Kezdőlap
20 méter magasban drótkötélen a cirkuszok világnapján! Nyomtatás E-mail
Írta: Kámán Ildikó   
2018. április 18.
A nemrégiben Arany Bohóc-díjjal méltatott Magyar Nemzeti Cirkusz extrém produkciókkal ünnepli meg április 21-én a cirkuszok világnapját. 20 méter magasan a sátor felett kifeszített drótkötélen, kibiztosítás nélkül mutatnak be produkciókat, valamint Ifj. Richter József cirkuszigazgató sógora Ifj. René Casselly elefánthátról dobbantva kosarazik.
Tovább...
 
Bentlakásos és napközis programokra nyertek jelentős támogatást Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 18.
ImageA nyári szünetekben megvalósuló, bentlakásos és napközis jellegű, iskolai közösségi programok szervezésére nyert el összesen 210 millió forintos támogatást konzorciumi partnereivel együtt a Székesfehérvári Tankerületi Központ. A program két nyertes projekt által valósul meg, közülük is a 60 milliós négy székesfehérvári iskolát, míg a 150 milliós projekt 13 település iskoláit érinti.
Tovább...
 
A Bakony utcai fűtőerőmű belülről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. április 18.
ImageA Bakony utcai fűtőerőmű-bejárással indult az idei Távhőszolgáltatás napjához kapcsolódó programsorozat Székesfehérváron. A tegnapii és csütörtöki túrák után pénteken megismerhetik az ovisok, kisiskolások hulladékból készített alkotásait, a nagyobb gyerekek pedig izgalmas, városjáró vetélkedőn vehetnek részt.
Tovább...
 
Újra lecsapott a velencei "KGB" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 18.
Ismét remek sikert aratott a velencei illetőségű Katka Gergő Barbecue (KGB) csapata. A fehérvári kötődéssel is rendelkező egység (Turanitz Gergely, Turanitz Katalin, Lencsés Zoltán, Loncsár Endre) a felső-ausztriai Welsben megnyerte a 2. Meat Smoke and Beer BBQ Competition nemzetközi viadalt.
Tovább...
 
Gyermekrajzok az egészséges életmód jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. április 18.
ImageRajzpályázatot hirdetett a PatikaPlus Gyógyszertárak, az Alba Fehérvár kosárlabda csapata és vezetősége, valamint az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata. A téma az egészséges életmód volt, a díjkiosztóra pedig tegnap került sor.
Tovább...
 
Kulcsmeccs előtt az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 18.
ImageBár azt követően is lesz még hátra 4 találkozó a középszakaszból, kétségkívül kulcsmérkőzésen lép pályára szerda este Szolnokon az Alba Fehérvár kosárlabda csapata. Braniszlav Dzunics együttese az elmúlt fordulókban hozta a rangadókat, ezzel pedig feljött a 2. helyre, éppen leendő ellenfele mögé.
Tovább...
 
Varkocs: ötből négy Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 18.
Tatabányán a helyi TSC egykori ökölvívója és edzője, Richter Tibor emlékére rendezett versenyen vettek részt a Varkocs György Box Club ifjú ökölvívói. Előre leegyeztetett párok kerültek egymással szembe, így a fehérvári egylet 5 versenyzővel ruccant át a bányászvárosba.
Tovább...
 
Egy hétvége a rocky jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 18.
ImageMozgalmas hétvégéjük volt a KID Rock and Roll SE táncosainak. Szombaton a Dunántúli Akrobatikus Rock 'n' Roll Táncversenyen mutatták be tudásukat, vasárnap pedig a Székesfehérváron megrendezett Fejér-Kupa Országos Táncművészeti Fesztiválon remekeltek.
Tovább...
 
Körhita-baleset: kiderült mi okozta Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 18.
Nem megfelelő anyagból készült az az alkatrész, amely miatt tavaly szeptemberben többen kiestek és megsérültek egy körhintából Várpalotán. A legsúlyosabb sérült, egy 18 éves fiatalember kerekesszékbe kényszerült és koponyaprotézis-beültetésre vár.
Tovább...
 
Ülést tartott a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 18.
ImageÖstör Annamária alelnök vezetésével zajlott tegnap délután a Székesfehérvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum. A bizottság ülésén a napirendi pontok között többek között a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia életében bekövetkezett változások, az Egészségdokk Addiktológiai Központ és Serdülő Krízis Centrum működése, valamint az Ifjúságkutatás vonatkozó tapasztalatai szerepeltek.
Tovább...
 
Körömgomba és tyúkszemek - Számít, hogy mi van a zokni alatt? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 17.
ImageKiábrándító, amikor egy ápolt, gyönyörű nő a harisnyáját/zokniját levéve elhanyagolt állapotban lévő lábfejet villant meg – lepattogott körömlakkal, bőrkeményedéssel, esetleg gombával tarkítva. Kiváltképp télen hajlamosak rá sokan, hogy csak a kezük szépségével foglalkozzanak, s csak azt gondozzák, mert „A csizmában úgysem látszik a lábam!”. Mindez nemcsak esztétikai szempontból aggasztó, hanem egészségügyi problémákhoz is vezethet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 21821