Kezdőlap
Ligakupa - százszázalékos a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 16.

ImageMásodik mérkőzése után is százszázalékos a címvédő FC Fehérvár a Ligakupában. Csapatunk - Lattenstein és Disztl Dávid (képünkön) góljaival - Baktalórántházán győzött 2-0-ra: jöhet a Fradi! - A Ligakupa második fordulójában, Baktalórántházán vívott mérkőzésen az ezúttal Sándor István által irányított csapatunk jól, lendületesen kezdett, de a folytatásban sajnos "idomult" a baktalórántháziak szürke játékához.

Tovább...
 
Érdektelenség a városvezetés részéről (?) Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 15.

Image„Sajnálatos, hogy a város egyik legfontosabb bizottsági ülésén nem jelent meg senki sem a városvezetés részéről!” – véli Róth Péter, a frissen alakult Gazdasági Bizottság egyik tagja. A Bizottság ma délután tartotta első, alakuló ülését, amelyen a tagok meghatározták, hogy ezentúl szerdánként, 15 órakor gyűlnek össze. Ezen kívül megállapították az állandó meghívottak körét – civil szervezetek vezetőit, a Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a VOSZ képviselőit is.

Tovább...
 
Újabb hírek a választmányi ülésről Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. október 15.

ImageA Fidelitas soron következő Országos Választmánya 2008. november 7-8-ig a festői szépségű Sárospatak városában kerül megrendezésre. - November 7-én délután a regisztráció után a Comenius Tanítóképző Főiskola Kollégiumában foglalhatjátok el a szálláshelyet. A vacsorának - ami egy eredeti, hazai borkóstolóval lesz megspékelve, majd a zenés-táncos mulatságunknak a nem olyan régen átadott - Újbástya Rendezvénycentrum ad majd otthont.

Tovább...
 
Ismerkedj meg a krikettel! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 15.

Játékosok jelentkezését várja a székesfehérvári Comenius Iskola krikett csapata! A felhívás azoknak a 12-19 év közötti lányoknak szól, akik szeretnének egy vidám közösségben megismerkedni ezzel a könnyen tanulható és játszható sporttal. A nemzeti lányválogatott Európa több területén is rendszeresen vesz részt tornákon (Németországban, Csehországban, Szlovéniában, Angliában és Ausztriában). Bővebb információ kérhető a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen, illetve a 06 70 702 2364-es telefonszámon.

Tovább...
 
Nem pártszékház, hanem valódi otthon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 15.

ImageAki ismeri a budapesti Polgárok Házát, azt hasonló feeling fogja majd el, midőn belép a székesfehérvári Malom Házba. Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető már végig is kalauzolta a helyi sajtó képviselőit a Házon, amely kapcsán nyomatékosan kijelentette (és a program végén igazolást is nyert állítása): ez nem egy pártszékház, nem a politikai élet egyik központjaként fog működni, hanem egy „ igazi otthonként”. Olyan értékrenddel, amelyet ők maguk, a frakció, amelyben ülnek, s azok a civil szervezetek és magánszemélyek is képviselnek, akik ehelyütt dolgoznak majd.

Tovább...
 
A gyermekek védelmében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 15.

ImageA Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ idén is megrendezi a Megyei Gyermekvédelmi Napokat. A programsorozatot a Videoton Oktatási Központban nyitotta meg Dr. Balogh Ibolya, majd a gálafocimeccs keretében pályára léptek a fehérvári U18-as csapat tagjai. A labdarúgók a GYIVI utógondozóiból összeállt csapat ellen játszottak jelezve a négy napon át tartó rendezvény egyik fő célját: hogy a gondozásban lévő gyermekek kulturális és sportprogramokon vehessenek részt.

Tovább...
 
Pogácsa-party: nem csak a hittől vezérelve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 15.

Image„Ne csak egymás ülő emberek legyenek a hívek, hanem egymást ismerőek is!” – ekképpen indokolta Tornyai Gábor, az öreghegyi Magyarok Nagyasszonya Plébánia plébánosa a nemrég bevezetett „pogácsázást” a templom előtti téren. A fiatal, lelkes plébános a nyáron került a nyugdíjazott Glósz Ervin atya helyére, s nemsokára több olyan „újítást” is bevezetett a helyi karitászosok segítségével, amelyeket a környékbeli katolikusok nagy örömmel fogadtak.

Tovább...
 
SPISSKÁ NOVÁ VES - ALBACOMP 83-105 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 15.

ImageIsmét remekül játszottak az Albacomp kosárlabda csapatának játékosai. Fiaink a szlovákiai Iglóban mérkőztek meg a Spisská Nová Ves sportolóival, akik felett fölényes győzelmet arattak. Eredmények: Spisská Nová Ves - Albacomp 83-105 (19-31, 27-28, 21-22, 16-24) Spisská Nová Ves, 1000 néző Nová Ves: Pesta 15, Kozar 13, Kovalik 11, Madaj 11/3, Ulman 12 Cs: Repasky 3, Bartos 3, Misinsky 9/3, Baldovsky 8, Avalic 13/3 Albacomp: Doyne 11, Hanga 16, Bell 24/12, Morrison 15, Radovic 17/3 Cs: Soós 13/9, Dávid 2, Góbi 7, Madár, Antal, Keller

 
A Költségvetési Bizottságban is jelen lesz a Fidelitas Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. október 15.

ImageHétfőn a Parlament a Költségvetési, Pénzügyi és Számvevőszéki Bizottság tagjává választotta Ágh Pétert, a Fidelitas országos ügyvezető alelnökét.

Tovább...
 
Teadélután a Városvédőkkel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 15.

A Székesfehérvári Városszépítő-, és Védő Egyesület - folytatva 12 éve elkezdett népszerű sorozatát - Városvédő Teadélutánra várja az érdeklődőket. – hívta fel figyelmünket a programra Csutiné Schleer Erzsébet építész, az Egyesület alelnöke – A rendezvényt ma, 16:30-kor tartják a Petőfi Mozi Music Pub-ban (az egykori Petőfi Mozi helyén, a Petőfi utcában). Az illatos tea és aprósütemény mellett folytatott beszélgetés témája a Petőfi Mozi és a Köztársaság Mozi múltja, jelene, jövője lesz. A beszélgetést vezeti: Csutiné Schleer Erzsébet.

 
Aki nem látta, nem hiszi el Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 15.

ImageIsmét az utolsó pillanatokban mentett pontot az Alba Volán, ezúttal a Vienna Capitals ellen, de ehhez az is kellett, hogy döbbenetes módon üres kapus helyzetet rontsanak el a végén az osztrákok, majd az ellentámadásból betaláljunk.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2061 2062 2063 2064 2065 2066 2067 2068 2069 2070 Következő > Utolsó >>

Eredmények 22716 - 22726 / 24112