Kezdőlap
Egedi és Urbán is jó mérkőzést vár magától Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Eiler Judit   
2019. április 22.
A Felix Promotion International április 27-én, Székesfehérváron, a Lakeside Hotel konferenciacsarnokában rendezi következő élő televíziós bokszgáláját.
Tovább...
 
Tét nélküli Alba győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. április 22.
A férfi kosárlabda NB I alsóházi középszakaszában újabb tét nélküli meccsen lépett pályára az Alba Fehérvár.
Tovább...
 
Nemzetközi Családnap május 11-én Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 22.
Idén is lesz Nemzetközi Családnap: a SZÉNA Egyesület május 11-én várja a gyerekeket a Palotavárosban. Délelőtt az „Emeljünk magasba minél több gyereket” világrekord-kísérlethez csatlakozik a rendezvény, átadásra kerül a megújult játszópark, a műfüves focipályát pedig gyerekkupával avatják fel.
Tovább...
 
Népmesés szakmai workshop óvónőknek a Gárdonyiban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 22.
Sokszínű népmesei feldolgozás címmel szakmai workshopot szerveznek óvónőknek, pedagógusoknak a Gárdonyi Géza Művelődési Házban működő Székesfehérvári NépmesePonton. A május 8-i rendezvényre május 3-ig várják a jelentkezéseket.
Tovább...
 
A Kárpát-medencei magyarság ünnepe Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. április 22.
Negyedik alkalommal rendezik meg a Székesfehérvári Székely Bált. „A Kárpát-medencei magyarság ünnepe” jótékonysági rendezvényt a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban április 27-én, szombaton tartják. A bál kedvezményezettjei székesfehérvári, erdélyi és kárpátaljai magyar gyermekek.
Tovább...
 
Tavaszi megújulás az erkélyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 22.
Oly’ gyorsan omlik rá a nyár a tavaszra, hogy az ember már csak azt veszi észre: az erkélyen sütteti arcát a Nappal, s gondolatai a tengerparton járnak, forró homok és egzotikus pálmafák között. De midőn beúszik egy felhő a képbe, a szemek kinyílnak, s jön a döbbenet: az erkély bizony renoválásra szorul…
Tovább...
 
Shibori ékszer – letisztultság és harmónia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 22.
Karperec, fülbevaló, medál, nyakék, s még öv és öltöny-dísz is készülhet shibori technikával. Kíváncsi vagy rá, hogyan? - Olvass tovább, és megtanulhatod e módszert!
Tovább...
 
Ha támadnak a vírusok… Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. április 22.
Legyünk elővigyázatosak a vírusok kedvenc helyein!
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában a Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 22.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 23-án, kedden Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Szerdán nyílik meg a Sóstó Látogatóközpont Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 22.
Szerdán nyílik meg a Sóstó Látogatóközpont a nagyközönség előtt. A természetvédelmi területre érkező családok és csoportok számára nemcsak információkat, de ismeretterjesztő programokat, játékokat is kínálnak, lesz túravezetés a Sóstón és az arénában, valamint a kilátóba is fel lehet majd menni.
Tovább...
 
Készítsünk húsvéti díszeket! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 19.
Ha húsvét, akkor nyúl. Ha pedig szabadidő, akkor kézműveskedés. Fonjuk össze a kettőt így nagyszombat felé közeledve, a feltámadást ünnepelve, s készítsünk nyuszis díszeket! A húsvéti „nyúlvarráshoz” most Csizmaziáné Rezsnyák Márta segítségét kértem, aki régóta fűzi be szorgosan tűjébe a cérnát, s tapossa a varrógép pedálját.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 24102