Kezdőlap
Több súlyos sérültje is van a táci balesetnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 30.

Súlyos baleset történt ma reggel Szabadbattyán és Tác között: egy negyven főt szállító csuklós busz Kálozról tartott Székesfehérvárra, amikor a táci megállóban (az utasok le- és felszállásakor) egy teherautó hátulról nekirohant. Az ütközés során többen súlyos fej- és gerincsérülést szenvedtek. Akit lehetett, a mentősök a helyszínen láttak el, a többieket a székesfehérvári kórházba szállították, s volt, akit mentőhelikopter vitt az Országos Traumatológiai Intézetbe. A teherautóból kifolyt gázolaj miatt (is) az érintett útszakaszt mindkét irányban lezárták.

 
A finn Alliansi látta vendégül a magyar ifjúsági politikai szervezetek képviselőit Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas - Horváth Gellért (külügyi kabinet)   
2008. október 30.

Image2008. október 22-26 között a finn Alliansi látta vendégül a magyar ifjúsági politikai szervezetek képviselőit. A Fidelitas nevében Koszorús László, Erdélyi Imre és Horváth Gellért utazhatott Helsinkibe a hosszú hétvége ideje alatt.

Tovább...
 
Segíts a kutyamenhelyen! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 30.

ImageÖnkénteseket keresnek az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány kutya-menhelyére. A közhasznú szervezet – amely tevékenységét a városi és regionális gyepmesterek, valamint az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. támogatásával végzi – elsősorban kutyasétáltatásra és plakátragasztásra várja a fiatalokat. Az alapítvány az Állatok Világnapján „Kutyusnapot” rendezett, ahol több, mint hetven négylábút mutattak be az érdeklődőknek – elsősorban „örökbefogadtatási” céllal.

Tovább...
 
Fontos két pont Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 30.

ImageVégig nagy iramú mérkőzésen tartotta otthon a két pontot a Fehérép Alcoa FKC az ASA-Consolis-HNKC elleni bajnokin. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: A meccs első két gólját a vendégek szerezték, de a fehérváriak rögtön hattal válaszoltak, és ezt követően már egyszer sem adták ki a kezükből a vezetést. Ezzel a győzelemmel az ötödik helyre jött fel az FKC.

Tovább...
 
Ülésezik már a Közgyűlés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 30.

Ma reggel nyolc órakor kezdte meg novemberi ülését Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése a Városháza Nagytermében. A részletes napirendi pontokat alább közöljük. – 33 Javaslat nyílt ülésen kerül megtárgyalásra, öt témáról pedig zárt falak mögött konzultálnak a képviselők.

Tovább...
 
Döntetlen a Fradi ellen Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 30.

ImageTovábbra is veretlen csapatunk a Ligakupában - Varga István együttese szerdán este a Ferencvárossal játszott döntetlent. Ha a labdarúgás pontozásos sportág volna, a bírák valószínűleg a Vidit hirdetik ki győztesnek, mert a küzdelmes, de kecsegtető helyzetet nem hozó első félidő után a második játékrészben a mieink sokkal aktívabban futballoztak. Szinte kizárólag az FC Fehérvárnak voltak gólszerzési lehetőségei - kár, hogy a futballt valóban gólra játsszák, mert a csapat játékában leginkább ez volt a hibapont: a támadójátékunk sok kívánni valót hagyott maga után.

Tovább...
 
A Polgári Frakció javaslatot tett a kis- és középvállalkozások támogatására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 30.

ImageA világot, Magyarországot, s azon belül – természetesen – Székesfehérvárt is igencsak érintő gazdasági válság főként a kis- és középvállalkozásokat sújtja. Ezt pedig a lakosság, a dolgozó emberek is igencsak megérzik – félnek is az elbocsátásoktól. A Polgári Frakció ezért kidolgozott egy hét pontból álló támogatási programot. – erről tartott sajtótájékoztatót dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető, Vargha Tamás tanácsnok, valamint Égi Tamás, a Pénzügyi és Költségvetési Bizottság elnöke.

Tovább...
 
Nemzetközi Kupa Mérkőzés  ma este! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageNemzetközi Kupa Mérkőzést játszik ma este, 19 órától az Albacomp kosárlabda csapata. A fehérvári játékosok hazai pályán csapnak össze az osztrák Klosterneuburg sportolóival. Az ellenfél összeállításában hat idegenlégióst is találhatunk: három amerikait, egy szerbet, egy horvátot és egy bosnyákot, így minden valószínűség szerint izgalmas meccsre számíthatunk. A mérkőzésre a jegyek megvásárolhatók a Jegypénztárakban és a Sportirodán.

 
Tájképek az Öreghegyi Közösségi Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageSzünderné Havasi Erzsébet autodidakta módon kezdett el a festészettel foglalkozni – több, mint húsz évvel ezelőtt. Kezdetben Ballagó Imre festőművész növendéke volt, majd különböző szakkörökben, alkotótáborokban fejlesztette tudását, jelenleg pedig a Derkovits-kör tagja. Az elmúlt években több megyei- és országos kiállításon vett részt – most például az Öreghegyi Közösségi Házban láthatók tájképei. A tárlat november 9-ig tekinthető meg.

Tovább...
 
Holnap sorsolják ki a díjakat a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageWellness-hétvégéket, könyvutalványokat és egy 200.000 Ft értékű egyedi bankkártyát sorsolnak ki holnap délután a Vörösmarty Színházban azok között, akik október 15-ig megvásárolták a 2008/2009-es évadra szóló színház-bérleteiket. Méhes Mónikától, a teátrum sajtókapcsolatokért felelős munkatársától azt is megtudtuk, hogy a nyereményakció keretében a 23 féle bérlet mindegyikéből egy szerencsés néző visszanyeri majd a bérlet árát.

Tovább...
 
EGRI BÚCSÚ - a közvagyonról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

Az Élőlánc Magyarországért mozgalom a nemzeti vagyon sorsáról és a közszolgáltatások jövőjéről rendez konferenciát október 30-án, csütörtökön 17 – 21 óráig Egerben, a Bartakovits Béla Közösségi Ház Dísztermében. Az est házigazdája a Nagycsaládosok Egri Egyesülete. A tanácskozás a Duna Charta és az Élőlánc Magyarországért szervezésében Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémián szeptember 27-én megrendezett "Vagyonleltár" című konferencia folytatása. A programot nemsokára Székesfehérváron is megtartják!

Tovább...
 
<< Első < Előző 2141 2142 2143 2144 2145 2146 2147 2148 2149 2150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23596 - 23606 / 25141