Kezdőlap
A hosszú hétvégén is várják a látogatókat a múzeum kiállítóhelyei Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 16.
A nemzeti ünnepünkhöz kapcsolódó hosszú hétvégén is várják a látogatókat a Szent István Király Múzeum kiállítóhelyei. A nyitva tartás változóan alakul az egyes helyszíneken, így indulás előtt érdemes tájékozódniuk az érdeklődőknek.
Tovább...
 
„Istennel a hazáért!” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. augusztus 16.
Az egykori Székesfehérvár Törvényhatósági Jogú Város házi ezredére, a Magyar Királyi „Szent István” 3. Honvéd Gyalogezred katonáira emlékeztek csütörtökön abból az alkalomból, hogy az ezred 1939. augusztus 15-én kapta meg csapatzászlaját Székesfehérvár városától. Az ezrednap alkalmából rendezett ünnepi megemlékezésen Babucs Zoltán hadtörténész mondott beszédet. A koszorúzást követően az ezredzászló történetéről nyílt kiállítás.
Tovább...
 
Megújul az épületek mögötti burkolat a Budai út 64-68. között Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. augusztus 16.
Munkaterületet adtak ma át a Budai út 64-68. számnál: felújítják a burkolatot az épületek mögött.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai augusztus 16-án Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 16.
A muzsikáé lesz a főszerep a Székesfehérvári Királyi Napokon augusztus 16-án, pénteken. Délután a Belvárosban a Fricsay Richárd Katonazenekari Fesztivál, este a Zichy színpadon operett- és musicalslágerek szórakoztatják a közönséget. A késői órákban ismét látható a mozgó történelmi képregény a Fő utcán.
Tovább...
 
Elkészült a járdafelújítás a Tóváros 53-58. előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. augusztus 16.
Elkészült a járda felújítása a Tóvárosi ln. 53-58. szám előtt. Az épület melletti járdát és a Balatoni út - Horvát István utcai körforgalomhoz csatlakozó szakasz burkolatát cserélték ki. Összesen 487,5 négyzetméteren újult meg az aszfaltburkolat több mint 14 millió forintból.
Tovább...
 
Mosollyal töltik meg a világot, mosollyal töltik meg Fehérvárt Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. augusztus 16.
Ünnepi fogadáson vettek részt a Városháza Dísztermében csütörtökön délelőtt a XXIV. Nemzetközi Néptáncfesztiválon résztvevő csoportok. Brazília, Indonézia, Kanada, Kolumbia, Macedónia, Szlovákia, Tajvan és Törökország táncosait Székesfehérvár polgármestere köszöntötte. A fesztivál délután belvárosi felvonulással, majd este gálával zárul a Zichy-színpadon.
Tovább...
 
Több mint 30 millióból újult meg a Csemete Bölcsőde főzőkonyhája Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 16.
Befejeződött a Csemete Gyermekcentrum Bölcsőde főzőkonyhájának teljes körű felújítása. Az Önkormányzat által finanszírozott, 32 millió forintos beruházás keretében a konyhát és a hozzá tartozó technikai helyiségeket is korszerűsítették. A felújítás a nyílászárók cseréjével folytatódik a közeljövőben.
Tovább...
 
A Napbaöltözött Asszony – Mária-ünnep Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2019. augusztus 16.
Augusztus 15-e Mária mennybevétele, Nagyboldogasszony napja. Legrégibb Mária-ünnepünkön a Szent Imre-templomban celebrált szentmisét Spányi Antal megyés püspök, a Szűzanya oltalmazó szeretetét kérve a jelenlévő hívekre, hazánkra és az egész világ keresztény közösségeire.
Tovább...
 
24 éve megunhatatlan! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. augusztus 16.
Igazi karneváli felvonulással és bámulatos búcsúgálával ért véget a XXIV. Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztivál. A 18.30 órakor a Táncháztól indult együttesek utoljára vonultak végig a Belvároson a házigazda Alba Regia Táncegyüttes vezetésével, egészen a Zichy ligetben felállított színpadig, ahol nézők ezrei várták őket.
Tovább...
 
Határon túli pedagógusok jártak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. augusztus 15.
Határon túli pedagógusokat fogadott Mészáros Attila alpolgármester a Városházán: a 26 fős csoport egyhetes szakmai programon vesz részt az Oktatási Hivatal szervezésében.
Tovább...
 
Fehérváron gyakorlatukat töltő olasz diákokat köszöntöttek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 15.
Székesfehérvár olasz testvérvárosából, Centoból érkezett szakképzős mérnökhallgatókat fogadott Mészáros Attila alpolgármester a Városházán. A két fiatal egy centoi ösztöndíjprogram keretében érkezett a városba, és a Harmannál töltötte gyakorlati idejét az elmúlt négy hétben.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 24939