Kezdőlap
Online tartott értekezletet a polgármester Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. március 25.
A rendkívüli helyzetre való tekintettel online tartott tegnap délután frakcióvezetői értekezletet dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
Az olimpiát is elhalasztják Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. március 25.
Bár sokáig kitartott az eredeti időpont mellett, s nem hajlott a nyári ötkarikás játékok halasztására a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) - elsősorban annak elnöke, Thomas Bach -, a sportolók és a tagországok egyre fokozódó nyomására beadta a derekát. Abe Sinzo, Japán miniszterelnöke és Thomas Bach közös közleményben jelentették be, hogy a világon végigsöprő koronavírus-járvány miatt idén nem rendezik meg Tokióban a nyári olimpiát, legkésőbb egy évre elhalasztják, azaz nagy valószínűséggel 2021 nyarán rendezik majd meg, vélhetően a foci Eb után néhány héttel, ahogy idén, eredetileg is történt volna.
Tovább...
 
Hogyan segít az érzelmi intelligencia átvészelni a házi karantént? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2020. március 25.
Még nagyon az elején járunk a koronavírus miatt kialakult, a legtöbbek számára teljesen új helyzetnek. A megelőzés érdekében a diákságnak otthoni távoktatásra, a munkavállalók nagy részének pedig home office-ra kellett átállnia. Az új élethelyzetben is a legfontosabb a tudatosság, az odafigyelés, az empátia és a türelem.
Tovább...
 
A járványügyi helyzet feldolgozását segíti az EFI Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. március 25.
Ingyenes online pszichológiai konzultációkkal segíti a járványügyi helyzet feldolgozását az EFI is.
Tovább...
 
Kerti izsóp: szép, hasznos, és különleges igényei sincsenek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. március 25.
A kerti izsópot felhasználja a gyógyászat és a kozmetikai ipar is. Mivel e növényt heteken át tartó virágzása alatt százával keresik fel a méhek, különböző pillangófajok, szenderek, így az izsópos ágyás minden kertben csodás látványt nyújt.
Tovább...
 
Aranyember-díj 2020 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 25.
Escher Ilona, dr. Lőrinczy Attila, a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely az idei Aranyember-díjas. Az elismeréseket a héten adták volna át, ám a jelenlegi veszélyhelyzetre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, közleményben adnak tájékoztatást az idei döntésről.
Tovább...
 
Tűzvédelmi felhívás társasházban élőknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 25.
A társasházban élők biztonsága érdekében tűzvédelmi felhívást tett közzé a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség. A következő időszakban egyre többen tartózkodnak állandóan otthonukban, így a közösség és a lakóházak biztonsága érdekében ismét felhívták a figyelmet a legfőbb biztonsági előírásokra és magatartási formákra.
Tovább...
 
Szabadon felhasználható utalvánnyal kárpótolják a közönséget Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. március 25.
Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar igyekszik mindent megtenni azért, hogy kárpótolja a közönséget a koronavírus-járvány elmúltával. A tervek szerint szabadon felhasználható utalványokat kapnak a jegy- és bérlettulajdonosok – olvasható a zenekar honlapján.
Tovább...
 
Védőnői tanácsadás telefonos és elektronikus úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 25.
A Humán Szolgáltató Intézet által működtetett védőnői szolgálat a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel telefonon és elektronikus úton tartja a kapcsolatot a családokkal. A körzetek és a védőnők telefonszáma – immár mobiltelefonszámmal – a város honlapján elérhető. Mindenkit arra kérnek, akinek kérdése van, telefonon forduljon a körzeti védőnőhöz!
Tovább...
 
Élet a karantén alatt – online sorozatot indított a színház Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. március 25.
Sokan élik meg ebben az időszakban, mennyire hiányzik a mindennapok pörgése: a színház művészei és munkatársai is olyan élethelyzetbe kényszerültek a járvány miatt, ami teljesen idegen a választott hivatásuktól. Mindezt optimizmussal és kreativitással, kitartással viselik, erről szól az Élet a karantén alatt című sorozat.
Tovább...
 
Országos összefogás, hogy könnyebb legyen a digitális oktatás Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. március 25.
A március 16-tól életbe lépett tantermen kívüli digitális oktatási munkarend megkönnyítése érdekében számos archívum vált ingyenesen elérhetővé Magyarországon. Az M5 csatorna iskolatévé lett, az MTVA archívuma ingyenesen tette közzé több száz hangoskönyvét, elindult a MOTTO, de már előfizetés nélkül elérhető a Szaktárs adatbázis is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 26452