Kezdőlap
A Fehérvár FC kft. nem óvott Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 29.

ImageKedden délelőtt több médium közölte a hírt, mely szerint az FC Fehérvár megóvta a Debrecen elleni – első - Magyar Kupa-mérkőzést. Klubunk leszögezi, a Fehérvár FC kft. nem nyújtott be óvást a mérkőzés eredménye ellen. Gál László Róbert korábbi ügyvezető „magánemberként” írt levelet a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, amelyben egy olyan szervezet képviselőjeként, amelynek nevében nem jogosult eljárni, magát hamisan feltűntetve óvást nyújt be az FC Fehérvár – Debrecen Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzése, Verpecz István jogosulatlan játéka ellen.

Tovább...
 
Ne adják el a Fekete Sas Szállót! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageA Polgári Frakció továbbra sem támogatja a Fekete Sas Szálló eladásának tervét. Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető és Vargha Tamás tanácsnok tegnapi sajtótájékoztatóján kifejtette: ahogyan 2006 tavaszán is a szálló értékesítése ellen voltak, úgy most is. Az ésszerűség, a logika és a fehérváriak érdeke azt kívánja, hogy az épületet közcélú hasznosításra szánják. Városunk polgármestere viszont a választások óta – érthetetlen okokból – „meggondolta” magát, s míg két éve egyetértett a Polgári Frakció elképzeléseivel, most inkább eladni akar.

Tovább...
 
Debrecen Nagydíj felnőtt GP 2, Pelikán Kupa U 13 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageA hétvégén Debrecenben és Seregélyesen versenyeztek az ALBATOLL SE játékosai. – tájékoztatta szerkesztőségünket Bánhegyi Gábor - Strobl Eszter, Letsch Péter és Nagy Sz. Levente felnőtt első, és másodosztályú versenyen szerepelt, míg Strommer Noémi, Antal Erika, Ispán Máté, Nyírő Nándor az U 13-as mezőnyben játszott.

Tovább...
 
Széchenyi Ödön sírjánál koszorúztak a tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. október 29.

ImageSzékesfehérvári kezdeményezésre idén tizenhetedik alkalommal indult útjára október 16-án a Gróf Széchenyi Ödön Emléktúra Törökországba. A szervezők célul tűzték ki, hogy évről évre felkeresik és megkoszorúzzák a magyar és a török tűzoltóság megalapítójának, Gróf Széchenyi Ödönnek a sírját Isztambulban, valamint egy körutazás keretében az első világháborúban hősi halált halt magyar katonák emlékhelyeit.

Tovább...
 
Fess, alkoss, gyarapítsd tudásod! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageA Fúzió Egyesület néhány nappal ezelőtt elindította az Art Fúzió elnevezésű programját. – kaptuk a hírt Kovács Istvántól - Ennek keretén belül zenei-, képzőművészeti- és fotó műhelyt indítanak a szervezők. A foglalkozásokat kéthetente, szombatonként tartják A Szabadművelődés Házában. A részvétel ingyenes! A program alapötletét az Improvizációs Est adta, amely szellemiségét ily’ módon szeretnék tovább vinni.

Tovább...
 
Adományok a hátrányos helyzetűeknek  és a szerencsétlenül járt pátkai családnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageRuhaneműket és játékokat gyűjtöttek heteken át a hátrányos helyzetű családok számára az Alcoa-Köfém egyik részlegének dolgozói. Az adományokat tegnap délután szállította el az Öreghegyi Karitász csoport a Köfém Művelődési Házból a Budai úton lévő karitász raktárba. Az egyik önkéntestől, Kádár Sándornétól megtudtuk, hogy a textíliák közül elsőként az a pátkai házaspár válogathatott – még a tegnapi nap folyamán -, amelynek a múlt héten égett ki a házuk.

Tovább...
 
Izgalmak a köbön Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 29.

ImageLeírhatatlanul izgalmas mérkőzésen büntetőlövésekkel nyert a Linz ellen az Alba Volán. A rendes játékidő utolsó másodpercében egyenlített a vendégcsapat, ám a végén a szerencse velünk volt. - Igencsak megfogyatkozva állt ki az Alba Volán a Linz ellen, Byström, Bonni és Martz sem állhatott Ted Sator mester rendelkezésére. Az ellenfél ezzel szemben teljes csapattal érkezett, így igen nehéz feladat várt csapatunkra.

Tovább...
 
Otthonteremtő Program  bérleti díj helyett kedvezményes hiteltörlesztés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

Letették az alapkövét a Hübner András utcában épülő Gellért Háznak. Az Otthonteremtő Program keretében létrejövő társasház 268 lakást foglal majd magába, s elsősorban olyan fiatal házaspárok, gyermeküket egyedül nevelő anyák, illetve sokgyermekes családoknak biztosít majd otthont, akik önerőből nem tudnának saját lakást vásárolni. – A bérleti díj helyett kedvezményes hiteltörlesztéssel fizethetik vissza az új otthonukhoz kapott támogatást.

Tovább...
 
Ingyenesen tekinthetik meg a Fehérép Alcoa FKC szerdai meccsét a diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

ImageAz őszi szünetre való tekintettel a Fehérép Alcoa FKC női kézilabda-csapatának holnapi mérkőzését belépő díj nélkül tekinthetik meg az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező fiatalok. A székesfehérvári Köfém Sportcsarnokban lányaink ellenfele az ASA Hódmezővásárhelyi NKC lesz. Ezen kívül még két meccset rendeznek szerdán ehelyütt: 14 órakor a serdülők lépnek pályára, 16 órától pedig ifjúsági mérkőzés zajlik.

 
Bibliai Találkozásokon jártak az öreghegyi hívek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

Image„Csodálatos volt, ahogy a tavalyi Szent Imre-relikviák is valósággal lenyűgöztek!” – áradozott az Egyházmegyei Múzeum Bibliai Találkozások című kiállításáról Molnár Miklósné hitoktató, aki a hétvégén több, mint húsz öreghegyi hívővel együtt megtekintette az említett tárlatot. A programot Tornyai Gábor, a helyi plébános szervezte az egyházközségében élők számára. A közösség tagjai tíz órakor találkoztak az Országalmánál, majd Sófalvi Katalin szakvezetését élvezve közel két órán át tanulmányozták a Múzeumban található kincseket. A „kirándulók” belépő díját az egyházközség állta.

 
Új honlapja van a Jobbiknak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.
ImageElkészült a Jobbik Magyarországért Mozgalom Székesfehérvári Alapszervezetének új honlapja. – újságolta szerkesztőségünknek dr. Kummer Ákos alelnök - A www.jobbikfehervar.hu oldalon az olvasók információkat szerezhetnek a szervezet kialakulásának történetéről, programjukról, az alapító nyilatkozatról, az elnökségi tagokról, s különböző rendezvényekről.
 
<< Első < Előző 2141 2142 2143 2144 2145 2146 2147 2148 2149 2150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23607 - 23617 / 25141