Kezdőlap
Ülésezni fog a Párbeszéd Tanács Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 31.

ImageA jövő hét folyamán összeülnek a Párbeszéd Tanács tagjai, hogy a gazdasági válságról, s annak megoldási lehetőségeiről tárgyaljanak. Ennek során napirendre kerül a Polgári Frakció által kidolgozott, hét pontból álló támogatási program, amely a kis- és középvállalkozások „megmentését”, s ezáltal a Székesfehérváron dolgozók munkahelyének megmaradását hivatott megcélozni. - Az említett tervezetet alább kapcsolt cikkünkben olvashatják el.

Tovább...
 
Elhalasztják a mérkőzést Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 31.

ImageOsztrák kérésre elhalasztják a november másodikára tervezett női Interliga harmadik fordulóját. – kaptuk a hírt Gyölcsös Ferenctől, a fehérvári női rugby csapat edzőjétől – A mérkőzés új időpontja: november 16., 12 óra. Helyszíne: Székesfehérvár, Köfém Rugby pálya.

 
Helloween Party a koripályán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 31.

ImageBoszorkányok, csontváz-emberek és ördögök száguldoztak este a székesfehérvári Jégpályán. A Székesfehérvári Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztálya ugyanis Helloween Party-t rendezett, ahová a sportoló lányok meghívhatták szüleiket és barátaikat is. A party vendégei jelmezversenyen riogatták társaikat, s ügyességi feladatokon is részt lehetett venni: ezen egy koris-tanuló és egy „amatőr” indulhatott el közös párt alkotva, ami igencsak víg perceket okozott a vendégeknek.

Tovább...
 
Ideje lecserélni a matricákat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 31.

A közlekedési társaságok ma még elfogadják az előző féléves matricákat, november elsejétől viszont már csak a 2008/2009-es tanévre kiadott, kék színű, hologramos matrica érvényesíti a diákigazolványokat. (Felsőoktatásban tanulóknál a címkén fel van tűntetve az intézmény neve és az adott kar betűkódja is.) Azok a diákok, akik csak az említett tanévben, vagy azt követően töltik be a 18. életévüket, továbbra is „teljes joggal” használhatják igazolványukat.

 
Kihúzták a nyertesek nevét a Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 31.

ImageKisorsolták a Vörösmarty Színház „Bérlet-akciójának” nyerteseit tegnap este a teátrum kávézójában. A program műsorvezetője Vasvári Csaba igazgató volt, a díjakat pedig dr. Szabó László közjegyző jelenlétében a készülő Copperfield Dávid produkció gyermekszereplői húzták ki. Elsőként Czédulás Felícia lépett a gömbhöz, amelyben az összes, teljes áron bérletet vásárló nevét elhelyezték, s a szokásokkal ellentétben a fődíjjal kezdték a sort.

Tovább...
 
A Polgári Frakció közgyűlési értékelése Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 31.

Image„Ha nem lett volnan az utolsó napirendi pont, azt mondanám, hogy hatékony, gyors és a város érdekében zajló közgyűlés szünetében vagyunk.” – nyilatkozta tegnap Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető, majd Égi Tamással, a Pénzügyi Bizottság elnökével sajtótájékoztatót tartott arról, hogy milyen fontosabb döntések születtek az ülés első szekciójában.

Tovább...
 
Az utolsó percekben kaptunk ki Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 31.

ImageEgy fáradt Alba Volán lépett jégre Innsbruckban, amelyen a hazaiak góljára Kovács Csaba révén még válaszoltunk, de öt perccel a vége előtt Unterluggauer kihasznált egy emberelőnyt, majd öt másodperccel a vége előtt megkaptuk a harmadikat. - „Az Alba Volán jelenleg nem engedheti meg magának, hogy sok kisbüntetést kapjon, mert fáradt csapatunkon akkor átgázolhat az Innsbruck” – mondta Ted Sator vezetőedző a tabella utolsó előtti helyén tanyázó tiroliak elleni mérkőzés előtt, de nem kellett emberelőnyös szituáció a hazaiaknak, hogy bevegyék az ezúttal Hetényi Zoltán őrizte fehérvári kaput.

Tovább...
 
10 millió forintos adományt kapott a Szent György Kórház Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 30.

Adományátadó ünnepséget tartottak ma a Fejér Megyei Szent György Kórházban: Yukimasa Ohoka, a Denso magyarországi elnöke tíz millió forint értékben nyújtott át "ajándékot" az egészségügyi intézménynek. A japán cég egy 6,5 millió forint értékű VIVID E ultrahang készüléket (kategória: kardiovaszkuláris készülék) és egy UH 3S- RS szektor vizsgálófejet (1,5-3,6 MHz) ajánlott fel jótékony célra, s nemsokára megérkeznek a 3,5 millió forint értékű UH-fejekkel ellátott kardiotokográfok, valamint a 2 db intenzív ágy is.

 
Balesetek sorozata a reggeli esőben Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. október 30.

ImageEgymás után három közúti közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat az esős időben csütörtökön reggel. Tácnál egy autóbusz egy teherautóval ütközött, több mint tízen megsérültek. A 8-as főúton egy furgon, a 811-es úton egy kisáruszállító hajtott az árokba. A 8-as főúton a Székesfehérvár felől Csór irányába tartó furgon Csór előtt az út menti vízelvezető árokba csapódott. A Citroën Jumpert vezető férfit a mentők a székesfehérvári tűzoltók segítségével emelték ki a járműből. A férfit a mentők kórházba szállították.

Tovább...
 
Nem adják el a Fekete Sas Szállót Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 30.

ImageA Közgyűlés mai ülésén egyetértett a Polgári Frakció azon álláspontjával, amely szerint kár lenne – sőt: vétek - az épületet értékesíteni, és inkább a köz szolgálatába kell állítani. Dr. Cser Palkovics András frakcióvezető és Vargha Tamás tanácsnok néhány nappal ezelőtt sajtótájékoztató keretében tudatta a média képviselőivel, hogy az eladás ellen emelik majd fel hangjukat – ahogy eddig is tették -, s azt szeretnék elérni, hogy vizsgálják meg a hasznosítási lehetőségeket és kutassák fel az azok megvalósítására bevonható forrásokat.

Tovább...
 
Még mindig veretlen az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 30.

Image80-70-re megverte az Albacomp kosárlabda csapata az osztrák Klosterneuburgot. Legközelebb szombaton, a Nemzetközi Kupa Mérkőzés harmadik fordulójában a Marso-Vagép NYKK sportolóival lépnek majd pályára a fehérvári fiúk. Albacomp - Klosterneuburg 80-70 (30-14, 22-17, 16-18, 12-21) Székesfehérvár, 2200 néző Játékvezetők: Hartyáni, Forrai, Török Albacomp: Simon 13/3, Doyne 23/6, Bell 12/6, Morrison 5, Radovic 11/3 Cs: Soós 5, Dávid 1, Hanga 5/3, Góbi 1, Keller 4 Klosterneuburg: Curtis 8/3, Raikovic 7, Creddle 13/6, Nagler 14/3, Helbig 7/3 Cs: Sallomon 2, Hamidovic 8/3, Gartner 1, Wagenlechner, Johson 8, Diwald 2, Stuppacher

 
<< Első < Előző 2141 2142 2143 2144 2145 2146 2147 2148 2149 2150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23585 - 23595 / 25141