Kezdőlap
Feketehegyen új építésű ház eladó Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. május 28.
Székesfehérvár kertvárosi övezetében egy 124 nm-es, 4 szoba + nappalis, amerikai konyhás, új építésű ikerház keresi gazdáját! A telek 1100 nm, teljesen sík, saját használatú. Az utca csendes, nyugodt, családi házas övezet!
Tovább...
 
Élelmiszercsomaggal, kesztyűvel, maszkkal segítették az utcán élőknek Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. május 28.
A veszélyhelyzetben az utcán élő hajléktalanoknak is segítséget nyújtott a város. Az elmúlt öt hétben a teajárat útvonalán járva 85-88 embert értek el hetente, és az élelmiszercsomag mellett védőkesztyűt és eldobható szájmaszkot adtak át a Kríziskezelő Központ utcai szolgálatának munkatársai.
Tovább...
 
Lakossági tájékoztató parkolási kérdésekről és aktuális adatokról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. május 28.
Várhatóan július 1-jétől áll vissza a fizető parkolás rendszere mindenhol, így Székesfehérváron is. A korábbi kedvezmények rendszere fennmarad, illetve a 2020. évi és 2020. márciusi bérletváltókra is külön méltányossági szabályt vezetnek be. Lakossági tájékoztató az aktuális témákról és adatokról.
Tovább...
 
Szombaton lezárás lesz a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. május 28.
Daruzási munkák miatt szombaton lezárják a Várkörutat a Nemzeti Emlékhely körforgalomtól a Petőfi utcáig. Az autóbuszok módosított útvonalon közlekednek, kérik a lakosság türelmét és körültekintő tervezését.
Tovább...
 
EVERNESS FESZTIVÁL 2020 Nyomtatás E-mail
Írta: EVERNESS   
2020. május 28.
Új szintre emeljük a nyaralás, a pihenés és a szórakozás fogalmát! - Everness Fesztivál
Tovább...
 
Ne felejtse el ellenőrizni a sírhely rendelkezési jogát! Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2020. május 28.
Az önkormányzati tulajdonú temetőkben található családi sírhelyek rendelkezési jogának lejárati ideje a sírhelyek típusától függően eltérő lehet. A Városgondnokság Kegyeleti Központja arra kéri a tulajdonosokat, hogy kövessék figyelemmel a sírhelyek rendelkezési jogának érvényességét.
Tovább...
 
Réti palástfűvel a női bajok ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. május 28.
A réti palásfüvet már a középkorban is használták gyógyításra, s mi is fordulhatunk hozzá segítségért női problémák esetén (is).
Tovább...
 
A legszebb virágos balkonokat és kerteket keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. május 28.
A legvirágosabb balkonokat és előkerteket keresik idén: a Virágos Magyarország felhívására fotókkal és rövid kompozícióbemutatással lehet pályázni július 1-jéig. A szakmai zsűri szempontjai között a kreativitás és az egyediség szempontjai mellett a fenntarthatóság is szerepelnek, például a madárbarát vagy az esővizet hasznosító kialakításokat értékelik.
Tovább...
 
Pótfelvételit hirdet a Hermann Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 28.
Pótfelvételi eljárást hirdet a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium a 2020/21-es tanévre vonatkozóan a 9. évfolyamosok számára. A klasszikus és népi tanszakokra a diákoknak június 19-ig, péntekig lesz lehetőségük jelentkezni.
Tovább...
 
Pünkösdkor virágba borul a Belváros Nyomtatás E-mail
Írta: Nikolényi Mirtill   
2020. május 28.
Sokéves, szép hagyomány Székesfehérváron, hogy pünkösdkor virágdíszbe öltözik a Belváros. Így lesz ez idén is: a virágkötő mesterek látványos kompozíciókkal díszítenek fel egy-egy számukra kijelölt helyszínt. A fehérvári virágos pünkösd idején az összeállításokra szavazni is lehet majd a Székesfehérvár applikáció segítségével.
Tovább...
 
Újabb enyhítések a kormányhivatali ügyintézésében Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. május 28.
A járvány elleni sikeres védekezésnek köszönhetően hétfőtől újabb enyhítések érvényesek a kormányhivatali ügyintézésben is. Időpontfoglalás nélkül is lehetséges május 25-től a kormányhivatali ügyintézés a tizenkilenc megyében. A fokozatosan bevezetett enyhítéseknek köszönhetően hétfőtől a veszélyhelyzet alatt lejárt okmányok cseréjét már előzetes bejelentkezés nélkül lehet intézni Budapesten is. A járványügyi helyzettől függően azonban továbbra is kiemelt fontosságú az egészség védelmét szolgáló óvintézkedések betartása. A Székesfehérvári Járási Hivatalban június 1-jétől áll vissza a szokásos rend.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 26921