Kezdőlap
Holnap feloldják a látogatási tilalmat a Kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 11.
ImageIdén már sokadik alkalommal rendeltek el látogatási tilalmat a Fejér Megyei Szent György Kórházban. Most az influenzás megbetegedések járványszerű elterjedése miatt nem engedik be az épületbe a fekvőbetegek hozzátartozóit, ám a napok óta tartó tilalmat holnap már fel is oldják. Az „enyhítés” oka az, hogy egy hét alatt a felére csökkent az influenzások száma: 100.000 lakosra vetítve 289-re mérséklődött a korábbi 501-ről.
 
Gyógyulok! Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly   
2009. március 11.
Image"Apró" ajándékkal kedveskedtek Kovács Angélának a Fehérép Alcoa FKC szurkolói, akik a tüdőembólia miatt hosszabb ideig pihenőre kényszerülő jobbszélsőt csákvári otthonában lepték meg nagy virágcsokorral és egy hatalmas plüsszsiráffal. Anginál a látogatás másnapján érdeklődtünk afelől, hogy miként alakul a gyógyulása.
Tovább...
 
Gyógyító Tündérkert Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 11.
Image„Tündérgyűrűk és más gombák csodás világa” – címmel tartanak előadást ma, 17 órakor az Agárdi Közösségi Házban. A program az Agárdi Gyógyító Tündérkert gyógynövény-ismereti előadás-sorozat egyik állomásaként kerül megrendezésre. Az esten Becse Ildikó kert- és tájépítészmérnök, mérnöktanárt, valamint Sóspataki Ferenc természetgyógyászt hallhatják az érdeklődők.
Tovább...
 
Beszámoló a Fiatalok a Fővárosban kerekasztal-beszélgetésről Nyomtatás E-mail
Írta: Zentai Oszkár, a Képviselői Klub vezetője   
2009. március 11.
ImageA Fidelitas Budapesti Képviselői Klub eseménye alkalmat adott résztvevőinek, hogy betekinthessenek a Fővárosi Közgyűlés kulisszái mögé. Gyakorlott moderátor segítségével egy asztalnál ült, és eszmét cserélt a Fidesz-KDNP frakciószövetség négy fiatal tagja: dr. Schneller Domonkos, a Fidelitas Budapesti Választmányának elnöke, aki a XI. kerület képviselő-testületének is tagja, valamint László Zoltán, aki korábban a nemzetközi újságírás világában dolgozott.
Tovább...
 
FC Fehérvár - Volga Nyizsnij Novgorod 0-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. március 11.
ImageCsapatunk kedden, felkészülési mérkőzésen fogadta az orosz második vonalban szereplő Volga Nyizsnij Novgorod gárdáját, és küzdelmes kilencven perc után, gólnélküli döntetlenre végzett. Előzetesen keveset tudtunk a Szergej Kuznyecov által Fehérvárra hozott csapattól, de az azért kalibrálta a kék-fehéreket, hogy legutóbbi edzőmeccsükön, Ausztriában, csak 1-0-ra kaptak ki a Lokomotív Moszkvától.
Tovább...
 
Az MSZP vegye ki az érdemi munkából is a részét! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 10.
ImageMegnyugtató, hogy a Polgári Frakció és a hozzájuk kapcsolódó képviselők mellett az MDF, a Válasz és az SZDSZ is támogatta a mai rendkívüli közgyűlésen tárgyalt témát, azaz a struktúra felállítását, a bizottsági tagok és tanácsnoki tagok jelölését, s így nem válik működésképtelenné – és törvénysértővé - az Önkormányzat. - Dr. Cser-Palkovics András bízik benne, hogy az MSZP a következő napokban meggondolja magát, és nemcsak polgármestert és alpolgármestert ad a Városnak, hanem az érdemi munkából is kiveszi a részét.
Tovább...
 
Árokban állt meg egy Toyota a 81-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. március 10.
ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat a 81-es főútra. A sárkeresztesi bekötőút és a magyaralmási bekötőút között a Toyota Yaris letért az útról, többször megpördült, majd az árokban a fás-bokros részénél állt meg. Az autót vezető nőt a mentők az elsődleges adatok szerint súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el.
Tovább...
 
Fehérvári művészek kiállítása a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 10.
ImageA Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Eötvös Könyvtárában láthatók a székesfehérvári T. Tatai Zsuzsa és unokája, Miliás Dóra festményei. Az alkotók a tárlaton többféle stílusban készült munkákat mutatnak be a klasszikus látásmódtól a modern szemléletig. Ehhez kapcsolódóan technikájuk is változatos: hol a késes technikához nyúlnak, hol pedig a hagyományosnak számító akrillal, pasztellel, olajjal dolgoznak vászonra vagy fára. A kiállításra a „nagymama” négy zsűrizett festményét is elvitte, amelyeket a műértők meg is vásárolhatnak…
Tovább...
 
4 éves a LEA Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 10.
ImageÉvfordulót ünnepelnek ma a Székesfehérvári Egyházmegye fenntartásában működő LEA Családok Átmeneti Otthonában. A szervezet négy évvel ezelőtt kezdte meg működését, azaz a bántalmazott, nehéz helyzetbe került anyák és gyermekük támogatását, befogadását. A Lea 2008. január 1-től tartozik a Székesfehérvári Egyházmegye fennhatósága alá. Az erről szóló megállapodást Spányi Antal megyéspüspök és a Leány, Anya, Gyermekalapítvány elnöke, Bedő Eleonóra még tavaly novemberben írta alá.
Tovább...
 
Bajnoki mérkőzés - Albacomp + Enternet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 10.
ImageAz Enternet-NTE Hegyvidék ellen lép legközelebb pályára az Albacomp kosárlabda-csapata. A mérkőzésre március 12-én (csütörtökön), 18 órakor kerül sor Budapesten, a SPORTMAX2-ben (1123, Csörsz u. 14-16, a MOM Parkkal szemben, parkolási lehetőség a bevásárlóközpontnál található). A fehérvári kosarasok bajnoki meccsét ezúttal ingyenesen lehet megtekinteni!
 
Off-shore cég működött közre a tévészékház bérbeadásánál? Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Cser-Palkovics András   
2009. március 10.
Image"Off-shore cég működik közre a köztelevízió új székházának bérbeadásakor...?" - alább olvasható teljes terjedelmében dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvívőjének írásbeli kérdése Veres János pénzügyminiszternek
Tovább...
 
<< Első < Előző 2141 2142 2143 2144 2145 2146 2147 2148 2149 2150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23596 - 23606 / 26184