Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Eladó üzlethelyiség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. március 29.
Székesfehérvár központjában, a történelmi belváros mellett 3 szintes kereskedelmi / irodaépület és/vagy vegyes célú (lakó vagy kereskedelmi) fejlesztési telek eladó vagy kiadó!
Tovább...
 
Közel húszmillió forintos támogatást adott a Howmet Alapítvány az Alba Innovárnak Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. március 29.
A Howmet Alapítvány idén is nagylelkűen támogatja az Alba Innovár országosan is egyedülálló munkáját. A támogatásból az Alba Innovár többek között fejlesztette eszközparkját, valamint a PeDig-projekt keretein belül folytatja a székesfehérvári pedagógusok képzését.
Tovább...
 
Nyílt napot rendeznek a Géza nagyfejedelem téri feltáráson Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 29.
A Szent István Király Múzeum nyílt napot hirdetett a Géza nagyfejedelem téren folyó feltáráshoz. Miután a régészeti kutatás utolsó szakaszához érkezett, az érdeklődőknek lehetőségük van betekintést nyerni a területen folyó munkálatokba – adja hírül közösségi oldalán a múzeum.
Tovább...
 
Székesfehérváron tárgyalt dr. Marjan Cencen szlovén nagykövet Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. március 29.
Székesfehérvárra látogatott szerdán dr. Marjan Cencen, Szlovénia magyarországi nagykövete. A diplomata dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel tárgyalt a két ország közötti kapcsolatról és az együttműködés lehetőségeiről, különös tekintettel a Székesfehérvár és Kranj városa között körvonalazódó testvérvárosi kapcsolatra. A találkozó közös sétával zárult a Belvárosban.
Tovább...
 
"Polak, Węgier, dwa bratanki" – kodályos program a lengyel-magyar barátság napján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 29.
Március 23-a a lengyel-magyar barátság napja. A jeles ünnepen a város és a vármegye önkormányzatai által szervezett programokhoz több fehérvári intézmény is csatlakozott. A Kodály iskolában a 8.é osztálynak tartottak rendhagyó tanítási órákat ezen a napon.
Tovább...
 
Spányi Antal püspökké szentelésének 25. évfordulóját ünnepelték Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. március 29.
Püspökké szentelésének 25. évfordulója alkalmából köszöntötték Spányi Antal megyés püspököt kedden Székesfehérváron. Tiszteletére a Szent István-székesegyházban hálaadó koncelebrált szentmisét tartottak, majd a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban rendezett köszöntő eseménnyel folytatódott az ünnepség. Székesfehérvár Önkormányzatának és a város közösségének tiszteletét, megbecsülését dr. Cser-Palkovics András polgármester tolmácsolta a főpásztornak.
Tovább...
 
IQ-nap a Köfém Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 29.
Először rendez IQ-napot a Mensa HungarIQa. A Köfém Művelődési Házban egész délután városjáró kvíz, logikai játékok, fejtörők várnak minden korosztályra, előzetes regisztráció után pedig IQ-tesztet is írhatnak a résztvevők.
Tovább...
 
Új digitális eszközöket kapott a Jáky József Technikum Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. március 29.
Új eszközökkel ajándékozta meg a British Telecommunications a Székesfehérvári SZC Jáky József Technikum informatika és távközlés ágazaton tanuló diákjait. A cég és az intézmény együttműködésében a diákok képzéseken is részt vehetnek.
Tovább...
 
A XXXIV. Zrínyi Ilona Matematikaverseny Fejér vármegyei eredményei Nyomtatás E-mail
Írta: Hétvezér Általános Iskola   
2023. március 29.
Idén is a Hétvezér Általános Iskola adott otthont a Zrínyi Ilona Matematikaverseny Fejér vármegyei fordulójának. A múlt heti eredményhirdetésen a legjobban szerepelt 133 diákot jutalmazták. Az országos döntőnek is a fehérvári oktatási intézmény lesz a helyszíne áprilisban.
Tovább...
 
Közösségi zenélés a 123-as Rock Klubban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 29.
A székesfehérvári Zenekör közösségi zenélést hirdetett a 123-as Rock Klubban. A zenés-beszélgetős estre minden profi és amatőrt várnak, aki szeretne hangszerével becsatlakozni az örömzenébe.
Tovább...
 
Vershangok: a magyar költészet napja a Táncházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 29.
Az Alba Regia Táncegyesület is megemlékezik a magyar költészet napjáról: a magyar könnyűzenei élet klasszikussá vált versfeldolgozásai, prózai jelenetek és népdalaink feldolgozása a Puszták Népe Front zenekar különleges, ünnepi Vershangok című koncertjén 2023. április 11-én, kedden 18 órakor a Malom utcai Táncházban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 34752