Szlovéniát, így a második helyen áll csoportjában, őrizve két titkos álmát, az elődöntőbe jutást, illetve az egyre közelebb lévő olimpia selejtezőt.
Tovább...
 
Városi Diákbál 2020 Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. január 20.
Mintegy hétszáz székesfehérvári középiskolás vett részt az immár hatodik alkalommal megrendezett Városi Diákbálon. Az idén az ’50-es, ’60-as évek stílusa jelent meg zenében és ruhadivatban egyaránt. A MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében szombaton este nemcsak a „rongylábú” táncosok, hanem többek között az amerikai középiskolások: Danny és Sandy is jól szórakozott. A bálon a fehérváriak mellett a Kecskemétről és Tatáról érkezett diáktanács tagok vettek részt.
Tovább...
 
Novellaíró pályázat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. január 20.
Novellaíró pályázatot hirdetettek elsősorban kezdő alkotóknak a néhai Fekete Sas szállóval kapcsolatban. A műveknek az egykori szállóban, kávéházban vagy étteremben megtörtént valós eseményen kell alapulniuk. Az alkotásokat március 1-jéig lehet beküldeni, az eredményhirdetés április végén lesz.
Tovább...
 
Festménykiállítással készülnek a Magyar Kultúra Napjára Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. január 20.
Fekti Vera festőművész kiállításával ünneplik a Magyar Kultúra Napját a Vörösmarty Mihály Könyvtárban. Szeretettel várnak minden érdeklődőt az Olvasóterembe a január 20-án 17 órakor kezdődő megnyitóra.
Tovább...
 
Kettlebell, a látványos fejlődés eszköze Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. január 17.
A kettlebellt már a cári Oroszországban is használták az erőművészek és a súlyemelők. Az orosz különleges egységek tagjai is ezzel fejlesztették mindig gyorsaságukat, állóképességüket, erejüket, s az amerikai katonai és rendfenntartási elit eszköztárából sem hiányozhat a „füles golyó”. Hazánkban is megtalálható már a fegyveres testületeknél, s az élsportolók is bátran nyúlnak utána. Sőt, még te is formálhatod vele testedet!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 25986