Kezdőlap
Országos Keverék Kutya Kiállítás lesz Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. augusztus 05.
Sok olyan kutyatulajdonos van, aki szívesen bemutatná kedvencének szépségét még akkor is, ha az eb semmilyen fajtatiszta társára nem hasonít. – Ez a gondolat inspirálta Gerényi Nórát, Majer Diánát és a kutyakiállítások világában elismert szaktekintélyt, László Tímeát arra, hogy Országos Keverék Kutya Kiállítást szervezzen augusztus 23-án, Székesfehérváron.
Tovább...
 
Vigyázzunk értékeinkre, a megszépülő palotavárosi közösségi terekre Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. augusztus 05.
Autóval az esős időben tönkretett sétány és szegélyek, letépett szalagok, illetve a még nem véglegesen kihelyezett és át nem adott sporteszközök illegális használata. Ezek a Palotavárosi tavak mellett épülő közösségi tereknél hetek óta tapasztalt jelenségek. Nyomatékosan mindenkit arra kérnek, hogy az elkerített munkaterületre ne menjen be, a kivitelezés alatt álló eszközök és területek használata pedig szigorúan tilos! Vigyázzunk közösen értékeinkre – szól a városi felhívás.
Tovább...
 
Egyedülálló élmény a Csók Képtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. augusztus 05.
A Napraforgó Város Napközis Táborban vakációzó gyerekeknek tartottak játékos, ismeretterjesztő foglalkozást A kagán lovasa – avagy egy avar páncélos lovas életre keltése című kiállításon. A páratlan leletanyagon alapuló tárlatot több mint harminc fehérvári általános iskolás láthatta tegnap. A nagyközönség számára október 31-ig tart nyitva a kiállítás a hét minden napján, csoportok esetében ajánlott az előzetes bejelentkezés.
Tovább...
 
Bőrápolás napozás után Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2020. augusztus 05.
A nyári időszakban, amikor gyakran hosszú ideig tartózkodunk a napon, a megszokott arckrémünk, testápolónk helyett napozás utáni készítményt tanácsos használnunk. Számos előnnyel jár, mivel többek közt ellensúlyozza a bőrön tapasztalható napkárosodást, és rendszeres alkalmazás mellett növeli a lebarnult bőrszín tartósságát. De mit kell még tudnunk ezekről a szerekről? Összegyűjtöttünk néhány hasznos információt.
Tovább...
 
Nincs más hátra, mint előre a százig! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. augusztus 05.
Múlt pénteken ünnepelte 90. születésnapját a székesfehérvári Séllei Lajos. Az alkalom tiszteletére Árpád utcai otthonában köszöntötte őt Molnár Tamás önkormányzati képviselő, és átadta számára a miniszterelnöki gratuláló emléklapot.
Tovább...
 
Ismét a megszokott rendben várja a vendégeket az uszoda Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2020. augusztus 05.
Március 12-én zárta be kapuit a Csitáry G. Emil Uszoda, azonban a veszélyhelyzet alatt sem tétlenkedtek a Városgondnokság szakemberei. Az éves tervezett karbantartás ugyan augusztusban szokott lenni a városi uszodában, ezt most kényszerűségből előrehozták és több korszerűsítés is történt a leállás 143 napja alatt.
Tovább...
 
Első kézből az augusztusi rendezvényekről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. augusztus 05.
Az augusztusi időszak rendezvényeivel kapcsolatban meghozott döntésről ad tájékoztatást bejegyzésében dr. Cser-Palkovics András. A hatályos jogszabályoknak megfelelően, mégis méltó módon tartják meg Szent István ünnepét Székesfehérváron.
Tovább...
 
Szárnyaló honvéd kadétok Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. augusztus 05.
Az ország több helyszínéről érkezett húsz középiskolás vesz részt abban az egyhetes nyári táborban, amelynek a börgöndi repülőtér ad otthont. A Honvéd Kadét program keretében zajló repülőtábor célja, hogy a katonai repülőszakma megismertetésén keresztül szólítsa meg az érdeklődő kadétokat, és kötődést alakítson ki bennük a katonai repülés iránt.
Tovább...
 
Jó minőségű kalászos vetőmag kerülhet ősszel a földekbe Nyomtatás E-mail
Írta: Szellő Gábor   
2020. augusztus 04.
Nettó 107.000 forintban hirdette meg az őszi kalászos vetőmagokra vonatkozó tájékoztató árat a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács. Mint Takács Géza elnök elmondta: elegendő mennyiségű, jó minőségű vetőmag áll az őszi szezonban a gazdálkodók rendelkezésére.
Tovább...
 
3+1 hasznos tipp a húsmentes vakációhoz Nyomtatás E-mail
Írta: Tajnai Loretta   
2020. augusztus 04.
Bár egyre népszerűbb a növényi alapú táplálkozás, a nyári kikapcsolódások alatt sokszor mégis nehéz egyszerre ízletes, könnyen elkészíthető és finom zöldségalapú opciókat találni. Ha előre felkészülünk, nem kell lemondanunk egyikről sem: összeállításunk segítségével a nyaralás alatt is változatos és tápláló húsmentes fogásokat ehetünk.
Tovább...
 
Ezért egészséges az ölelés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. augusztus 04.
Csak az a felnőtt ember tudja kimutatni az érzéseit, aki tisztában van az értékeivel. Aki nincsen jóban saját magával, aki nem szereti és nem fogadja el magát, az másoktól sem képes elfogadni a szeretet és az ölelést. – Egy mentálhigiénés segítőt kérdeztünk a testi kontaktusról, az ölelés fontosságáról.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 27416