Kezdőlap
Hiteles írás segít emlékezni Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. október 22.
Az Árpád-ház program keretében zajló okmánykutatásokról tartottak konferenciát a Városi Levéltár és Kutatóintézet Szekfű Gyula termében. A "Hiteles írás segít emlékezni" című konferencián a okmány kiadásokkal foglalkozó kutatók számoltak be eddig elvégzett munkájukról, eredményeikről.
Tovább...
 
2 nap - 2 országos verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. október 22.
Mozgalmas hétvégéje volt a KID Rock and Roll SE táncosainak. Az elmúlt napokban két országos pontszerző versenyen is részt vettek a fiatalok. Az egyesület nyolc formációja és öt párosa kvalifikálta magát a megmérettetésekre.
Tovább...
 
Előnyben a kupában Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2019. október 21.
3:0-ra nyert a MÁV Előre-BERICAP a Sümegi RE vendégeként a férfi röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A párharc visszavágóját november 14-én rendezik Székesfehérváron.
Tovább...
 
V. Egészségnap a Köfém Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. október 21.
Városrészi szűrőnapot rendeztek immár ötödik alkalommal a KÖFÉM Művelődési Házban szombaton. Az Egészségnapon számos alapvizsgálatot végeztethettek el a résztvevők gyorsan és ingyenesen.
Tovább...
 
Hamarosan elkészül az első fehérvári parkolóház Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 21.
A tervezett ütemben zajlik Székesfehérvár első parkolóházának építése, ahol – a földmunkával és a pinceszint kialakításával együtt járó nehézségek után – október elejére az épület négyszintes szerkezetével is többségében elkészült már a kivitelező. Minderről a pénteki épületbejáráson számoltak be, amelyen dr. Cser-Palkovics András polgármester is részt vett. Mint elhangzott: egyelőre nem látszik akadálya annak, hogy jövő év első negyedévében megnyisson a parkolóház.
Tovább...
 
Borsodi remivel maradt élen a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. október 21.
Az élről várhatta a 9. forduló rangadóját, a 2. helyezett Mezőkövesd elleni idegenbeli derbit a MOL Fehérvár FC a labdarúgó NB I-ben (OTP Bank Liga). A végig jó iramú találkozón a láthatóan jobb erőkből álló Vidinek több lehetősége volt, mint a házigazdáknak, azonban a kapu előtt nem volt elég "éles" a piros-kék gárda, így meg kellett elégednie 1 ponttal.
Tovább...
 
Siófokon "agyonverték" az AFKC-t Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. október 21.
Első osztályú történelme egyik legsúlyosabb vereségét szenvedte el a női kézilabda NB I 6. fordulójában az Alba FKC. A fehérvári csapat Siófokon kapott ki reménytelen, széteső, múltjához - és jelenéhez is - méltatlan produkcióval 40-15-re.
Tovább...
 
FAV19: újra hegymenetben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. október 21.
Az első négy meccsen háromszor is győztesen korcsolyázhatott le a jégről az EBEL-ben a Hydro Fehérvár AV19 hokicsapata, majd hatos vereségszéria következett. A zuhanás éppen a listavezető Salzburg ellen állt meg, naná, hogy idegenben!
Tovább...
 
Jogerős a fehérvári választási eredmény Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 21.
A vasárnap délután négy órai határidőig nem érkezett jogorvoslati kérelem, így a múlt vasárnapi választások listás eredményei is jogerőre emelkedtek. Nincs tehát akadálya, hogy kedden, október 22-én Székesfehérvár polgármestere és önkormányzati képviselői a Választási Bizottságtól átvegyék a megbízólevelüket.
Tovább...
 
Állandó és változó babakultúra Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. október 21.
Moskovszky Éva játékgyűjtő, a hazai játékkultúra kimagasló személyisége tiszteletére szerveztek konferenciát Székesfehérváron. A Hetedhét Játékmúzeumban az állandó és változó babakultúra témakört járták körül a szakemberek, így többek között szó esett a Barbie baba hatvanéves történetéről, a térben és időben változó gyermekkorról, a szerepjátékokról és a Moskovszky-gyűjteményben látható párizsi luxusbabákról is.
Tovább...
 
Nem veszélyes a levegő Székesfehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 21.
A szaklaboratórium hétfőn reggel megküldött mérési eredményei alapján jelentősen süllyedt a levegő szálló por koncentrációja Székesfehérváron, így az már a megengedett határértéken belül van, azaz visszavonható a tájékoztatási fokozatú riasztás.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 25395