Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Tavaszi gyógynövények gyűjtésével Csalán folytatódnak a Herbarius túrák Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 13.
Csalára és környékére kalauzolja az érdeklődőket a következő Herbarius túra 2024. április 14-én, vasárnap. A program 9.00 órakor a csalai kastély parkolójából indul.
Tovább...
 
Gyere velem - kéri új számában a ThisMustBeLove Együttes Nyomtatás E-mail
Írta: NAP Média   
2024. április 13.
Az zenei világban mindig izgalmas pillanat, amikor egy kevésbé ismert, de mégis tehetséges zenekar rukkol elő valami frissel. Ez igaz a ThisMustBeLove együttes Gyere velem című új számára is. A készülő második nagylemezük beharangozó dalához videoklip is készült, melyben Budapest brutalista épületeit díszletként használó képi világ éles kontrasztot teremt a lágy dallammal, ugyanakkor remekül aláfesti a szöveg borongós hangulatát.
Tovább...
 
Hazai pályán egyenlíthet a bronzért zajló csatában a MÁV Előre SC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 13.
A Női Extraliga harmadik helyéért zajló csatában 0-1-s hátrányba került a MÁV Előre SC-Foxconn csapata a Swietelsky-Békéscsaba ellen. Az alföldi csapat 3-1-es sikere után április 14-én, vasárnap javíthatnak a fehérváriak.
Tovább...
 
Görög táncházat rendeznek szombaton a VOKE Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 13.
Görög táncházat rendeznek április 13-án, szombaton 15.00 órai kezdettel a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A belépődíjas programra nem szükséges párban érkezni – adták hírül a szervezők.
Tovább...
 
Nekem like, neked sértés - így beszélgetünk online Nyomtatás E-mail
Írta: Bíró Bori   
2024. április 13.
Szinte minden magyar internetező használ hangulatjeleket, mégis a háromnegyedüknél előfordult már, hogy nem ismerte egy-egy emoji jelentését - derült ki egy friss országos, reprezentatív kutatásból. A felmérés alapján a különböző generációk sokszor más jelentést tulajdonítanak egy-egy hangulatjelnek: a mosolygó fej vajon kedves vagy negatív jelző? Mit jelenthet a vörös zászló, a bohóc vagy a barack? Most segítünk megfejteni az emoji-használat különbségeinek okait.
Tovább...
 
Saját fejlesztésű, környezetbarát technológiát alkalmaz új csarnokában az Alba-Kor Kft. Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. április 13.
Átadták az Alba Ipari Zónában az Alba-Kor Kft új felületkezelő üzemcsarnokát. A felületkezeléssel foglalkozó fehérvári Alba-Kor Kft. 722,86 millió forint összköltségvetésű fejlesztésének megvalósításával erősíteni tudja Magyarország zöldgazdaságát, az ipar környezettudatosabbá zöldebbé válását és egyedülálló technológiájával növeli a piaci részesedését.
Tovább...
 
Szerdáig megváltozik a Felnőtt kölcsönző részleg nyitvatartása a könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 13.
Technikai okok miatt átmenetileg megváltozik a Vörösmarty Mihály Könyvtár nyitvatartása a Felnőtt kölcsönző részlegben.
Tovább...
 
Irodalmi séta szombaton a Belvárosban, Váczi Márk történésszel Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 13.
Folytatódnak a „Mindigmás” városnéző séták Székesfehérváron, a Tourinform Iroda szervezésében. 2024. április 13-án, szombaton 10.00 órakor a város irodalmi emlékeinek és értékeinek nyomán kelhetünk útra.
Tovább...
 
A kőszívű ember fiai - Közönségtalálkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Kozma Botond   
2024. április 12.
Az április 12-ei, 19:00 órás A kőszívű ember fiai előadás után közönségtalálkozót szerveznek a színháhzban, amelyre nagy szeretettel hívják a közönséget.
Tovább...
 
Jótékonysági locsolóbál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 12.
Jótékonysági locsolóbált szervez az Öreghegyi Karitász Csoport. Az április 20-án, szombaton 19 órakor kezdődő esemény résztvevői és támogatói a rászoruló gyermekek nyári táborának szervezéséhez járulnak hozzá.
Tovább...
 
Nem félnek belevágni a magyarok az otthonfelújításba Nyomtatás E-mail
Írta: Födő Tamás   
2024. április 12.
Az otthonukat felújítók akár néhány évente is belevágnak egy ilyen projektbe, és a többség ilyenkor saját megtakarításait használja forrásként – derül ki a Praktiker országos reprezentatív közvélemény-kutatásából. Az eredmények alapján hazánkban a gyakoribb, de kisebb összegű, költséghatékony részfelújítások sokkal jellemzőbbek a teljes körű, nagy renoválásoknál. Azok, akik belevágnak a felújításba, a tapasztalatok szerint a nagy áruválaszték mellett a szakértői támogatást is fontosnak tartják.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 38011