Kezdőlap
A Fidesz reagálása a kormányszóvivői tájékoztatóra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 21.

Image"A kormány alkotmányos kötelessége a közrend, a közbiztonság fenntartása és az állampolgárok jogainak védelme és biztosítása. Az uzsorával kapcsolatos bűncselekmények egyre gyakoribbak, nyilvánvaló, hogy a kormány nem alkalmas alkotmányos kötelességének teljesítésére. A Fidesz a törvényesség és a rend pártja; elvárjuk a mindenkori kormánytól, hogy védje meg a magyar embereket minden jogtalanságtól és erőszaktól." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében

 
Peugeot és Nissan karambolja a Zámoly utcán Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 20.

ImageSzemélygépkocsik karamboljához riasztották a székesfehérvári tűzoltókat csütörtökön délelőtt. Székesfehérváron, a Zámoly utca és a Zámoly köz kereszteződésében egy Nissan Primera egy Peugeot személygépkocsival ütközött. A balesetben az egyik sofőr súlyosan sérült. Az ütközés után a Peugeot az út menti vízelvezető árokba hajtott, és a jobb első kereke kitörött. Mindkét autóban a sofőr egyedül ült. A Peugeot-t vezető nőt a mentők az elsődleges adatok szerint súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Tovább...
 
15 éves a Nemes Nagy Ágnes Kollégium Életmódklubja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 20.

Az idén ünnepli 15. születésnapját a Nemes Nagy Ágnes Kollégium Életmódklubja. Az évforduló alkalmából november 24-27. között Testi-lelki egészségünk címmel egész hetes rendezvénysorozattal várja a kollégium az érdeklődőket. A másfél évtizede sikerrel működő klub igyekszik a diákokat egészséges táplálkozásra és életmódra nevelni, megszerettetni velük a reformkonyhát, megismertetni őket olyan életvezetési szokásokkal, melyekkel egészségüket óvhatják, védhetik.

Tovább...
 
Ted Sator: "Ebben a nehéz helyzetben is pontokat kell szereznünk" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 20.

ImageMég a tapasztalt vezetőedző, Ted Sator is elképedt az EBEL fegyelmi bizottságának határozatán. Ám jogorvoslatra nincsen lehetőség, így előre kell nézni. - Talán soha ilyen nehéz helyzetben nem volt az Alba Volán az osztrák ligában, mint most, a Linz elleni mérkőzést megelőzően.

Tovább...
 
Megbüntettek minket és a Nyíregyházát is Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 20.

ImageAz MLSZ fegyelmi bizottsága megbüntette mind az FC Fehérvárt, mind pedig a Nyíregyháza Spartacus FC-t 100-100 ezer forintra, amiért a november 8-án, Nyíregyházán lejátszott mérkőzésen a csapatok szurkolói - idézem - "lenéző, becsmérlő magatartás tanusítottak" Szlovákiával szemben. A pénzbírság mellett mindkét klubot arra kötelezték, hogy soronközvetkező hazai NB-I-es bajnoki mérkőzését - ami már csak tavasszal esedékes - nézők nélküli, zárt sportlétesítményben rendezze meg. Ennek végrehajtását azonban 2009. március 15-ig, mindkét együttes esetében felfüggesztették.

 
Árokba hajtott egy Suzuki az elkerülőn Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 20.

ImageÁrokba hajtott egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt a 7-es főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán, a szabadbattyáni lehajtónál. A Suzuki Swiftben négyen ültek, közülük a mentők két embert az elsődleges adatok szerint súlyos sérüléssel szállítottak kórházba. A helyszínre érkező székesfehérvári tűzoltók áramtalanították a járművet.

Tovább...
 
Életek másodpercekért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 19.

ImageMegjelent a harmadik MotoGP könyv fantasztikus képekkel, 264 oldalon, rendkívüli tartalommal. – tájékoztatta szerkesztőségünket a BGP Media munkatársa, Ivanovics Anikó - A gyorsaságimotoros-világbajnokság, azaz a MotoGP a világ legnézettebb és leglátványosabb motorkerékpár versenysorozata, ahol három kategóriában (125kcm, 250kcm, MotoGP-800kcm) mérik össze tudásukat a csapatok és a versenyzők. Az írónő, Budur Gabriella, idén is rendkívüli történeteket mesél el ebben az egyedülálló kiadványban.

Tovább...
 
SZÍNÉSZ-PALÁNTÁK, FIGYELEM! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 19.

ImageA VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár most induló színpadi foglalkozásaihoz érdeklődő fiatalokat keres, valamint felvételt hirdet 12-16 éves diákok részére. – tudtuk meg Molnár Lászlónétól, az intézmény vezetőjétől, aki elmondta: a felvételi időpontja 2008. november 19 (tehát ma!)., 14.00. Helyszíne: VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház Székesfehérvár, Kaszap István u. 6.

 
Megfogyva bár, de törve nem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 19.

ImageAz EBEL listavezetőjének otthonában az erősen tartalékos Alba Volán becsületesen helytállt, két gólos győzelmet aratott a hazai csapat. - Az eltiltott Bonni és Couture nélkül, 52 rendelkezésre álló pontkerettel kellett a szakmai stábnak kimatematikáznia a kezdőcsapatot. Három sora és egy csatárcseréje lett végül Ted Satornak, így kellett a listavezető otthonában helytállni.

Tovább...
 
Mit rejt magában a kenyai missziós munka? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 19.

ImageValakinek abból áll az élete, hogy másokon segít. Itthon vagy külföldön, anyagi vagy „szellemi” tekintetben – bár sokszor ezek mind összekapcsolódnak, hiszen ha úgy érzi a „lélek”, hogy „menni kell”, mert valahol valakinek szüksége van a támogatásra, akkor képes messze-messze elutazni, s akár még le is telepedni néhány évre ott, ahol várnak rá. Mondjuk Kenyában. Bálintné Kiss Beáta például Nairobiban folytat önkéntes missziós szolgálatot.

Tovább...
 
Színjátszó találkozó Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 19.

ImageA Prospero Színkör „Agatha Christie: ...és már senki sem! azaz Tíz kicsi néger” című bűnügyi drámájával kezdődik el szombaton a Fejér Megyei Színjátszó Találkozó. – kaptuk a hírt Micskó Zoltántól, a Színkör egyik tagjától - A program szervezője az 1991-ben alakult Szín-Tér (színjátszó, versmondó) Egyesület, amely létrejöttével (saját megfogalmazásuk szerint) „legalább részben pótolni, helyettesíteni akarta a rendszerváltás idején (okán?) hirtelen eltűnt hátországot, fenntartókat, támogatókat.”

Tovább...
 
<< Első < Előző 2141 2142 2143 2144 2145 2146 2147 2148 2149 2150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23618 - 23628 / 25349