Kezdőlap
Forgalomkorlátozások a Tour de Hongrie idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 16.
ImageA Tour de Hongrie futamához kapcsolódóan forgalomkorlátozásokat vezetnek be szerdán és csütörtökön. Teljes lezárásra csütörtökön a célegyenes/célterület (Dózsa György út - Várkörút) környékén, valamint 17-19 óra között a verseny teljes városi útvonalán kerül sor. A teljes lezárás ideje alatt a helyi autóbuszjáratok nem közlekednek.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai augusztus 16-án Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 16.
ImageA Fricsay Richárd Katonazenekari Fesztivállal folytatódnak csütörtök délután a Székesfehérvári Királyi Napok. Az év egyik legrangosabb sporteseményeként Fehérváron rendezik a Tour de Hongrie második szakaszának díjátadó ceremóniáját. Este a Magna Cum Laude koncertje és mozgó történelmi képregény várja a Belvárosban sétálókat.
Tovább...
 
Először szabadtéren, először a szertartásjátékban Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2018. augusztus 16.
ImageA Koronázási Szertartásjáték rendezője Szikora János Osváth Juditra meghatározó szerepet bízott: II. András leányát, Árpád-házi Szent Erzsébetet alakítja az augusztusi produkcióban. A Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett fiatal és ambiciózus színésznő 2016-ban vette át az Arany Medál-díjat a legígéretesebb fiatal tehetség kategóriában – vele beszélgettünk.
Tovább...
 
A vitorlázás igazi adrenalinbomba! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 16.
ImageNincsen nyár Balaton nélkül. Legalábbis nekünk, magyaroknak. A hazai tengerről pedig nem hiányozhatnak a vitorlások és a vitorlás versenyek sem. A székesfehérvári Séllei Norbert és csapata a Gardazzura nevű hajójukkal kategóriájukban a második, összesítettben a huszadik helyen ért célba az idei Kékszalag vitorlásversenyen.
Tovább...
 
Szeptembertől újoncokat is várnak a fehérvári kempósok! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 16.
ImageMozgalmas volt az elmúlt egy év a Székesfehérvári Kempo Sport Egyesület életében. A mögöttünk lévő 12 hónap csodás világbajnoki érmekkel és sikeres öv-vizsgákkal ajándékozta meg a sportolókat.
Tovább...
 
Így vegyük fel a harcot a pollenek ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 16.
ImageTüsszögünk, könnyezünk, fújjuk az orrunkat és nehézlégzéssel küzdünk. Mindez csalhatatlan jele annak, hogy virágzik a parlagfű. Hazánkban mintegy másfél millió allergiás és 350-400.000 asztmás beteg él. Köztük akár élsportolók is, hiszen ezzel a betegséggel is lehet aktívan élni! Dr. Vidák Zsolt tüdőgyógyász segítségével arra keressük a választ, hogyan tudjuk hatékonyan enyhíteni a tüneteket.
Tovább...
 
Parádés felvonulással és gálával búcsúztak a néptáncfesztivál résztvevői Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 16.
ImageVéget ért a Székesfehérvári Királyi Napok keretében megrendezett XXIII. Nemzetközi Néptáncfesztivál. Tegnap este valamennyi táncegyüttes és a házigazda albások részvételével a Táncháztól indult a hagyományos felvonulás, amely a Belvárost és annak környékét érintve a Zichy színpadig tartott. A fergeteges záró gálát tömegek kísérték figyelemmel a nézőtérről és a Hotel Magyar Király előtti térről.
Tovább...
 
A kultúra híd a nemzetek között Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 16.
Ünnepi fogadáson vehettek részt a Városháza Dísztermében a XXIII. Nemzetközi Néptáncfesztiválon résztvevő csoportok. A Baskír Köztársaság, Belgium, Csehország, Franciaország, India, Indonézia, Görögország és Mexikó táncosait Székesfehérvár polgármestere köszöntötte.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai augusztus 15-én Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 15.
ImageVárosi ösztöndíjak átadásával, Nagyboldogasszony-napi ünnepi szentmisével és gyűjteményes kiállítással folytatódnak a Székesfehérvári Királyi Napok programjai szerdán délután. Este parádés felvonulással és gálával zárul a nemzetközi néptáncfesztivál, illetve továbbra is megtekinthetjük a II. András életútját bemutató mozgó történelmi képregényt a Belvárosban.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lesz a néptáncfesztivál zárófelvonulása idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 15.
ImageSzerdán este lesz a Nemzetközi Néptáncfesztivál zárófelvonulása a Belvárosban. A Fehérvári Programszervező Kft. tájékoztatása alapján a Táncháztól a Mátyás király körúton keresztül az Alba Plazáig rendőri kísérettel vonulnak a táncosok, forgalomkorlátozásra, torlódása 18-20 óra között kell számítani.
Tovább...
 
Negyven családnak elegendő tanszer gyűlt össze Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 15.
ImageKörülbelül 40 család és kisiskolás tanévkezdését könnyítheti meg a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ és a Next Stop Üzletközpont közösen meghirdetett „Gondtalan Iskolakezdés” tanszeradomány-gyűjtő akciója. A fehérváriak által augusztus közepén leadott, és a cég által kiegészített adományok szétosztása mától kezdődik.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 22549