Kezdőlap
Állami kitüntetés Hujber László tű. főtörzsőrmesternek Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. március 14.
ImageEredményes szakmai tevékenysége elismeréséül a Magyar Köztársaság Bronz Érdemkeresztjének Katonai Tagozatával tüntették ki Hujber László tű. főtörzsőrmestert, a székesfehérvári tűzoltóság különlegesszer-kezelőjét. Az elismerést az önkormányzati miniszter előterjesztésére Sólyom László, a Magyar Köztársaság elnöke adományozta Hujber László tű. főtörzsőrmesternek Nemzeti Ünnepünk, március 15. alkalmából.
Tovább...
 
A végén csattan az ostor Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. március 14.
ImageAz Újpesti TE csapata negyven percig igencsak megnehezítette az Alba Volán dolgát fegyelmezett és taktikus játékával a bajnoki döntő első felvonásában, ám a végén gólokban is megmutatkozott a tudáskülönbség. - Megannyi remek hangulatú EBEL-mérkőzést követően is van valami különös atmoszférája a bajnoki döntőnek. A csarnokot megtöltő drukkerek fülsüketítő biztatása közepette korcsolyáztak jégre a játékosok, remek hangulatban indult útjára a korong.
Tovább...
 
Jól járhatnak a vásárlók a patikák közötti verseny éleződésével Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 14.
ImageCsak úgy tarthatják meg vevőiket a gyógyszertárak, ha kihasználják fő versenyelőnyüket, a szakmai tájékoztatás képességét – állapította meg a Mystery Visit Kft. 4400 patikai próbavásárlás tapasztalatát összegező tanulmánya. A gyógyszerpiac és ennek következtében a patikai versenykörnyezet az utóbbi években jelentős változásokon ment át. A patikanyitás liberalizációjával és a vény nélkül kapható gyógyszerek patikán kívüli forgalmazásának 2006 óta érvényben lévő lehetőségével a korábbinál sokkal kiélezettebb verseny jött létre, amely megmutatkozik a patikaláncok számának növekedésében is.
Tovább...
 
tűzoltó ezredessé nevezték ki Molnár Eriket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 14.
ImageSoron kívül tűzoltó ezredessé nevezték ki Molnár Eriket, Székesfehérvár Megyei Jogú Város tűzoltóparancsnokát. Az elismerést Molnár Erik a tűzvédelem területén eddig végzett folyamatos kiemelkedő színvonalú teljesítményéért kapta, s tegnap vehette át dr. Tatár Attila tű. altábornagytól az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon megrendezett ünnepségen.
Tovább...
 
A Kodolányi János Főiskoláé az Év Campus Honlapja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 14.
A Felsőoktatási Média Konferencia keretében a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület idén első alkalommal osztotta ki három kategóriában az Év Campus Honlapja Díjat. – tájékoztatta szerkesztőségünket Szondy Réka sajtóreferens, aki elmondta: Intézményi kategóriában a Kodolányi János Főiskola és a Pécsi Tudományegyetem megosztva kapta az első helyezést.
Tovább...
 
Versíró pályázatot hirdet a VÁR Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 13.
Image„Fehérvár! Téged köszöntsön énekem!” – címmel versíró pályázatot hirdet a Vár című irodalmi, közéleti folyóirat szerkesztősége Spányi Antal székesfehérvári püspök védnökségével. A pályázat szakmai támogatója a Magyar Írószövetség, és a nevében eljáró L. Simon László J.A.- díjas költő, az Írószövetség titkára. (Részletes pályázati kiírás alább olvasható.)
Tovább...
 
ENTERNET NTE-HEGYVIDÉK - ALBACOMP 65-81 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 13.
ImageKommentár nélkül: Enternet NTE-Hegyvidék - Albacomp 65-81 (1815-24, 20-16, 12-25) Játékvezetők: Cziffra, Kiss, Söjtöry Albacomp: Simon 6/6, Doyne 27/6, Góbi 5, Bell 21/12, Radovic 11/3 Cs: Hanga 6, Keller 5/3 Hegyvidék: Younger 8/6, Ruják 11, Simon 3, Keresztes 9, Johnson 20/12 Cs: Hajmásy 2, Fülöp 4, Krasznai 3/3, Beák 2, Will 3
 
Horváth bekerült a válogatottba, Sitkut pedig műtik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 13.
ImageEgy jó és egy rossz hír: A rossz - Műteni kell Sitku Illés lágyéksérvét. A csatár hétfőn fekszik be a nagykanizsai kórházba, s a tervek szerint kedden műtik meg. A jó pedig: Horváth Gábor átvette meghívóját a nemzeti válogatott bő keretbe. A hátvéd így lehetőséget kap arra, hogy a Málta, illetve az Albánia elleni VB-selejtezőkön rúgja a bőrt. Horváth március 23-án utazik Budapestre, hogy csatlakozzon társaihoz, és részt vegyen az edzőtáborokon.
Tovább...
 
Ellenfélnézőben a bajnoki döntő előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. március 13.

ImagePénteken kezdetét veszi a 2008/2009-es szezon várva várt végjátéka: a bajnoki döntő. Az Alba Volán a nyáron alaposan megerősödött Újpest együttesével négy győzelemig mérkőzik, hogy eldöljön: ki a legjobb Magyarországon. Az OB I. idei versenysorozatába az Alba Volán EBEL-ben érdekelt csapata az elődöntőben csatlakozott. Az Újpest viszont már az alapszakasztól tagja volt a mezőnynek - mégpedig meghatározó tagja.

Tovább...
 
A Fidesz egy másik utat képzel el Magyarországnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz -   
2009. március 13.
ImageA kormány adóemelésével szemben a Fidesz adócsökkentést javasol - emelte ki Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján. Kiderült, hogy ugyanaz a játék zajlott, mint eddig bármikor - jelentette ki Szijjártó Péter a tegnap nyilvánosságra került kormányzati adóelképzelésekkel kapcsolatban. Ugyanis eddig, amikor olyan csomagokról volt szó, melyről a kormány azt mondta, hogy lesz benne adócsökkentés, meg lesz benne adóemelés, akkor a végére az adócsökkentést mindig elfelejtették, és maradt az adóemelés. Most is ez a helyzet.
Tovább...
 
Az 1848-as forradalom és szabadságharcra emlékezve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 12.
Image Az 1848-as forradalom és szabadságharc évfordulójának tiszteletére holnap 8 órától kora délutánig koszorúzásokat, megemlékezéseket tartanak Székesfehérváron. A programsorozat már ma délután megkezdődik a Kegyeleti futással a Halesz parkban, s szombaton fejeződik be a Megyeháza Dísztermében, ahol átadják a Fejér Megye Díszpolgára kitűntető címet és a Fejér Megyei Közgyűlés által alapított díjakat. Záró akkordként pedig a Petőfi szobornál rendeznek műsort a Fehérvári Huszárok Egyesületének részvételével.
Tovább...
 
<< Első < Előző 2141 2142 2143 2144 2145 2146 2147 2148 2149 2150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23552 - 23562 / 26165