Kezdőlap
HANYATtLÓ-SZÁRNYALÓ Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla, Csordás Csilla   
2017. december 15.
Ünnepélyes keretek között nyílt meg Párkányi Raab Péter HANYATtLÓ-SZÁRNYALÓ című kiállítása a Csók István Képtárban. Az eddigi életművet bemutató tárlaton leplezték le a Zenegép-sorozatot. A két négyméretű szoborból álló alkotás Székesfehérváron látható először.
Tovább...
 
Orka karácsonyi gála Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. december 15.
ImageLátványos kűrökkel, meglepetéssel készülnek idén is az Orka SE Szinkronúszó Egyesület sportolói az Orka karácsonyi gálára, amelyet hat éve a Magyar Vöröskereszt Fejér megyei szervezetét támogatva, jótékonysági akcióval összekötve rendeznek meg. A december 16-án, szombaton 17.00 órakor kezdődő eseménynek a Csitáry G. Emil Uszoda ad otthont.
Tovább...
 
Jég veled Fehérvár! - Megnyitott a Kori Liget Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. december 14.
ImageA tél egyik legszenzációsabb fehérvári attrakciójaként ismét megnyitotta kapuit a Kori Liget a Zichy ligetben. A Zenepavilon környékén közel 800 négyzetméternyi jégfelület áll a sportolni vágyó gyerekek és felnőttek rendelkezésére a tervek szerint február végéig. Óvodás és iskolás csoportok továbbra is térítésmentesen használhatják a pályát hétköznap délelőttönként.
Tovább...
 
Turizmus és vendéglátás alapszak indul Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. december 14.
ImageÚj alapképzési szakot indít szeptembertől a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A Turizmus és vendéglátás alapszak nappali képzésben és duális formában lesz elérhető a hallgatók számára.
Tovább...
 
Székesfehérvár 2020-ban Egyetemi Világbajnokságot rendez Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna, Somos Zoltán   
2017. december 14.
Szimbolikusan a székesfehérvári First Field-en erősítette meg dr. Cser-Palkovics András polgármester és Boda Gábor, a MAFSZ elnöke, hogy egy sikeres pályázatot és kedvező döntés követően immár biztos: 2020-ban Székesfehérváron rendezik meg a sportág egyetemi világbajnokságát.
Tovább...
 
66 kisiskolást ajándékoztak meg "Fehérvár Angyalai" Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. december 14.
ImageAz Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és EGYMI 66 tanulója vehette át idén a város ajándékát. A nyolcadik éve megrendezett "Fehérvár Angyalai" jótékonysági rendezvényen az ajándékok mellett vidám műsorral és süteménnyel is kedveskedtek a gyerekeknek.
Tovább...
 
Térköves járda épült a Béke téren Nyomtatás E-mail
Írta: Molnár Artúr   
2017. december 14.
Szilárd burkolatú járda készült a Lövölde utca Deák Ferenc utca - Erzsébet út közötti szakaszával párhuzamosan, az orosz katonatemető mellett. Az eddig vörösmurvás sétányt váltotta fel a Deák Ferenc utca és a Lövölde utca csomópontjában korábban kiépített járdához is kapcsolódó térköves járdaszakasz.
Tovább...
 
Aranyasszony - trilógia Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. december 14.
ImageMi köze lehet egymáshoz egy titokzatos dél-amerikai barlangrendszernek és egy pánikbeteg budai szépasszony útkeresésének? (Könyvajánló)
Tovább...
 
Requiem a Don hőseiért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 14.
A doni áttörés 75. évfordulója alkalmából és a 2. magyar hadsereg hőseinek, áldozatainak emlékére hirdetnek vers- és prózamondó versenyt középiskolásoknak és felnőtteknek – Requiem a Don hőseiért címmel. A verseny január 13-án lesz a Vörösmarty Társaság termében.
Tovább...
 
UWSKF European Open Championship - megyénk kemposai ismét taroltak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 14.
Image9 ország 69 klubjából 620 versenyző vett részt az első magyarországi UWSKF European Open Championship-en. A küzdelmek 6 páston folytak 12 órán át, 2 napon keresztül, megállás nélkül. Megyénk kemposai pedig ismét bebizonyították ügyességüket!
Tovább...
 
Teltházas, vidám hangulatú délután a sportcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 14.
ImageA város tegnap délután adventi műsorral köszöntötte a nyugdíjasokat, kifejezve tiszteletét, köszönetét az időseknek, a kluboknak, az egyesületeknek munkájukért, támogatásukért.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 21017