Kezdőlap
ÁLLÁS Nyomtatás E-mail
Írta: FH   
2017. május 25.
ImageA Pro Rekreatione Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet a Tóparti Rehabilitációs Központ Szociális Ápoló munkakör betöltésére.
Tovább...
 
327 millió forintból hoznak létre kutatóközpontot Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 24.
ImageÚj projektet indítottak a székesfehérvári felsőoktatásban „Intelligens szakosodást szolgáló intézményi fejlesztések a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán” címmel. Az egyetem 327 millió forintból hoz létre egy olyan kutatóközpontot, amely a régió versenyképességének növelését tűzi ki maga elé, 100 kutató közreműködésével.
Tovább...
 
Fuss a békéért Székesfehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: Sándor Brigitta   
2017. május 24.
ImageSzékesfehérvár városa is csatlakozik a Peace Run, azaz Békefutás nemzetközi kezdeményezéshez. Pénteken reggel az Úrhidai úti székelykaputól indul, majd a Városház tér érintésével a Zámolyi útig tart a program helyi szakasza. A lassú tempójú futáshoz bárki, bármely időpontban csatlakozhat.
Tovább...
 
Felsővárosi röpisek országos sikerei Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 24.
ImageA Felsővárosi Általános Iskola röplabdásai több korosztályban remekeltek az országos elődöntőkön: a III. korcsoportos lányok, valamint a IV. korcsoportos lányok és fiúk is elsőként jutottak tovább a döntőbe, ahol a cél a legjobb teljesítmény nyújtása.
Tovább...
 
Repülő Majális szombaton Börgöndön Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. május 24.
ImageA Repülő Majális az Albatrosz Repülő Egyesület hagyományos tavaszi programja, melyet május 27-én, szombaton rendeznek meg a Börgöndi Repülőtéren. Késő délelőttől kora estig különféle bemutatókkal, sétarepülésekkel, gyermekprogramokkal várják a vendégeket.
Tovább...
 
Tehetséges fiatalokat és pályaorientációs tevékenységet támogatnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 24.
ImageSzékesfehérvár városa két újabb pályázati lehetőséget biztosít az általános és középiskolákban, valamint a felsőoktatási intézményekben tanuló helyi fiatalok támogatására.
Tovább...
 
Átadták a kórház felújított műtőblokkját Nyomtatás E-mail
Írta: FMSZGYEOK, Kész-Varga Mónika   
2017. május 24.
ImageA Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata között tavaly szeptemberben megkötött támogatási szerződés alapján elkészült az egészségügyi intézmény D. épületének 5. emeletén található fül-orr-gégészeti műtőblokk komplex felújítása, valamint az ahhoz kapcsolódó orvosi műszerek és eszközök beszerzése.
Tovább...
 
Elhunyt a legendás úszóedző Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 24.
ImageMárciusban kórházba került, kómába esett, s már nem volt visszaút, súlyos betegsége legyőzte őt: 61 éves korában elhunyt Széles Sándor úszó mesteredző, akit 2012-ben az Év Edzőjének választották, 2010-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével, 2013-ban a Magyar Érdemrend középkeresztjével tüntették ki, 2015-ben pedig bekerült a magyar úszósport halhatatlanjai közé.
Tovább...
 
Női kézi: Mayer ismét a keretben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 24.
Komoly sérülése után hosszú kihagyást követően tért visza a női kézilabda NB I hajrájára az Alba FKC beállója, Mayer Szabina. A válogatott játékos nem csak klubjába, a nemzeti csapatba is visszakerült, ugyanis Kim Rasmussen szövetségi kapitány behívta őt a szlovákok elleni vb-selejtezőre hangoló együttesbe.
Tovább...
 
Vidi: tele a különvonat, jegy alig van Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 24.
Image28 éve, 1989 óta (akkor is a Honvéd volt az egyik érdekelt) nem volt arra példa a labdarúgó NB I-ben, hogy az utolsó fordulóban a tabella első két helyezettje egymás elleni meccsen döntsön a bajnoki címről, úgy, hogy egyforma pontszámmal állnak.
Tovább...
 
Zsírégetés, erőfejlesztés, állóképesség-növelés: ez a kettlebell Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. május 23.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a kettlebell neked való sport!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 19713