Kezdőlap
A Föld Napját ünnepelték a Kossuth Lajos Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 24.
ImageA Jobb Veled a Világ Alapítvány egyedülálló akcióval ünnepelte idén a Föld Napját: a világnap alkalmából közös énekléssel hívták fel a figyelmet a környezetvédelem fontosságára, a fenntartható gondolkodásmód és az azzal járó életmód mellett való elköteleződésre. Az akcióhoz a székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskola is csatlakozott. A diákok közösen énekelték el a „Gyújts egy gyertyát a Földért” című dalt. A program keretében emellett egy új fitnesz játszóparkot is felavattak az intézmény udvarán.
Tovább...
 
Újabb Vidi döntetlen, úszhat az arany Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 24.
Az elmúlt fordulók meglepő hazai pontvesztései (Vasas 1-2, Mezőkövesd 1-1) után a győzelem kényszerével lépett pályára az MTK megújult otthonában a Videoton a labdarúgó NB I-ben.
Tovább...
 
Sikerrel kezdtek hokisaink a vb-n Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 24.
ImageNagy küzdelemben, a végén üres kapus gólt is szerezve 5-3-ra legyőzte a házigazda Ukrajnát a divízió 1/A-s világbajnokság nyitómérkőzésén a magyar jégkorong-válogatott.
Tovább...
 
Fehérvári Streetball Majális Nyomtatás E-mail
Írta: Lénia 2 Kft., Samu Miklós   
2017. április 23.
A Székesfehérvári Sportmajális részeként a Lénia 2 Kft. idén is megrendezi a hagyományos Fehérvári Streetball Majálist. A rendezvény immár több mint két évtizedes múltra tekint vissza, így az ország egyik legrégebbi, és egyben egyik legjelentősebb streetball eseménye – a résztvevő csapatok létszámát tekintve is. Tíz kategóriában évről évre mintegy 40 négyfős csapat vetélkedik egymással, az utcai kosárlabdázás szabályai szerint.
Tovább...
 
Varkocs: diákolimpiai meglepetések Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 23.
Diákolimpián jártak, s produkáltak néhány meglepetést pro és kontra a Varkocs György Box Club ifjú titánjai.
Tovább...
 
Véget ért a tűzgyújtási tilalom Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 23.
ImageAz erdőterületeket érintő tűzesetek kialakulását és terjedését befolyásoló környezeti tényezők megváltozása miatt a Földművelésügyi Minisztérium azonnali hatállyal feloldotta az ország teljes területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területekre március 3-án kiadott általános tűzgyújtási tilalmat.
Tovább...
 
Sokan távoznak a Volántól Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 23.
ImageA jelek szerint alaposan átalakul a következő szezonra a Fehérvár AV19 jégkorong-csapata. Egy sor távozót nemrég jelentett be a klub, akik között öt légiós (Chris Owens, Justin Maylan, Drew Schiestel, Thomas Beauregard, Mike Vernace) van, s a rutinos, sokszoros válogatott Vas János, aki Miskolcra a DVTK Jegesmedvékhez igazol. Érkezői oldalon egyelőre még nincsenek nevek, ám a következő napokban várhatók ezzel kapcsolatban is bejelentések.
Tovább...
 
A VB után se pihennek a kempósok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. április 21.
Aranyak, ezüstök és bronzok hullottak megyénk kempósainak nyakába a Caldas da Rainhában megrendezett Összharcművészeti Világbajnokságon (WAC). A fehérvári és a sárosdi versenyzők szinte minden számban felállhattak a dobogóra. A sportolók alig értek haza a megmérettetésről, máris újabb feladatra készülnek: szombaton országos bajnokságon mutathatják be tudásukat Székesfehérváron.
Tovább...
 
Kerékpárt a magasba! Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. április 21.
ImageSzombaton ismét a kerékpárosoké lesz a város; a jubileumi kerékpáros felvonulás mellett számtalan kísérőprogrammal, többek között elsősegély-tanfolyammal, kerekasztal beszélgetéssel, bringaszépségversennyel is várják a fehérváriakat a Critical Mass szervezői. 13 órától várnak mindenkit a Halesz parkban, a felvonulás 16 órakor kezdődik.
Tovább...
 
Tavaszköszöntő ünnep Gorsiumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Lőrincz Miklós   
2017. április 21.
Székesfehérvár és Tác közös nagy büszkesége, az újjáépült Gorsium Régészeti Park idén is Floraliának ad helyet április 29-én és 30-án.
Tovább...
 
Végzős diákok ünnepi hete Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft., Kész-Varga Mónika   
2017. április 21.
ImageOsztályfőnökök köszöntése, bolondballagás, városi ballagás – ez a ballagó diákok májusi első hetének programja, mellyel a város szeretné emlékezetessé tenni számukra ezt az időszakot. A részletekről Mészáros Attila alpolgármester, Juhász Zsófia, a Fehérvári Programszervező Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Nagy Boglárka, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke számoltak be.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 19511