Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Október 2-ig lehet pályázni a Városi Civil Alapra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 27.
Fontos időpont lesz október 2-a, jövő hétfő a civil szervezetek számára. Ezen a napon 12.00 óráig lehet pályázni a Városi Civil Alap keretében, majd néhány órával később, 14.00 órakor megjelennek a Nemzeti Együttműködési Alap első pályázati kiírásai.
Tovább...
 
Városszerte öt helyszínről indulnak ingyenes nordic walking foglalkozások Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 27.
Városszerte öt helyszínről indulnak nordic walking foglalkozások október 30-ig. A programok a Tóvárosi Általános Iskolától, a Sóstó Természetvédelmi Terület Szárcsa utcai főbejáratától, az Öreghegyi Közösségi Háztól, az István Király Általános Iskolától és a Zichy ligeti Zenepavilontól startolnak, a részvétel ingyenes.
Tovább...
 
Belvárosi séta a Turizmus Világnapján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 27.
A Turizmus Világnapja alkalmából a Tourinform Iroda ingyenes Belvárosi sétával várja az érdeklődőket. A körülbelül 1-1,5 órás séta során a történelmi látnivalókon túl a Hiemer-ház, a Püspöki palota és a Városháza udvarát is meglátogathatják a résztvevők, akiknek így csak a kiállítási belépődíjakért kell fizetniük.
Tovább...
 
Tárlatvezetés és börze Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 27.
Múzeumpedagógiai börzével és tematikus tárlatvezetéssel is kapcsolódik a Múzeumok Őszi Fesztiválja országos esemény idei programjaihoz a Szent István Király Múzeum. Szeptember 28-án, csütörtökön 14 órától várják a pedagógusokat a Rendház épület Díszudvarán, míg ugyanebben az időpontban dr. Závodi Szilvia muzeológussal indul tárlatvezetés a „Hadi múltunk kincsestára” – Válogatás a Hadtörténeti Múzeum értékeiből című időszaki kiállításban.
Tovább...
 
Csütörtökön kezdődik a Városháza díszudvarának felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 27.
A Városháza felújítását követően hamarosan megszépül a díszudvar is. A csütörtöki munkaterület-átadással megkezdődik a beruházás, amely a közművek teljes cseréjével indul. Erről közösségi oldalán is hírt adott Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András.
Tovább...
 
Az Aranybulla Könyvtárban mutatják be Bagi Iván A tárgyak talentuma című kötetét Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 27.
Az Aranybulla Könyvtárban mutatják be Bagi Iván A tárgyak talentuma című verseskötetét. A szeptember 28-án, csütörtökön 17.00 órakor kezdődő eseményen Bakonyi István irodalomtörténész beszélget a szerzővel, a belépés díjtalan.
Tovább...
 
Több mint 400 állásajánlat – szeptember 29-én rendezik az Alba Regia Állásbörzét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 27.
Szeptember 29-én, pénteken rendezik az Alba Regia Állásbörzét a Sóstói Stadionban. Az alkalommal a résztvevők jó nevű cégek több mint 400 állásajánlata közül válogathatnak.
Tovább...
 
A modern nő portréja – művészettörténeti sorozat a Barátságban Nyomtatás E-mail
Írta: Sábián Anna   
2023. szeptember 27.
Mary Stevenson Cassatt impresszionista festő és grafikus munkásságával ismerkedhetnek meg a nézők az Exhibition on Screen művészettörténeti sorozat új részében szeptember 29-én, pénteken 18 órától a Barátság moziban. A modern nők, anyák festőjeként ismertté vált művészt bemutató filmre már váltható belépő a mozi pénztárában és honlapján.
Tovább...
 
Szabad helyek a Lecsófőző Vigasságon – péntek délig lehet jelentkezni Nyomtatás E-mail
Írta: Harcos Edina   
2023. szeptember 27.
A Fehérvári Lecsófőző Vigasság időpontjának áthelyezése miatt felszabadult helyekre várja a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ azok jelentkezését, akik szívesen részesei lennének a közösségi programnak október 1-jén, vasárnap. Az érdeklődők a www.fehervariprogram.hu/lecso oldalon regisztrálhatnak szeptember 29., péntek 10 óráig.
Tovább...
 
Válogatás az idei MEDIAWAVE díjnyertes filmjeiből Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 27.
A Mediawave díjnyertes filmjeiből vetítenek le hetet szeptember 28-án, csütörtökön a Petz Kertmoziban. A 18 órakor kezdődő eseményen belga, spanyol, svéd, orosz, amerikai-görög és lengyel animációs és kisfilmeket láthat a közönség.
Tovább...
 
Felvételt hirdet a Székesfehérvári Prospero Színkör társulata Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 26.
Idén is felvételt hirdet a Székesfehérvári Prospero Színkör társulata a színjátszáshoz kedvet és tehetséget érző érdeklődőknek. A leendő színészeket szeptember 26-án, kedden várják, majd felvétel esetén néhány hetes felkészítés után akár színpadra is léphetnek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 36270