Kezdőlap
Szüreti felvonulás és hagyományos borlopás Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 22.
ImageHa itt az ősz, akkor Böndörödő! Maroshegyen tizedik éve töltik meg a hagyományos szüreti mulatságok programjait hintós-szekeres felvonulással, énekkel, tánccal, főzéssel, borlopással és főképpen sok-sok vidámsággal. Szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik az egész napos városrészi rendezvény, a Gárdonyi Géza Művelődési Háznál mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
Székesfehérvári Civil Nap szombaton a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 22.
ImageAz önkéntesség lesz a központi témája a Székesfehérvári Civil Napnak, melyet tizedik alkalommal rendeznek meg szombaton, a Városház téren, több mint harminc szervezet bevonásával. A programokról sajtótájékoztatón számoltak be a Hiemer-házban.
Tovább...
 
Száz oldtimerautó a Total Chrono Classic rajtjánál! Nyomtatás E-mail
Írta: Majosházi Péter és Magyar Andrea   
2017. szeptember 22.
Szombaton több mint száz veteránautó és különleges youngtimer indul az Országalmától Balatonlelle felé. Felbukkan a rallypályák hajdani ördöge, a Renault R5 Turbo, amely középmotoros építése tesz különlegessé, de láthatjuk a gyártása idején a világ leggyorsabb autóját a sirályszárnyas Mercedes-Benz 300 SL-t és az amerikai luxust négykeréken, a Lincoln Continentalt is.
Tovább...
 
Vegyszeres gyomirtás lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. szeptember 22.
Székesfehérvár jegyzője ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy jövő kedden vegyszeres gyomirtást végeznek a Börgönd – Sárbogárd vasúti pályaszakasz mellett. A vegyszerek a méhekre nem veszélyesek, de a kezelt területen két hétig tilos legeltetni és takarmányt begyűjteni!
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások pénteken és szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. szeptember 22.
ImageSzombaton ismét Székesfehérvárról rajtol el a Total Chrono Classic mezőnye. Több mint száz veteránautó és különleges youngtimer indul az Országalmától Balatonlelle felé. Ehhez kapcsolódóan több helyszínen kell lezárásokra számítani, a szervezők a közlekedők megértését kérik.
Tovább...
 
Székesfehérváron rendezik a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete 47. Vándorgyűlését Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 21.
Székesfehérváron, a Megyei Művelődési Központban rendezik meg a hétvégén a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete 47. Vándorgyűlését. Az országos numizmatikai találkozó nyilvános, vasárnapi programján szabad éremcserével, kamarakiállítással, éremkibocsátással és a Seuso-kincsekről szóló előadással várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Sweet William - itt a törökszegfű palántázási időszaka Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. szeptember 21.
ImageBaltát fogott, és tövestől kicsapta a szederbokrokat anyukám. Masszív asszony lévén nem okozott gondot neki ez a művelet, hiszen ereje több férfiéval vetekszik. A könyörtelen lefejezés oka az volt, hogy a bőséges öntözés és a félárnyékos telepítés ellenére a nap égette a termés egy részét, a másik fele pedig be se érett. Hiába roskadoztak a felfuttatott ágak, nem tudtunk egyetlen finom gyümölcsöt se szüretelni róluk. A kivégzés helyszínére pedig épp most költöznek a törökszegfűk…
Tovább...
 
Véradás a Polgármesteri Hivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 21.
ImageNagyszabású véradó akciót szervezett munkatársai körében a székesfehérvári Polgármesteri Hivatal. A felhívásra a dolgozók csaknem harmada jelentkezett, ami kiemelkedően jó arány. Az akció során most negyvenen adhattak vért, így azok számára, akiknek nem jutott hely, októberben szervezik meg az újabb önkéntes akciót.
Tovább...
 
INDUL A PENÉSSZEZON - ÍGY VÉDEKEZZÜNK! Nyomtatás E-mail
Írta: Kufár Róbert   
2017. szeptember 21.
ImageŐsszel a hűvösebb levegő miatt egyre kevesebbet nyitunk ajtót-ablakot, és a nedves levegő könnyen megrekedhet lakásunkban. A hőmérsékletcsökkenés egyik kellemetlen, sőt veszélyes velejárója a penész, amely sajnos az új lakásokat és házakat sem kíméli. Hogyan előzhetjük meg vagy irthatjuk ki? A Poli-Farbe szakértőjét kérdeztük.
Tovább...
 
Pénzügyeinket is rohamtempóban hódítja meg a digitalizáció Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2017. szeptember 21.
ImageA 18-49 éves magyar internetezők több mint kétharmada használt már netbankot, és az okostelefonnal rendelkezők közel fele telepített pénzügyi szolgáltatáshoz kapcsolódó mobiltelefonos alkalmazást készülékére. Ez jelentős növekedés a korábbi évekhez képest: az adatok azt mutatják, hogy pénzügyeinknek is egyre nagyobb részére van hatással a digitalizáció, és szakértők szerint a következő években az online pénzügyi alkalmazások, közöttük pedig különösen a lakástakarékokhoz kapcsolódó szolgáltatások robbanásszerű fejlődés előtt állnak.
Tovább...
 
Quartettissimo VIII. Vonósnégyes Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. szeptember 21.
ImageA fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban ismét megrendezésre kerül a « Quartettissimo » 8. Európai Vonósnégyes Fesztivál szeptember 22. és 24. között. A különböző európai országokból érkező vonósnégyeeseknek ez az immár hagyományossá vált találkozója egyre nagyobb és nagyobb közönséget vonz és számos intézmény, többek között az Osztrák Kulturális Fórum, a Francia Intézet, valamint a Mécénat Musical - Société Générale Bank támogatását élvezi.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 20499