Kezdőlap
Szincsák Attila kapta a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 06.
ImageA város gazdasági életében meghatározó cégek, vállalkozások vezetői, illetve képviselői számára rendeztek évzáró találkozót a Hiemer-házban. Hagyományosan ezen az eseményen adják át minden évben a “Székesfehérvár Gazdaságáért” díjat. Az Önkormányzat elismerését idén Szincsák Attila, a DENSO gazdasági és kereskedelmi igazgatója vette át.
Tovább...
 
Elkezdődött az éves parkolóbérletek cseréje a Városgondnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. december 06.
ImageA Városgondnokság Parkolási csoportjának ügyfélszolgálatán már elkezdték az éves, 2019-re érvényes parkolóbérletek kiadását. A Szent Vendel utca 17/a alatt található ügyfélszolgálat hétfőn, kedden és csütörtökön 8.00 és 15.30 között, szerdán 8.00 és 18.00 között, pénteken pedig 8.00 és 13.00 között várja az ügyfeleket. Az éves parkolóbérletek továbbra is január 31-ig érvényesek Székesfehérváron.
Tovább...
 
Kézműves remekek adventre készülnek Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. december 06.
Több mint negyven alkotó száztíz munkájából nyílik kiállítás december 6-án, csütörtökön 17 órakor a Művészetek Házában. A Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat-dunántúli Regionális Társasága által szervezett hagyományos adventi tárlat 2019. január 5-ig látogatható.
Tovább...
 
Mikulásprogramok a városban csütörtöktől hétvégéig Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 06.
December 6-án Székesfehérvár Belvárosába is megérkezik a Mikulás. Délután az Adventi színpadon találkozhatnak a gyerekek a jóságos apóval, aki nemcsak édességet hoz, hanem gyerekkoncerttel és csokoládé-expresszes mesével is megajándékozza a legkisebbeket. Együtténeklés és tánc, manóképző játékok, valamint jótettközvetítés is várja a családokat. Mikulásprogram lesz az Alba Plazában és a Kisfaludi Közösségi Házban is, és a rendezvények hétvégén is folytatódnak: szombaton népi játszóházzal egybekötött táncházi mulatságot, Öreghegyen pedig Mikulás-bulit rendeznek.
Tovább...
 
Guinness-rekorder lesz a fehérvári festőművésznő? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 06.
ImageMinden valószínűség szerint bekerül a Guinness Rekordok Könyvébe a székesfehérvári Simon M. Veronika. A festőművésznő már régóta magyar rekordernek mondhatja magát 600 önálló kiállításával, hamarosan pedig – a jelenlegi állás szerint - a világ legnagyobb rekordgyűjteményében is olvashatjuk nevét, mivel már 800 tárlatot rendezett képeiből, ami eddig még senkinek se sikerült a világon.
Tovább...
 
Karácsonyi adománygyűjtés a Gárdonyi Géza Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 06.
ImageIdén is megszervezi karácsonyi adománygyűjtő akcióját a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. A jószándékú emberektől ezúttal kizárólag tartós élelmiszereket várnak szombatig.
Tovább...
 
Mikulásváró programmal folytatódik a Manó Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 06.
ImageFolytatódik a Manó Klub a Székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskolában. Legközelebb december 6-án délután várják a leendő elsősöket és szüleiket.
Tovább...
 
Gyermekkacaj és énekszó a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 06.
Hétfőtől délelőttönként is benépesül a Városház téri Adventi színpad és környéke, hiszen a város óvodásai és iskolásai adnak műsort délelőttönként. Az ünnepi időszakban 20 óvodás- és 19 iskoláscsoport, közel 1000 kisgyermek táncolhat, énekelhet és szavalhat a közönségnek. Ma, december 5-én a Székesfehérvári István Király Általános iskola 3.a és 3.b osztályos tanulói, valamint a Maroshegi Óvoda Napocska csoportja örvendeztette meg a karácsonyi vásár közönségét Mikulásváró műsorával.
Tovább...
 
Egy órányi jótékony figyelem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. december 06.
Egy órányi jótékony figyelem. - Hallottál már erről a programról? Ha nem, akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Jótékonysági gyűjtés a Szeretetházikóban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. december 05.
Ismét meghirdette karácsonyi adománygyűjtő akcióját a Városgondnokság által létrehozott Székesfehérvári Szociális Alapítvány. A Városház tér Fő utca felőli részén felállított Szeretetházikóban egészen december 14-ig várják a támogatásokat, a cipősdobozba rejtett ajándékokat, melyeket rászoruló családok és gyermekek körében osztanak szét. A részleteket sajtótájékoztató keretében, a megnyitott Szeretetházikónál ismertették.
Tovább...
 
Ünnepélyesen is átadták a UPC legújabb fehérvári üzletét Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 05.
Textil, fa, papír, agyag és gyapjú – a természetes anyagok, az érzékeny, alkotó ember és az adventi várakozás harmóniáját dicséri a Betlehemi szép csillag kiállítás, amelyen a 16. alkalommal meghirdetett pályázat legszebb munkáit állították ki a Szent Korona Galériában.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 23251