Kezdőlap
Múzeumok éjszakája 2019 Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 24.
Bár a Székesfehérvárra szombaton kora este érkezett vihar és nagy eső a kültéri rendezvényeket elmosta, a Múzeumok Éjszakájára érkezők bőven válogathattak kedvükre való programot a város kulturális tereiben. A különleges éjszakán számtalan olyan kulturális értékkel is találkozhattak, amelyek a mindennapokban rejtve maradnak előttünk.
Tovább...
 
Könyvbemutató, egészségmegőrző programok, kamarazenei koncertek Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 24.
Kulturális, egészségmegőrző programoknak, lakossági fórumoknak, közösségi összejöveteleknek, szakköröknek, Nyitott tornatermi óráknak ad mostantól otthont a csalai közösségi tér.
Tovább...
 
Felavatták Pákozdon a Béke Lángja emlékművet Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2019. június 24.
Ünnepélyes pillanatokkal és a Béke Lángja emlékmű avatásával nyílt meg VII. Emlékparki Nyár programsorozat a Pákozdi Katonai Emlékparkban. A rendezvényen került sor az osztrák Béke Lángja Alapítvány által alapított Béke Lángja kitüntetés átadására is. Az emlékpark a Múzeumok Éjszakája programsorozat kapcsán is sok látnivalót kínált a látogatóknak.
Tovább...
 
Épített örökségünk üzenete Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 24.
Ünnepi pillanatokkal kezdődött a Múzeumok Éjszakája Székesfehérváron. Felavatták és megszentelték a felújított Szent II. János Pál pápa teret a Szent István-székesegyház előtt. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Cser-Palkovics András polgármester és Kulcsár Mihály, a Siklósi Gyula Várostörténeti Kutatóközpont igazgatója. A teret Spányi Antal megyéspüspök áldotta meg.
Tovább...
 
A Sumákok nyerték a Bejczy Antal robotépítő versenyt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 24.
Kihirdették a középiskolásoknak szóló, negyedik alkalommal meghirdetett Bejczy Antal robotépítő verseny eredményeit az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán.
Tovább...
 
Záróvizsgát tettek az első Sportközgazdász mesterszak hallgatói Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, BCE Székesfehérvári Campusa   
2019. június 24.
Sikerrel zárult a Sportközgazdász mesterképzés első évfolyama a BCE Székesfehérvári Campusán.
Tovább...
 
Szombaton avatják a II. János Pál pápa teret Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 21.
A megszépült II. János Pál pápa tér avatásával kezdődik szombaton a Múzeumok Éjszakájának programsorozata. Megnyitja kapuit a Szent Anna-kápolna, körsétát tehetünk a Városházán, este pedig médiainstallációkkal kísért fúvós koncertet tartanak a Díszudvarban.
Tovább...
 
Múzeumi programkavalkád szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 21.
A Budenz-ház, a képtárak, a Nemzeti Emlékhely, a Játék- és a Patikamúzeum, az Országzászló téri épület, valamint a Gorsium is bekapcsolódik a Múzeumok Éjszakájába. A színes és izgalmas kínálatban a tárlatvezetések mellett múzeumi koncertek, családi foglalkozások, táncok, improvizatív műsorok, bemutatók, performance-ok és vetítések is szerepelnek.
Tovább...
 
Tudatos tervezés: kevesebb stressz, egészségesebb élet Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2019. június 21.
Hogyan őrizzük meg testi és lelki egészségünket a stressz ellenére? Miként maradhatunk kiegyensúlyozottak a rohanó hétköznapokban? A Coca-Cola vállalat két szakértőt kért fel - Almási Kitti pszichológust és Szűcs Zsuzsanna dietetikust -, hogy segítsenek a fenti kérdések megválaszolásában.
Tovább...
 
Emlékparki Nyár-megnyitó és Múzeumok Éjszakája a KEMPP-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 21.
Hadtörténelmi időutazást kínáló, gazdag programokkal várja az érdeklődőket szombaton a pákozdi Katonai Emlékpark. Kezdődik az VII. Emlékparki Nyár, felavatják a Béke Lángja Emlékművet, illetve tematikus tárlatvezetések és haditechnikai bemutatók is lesznek a Múzeumok Éjszakájához kapcsolódóan.
Tovább...
 
Harcosok léptek ringbe a koraszülöttekért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 21.
Jótékonysági MMA-, boksz-, kempo és K-1 mérkőzéseket rendeztek Székesfehérváron. A program bevételével a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház koraszülött osztályát támogatták a szervezők.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 24545