Kezdőlap
ADÓVEVŐJÜKET KERESIK A TŰZOLTÓK! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. május 26.

ImageElveszett a székesfehérvári tűzoltóság két EDR kézi rádiója tegnap délután Székesfehérváron, a Bregyó közi szabadidőközpontban, a régiós családi nap rendezvény ideje alatt. A készülékek a civil emberek számára használhatatlanok, a tűzoltók munkájához, a káreseteknél történő kommunikációhoz, a kapcsolattartáshoz viszont elengedhetetlen fontosságú. A tűzoltóság kéri a becsületes megtalálót, tegyen bejelentést a 105-ös segélyhívón, vagy a rádiókat adja le a parancsnokságon a Szent Flórián 2. szám alá.

 
Lezárják a Várkapu utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

A Kortárs Művészeti Fesztivál egyik rendezvénye miatt holnap 6-21 óráig lezárják a Várkapu utcát Székesfehérváron. Azok, akiknek a Várkapu utcába szól a parkolási engedélyük, a program ideje alatt a környező parkolókat igénybe vehetik.

 
Nikolic a Fehérépnél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

Székesfehérváron folytatja pályafutását Verica Nikolic. A 25 éves szerb válogatott beálló leszerződött a Fehérép Alcoa FKC csapatához. Nikolic eddig Debrecenben játszott, korábban pedig a Hummel Belgrád és a Kikinda csapatát erősítette. A fehérvári csapatnál további változások: Sonata Vijunaite szerződését meghosszabbították, Mayer Szabina pedig visszamegy Győrbe.

 
Konceptuális fotográfia a buszmegállóban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

ImageA Bőrgyár Kulturális Egyesület rendezésében megnyílt a Nemzetközi Kortárs Lebegő Print-out Kiállítás a székesfehérvári buszpályaudvaron. A fotó-másolatok a mennyezetről lógnak alá június 7-ig, hogy azok is megtekinthessék, akik egyébként nem járnak galériákba. Az alkalom egyszeri és soha többet nem ismétlődik meg – a szervezők legalábbis ezt ígérik. Ezért nem árt kihasználni a lehetőséget.

Tovább...
 
A sport a leghatásosabb prevenciós eszköz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

ImageA Kihívás Napján elért eredményekről tartott sajtótájékoztatót ma délelőtt Gál Péter Pál, a Sportbizottság elnöke, Viniczai Tibor alpolgármester és Magony Tamás, a Sportiroda munkatársa. Amint már hírt adtunk róla: Székesfehérvár nyerte el a „Legsportosabb város” címet kategóriájában.

Tovább...
 
Kisbojtárból főpásztor - és más könyvbemutatók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 25.

ImageKatolikus könyvbemutatót és vásárt tartanak kedden a Szent István Művelődési Ház udvarán. A programot 16 órakor Spányi Antal megyés püspök nyitja meg. Ezt követi a Biblia Évének tiszteletére meghirdetett „Az én Bibliám” elnevezésű rajzpályázat és „A mi vidám világunk” irodalmi felhívás eredményhirdetése. A díjakat a megyés főpásztor adja át. Dr. Takács Nándor nyugalmazott püspök pedig 17 órától dedikálja most megjelent „Kisbojtárból főpásztor" című visszaemlékezéseit.

 
Aszalódtunk Aszalvölgyben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 25.

ImageRúgták a bőrt, izzadtak piszkosul – és a portól bizony piszkosan – a Fidesz által rendezett pikniken a focibajnokságra benevezett férfiak és ifjú titánok. Az Aszalvölgyi Partyra sajnos mégsem tudott eljönni Szíjjártó Péter országgyűlési képviselő, a Fidelitas elnöke, így csapatának, a „Fidelitas”-nak – valószínűleg ebbéli bánatában – a bajnokságon csak az utolsó helyezést sikerült megszereznie.

Tovább...
 
Idényzáró győzelem Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Sajtóanyag   
2008. május 25.

A Fehérép Alcoa FKC sajtóreferense eljuttatott hozzánk egy sajtóanyagot a női kézilabdacsapat idényzáró győzelméről, amelyet Önök is elolvashatnak.

Tovább...
 
Szobrászati deja vu és megbizergált Tekerem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 24.

ImageSzemét ömlött a Városháza elé. Elkövetőit mégse büntették meg. Sőt, engedélyt is adtak az – így immár legálissá vált - hulladék-szórásra. A „mocskolódás” oka: Propaganda. És még neve is van: „Kiutak 2008”

Tovább...
 
Fogy a csapat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 24.

Az Alba Volán SC jégkorong csapatánál jelentős személyi változások várhatók a közeljövőben. Az már eldőlt, hogy Budai Krisztián a szlovák Késmárk csapatához igazol, Gröschl Tamás Franciaországba szeretne menni (vagy visszaköltözik Újpestre), Kangyal Balázs a Budapest Stars alakulatát választotta, és Borostyán Gergely sem marad. Rajz Attila a Titánok csapatkapitánya lesz, Palkovicsot pedig – ahogy előre várható volt – megrohamozták az osztrák klubok. A pontos személycserékről a jövő héten nyilatkozik a Volán vezetősége.

 
-A Biblia provokál- Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 24.

ImageAz Egyházmegyei Múzeumban tavaly Szent Imre ezer éves kultuszáról emlékeztek meg, most pedig a Biblia Évéhez kapcsolódóan Bibliai találkozásokat szemlélhetnek meg a látogatók. Az idei tárlat ugyanolyan nagyszabású és műkincs-ritkaságokkal gazdag repertoárt vonultat a nagyközönség elé, mint az előző.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2031 2032 2033 2034 2035 2036 2037 2038 2039 2040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 22353 - 22363 / 22519