Kezdőlap
Nemzetközi TICA és hagyományos Macskakiállítás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 15.

ImageSootsby’s King Oberon, Sunshine Baby Of Ursula’s Coon, Norsycat Pom-Pom – ilyen „cicanevekkel” találkozhattak a macskabarátok a Videoton Oktatási Központban megrendezett Nemzetközi Macskakiállításon. A Panoráma Macska Közhasznú Egyesület által szervezett hétvégi programon nemcsak a nevek tartoztak az „érdekes” kategóriába, hanem gazdáik is: az egyiptomi mau és a kopaszka szfinx például igencsak viccesen mutatott a perzsa cicusok mellett, hiszen hazánkban e fajták még nem olyan ismertek.

Tovább...
 
Kóger István: A fiatalok fizikálisan felveszik a versenyt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 15.

ImageNagyszerűen kezdte a MOL liga küzelmeit az Alba Volán, hiszen a farmcsapat remekül helytállt a Steauau ellen, majd idegenben bravúrt is sikerült elérni, miután Miskolcon 5-3-ra győzött Kóger István csapata. A kitűnő trénert egy kis értékelésre kértük.

Tovább...
 
66 előadás a Biblia 66 könyvéről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 15.

ImageMózes II. könyvéről hallhattak előadást tegnap este a református hívek a Széchenyi utcai Gyülekezeti Ház nagytermében. A Székesfehérvári Református Egyházközség ugyanis a múlt héten elindított egy sorozatot a Biblia Évéhez kapcsolódva – ennek keretében minden vasárnap rövid kortörténeti tájékoztatót tartanak a lelkipásztorok a Szentírás 66 könyvének egyikéről, s az istentisztelet is ehhez kapcsolódó igehirdetéssel gazdagodik.

Tovább...
 
Aláírásgyűjtés az előrehozott választásokért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 15.

Image„A jelenlegi, súlyos politikai, gazdasági és erkölcsi válság egyetlen megoldása Magyar Országgyűlés önfeloszlatása és előrehozott választások tartása.” – aki egyet ért ezzel a kijelentéssel, az csatlakozzon a Budakalászi Polgári Körök Szövetsége által kezdeményezett aláírásgyűjtéshez, az előrehozott választások megtartásáért! A Szövetség megállapítása szerint az ország gazdasági-pénzügyi helyzete olyan tragikus, hogy a teljes összeomlás a küszöbön áll – hacsak nem teszünk ellene valamit.

Tovább...
 
Mélységesen fel vagyok háborodva a sportnapilap írásán! Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 15.

ImageEgyüttesünk vezetőedzője, Varga István (képünkön) nagy örömmel nyitotta ki - volna - vasárnap a sportnapilapot, s nyomban elképedt a Honvéd elleni tudósításunk cikkén. Ebben három légiósunkat, Marko Andicsot, Ilija Radovicsot és Goran Vujovicsot gúnyos megjegyzésekkel illették. Andicsról ezt írták: "Azon légiósok egyike, akiért egy forintot is kár fizetni."

Tovább...
 
Épületfizika a tetőtérben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 15.

ImageÉpületfizikai előadások hallhatók holnap a Jáky József Műszaki Szakközépiskolában. A délelőtti programot Péli József, a Mind Kft. tulajdonosa, a rendezvény egyik fő szervezője nyitja meg, majd olyan témák kerülnek terítékre, mint például az épületfizikai szemlélet hiányosságai, a Delta fóliák, a tetőteret érintő épületkárok, az épületenergetikai tanúsítvány, illetve a Thermoshield – az energiatakarékos bevonat.

Tovább...
 
Harminc percig élt a fehérvári remény Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly sajtóreferens   
2008. szeptember 15.

Hiába mutatott nagyszerű játékot az első félidőben a Fehérép Alcoa FKC, a második játékrész elején a Győri Audi ETO eldöntötte az addig szoros találkozót. A szünet után tíz percet kellett várni az első fehérvári gólra, míg a hazaiak ez idő alatt ötször is eredményesek voltak. A 33-26-os győri győzelemmel zárult mérkőzésen Görbicz Anita tizenegy, Siti Eszter kilenc gólt szerzett.

Tovább...
 
Felkészülési tornát nyert a MÁV Előre-KJF SC NB I-es női röplabda csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 15.

ImageA Veszprémben rendezett 42. Nemzetközi Nõi Veszprém-Balaton Kupa csoporttalálkozói során a szlovák University Trencint és az Újbuda TC-t is 2-1-re verték Fésüs Irén tanítványai. – kaptuk a hírt Pecsuvácz Pétertől - A vasárnapi döntõben a házigazda Veszprémi ESC ellen eredményben sima (3-0), játszmaarányokban viszont annál szorosabb derbit játszottak a lányok (22, 21, 20), de megnyerték a tornát.

Tovább...
 
Az elvonások és a rossz politikai döntések ellenére kiváló munka folyik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 15.

ImageA Szent István Művelődési Házban rendezték meg idén a Gyermekápolók X. Országos Kongresszusát. A két napos programon a résztvevők megbeszélték az ápolás során felmerülő főbb problémákat – legyen az fizikai vagy lelki eredetű -, s megoldást kerestek arra nézve, hogy a beteg gyermekek közérzete jobbá válhasson, és fejlődésük is zavartalanul történhessen meg. A Kongresszust a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Balogh Ibolya nyitotta meg.

Tovább...
 
Első kéklámpás horgászverseny a Palotavárosi-tavaknál Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 15.

ImageA székesfehérvári tűzoltóság, a Fehérvári Tűzoltók Egyesülete, valamint a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének székesfehérvári egysége első alkalommal rendezett horgászversenyt a kéklámás szervek részére augusztus 13-án szombaton a Palotavárosi-tavaknál. A versenyen közel húsz induló volt. Közülük az első helyet dr. Kulcsár Aranka szerezte meg a rendőrség képviseletében, aki 5 kg 55 dkg kifogott hallal szerezte meg az első helyet.

Tovább...
 
Dér Kata lett Fehérvár Szépe Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 15.

Dér Kata Boglárkát választották meg városunk legszebb hölgyének. A Vörösmarty Színházban tartott szépségverseny döntőjén 15 lány táncolt, divatbemutatózott, s villantotta meg intelligenciáját – mert egy királynőnek nemcsak gyönyörűnek, hanem okosnak is kell lennie. A zsűri végül Dér Kata Boglárkának ítélte a koronát. Az első udvarhölgynek Szigeti Andreát, a másodiknak pedig Bugya Dórát választották.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2111 2112 2113 2114 2115 2116 2117 2118 2119 2120 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23222 - 23232 / 24303