Kezdőlap
Adjunk nagyobb esélyt a közös együttélésre! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 13.
ImageAz érzékenyítés, a szemléletformálás, az elfogadás jegyében szervezték meg az Esélynapot immár harmadik alkalommal a Városház téren. A fogyatékosügyi szervezeteket tömörítő Esélykör programját Brájer Éva alpolgármester nyitotta meg, felhívva a figyelmet arra, hogy közös társadalmunkban az erősebbnek kötelessége segíteni a nálánál kevésbé erőseket.
Tovább...
 
II. András és Szent Erzsébet - immár 19 történelmi óriásbáb Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. június 13.
Ezekben a napokban tartják a bábkészítő tábort azoknak a fehérvári diákoknak, akik a művészekkel közösen idén II. András és leánya, Szent Erzsébet alakját keltik életre. Velük immár 19 történelmi óriásbáb várja majd a Székesfehérvári Királyi Napokra érkezőket.
Tovább...
 
Leendő tűzoltókat várnak Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2018. június 13.
ImageLeendő tűzoltókat vár a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A felvételi első lépéseként Székesfehérváron június 19-én tartják a fizikai szintfelmérőt, amelyen a kétezerméteres síkfutás mellett, fekvőtámaszban, hajlított karú függésben, fekvenyomásban, négyszer tízméteres ingafutásban, távolugrásban és hanyattfekvésből felülésben is bizonyíthatnak a jelentkezők.
Tovább...
 
Zavaró szag, zaj, illegális hulladéklerakó? - Jelentse be! Nyomtatás E-mail
Írta: Bokor Betti   
2018. június 13.
ImageZavaró szaghatások, zajok és illegális hulladéklerakók bejelentésére hozott létre internetes portált a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (iASK): az EnviroMind nevű környezetvédelmi honlapon a világ bármely pontjáról lehet bejelentést tenni. A portál lehetővé teszi a lakosság számára, hogy eddig nem látott módon vegyen részt a helyi mérési és döntési folyamatokban, a hatóságok pedig könnyebben és gyorsabban tudják kivizsgálni az összegyűjtött észleléseket, növelve a helyi lakosok életminőségét, valamint elősegítve a közösségi környezetvédelem fellendülését.
Tovább...
 
A hoki utánpótlás bajnokai a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. június 13.
ImageA székesfehérvári jégkorong-akadémia két sikeres korosztályát, az egyaránt magyar bajnoki címet szerző U14-es és U20-as csapat tagjait és vezetőit köszöntötték a Városházán. Az Ifj. Ocskay Gábor Akadémián zajló szakmai munka színvonalát bizonyítja, hogy a juniorok nemcsak a magyar mezőnyben, hanem az EBEL-pontvadászatban is az élen végeztek.
Tovább...
 
Itt a nyár, nyit a PLÁZS Nyomtatás E-mail
Írta: Kovács Ottilia Linda   
2018. június 13.
ImageA nyári ellazulás epicentrumaként elhíresült siófoki PLÁZS hamarosan megnyitja kapuit. A nappali lazulós és esti bulizós programok kedvelt helyszíne szebb lesz, mint valaha. Június 16-án egy fergeteges Punnany koncerttel nyit a hely, de már 14-én ott ülhetünk az óriáskivetítő előtt, nézve a foci VB nyitómeccsét.
Tovább...
 
A világon egyedülálló előadások a nyári színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 13.
ImageJövőre veled ugyanitt I-II. – a Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban idén július végén várják könnyed, de egyben tartalmas színházi előadásra a nézőket.
Tovább...
 
Weisz Fanni is a Velencei Vágtán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 13.
ImageAz idei esztendő egyik legkiemelkedőbb velencei, tókörnyéki, sőt, Fejér megyei eseménye a Nemzeti Vágta előfutama, a Velencei Vágta lesz. A július 1-jén megrendezésre kerülő, igen népszerű lovas programon több neves jelenlegi és egykori sportoló, valamint közéleti szereplő, politikus és újságíró is indul majd.
Tovább...
 
Újra nyert, bronzérmes az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 13.
ImageHiába fogadkozott a Körmend, hogy otthon megpróbálja legyőzni az Albát a férfi kosárlabda NB I második bronzmeccsén, nem jött össze. A fehérvári 20 pontos siker után Vasban 12-vel, 95-83-ra nyert a tavalyi bajnok, ha címét megvédeni nem is tudja, az érem ismét megvan.
Tovább...
 
In memoriam Kozma Ágnes Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. június 13.
ImageSzomorú és váratlan történésről értesült Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata. Elhunyt Kozma Ágnes Penna Regia-díjas újságíró, a Vörösmarty Rádió és a Fehérvár Médiacentrum korábbi munkatársa.
Tovább...
 
Gallyazás miatt útlezárás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 13.
ImageA Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. június 14-én, csütörtökön reggel 7 óra és délután 16 óra között fák gallyazási munkálatait végzi a Mátyás király körúton. Erre az időszakra teljes útlezárást vezetnek be az Alba Pláza sarkától a Szent Gellért Hotel bejáratáig tartó szakaszon.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 22226