Kezdőlap
Nagy többséggel megszavazta a 2019-es költségvetést a Közgyűlés Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 18.
Nagy többséggel – 17 igen, 2 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett – megszavazta Székesfehérvár 2019. évi költségvetését a város Közgyűlése. A csaknem 66 és félmilliárd főösszegű büdzséről sajtónyilatkozatban számolt be dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
„Nálad a szerva, Nagyi!” Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. február 18.
Az Alba Bianca Tennis Club hatodik alkalommal szervezte meg családi tenisznapját a Videoton Oktatási Központban. A VI. „Nálad a szerva, Nagyi!” programon idén is több mint száz mozogni vágyó vett részt. A szervezők számára fontos, hogy a tenisz népszerűsítése mellett a mozgássérültek sportolására is felhívják a figyelmet. A 25. születésnapját ünneplő klubot dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a város nevében.
Tovább...
 
Kiválasztották a X. Fehérvári Versünnep döntőseit Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 18.
A válogatóval elkezdődött ma a X. Fehérvári Versünnep a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A jubileumi verseny nyitó fordulóján – melyet Mészáros Attila alpolgármester nyitott meg - 29 fiatal lépett a zsűri elé. Közülük tucatnyian jutottak tovább a döntőbe, ami április 6-án lesz.
Tovább...
 
„Az igazság nem maradhat örökre elrejtve…” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, Fejér Tamás   
2019. február 18.
A Fehéredő múlt IV. - Az utolsó szó jogán című filmet mutatták be szombaton a Városháza Dísztermében. A Székesfehérvár Árpád-kori szerepéről teljesebb képet adó alkotás a legújabb ásatások eredménye mellett választ ad Székesfehérvár X-XI. században betöltött, történelmi jelentőségű szerepére is. A négyrészes dokumentumfilm-sorozat utolsó része egyben tisztelgés Siklósi Gyula emléke előtt.
Tovább...
 
Rangadót nyert a MÁV Előre Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 18.
Ötödik mérkőzésén a negyedik győzelmét aratta a férfi röplabda NB I alsóházi alapszakaszában a MÁV Előre SC. A fehérvári alakulat közvetlen riválisa, a Sümeg otthonában diadalmaskodott 3-0-ra, így a tabella élére állt (összesítésben a 7. helyezett).
Tovább...
 
AV19: a tét nélküli vereségek hete Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 18.
Hatalmasat hajrázott az EBEL alapszakaszában, így bekerült az első 6 közé a felsőházba, egyúttal biztosította helyét a rájátszásban a Fehérvár AV19 jégkorong csapata. Alapvetően már akkor is teljesíti az előzetes célokat Hannu Jarvenpaa alakulata, ha minden hátralévő találkozóját elbukja.
Tovább...
 
EFI előadás a nyugdíjas klubban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 18.
Kormányzati és Európai Uniós támogatással, az EFOP-program keretein belül, "Egészségfejlesztés a Velencei-tó környékén" címmel, a Gárdonyi Járás területét érintően Egészségfejlesztési Iroda (EFI) kezdte meg működését a Velencei Szakorvosi Rendelőintézetben (Velence Balatoni út 65.).
Tovább...
 
Fehérvári pontszerzés Kisvárdán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 18.
Nem éppen a fehér holló esete, de nem is mindennapos a döntetlen eredmény kézilabdában. Vannak csapatok, amelyek jó, ha 2-3 évente egyszer "ikszelnek", de még a legnagyobb "döntetlengyárosoknál" sem fordul elő szezononként 3-4 alkalomnál többször.
Tovább...
 
Siker az első Esküvőkorzón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 18.
Február 16-án első alkalommal került sor Velencén kifejezetten a jegyeseket, házasodni készülőket megszólító esemény. Az I. Velencei Esküvőkorzó délutántól késő éjszakába nyúlóan rengeteg hasznos és ingyenes programmal várta azokat, akik szeretnék összekötni életüket.
Tovább...
 
Európai Unió jövőjéről - a Kodolányi Szabadegyetemen Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 18.
Az Európai Unió jövője és kérdőjelei – ez a témája a Kodolányi János Szabadegyetem és a Harmadik Kor Egyetem legújabb programsorozatának. A második félévben újabb öt ismeretterjesztő előadás lesz, a nyitó programot február 20-án, szerdán tartják a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban, a belépés ingyenes.
Tovább...
 
Mérsékelten csökkent az influenzaszerű megbetegedések száma Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2019. február 15.
Fejér megye területén 3134 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel – az influenza-figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint, 2019. február 4. és 10. között. Ez 18 % -kal kevesebb az előző hetinél.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 23685